מפגשים

את הסרט מפגשים מהסוג השלישי של סטיבן ספילברג כולנו מכירים (או לפחות אמורים להכיר!). הסרט עוסק במפגש של אדם מן השורה עם חייזרים ולאחר מכן באובססיה והטירוף שהוא מפתח כלפי נושא החייזרים. סרט זה נשא אחריו כל כך הרבה הדים, עקב כך שיצר תקדים של מפגשים חיוביים בין עב"מים לבין בני אדם.

נשמע לכם מוכר? אין ספק שיש הרבה דמיון בין השניים: בחור פוגש בחורה. בחור מתאהב בבחורה. מאבד את עצמו לדעת... אך עדיין בחורה היא דבר חיובי שאי אפשר בלעדיה! (ניתן לויכוח אני יודעת...).

אז נכון, יתכן והרבה יותר פשוט להבין חייזר מאשר בחורה. אז נכון, מפגשים עם בחורה מסובכים וקשים יותר, אבל סה"כ ניתן לראות את הדמיון.

נשים הן דבר מסקרן ומאתגר כמו חייזר, קשות לפיצוח ופענוח. עשויות להקשות על הגברים ועושות דברים מאוד לא צפויים. אולם, יחד עם זאת גורמות לבחורים להישאר דרוכים, מעוניינים ואף מרותקים. אז מה יש בנשים העושה אותן כה מהפנטות? אולי זה בגלל שהן המין היפה, אולי זה בגלל שהן מריחות טוב יותר, ואולי בכלל הן מפיצות ריח עם הורמונים משכרים. אולי בתוך כל ערימות הדיבורים שלהן ישנם מסרים תת הכרתיים כמו קודים מושתלים הגורמים לשטיפת מוח. כך או כך יש לנשים את הכוח הבלתי מוסבר לשלוט בעם הגברי בצורה סמויה (או גלויה, לפחות ברי מזל). עם זאת, "שליטה" זו באה לידי ביטוי בנקודות מאוד ספציפיות של הקשר.

כל הליך החיזור של גבר אחרי אישה הוא טקס אחד גדול, ונוכל לגלות הרבה מלראות מפגשים אקראיים בין גבר לאישה. בתחילת הריטואל, החל מהמפגש הראשוני ואף מתהליך יצירת הקשר הקודם למפגש, הגבר הוא האחראי על יצירת הרושם. ממש כמו אצל החיות, עליו להשאיר חותם (ואני לא מתכוונת להשתין על עץ), עליו להפגין את ראוות זנבו- להרשים, להתפאר ולהתהלל.

אולם, מרגע יצירת החיבור, מרגע "כיבוש" הנקבה, מתהפכות היוצרות והגברים חוזרים להיות סגנון הגבר ה"צייד" השולט באשתו. אז נכון, חלה התקדמות רבה בשנים האחרונות בכל עניין השוויון, הפמיניזם וכו´, אך באותם מפגשים בין מיניים, נושא זה ממאן להתקדם. ברגע שגבר חש בטוח בתוך קשר, הוא יורד מהמשמר. לעומת נשים שתמיד ממשיכות להתאמץ ולהישאר דרוכות.
מפגשים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

פנויים פנויות - סינגלס

פנויים פנויות - סינגלס

פורסם בתאריך: 12/03/2010 12:13:56

למרות שלא תמיד יש עם מי לישון בלילה, החיים של אותם סינגלס בדרך כלל הרבה יותר צבעוניים וססגוניים. הכיצד?

איך להשיג דייט שני?

איך להשיג דייט שני?

פורסם בתאריך: 13/12/2021 14:08:19

לפעמים לא צריך להקסים בחורה בכדי להשיג איתה דייט שני. לעיתים זו טקטיקה פשוטה שיש לנקוט בדייט הראשון. איך משיגים דייט שני ללא מאמץ.

נענע

נענע

פורסם בתאריך: 21/04/2010 17:56:45

אין כמו לשתות כוס תה עם נענע בערב סגריר של חורף קר, מחובקים על הספה, מלטפים ואוהבים. אך מה אם הוא לא "כוס התה" שלך?

חיבוק רומנטי

חיבוק רומנטי

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 05/09/2024 15:05:03

בעולם שלנו, המלא באתגרים ולחצים, החיבוק הרומנטי מספק רגע של שלווה, חיבור, ואהבה. זוהי תזכורת לכוח הריפוי של המגע האנושי ולחשיבות של הקשר הפיזי והרגשי בחיינו.

רומנטיקה

רומנטיקה

פורסם בתאריך: 16/03/2011 18:14:51

כאשר מדברים על רומנטיקה, מדברים על היופי שבאהבה, על הרגעים הקטנים שעושים את הכל לגדול, אז מהי אותה רומנטיקה?

זוגי

זוגי

פורסם בתאריך: 07/03/2010 09:52:15

"בן זוגי הכין לי אתמול ארוחה מהסרטים" - מה בן זוגך עשה בשבילך? כל הזמן תחרויות והשוואות...

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר