שוב לבד בחגים

בטח עברה בראשכם המחשבה להתעופף לאיזה אי בתאילנד או אפילו לזייף דלקת קשה באפנדיציט. כל דבר רק כדי לא לשמוע שוב את המשפטים הנפלאים כמו "נו, מה איתך?" או "בת דודה של גיס של משה מהמכולת התחתנה שלשום, מתי תביאי כבר חתן?". באותו רגע מתחשק רק לנפץ את כל הסרוויס החגיגי או לזרוק את הרוסטביף המיוחד של סבתא מתחת לים.

אפשר לבחור לסבול בחגים, לראות בתקופה זו עוד סמל עוד לכישלון שלכם "להסתדר"– ואפשר לקחת החלטה שהפעם דברים יהיו אחרת, לקחת אחריות על החיים ולהחליט שהפעם עושים הכל בשביל למצוא זוגיות. די, לא מגיע לך לסבול יותר.

נצלו את תקופת החגים לטובתכם.

בתחילת דרכי כמנחה NLP דיברתי עם כל מי שרק אפשר על מה שאני עושה, חילקתי כרטיסי ביקור בכל מקום ושלחתי מיילים לאנשים וארגונים גם אם נראה שהם לא בדיוק קשורים לנושא או זקוקים לייעוץ בתחום הזוגיות. הכרזתי לעולם - אני מדריך למציאת זוגיות.

התוצאות באו מייד, אנשים פנו אלי והופנו ע"י אחרים וארגונים הציעו שיתופי פעולה.

תכריזו לעולם שאתם מחפשים בזוגיות, (איזו סיבה יש לשמור את זה בסוד?) זה לא חייב להיות מול כולם בשולחן החג, דברו עם הקרובים והחברים שלכם שידעו שאתם מוכנים ומעוניינים להכיר. ככה תרחיבו את מגוון האופציות בצורה משמעותית. יותר מבחר = הרבה יותר סיכויי הצלחה, זו עובדה סטטיסטית. תהפכו את הקרובים שלכם לסוכני שטח, הצעות יגיעו ללא מאמץ ולך יישאר רק לבחור (אגב, העובדה "שמציקים" לכם בהערות ושאלות רק מראה כמה אתם מוקפים באהבה ובאנשים שדואגים לכם). אני בטוח תקבלו הרבה הערכה על גילוי האומץ והכנות ושכולם ישמחו להיות חלק מהמאמץ.
אין לך זוגיות - זו רק עובדה, ואין בה שום בושה. זה לא אומר עליכם כלום, חוץ מזה שעד עכשיו הייתם עסוקים בדברים אחרים.

ידוע לכולם אם אתם בזוגיות או לא ועם מי. כך שזה ממש לא עניין פרטי או ואינטימי. כל נסיון לשמור על הכל בקטן ובשקט רק מצמצם את האפשרויות ומאריך את שלב החיפושים. ככל שתדברו על זה יותר ותתנו יותר צ´אנס להזדמנויות שונות, כך יגדלו מאד הסיכויים שלכם למצוא אהבה. תתפלאו כמה מהר יגיעו אליכם הצעות – הזדמנויות לאושר. "רגע, אז לצאת עם כל אחד שמנסים להכיר לי?" כן!
אתם הרי כבר לא ילדים, תוכלו בקלות להבחין לאחר פגישה אם זה לא בשבילכם. ממילא אתם בלי זוגיות אז אין לכם מה להפסיד. גג שעה וחצי מהחיים. אהבות נוצרות בסיטואציות הכי לא צפויות אז באמת אין תירוץ טוב למה לא.

מקסימום זה יצליח. חג שמח ושנה טובה!

חיים גרינברג
מדריך למציאת זוגיות
שוב לבד בחגים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

אהבה מול כסף בזוגיות עם עשירים

אהבה מול כסף בזוגיות עם עשירים

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 03/12/2025 13:41:26

זוגיות עם עשירים, חשוב לשמור על קשר רגשי אמיתי מבלי לתת לכסף לשלוט בקשר. המפתח הוא איזון בין אהבה, כבוד הדדי ועצמאות פיננסית.

אהבה ממבט ראשון: מיתוס או מציאות?

אהבה ממבט ראשון: מיתוס או מציאות?

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 26/03/2024 11:37:05

במאמר זה, אנו מתעמקים במושג אהבה ממבט ראשון, בוחנים את מקורותיה, הבסיס המדעי והאם הוא מתקיים בתחום היחסים המודרניים.

זוגיות בחג הפסח

זוגיות בחג הפסח

פורסם בתאריך: 05/04/2012 11:36:06

מלבד היציאה מעבדות לחירות, חג הפסח נותן לנו סיבה גם לחגוג את הכניסה לעבדות (זוגיות, עם קריצה כמובן).

לצאת לדייטים

לצאת לדייטים

פורסם בתאריך: 30/10/2011 15:49:28

איך להגדיל את ההיצע לדייטים ואת הסיכוי ליצור זוגיות? התשובה: על ידי פתיחות. פשוט, נכון?

איך מתגברים על בגידה?

איך מתגברים על בגידה?

פורסם בתאריך: 08/06/2021 11:32:42

לרוב, קשר זוגי מסתיים מסתיים בכאב גדול, כאשר סיבת פירוק הקשר היא בגידה.
אם חוויתם פרידה בעקבות בגידה, אם לבכם פגוע ישנם כמה דברים שחשוב שתדעו...

אהבה היא סוג של פחד

אהבה היא סוג של פחד

פורסם בתאריך: 24/07/2013 12:11:44

אם לאהוב זה בלב מלא ולא בחצי. באשר לאהבה, היא לא תתפשר אלא על החיפוש האמת שעליו נדבר.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר