מפגשים

את הסרט מפגשים מהסוג השלישי של סטיבן ספילברג כולנו מכירים (או לפחות אמורים להכיר!). הסרט עוסק במפגש של אדם מן השורה עם חייזרים ולאחר מכן באובססיה והטירוף שהוא מפתח כלפי נושא החייזרים. סרט זה נשא אחריו כל כך הרבה הדים, עקב כך שיצר תקדים של מפגשים חיוביים בין עב"מים לבין בני אדם.

נשמע לכם מוכר? אין ספק שיש הרבה דמיון בין השניים: בחור פוגש בחורה. בחור מתאהב בבחורה. מאבד את עצמו לדעת... אך עדיין בחורה היא דבר חיובי שאי אפשר בלעדיה! (ניתן לויכוח אני יודעת...).

אז נכון, יתכן והרבה יותר פשוט להבין חייזר מאשר בחורה. אז נכון, מפגשים עם בחורה מסובכים וקשים יותר, אבל סה"כ ניתן לראות את הדמיון.

נשים הן דבר מסקרן ומאתגר כמו חייזר, קשות לפיצוח ופענוח. עשויות להקשות על הגברים ועושות דברים מאוד לא צפויים. אולם, יחד עם זאת גורמות לבחורים להישאר דרוכים, מעוניינים ואף מרותקים. אז מה יש בנשים העושה אותן כה מהפנטות? אולי זה בגלל שהן המין היפה, אולי זה בגלל שהן מריחות טוב יותר, ואולי בכלל הן מפיצות ריח עם הורמונים משכרים. אולי בתוך כל ערימות הדיבורים שלהן ישנם מסרים תת הכרתיים כמו קודים מושתלים הגורמים לשטיפת מוח. כך או כך יש לנשים את הכוח הבלתי מוסבר לשלוט בעם הגברי בצורה סמויה (או גלויה, לפחות ברי מזל). עם זאת, "שליטה" זו באה לידי ביטוי בנקודות מאוד ספציפיות של הקשר.

כל הליך החיזור של גבר אחרי אישה הוא טקס אחד גדול, ונוכל לגלות הרבה מלראות מפגשים אקראיים בין גבר לאישה. בתחילת הריטואל, החל מהמפגש הראשוני ואף מתהליך יצירת הקשר הקודם למפגש, הגבר הוא האחראי על יצירת הרושם. ממש כמו אצל החיות, עליו להשאיר חותם (ואני לא מתכוונת להשתין על עץ), עליו להפגין את ראוות זנבו- להרשים, להתפאר ולהתהלל.

אולם, מרגע יצירת החיבור, מרגע "כיבוש" הנקבה, מתהפכות היוצרות והגברים חוזרים להיות סגנון הגבר ה"צייד" השולט באשתו. אז נכון, חלה התקדמות רבה בשנים האחרונות בכל עניין השוויון, הפמיניזם וכו´, אך באותם מפגשים בין מיניים, נושא זה ממאן להתקדם. ברגע שגבר חש בטוח בתוך קשר, הוא יורד מהמשמר. לעומת נשים שתמיד ממשיכות להתאמץ ולהישאר דרוכות.
מפגשים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

איך להתחיל עם בחורה?

איך להתחיל עם בחורה?

פורסם בתאריך: 08/12/2009 12:01:06

בכדי להסב את תשומת ליבה ולהבדיל את עצמו לטובה מבין כל שאר הגברים, מה כדאי לרשום לה? ומה עדיף שלא?

רק אהבה מביאה אהבה

רק אהבה מביאה אהבה

פורסם בתאריך: 17/12/2012 13:43:57

רק אהבה תביא לכם אהבה, על מנת לגרום לה לאהבה להכנס אל ליבכם תצטרכו לעשות כמה דברים.

בנים בנות ומה שבניהם

בנים בנות ומה שבניהם

פורסם בתאריך: 05/09/2021 15:43:03

עד הרגע שמוצאים את שאהבה נפשנו, אנו מוצאים עצמנו בהתלבטויות רבות ושאלות של חוסר וודאות בהמון דברים הקשורים בצד השני.

לא טוב היות האדם לבדו

לא טוב היות האדם לבדו

מאת: אסף מיכאלי

פורסם בתאריך: 06/05/2025 18:33:26

זוגיות היא לא עניין של גיל, היא עניין של הרגשה. בכל שלב בחיים שלנו אנו מבקשים להיות בזוגיות, לרוב גם אם לא נודה בכך.

אומנות הנשיקות: איך לנשק טוב גבר?

אומנות הנשיקות: איך לנשק טוב גבר?

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 02/04/2024 11:13:35

נשיקה טובה בין אנשים גורמת לניצוצות וטובה לתחילתה של כל מערכת יחסים ואפילו משאירה טעם של עוד.

מסיבת הפתעה

מסיבת הפתעה

פורסם בתאריך: 10/06/2012 17:54:31

למרות שהרבה אנשים אומרים כי הם מעדיפים להימנע ממסיבה ביום-הולדתם, מסיבת הפתעה לבן/ת הזוג תשמח אותם עד מאוד.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר