שוב לבד בחגים

בטח עברה בראשכם המחשבה להתעופף לאיזה אי בתאילנד או אפילו לזייף דלקת קשה באפנדיציט. כל דבר רק כדי לא לשמוע שוב את המשפטים הנפלאים כמו "נו, מה איתך?" או "בת דודה של גיס של משה מהמכולת התחתנה שלשום, מתי תביאי כבר חתן?". באותו רגע מתחשק רק לנפץ את כל הסרוויס החגיגי או לזרוק את הרוסטביף המיוחד של סבתא מתחת לים.

אפשר לבחור לסבול בחגים, לראות בתקופה זו עוד סמל עוד לכישלון שלכם "להסתדר"– ואפשר לקחת החלטה שהפעם דברים יהיו אחרת, לקחת אחריות על החיים ולהחליט שהפעם עושים הכל בשביל למצוא זוגיות. די, לא מגיע לך לסבול יותר.

נצלו את תקופת החגים לטובתכם.

בתחילת דרכי כמנחה NLP דיברתי עם כל מי שרק אפשר על מה שאני עושה, חילקתי כרטיסי ביקור בכל מקום ושלחתי מיילים לאנשים וארגונים גם אם נראה שהם לא בדיוק קשורים לנושא או זקוקים לייעוץ בתחום הזוגיות. הכרזתי לעולם - אני מדריך למציאת זוגיות.

התוצאות באו מייד, אנשים פנו אלי והופנו ע"י אחרים וארגונים הציעו שיתופי פעולה.

תכריזו לעולם שאתם מחפשים בזוגיות, (איזו סיבה יש לשמור את זה בסוד?) זה לא חייב להיות מול כולם בשולחן החג, דברו עם הקרובים והחברים שלכם שידעו שאתם מוכנים ומעוניינים להכיר. ככה תרחיבו את מגוון האופציות בצורה משמעותית. יותר מבחר = הרבה יותר סיכויי הצלחה, זו עובדה סטטיסטית. תהפכו את הקרובים שלכם לסוכני שטח, הצעות יגיעו ללא מאמץ ולך יישאר רק לבחור (אגב, העובדה "שמציקים" לכם בהערות ושאלות רק מראה כמה אתם מוקפים באהבה ובאנשים שדואגים לכם). אני בטוח תקבלו הרבה הערכה על גילוי האומץ והכנות ושכולם ישמחו להיות חלק מהמאמץ.
אין לך זוגיות - זו רק עובדה, ואין בה שום בושה. זה לא אומר עליכם כלום, חוץ מזה שעד עכשיו הייתם עסוקים בדברים אחרים.

ידוע לכולם אם אתם בזוגיות או לא ועם מי. כך שזה ממש לא עניין פרטי או ואינטימי. כל נסיון לשמור על הכל בקטן ובשקט רק מצמצם את האפשרויות ומאריך את שלב החיפושים. ככל שתדברו על זה יותר ותתנו יותר צ´אנס להזדמנויות שונות, כך יגדלו מאד הסיכויים שלכם למצוא אהבה. תתפלאו כמה מהר יגיעו אליכם הצעות – הזדמנויות לאושר. "רגע, אז לצאת עם כל אחד שמנסים להכיר לי?" כן!
אתם הרי כבר לא ילדים, תוכלו בקלות להבחין לאחר פגישה אם זה לא בשבילכם. ממילא אתם בלי זוגיות אז אין לכם מה להפסיד. גג שעה וחצי מהחיים. אהבות נוצרות בסיטואציות הכי לא צפויות אז באמת אין תירוץ טוב למה לא.

מקסימום זה יצליח. חג שמח ושנה טובה!

חיים גרינברג
מדריך למציאת זוגיות
שוב לבד בחגים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

לגור ביחד

לגור ביחד

פורסם בתאריך: 28/02/2022 09:41:33

האם אתם תרכשו רכב ללא נסיעת מבחן? מוזמנים לגלות מה מדליק בלגור יחד ומה בעצם היתרונות במגורים משותפים.

חורף, גשם וקצת קסם – כך מכירים באמת

חורף, גשם וקצת קסם – כך מכירים באמת

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 06/01/2026 14:26:33

גשם בחוץ? זה דווקא הזמן לדייט אמיתי.
ימים סגריריים מאפשרים שיחות עמוקות, חיבוקים קטנים ורגעים של חיבור.

על יחסים זוגיות ומה שבניהם<br/>

על יחסים זוגיות ומה שבניהם

פורסם בתאריך: 05/04/2021 11:01:39

מאז ומעולם בני האדם התעסקו בכל הנושא של יחסים שבינו לבינה, מדובר בעולם שלם המלא ברעיונות, הצעות ומידע מגוון. אז למה הנושא הזה תמיד היה במרכז חיינו?

עוברים לגור יחד

עוברים לגור יחד

פורסם בתאריך: 02/04/2012 13:16:29

המשפט "עוברים לגור יחד" יכול לעורר בחלקנו שמחה רבה ובחלקנו השני פחד ואפילו חלחלה.איך מתמודדים עימו?

לתכנן מסע לזוגיות

לתכנן מסע לזוגיות

פורסם בתאריך: 28/09/2011 09:39:33

רבים מאד מהמשרתים בצבא, חולמים על מסע בעולם לאחר השחרור, אז למה לא לתכנן מסע אל הזוגיות?

רומנטיקה

רומנטיקה

פורסם בתאריך: 16/03/2011 18:14:51

כאשר מדברים על רומנטיקה, מדברים על היופי שבאהבה, על הרגעים הקטנים שעושים את הכל לגדול, אז מהי אותה רומנטיקה?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר