מפגשים

מפגשים מהסוג הנשי

את הסרט מפגשים מהסוג השלישי של סטיבן ספילברג כולנו מכירים (או לפחות אמורים להכיר!). הסרט עוסק במפגש של אדם מן השורה עם חייזרים ולאחר מכן באובססיה והטירוף שהוא מפתח כלפי נושא החייזרים. סרט זה נשא אחריו כל כך הרבה הדים, עקב כך שיצר תקדים של מפגשים חיוביים בין עב"מים לבין בני אדם.

נשמע לכם מוכר? אין ספק שיש הרבה דמיון בין השניים: בחור פוגש בחורה. בחור מתאהב בבחורה. מאבד את עצמו לדעת... אך עדיין בחורה היא דבר חיובי שאי אפשר בלעדיה! (ניתן לויכוח אני יודעת...).

אז נכון, יתכן והרבה יותר פשוט להבין חייזר מאשר בחורה. אז נכון, מפגשים עם בחורה מסובכים וקשים יותר, אבל סה"כ ניתן לראות את הדמיון.

נשים הן דבר מסקרן ומאתגר כמו חייזר, קשות לפיצוח ופענוח. עשויות להקשות על הגברים ועושות דברים מאוד לא צפויים. אולם, יחד עם זאת גורמות לבחורים להישאר דרוכים, מעוניינים ואף מרותקים. אז מה יש בנשים העושה אותן כה מהפנטות? אולי זה בגלל שהן המין היפה, אולי זה בגלל שהן מריחות טוב יותר, ואולי בכלל הן מפיצות ריח עם הורמונים משכרים. אולי בתוך כל ערימות הדיבורים שלהן ישנם מסרים תת הכרתיים כמו קודים מושתלים הגורמים לשטיפת מוח. כך או כך יש לנשים את הכוח הבלתי מוסבר לשלוט בעם הגברי בצורה סמויה (או גלויה, לפחות ברי מזל). עם זאת, "שליטה" זו באה לידי ביטוי בנקודות מאוד ספציפיות של הקשר.

כל הליך החיזור של גבר אחרי אישה הוא טקס אחד גדול, ונוכל לגלות הרבה מלראות מפגשים אקראיים בין גבר לאישה. בתחילת הריטואל, החל מהמפגש הראשוני ואף מתהליך יצירת הקשר הקודם למפגש, הגבר הוא האחראי על יצירת הרושם. ממש כמו אצל החיות, עליו להשאיר חותם (ואני לא מתכוונת להשתין על עץ), עליו להפגין את ראוות זנבו- להרשים, להתפאר ולהתהלל.

אולם, מרגע יצירת החיבור, מרגע "כיבוש" הנקבה, מתהפכות היוצרות והגברים חוזרים להיות סגנון הגבר ה"צייד" השולט באשתו. אז נכון, חלה התקדמות רבה בשנים האחרונות בכל עניין השוויון, הפמיניזם וכו´, אך באותם מפגשים בין מיניים, נושא זה ממאן להתקדם. ברגע שגבר חש בטוח בתוך קשר, הוא יורד מהמשמר. לעומת נשים שתמיד ממשיכות להתאמץ ולהישאר דרוכות.

מפגשים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

מפגשים מהסוג הנשי

מפגשים מהסוג הנשי

פורסם בתאריך: 09/03/2010 17:26:49

בחור פוגש בחורה, בחור מתאהב בבחורה, מאבד את עצמו לדעת... אך עדיין בחורה היא דבר חיובי שאי אפשר בלעדיה!

מה זה ספיד דייטינג?

מה זה ספיד דייטינג?

פורסם בתאריך: 11/10/2009 23:38:24

ספיד דייטינג הינו פתרון אידיאלי למעוניינים לפגוש אנשים חדשים בדרך כיפית ובטוחה. גם אתם כאלה? כנסו ותכירו.

טיפים להצלחה באתרי הכרויות

טיפים להצלחה באתרי הכרויות

פורסם בתאריך: 25/10/2021 11:09:01

נרשמנו לאתר היכרויות - איך ממשיכים עכשיו? במדריך זה ננסה לתת לכם מספר טיפים לגבי הצלחה באתר היכרויות.

מה מחבל לנו במציאת זוגיות

מה מחבל לנו במציאת זוגיות

פורסם בתאריך: 10/05/2021 14:21:54

למה כל התחלה של קשר מסתיים לאחר דייט.המיקוד לא צריך להיות על מה לא בסדר בכם, אלא על הדברים שמחבלים לכם ביצירת זוגיות.

על שלום ואהבה

על שלום ואהבה

פורסם בתאריך: 02/06/2014 12:00:28

יש לא מעט אנשים המשכילים להבין כי מגיע רגע הדורש גם מהם להגיד שלום לאהבה. איך עושים את זה ולמה זה כל כך קשה?

שימו V על האקס!

שימו V על האקס!

פורסם בתאריך: 07/09/2011 11:42:48

לשכוח את האקסית זה קשה, אבל יש דרכים להתמודד אם זה ואפילו די בקלות אז איך עושים את זה נכון?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר