שוב לבד בחגים

בטח עברה בראשכם המחשבה להתעופף לאיזה אי בתאילנד או אפילו לזייף דלקת קשה באפנדיציט. כל דבר רק כדי לא לשמוע שוב את המשפטים הנפלאים כמו "נו, מה איתך?" או "בת דודה של גיס של משה מהמכולת התחתנה שלשום, מתי תביאי כבר חתן?". באותו רגע מתחשק רק לנפץ את כל הסרוויס החגיגי או לזרוק את הרוסטביף המיוחד של סבתא מתחת לים.

אפשר לבחור לסבול בחגים, לראות בתקופה זו עוד סמל עוד לכישלון שלכם "להסתדר"– ואפשר לקחת החלטה שהפעם דברים יהיו אחרת, לקחת אחריות על החיים ולהחליט שהפעם עושים הכל בשביל למצוא זוגיות. די, לא מגיע לך לסבול יותר.

נצלו את תקופת החגים לטובתכם.

בתחילת דרכי כמנחה NLP דיברתי עם כל מי שרק אפשר על מה שאני עושה, חילקתי כרטיסי ביקור בכל מקום ושלחתי מיילים לאנשים וארגונים גם אם נראה שהם לא בדיוק קשורים לנושא או זקוקים לייעוץ בתחום הזוגיות. הכרזתי לעולם - אני מדריך למציאת זוגיות.

התוצאות באו מייד, אנשים פנו אלי והופנו ע"י אחרים וארגונים הציעו שיתופי פעולה.

תכריזו לעולם שאתם מחפשים בזוגיות, (איזו סיבה יש לשמור את זה בסוד?) זה לא חייב להיות מול כולם בשולחן החג, דברו עם הקרובים והחברים שלכם שידעו שאתם מוכנים ומעוניינים להכיר. ככה תרחיבו את מגוון האופציות בצורה משמעותית. יותר מבחר = הרבה יותר סיכויי הצלחה, זו עובדה סטטיסטית. תהפכו את הקרובים שלכם לסוכני שטח, הצעות יגיעו ללא מאמץ ולך יישאר רק לבחור (אגב, העובדה "שמציקים" לכם בהערות ושאלות רק מראה כמה אתם מוקפים באהבה ובאנשים שדואגים לכם). אני בטוח תקבלו הרבה הערכה על גילוי האומץ והכנות ושכולם ישמחו להיות חלק מהמאמץ.
אין לך זוגיות - זו רק עובדה, ואין בה שום בושה. זה לא אומר עליכם כלום, חוץ מזה שעד עכשיו הייתם עסוקים בדברים אחרים.

ידוע לכולם אם אתם בזוגיות או לא ועם מי. כך שזה ממש לא עניין פרטי או ואינטימי. כל נסיון לשמור על הכל בקטן ובשקט רק מצמצם את האפשרויות ומאריך את שלב החיפושים. ככל שתדברו על זה יותר ותתנו יותר צ´אנס להזדמנויות שונות, כך יגדלו מאד הסיכויים שלכם למצוא אהבה. תתפלאו כמה מהר יגיעו אליכם הצעות – הזדמנויות לאושר. "רגע, אז לצאת עם כל אחד שמנסים להכיר לי?" כן!
אתם הרי כבר לא ילדים, תוכלו בקלות להבחין לאחר פגישה אם זה לא בשבילכם. ממילא אתם בלי זוגיות אז אין לכם מה להפסיד. גג שעה וחצי מהחיים. אהבות נוצרות בסיטואציות הכי לא צפויות אז באמת אין תירוץ טוב למה לא.

מקסימום זה יצליח. חג שמח ושנה טובה!

חיים גרינברג
מדריך למציאת זוגיות
שוב לבד בחגים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

טרפת: שיגעון החגים והחורף

טרפת: שיגעון החגים והחורף

פורסם בתאריך: 11/12/2014 12:58:12

הבלאק פריידי והסייבר מאנדי שהתרחשו במהלך השבועות האחרונים השאירו בנו טעם לעוד משיגעון החגים. הטיפים וההמלצות מחכים לכם בפנים.

מהי אהבת אמת?

מהי אהבת אמת?

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 17/04/2024 12:38:44

יש כל כך הרבה סוגי של קשרים אך אהבה אמיתית בין בני זוג הוא לא דבר שקל למצוא וחשוב לאפיין אותה על מנת להגיע אליה מוכנים.

הלבשה תחתונה סקסית: חושניות עם סטייל

הלבשה תחתונה סקסית: חושניות עם סטייל

פורסם בתאריך: 04/04/2024 13:03:40

במאמר זה, אנו נחקור את העולם הקסום של הלבשה תחתונה סקסית, מההיסטוריה העשירה שלה ועד למגוון הרחב של סגנונות ועיצובים הקיימים כיום.

מתקרבת לגיל 30 ואמא מציקה

מתקרבת לגיל 30 ואמא מציקה

פורסם בתאריך: 24/01/2010 18:58:39

אמא מנסה לסדר לך בנים של חברות? אבא חושב ש"עברת צד"? סבתא מקטרת שנישאה בגיל 18? תהיי חזקה! זה יגיע!

לחוצת חתונה וזה מרתיע אותו

לחוצת חתונה וזה מרתיע אותו

פורסם בתאריך: 01/09/2011 12:46:34

כל החברות שלך כבר התחתנו ופתאום גם את מרגישה לחוצת חתונה. מדוע הרצון שלך להתחייבות מרתיע אותו כל-כך?

7 דרכים להרשים אישה: מדריך מעשי לגברים

7 דרכים להרשים אישה: מדריך מעשי לגברים

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 18/03/2025 16:18:47

בין אם אתה בדייט ראשון או מנסה לרענן את היחסים הקיימים, הדרכים הבאות שאספנו מניסיוננו בזיגוטה, יכולות לעזור לך ליצור רושם חיובי ולבנות בסיס איתן לקשר.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר