לדבר על אהבה

בואו ונדבר על אהבה

מדברים על אהבה

יש לא מעט אנשים בעולם אשר מסרבים לדבר על אהבה, בואו ונוכיח להם שאפשר קצת אחרת.

המון אנשים מסרבים לדבר על אהבה, לשם שינוי, יש אנשים שלא מסרבים והם אפילו אומרים זאת בכל רם. מה מונע מלא מעט אנשים לדבר על רגש? מדוע רוב האנשים מפחדים מלדבר ולהגיד את מה שיש על ליבם? רגישות היא מילה לא פשוטה ללא מעט אנשים. יש אנשים המונעים מאגו ויש אנשים אשר הרגש עוצר אותם, הם חוששים ממה שיקרא בעקבות אמירת האהבה שלהם. האם זה נכון? מדוע האגו הרסני בפרט שמדברים על אהבה?

לחפש אחר האהבה

אנשים תרים אחר אהבה אבל לא משאירים את האגו מאחור. הסרט הידוע מדבר על שלא צריך להגיד סליחה כאשר אוהבים מישהו, גם האנשים המבוגרים יותר יעידו כי כאשר מדברים על אהבה, מדברים על עץ אשר מתכופף לו בסערה. הכול מתחיל ונגמר בהבנה ובתפיסה כי על אהבת אמת לא מוותרים, גם אם מדובר ביכולת להתכופף כאשר הרוח נעה במהירות רבה . אנשים מתקשים להתכופף כשהם אוהבים ולכן לרוב הם מפסידים את היכולת להתאחד עם מי שהם באמת אוהבים. לא פעם הופכים הדברים לבלתי נתפסים ולעצובים. אנשים מוותרים על אהבה בשביל אגו.

אגו אאוט- אהבה אין

האהבה של הגברת שגרה ממול, העידה לא פעם כי היא בחרה את האנשים הלא נכונים. גם כאשר מדברים על אהבה, ראוי לבחור את מי שבאמת אוהב. זה לא מתחיל ונגמר בבחירת אנשים אשר יאהבו אותנו בשביל תמורה, זה צריך להיות קשור רק בבחירת אנשים שיעריכו וישמרו על כבודנו. ברמת האדם וחברו, כבוד הוא לא כבוד המוכר לכם מהעבר, כבוד מדברים על הערכה בסיסית של עשייה. לרוב, אנשים נוטים לקחת אנשים שהם באמת אוהבים כמובנים מאליו ושם הם מפספסים את היכולת להתאהב מהמקום הנכון והאמיתי.

להטיב עם מי שאוהב אתכם

אם משהו בוחר להטיב אתכם, הראוי הוא כי תעריכו אותו, אל תתביישו לדבר על אהבה, האהבה שם בעוד אתם צריכים להעריך ולקרב אותה אל לבכם. לאהוב לא רק במילים אלא גם במעשים, המעשים לא קשורים בתופעת "פנקסאות" התופעה המוכרת של אני עשיתי לך היום ומחר יגיע תורך, אלא בעשייה לשם עשייה שלצדה טמון דבר אחד, קוראים לזה הערכה. לא תמיד יעריכו אתכם בבואכם אך לבטח יעריכו אתכם בלכתכם. לרוב, אנשים טובים מוערכים רק בלכתם ולא בהישארותם. הבישול הקטן, החיוך האין סופי, האכפתיות והדאגה בימי חולי. כאן למעשה יהיה עליכם להעריך ולהגיד את המילה הטובה בשביל שמישהו שאתם באמת אוהבים יבחר להישאר. בסיכום דבר, ראוי להשיב פניכם למי שבאמת יהיה שם.

האם גם אתם נתקלתם בתופעת האהבה אל מול האגו? ספרו לנו, נשמח לשמוע.

לדבר על אהבה

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

הרמוניה בקשר

הרמוניה בקשר

פורסם בתאריך: 21/12/2011 14:43:03

שמירה על קשר בריא מתאפשרת באמצעות יצירת תחושה נעימה של הרמוניה. אז איך יוצרים הרמוניה בקשר?

פלירטוט - לא מה שחשבתם

פלירטוט - לא מה שחשבתם

פורסם בתאריך: 30/09/2013 16:41:29

פלירטוט או פלירתות? האם כדאי לפלרטט? איך לעשות זאת נכון? הכנסו ואולי תלמדו כמה סודות...

הלבשה תחתונה סקסית: חושניות עם סטייל

הלבשה תחתונה סקסית: חושניות עם סטייל

פורסם בתאריך: 04/04/2024 13:03:40

במאמר זה, אנו נחקור את העולם הקסום של הלבשה תחתונה סקסית, מההיסטוריה העשירה שלה ועד למגוון הרחב של סגנונות ועיצובים הקיימים כיום.

דייטבר

דייטבר

פורסם בתאריך: 02/05/2010 16:08:11

דייט הוא אינו מפגש רגיל, ודורש את התנאים האופטימאליים בהתאם למאפייניו הייחודיים. אז מדוע דייטבר הוא המקום המתאים?

הכרויות ברשת

הכרויות ברשת

פורסם בתאריך: 12/02/2012 16:34:16

הכרויות ברשת זה כבר לא דבר חדש שמיועד רק לשימושם של יודעי דבר. נסו, ותיווכחו בעצמכם עד כמה מדובר בשיטה יעילה.

רומנטיקה

רומנטיקה

פורסם בתאריך: 16/03/2011 18:14:51

כאשר מדברים על רומנטיקה, מדברים על היופי שבאהבה, על הרגעים הקטנים שעושים את הכל לגדול, אז מהי אותה רומנטיקה?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר