סיפורים לטו בשבט

סיפורים מרגשים לכבוד טו בשבט

הכי כיף להיות יהודים. באמת. בלי שמץ של ציניות. בכל חודש עברי אנו חוגגים חג אחר. אמנם חגים מעט קורבניים אם מדקדקים בפרטים, אך עדיין האווירה החגיגית היא זו שתמיד עושה את כל ההבדל. לפני שבוע לערך (אל תתפסו אותנו במילה) הגיח לו חודש שבט ואיתו החג הכמעט אבוד שמשום מה ממעטים לדבר עליו - חג טו בשבט. עבורינו מסמל החג יותר מכל את התחדשות הטבע, פריחה ושגשוג. נו בטח. זהו ראש השנה לאלינות. רגע לפני בואו של האביב, חלק מאיתנו זוכים לצאת אל הטבע, לעדור, לשתול או לצפות בו מתחדש בשיא תפארתו. הסירו דאגה מליבכם. לא נטריח אתכם במאמר על משמעותו של החג, סמליו או מנהגיו. בלחיצת כפתור אחת אתם יכולים לקרוא על כך בגוגל. לכן מכיוון שמדובר בחג של פריחה והתחדשות, יש לנו הפתעה בשבילכם. המשיכו לקרוא. אנחנו התרגשנו.

הרווחתי אותי בחזרה


"עברה עליי תקופה לא קלה בכלל. הצלחתי לרגע לאסוף אותי, אך עד שכבר "עמדתי על הרגליים" נפלתי שוב חזרה. עברתי לפני תקופה מסוימת ניתוח משמעותי שהיה שאלה של חיים ומוות. לאחריו החיים שלי פשוט הפכו לכיאוס. במקום לראות בהחלמה הזדמנות לצמיחה, נזרקתי אחורה ללא גלגל הצלה. טבעתי עמוק. ואז, בזכות סדנת אחת משמעותית, הרווחתי אותי בחזרה. הבנתי שמגיע לי לחיות כמו שאני רוצה. שהפחד והחוסר ביטחון ניהלו אותי במקום שאני אנהל אותם. מאותו הרגע החלטתי אחרת. לאט לאט אספתי את השברים".

"אני מחייכת יותר, שרה, רוקדת ואפילו רשמתי לי בכל יוום הצלחות במחברת. כל דבר שאותו לא עשיתי בעבר נחשב עבורי להצלחה. מצאתי עבודה, התחלתי לצאת לדייטים, התחלתי ללמוד לנגן ועוד ועוד. חגים תמיד גורמים לי לחשוב. מאז אותה סדנה, כל חג שבו אנו נמצאת בחיק המשפחה, מחבקת אותם, אוהבת, אני מודה ומברכת על כך, כי חד משמעית יכולתי גם לא להיות כאן. חג טו בשבט לא שונה. זהו חג של פריחה, לבלוב, התחדשות. אני מברכת על האני החדשה כי אני ראויה".

"אני סיפור הצלחה"


"אין לי סיפור קורע לב. הייתי נערה מרדנית ביותר. בגיל 14-15 הסתובבתי במועדונים, חזרתי מאוחר בלילה ועוד דברים טיפשיים שעושים נערים. אני ילדה מבית טוב ואולי בגלל זה הרגשתי צורך להתנער מכל המתיקות הזאת. אמא שלי הייתה מרדנית בדיוק כמוני כשהייתה בגילי וסבא שלי תמיד אמר לה ´הלוואי ותהיה לך בת כמוך´. הברכה התגשמה ביג טיים. בעבר לא למדתי כמו שצריך כך שמן הסתם אין לי בגרות. שנים אמרתי לעצמי ש"אין לי תחת" ללמוד" וש"יש לי בעיות קשב וריכוז וכולי".

"אבל אז הצלחתי בעבודה. מפקידה זוטרה הפקתי לעוזרת מנהלת שיווק בחברה גדולה. אני נוסעת לחו"ל, מארגנת תקציבים ועושה דברים שלא חלמתי עליהם. בספטמבר האחרון החלטתי שאני רוצה ללמוד מנהל עסקים ונרשמתי למכינה קדם אקדמית. חג טו בשבט מתקרב ואני גאה לומר שנרשמתי ממש עכשיו לשנת הלימודים הבאה לאחר שצלחתי את המכינה בציונים גבוהים. חגים אהובים עליי ביותר. הם תמיד מעניקים לי תחושה של משהו חדש; מעין אור כזה. כל חג, ובייחוד טו בשבט הוא הזדמנות נהדרת לצמיחה. נצלו אותה והוכיחו לעצמיכם שאתם מסוגלים ומוצלחים".

שתפו אותנו בסיפורים שלכם לטו בשבט. אנו בטוחים שהם מרגשים ומחממים את הלב. בינתיים קחו את אהובכם, צאו לטייל ואל תשכחו לחבק.
סיפורים לטו בשבט

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

ליזום ולהישאר בחיים

ליזום ולהישאר בחיים

פורסם בתאריך: 25/11/2014 17:55:28

הבלוגרית שלנו חוזרת, והפעם מדברת על הדברים החשובים באמת. מדוע נשים לא פונות אל גברים? מה קרה ליזמה הנשית?

איך תמנעו מעשיית טעויות נפוצות בפרופיל שלכם

איך תמנעו מעשיית טעויות נפוצות בפרופיל שלכם

פורסם בתאריך: 22/03/2021 13:43:43

קראו וגלו את כל המידע שיהפוך את הפרופיל שלכם למוצלח ומזמין ויביא לכם תוצאות טובות בקרב המשתמשים האחרים

מוטקה

מוטקה

פורסם בתאריך: 14/04/2010 11:28:06

שמות חיבה - מתישהו במערכת היחסים זה נרקם, לרוב לא במתכוון. יש בהם הבעת חיבה, רוך ואינטימיות. אינטראקציה בין זוגות אוהבים.

אהבה נכזבת - טיפים מהדייטרית הסדרתית

אהבה נכזבת - טיפים מהדייטרית הסדרתית

פורסם בתאריך: 15/10/2014 09:08:11

רוצים לגלות איך אפשר להפוך אהבה נכזבת ליתרון? הדייטרית הסדרתית חושפת סודות ומגלה הכול. קרה גם לכם? כדאי לכם לקרוא את זה.

דאבל דייט

דאבל דייט

פורסם בתאריך: 20/02/2010 21:31:31

דאבל דייט הינו הכירויות בשניים. איך עושים את זה כמו שצריך?

 מכירים בפייסבוק - יתרונות מול חסרונות

מכירים בפייסבוק - יתרונות מול חסרונות

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 02/12/2024 11:27:25

הפייסבוק קיים בחיינו שנים רבות, זו רשת חברתית נפוצה בכל העולם, יש גם אפשרות להכיר גם בפייסבוק, בכתבה זו סיכמו יתרונות וחסרונות יש ברשת.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר