שוב לבד בחגים

בטח עברה בראשכם המחשבה להתעופף לאיזה אי בתאילנד או אפילו לזייף דלקת קשה באפנדיציט. כל דבר רק כדי לא לשמוע שוב את המשפטים הנפלאים כמו "נו, מה איתך?" או "בת דודה של גיס של משה מהמכולת התחתנה שלשום, מתי תביאי כבר חתן?". באותו רגע מתחשק רק לנפץ את כל הסרוויס החגיגי או לזרוק את הרוסטביף המיוחד של סבתא מתחת לים.

אפשר לבחור לסבול בחגים, לראות בתקופה זו עוד סמל עוד לכישלון שלכם "להסתדר"– ואפשר לקחת החלטה שהפעם דברים יהיו אחרת, לקחת אחריות על החיים ולהחליט שהפעם עושים הכל בשביל למצוא זוגיות. די, לא מגיע לך לסבול יותר.

נצלו את תקופת החגים לטובתכם.

בתחילת דרכי כמנחה NLP דיברתי עם כל מי שרק אפשר על מה שאני עושה, חילקתי כרטיסי ביקור בכל מקום ושלחתי מיילים לאנשים וארגונים גם אם נראה שהם לא בדיוק קשורים לנושא או זקוקים לייעוץ בתחום הזוגיות. הכרזתי לעולם - אני מדריך למציאת זוגיות.

התוצאות באו מייד, אנשים פנו אלי והופנו ע"י אחרים וארגונים הציעו שיתופי פעולה.

תכריזו לעולם שאתם מחפשים בזוגיות, (איזו סיבה יש לשמור את זה בסוד?) זה לא חייב להיות מול כולם בשולחן החג, דברו עם הקרובים והחברים שלכם שידעו שאתם מוכנים ומעוניינים להכיר. ככה תרחיבו את מגוון האופציות בצורה משמעותית. יותר מבחר = הרבה יותר סיכויי הצלחה, זו עובדה סטטיסטית. תהפכו את הקרובים שלכם לסוכני שטח, הצעות יגיעו ללא מאמץ ולך יישאר רק לבחור (אגב, העובדה "שמציקים" לכם בהערות ושאלות רק מראה כמה אתם מוקפים באהבה ובאנשים שדואגים לכם). אני בטוח תקבלו הרבה הערכה על גילוי האומץ והכנות ושכולם ישמחו להיות חלק מהמאמץ.
אין לך זוגיות - זו רק עובדה, ואין בה שום בושה. זה לא אומר עליכם כלום, חוץ מזה שעד עכשיו הייתם עסוקים בדברים אחרים.

ידוע לכולם אם אתם בזוגיות או לא ועם מי. כך שזה ממש לא עניין פרטי או ואינטימי. כל נסיון לשמור על הכל בקטן ובשקט רק מצמצם את האפשרויות ומאריך את שלב החיפושים. ככל שתדברו על זה יותר ותתנו יותר צ´אנס להזדמנויות שונות, כך יגדלו מאד הסיכויים שלכם למצוא אהבה. תתפלאו כמה מהר יגיעו אליכם הצעות – הזדמנויות לאושר. "רגע, אז לצאת עם כל אחד שמנסים להכיר לי?" כן!
אתם הרי כבר לא ילדים, תוכלו בקלות להבחין לאחר פגישה אם זה לא בשבילכם. ממילא אתם בלי זוגיות אז אין לכם מה להפסיד. גג שעה וחצי מהחיים. אהבות נוצרות בסיטואציות הכי לא צפויות אז באמת אין תירוץ טוב למה לא.

מקסימום זה יצליח. חג שמח ושנה טובה!

חיים גרינברג
מדריך למציאת זוגיות
שוב לבד בחגים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

 מכירים בפייסבוק - יתרונות מול חסרונות

מכירים בפייסבוק - יתרונות מול חסרונות

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 02/12/2024 11:27:25

הפייסבוק קיים בחיינו שנים רבות, זו רשת חברתית נפוצה בכל העולם, יש גם אפשרות להכיר גם בפייסבוק, בכתבה זו סיכמו יתרונות וחסרונות יש ברשת.

המשפחה המודרנית - עניין משפחתי

המשפחה המודרנית - עניין משפחתי

פורסם בתאריך: 22/02/2015 13:24:05

חגגתם את יום המשפחה? הגיע הזמן לדבר על מה שחשוב באמת. זיגוטה משפחתיים מתמיד.

איך להתחיל עם בחורה?

איך להתחיל עם בחורה?

פורסם בתאריך: 08/12/2009 12:01:06

בכדי להסב את תשומת ליבה ולהבדיל את עצמו לטובה מבין כל שאר הגברים, מה כדאי לרשום לה? ומה עדיף שלא?

מה משאיר זוגות מאושרים

מה משאיר זוגות מאושרים

פורסם בתאריך: 08/07/2013 12:02:33

איך ישנם זוגות שנשארים מאושרים ונלהבים במשך שנים, בעוד תשוקתם ואהבתם של זוגות אחרים כבים מהר מאוד

אומנות הנשיקות: איך לנשק טוב גבר?

אומנות הנשיקות: איך לנשק טוב גבר?

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 02/04/2024 11:13:35

נשיקה טובה בין אנשים גורמת לניצוצות וטובה לתחילתה של כל מערכת יחסים ואפילו משאירה טעם של עוד.

מה חשוב לגברים בקשר

מה חשוב לגברים בקשר

פורסם בתאריך: 27/07/2014 16:38:27

גברים ונשים ומה שביניהם. מה חשוב לגברים בקשר ובמה הם כל כך שונים מנשים? האם ניתן להבין אותם, את הלך המחשבה ומה הם רוצים מאיתנו הנשים ומהקשר...?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר