שוב לבד בחגים

בטח עברה בראשכם המחשבה להתעופף לאיזה אי בתאילנד או אפילו לזייף דלקת קשה באפנדיציט. כל דבר רק כדי לא לשמוע שוב את המשפטים הנפלאים כמו "נו, מה איתך?" או "בת דודה של גיס של משה מהמכולת התחתנה שלשום, מתי תביאי כבר חתן?". באותו רגע מתחשק רק לנפץ את כל הסרוויס החגיגי או לזרוק את הרוסטביף המיוחד של סבתא מתחת לים.

אפשר לבחור לסבול בחגים, לראות בתקופה זו עוד סמל עוד לכישלון שלכם "להסתדר"– ואפשר לקחת החלטה שהפעם דברים יהיו אחרת, לקחת אחריות על החיים ולהחליט שהפעם עושים הכל בשביל למצוא זוגיות. די, לא מגיע לך לסבול יותר.

נצלו את תקופת החגים לטובתכם.

בתחילת דרכי כמנחה NLP דיברתי עם כל מי שרק אפשר על מה שאני עושה, חילקתי כרטיסי ביקור בכל מקום ושלחתי מיילים לאנשים וארגונים גם אם נראה שהם לא בדיוק קשורים לנושא או זקוקים לייעוץ בתחום הזוגיות. הכרזתי לעולם - אני מדריך למציאת זוגיות.

התוצאות באו מייד, אנשים פנו אלי והופנו ע"י אחרים וארגונים הציעו שיתופי פעולה.

תכריזו לעולם שאתם מחפשים בזוגיות, (איזו סיבה יש לשמור את זה בסוד?) זה לא חייב להיות מול כולם בשולחן החג, דברו עם הקרובים והחברים שלכם שידעו שאתם מוכנים ומעוניינים להכיר. ככה תרחיבו את מגוון האופציות בצורה משמעותית. יותר מבחר = הרבה יותר סיכויי הצלחה, זו עובדה סטטיסטית. תהפכו את הקרובים שלכם לסוכני שטח, הצעות יגיעו ללא מאמץ ולך יישאר רק לבחור (אגב, העובדה "שמציקים" לכם בהערות ושאלות רק מראה כמה אתם מוקפים באהבה ובאנשים שדואגים לכם). אני בטוח תקבלו הרבה הערכה על גילוי האומץ והכנות ושכולם ישמחו להיות חלק מהמאמץ.
אין לך זוגיות - זו רק עובדה, ואין בה שום בושה. זה לא אומר עליכם כלום, חוץ מזה שעד עכשיו הייתם עסוקים בדברים אחרים.

ידוע לכולם אם אתם בזוגיות או לא ועם מי. כך שזה ממש לא עניין פרטי או ואינטימי. כל נסיון לשמור על הכל בקטן ובשקט רק מצמצם את האפשרויות ומאריך את שלב החיפושים. ככל שתדברו על זה יותר ותתנו יותר צ´אנס להזדמנויות שונות, כך יגדלו מאד הסיכויים שלכם למצוא אהבה. תתפלאו כמה מהר יגיעו אליכם הצעות – הזדמנויות לאושר. "רגע, אז לצאת עם כל אחד שמנסים להכיר לי?" כן!
אתם הרי כבר לא ילדים, תוכלו בקלות להבחין לאחר פגישה אם זה לא בשבילכם. ממילא אתם בלי זוגיות אז אין לכם מה להפסיד. גג שעה וחצי מהחיים. אהבות נוצרות בסיטואציות הכי לא צפויות אז באמת אין תירוץ טוב למה לא.

מקסימום זה יצליח. חג שמח ושנה טובה!

חיים גרינברג
מדריך למציאת זוגיות
שוב לבד בחגים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

"שיים און יו"

פורסם בתאריך: 03/12/2014 17:51:38

זיגוטה מעלה על סדר היום תופעה מוכרת אך לא ממש מדוברת – שיימינג. על תגידו לא ידעתם או לא שמעתם. בואו לדבר על זה.

לא משנה הגיל העיקר האהבה

לא משנה הגיל העיקר האהבה

פורסם בתאריך: 24/06/2012 17:29:22

נו טוב, כמעט שכתבתי לא משנה הגיל העיקר התרגיל, אלא שלא מדובר כאן בתרגיל ,אלא במציאת אהבה.

לצאת לדייטים

לצאת לדייטים

פורסם בתאריך: 30/10/2011 15:49:28

איך להגדיל את ההיצע לדייטים ואת הסיכוי ליצור זוגיות? התשובה: על ידי פתיחות. פשוט, נכון?

הכרויות בקורונה - כל הדרכים לארגון מפגש בעידן של ריחוק חברתי

הכרויות בקורונה - כל הדרכים לארגון מפגש בעידן של ריחוק חברתי

פורסם בתאריך: 22/02/2021 12:21:08

מגוון פתרונות יצירתיים למפגשים וירטואליים שמאפשרים לפנויים והפנויות לייצר סוג של הכרות ומעיין דייט גם בתקופה זו.

תמונה באתרי הכרויות

תמונה באתרי הכרויות

פורסם בתאריך: 18/04/2012 16:04:58

תמונה באתרי הכרויות זה דבר חשוב . למה אתם שואלים ? ובכן , תמונה יכולה להוביל אתכם למציאת זוגיות נכונה ואהבה .

להתאהב בצרפת

להתאהב בצרפת

פורסם בתאריך: 20/01/2015 15:37:03

האירועים בצרפת בשבועיים האחרונים לא הותירו אותנו אדישים. אנו מביאים שני סיפורי אהבה רומנטיים שיאירו מעט ויחממו את הלב.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר