מפגשים

את הסרט מפגשים מהסוג השלישי של סטיבן ספילברג כולנו מכירים (או לפחות אמורים להכיר!). הסרט עוסק במפגש של אדם מן השורה עם חייזרים ולאחר מכן באובססיה והטירוף שהוא מפתח כלפי נושא החייזרים. סרט זה נשא אחריו כל כך הרבה הדים, עקב כך שיצר תקדים של מפגשים חיוביים בין עב"מים לבין בני אדם.

נשמע לכם מוכר? אין ספק שיש הרבה דמיון בין השניים: בחור פוגש בחורה. בחור מתאהב בבחורה. מאבד את עצמו לדעת... אך עדיין בחורה היא דבר חיובי שאי אפשר בלעדיה! (ניתן לויכוח אני יודעת...).

אז נכון, יתכן והרבה יותר פשוט להבין חייזר מאשר בחורה. אז נכון, מפגשים עם בחורה מסובכים וקשים יותר, אבל סה"כ ניתן לראות את הדמיון.

נשים הן דבר מסקרן ומאתגר כמו חייזר, קשות לפיצוח ופענוח. עשויות להקשות על הגברים ועושות דברים מאוד לא צפויים. אולם, יחד עם זאת גורמות לבחורים להישאר דרוכים, מעוניינים ואף מרותקים. אז מה יש בנשים העושה אותן כה מהפנטות? אולי זה בגלל שהן המין היפה, אולי זה בגלל שהן מריחות טוב יותר, ואולי בכלל הן מפיצות ריח עם הורמונים משכרים. אולי בתוך כל ערימות הדיבורים שלהן ישנם מסרים תת הכרתיים כמו קודים מושתלים הגורמים לשטיפת מוח. כך או כך יש לנשים את הכוח הבלתי מוסבר לשלוט בעם הגברי בצורה סמויה (או גלויה, לפחות ברי מזל). עם זאת, "שליטה" זו באה לידי ביטוי בנקודות מאוד ספציפיות של הקשר.

כל הליך החיזור של גבר אחרי אישה הוא טקס אחד גדול, ונוכל לגלות הרבה מלראות מפגשים אקראיים בין גבר לאישה. בתחילת הריטואל, החל מהמפגש הראשוני ואף מתהליך יצירת הקשר הקודם למפגש, הגבר הוא האחראי על יצירת הרושם. ממש כמו אצל החיות, עליו להשאיר חותם (ואני לא מתכוונת להשתין על עץ), עליו להפגין את ראוות זנבו- להרשים, להתפאר ולהתהלל.

אולם, מרגע יצירת החיבור, מרגע "כיבוש" הנקבה, מתהפכות היוצרות והגברים חוזרים להיות סגנון הגבר ה"צייד" השולט באשתו. אז נכון, חלה התקדמות רבה בשנים האחרונות בכל עניין השוויון, הפמיניזם וכו´, אך באותם מפגשים בין מיניים, נושא זה ממאן להתקדם. ברגע שגבר חש בטוח בתוך קשר, הוא יורד מהמשמר. לעומת נשים שתמיד ממשיכות להתאמץ ולהישאר דרוכות.
מפגשים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

איך לגרום לה להתאהב בך?

איך לגרום לה להתאהב בך?

פורסם בתאריך: 15/09/2011 12:51:40

חושב עליה כל היום? חולם עליה בלילה? אבל אין לך שמץ של מושג איך לגרום לה להתאהב בך? אספנו בשבילך מספר טיפים.

טיפים לשיפור תמונת הפרופיל שלכם

טיפים לשיפור תמונת הפרופיל שלכם

פורסם בתאריך: 04/10/2021 13:58:59

איך חיוך למצלמה משפר את סיכויי ההצלחה שלכם באתר הכרויות

לתכנן מסע לזוגיות

לתכנן מסע לזוגיות

פורסם בתאריך: 28/09/2011 09:39:33

רבים מאד מהמשרתים בצבא, חולמים על מסע בעולם לאחר השחרור, אז למה לא לתכנן מסע אל הזוגיות?

מתקרבת לגיל 30 ואמא מציקה

מתקרבת לגיל 30 ואמא מציקה

פורסם בתאריך: 24/01/2010 18:58:39

אמא מנסה לסדר לך בנים של חברות? אבא חושב ש"עברת צד"? סבתא מקטרת שנישאה בגיל 18? תהיי חזקה! זה יגיע!

לבבות בודדים

לבבות בודדים

פורסם בתאריך: 05/01/2021 10:22:50

כולם רוצים אהבה וכולם רוצים להיות אהובים ונאהבים, יש המון דרכים בהן ניתן למצוא אהבה וזוגיות, אספנו עבורכם כמה רעיונות איך למצוא אהבה. כנסו וקראו עוד...

אנונימוס

אנונימוס

פורסם בתאריך: 18/04/2010 16:15:41

בעולם האמיתי לכל איש יש שם, אולם פה ברשת לכל איש יש כינוי. איך אפשר לנצל את האנונימיות ברשת לטובתנו ובאיזה שלב צריך לשים לזה סוף?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר