מסע לזוגיות

לתכנן מסע לזוגיות

לתכנן "מסע" לזוגיות?? זה ניראה לך נורמאלי??

רבים מאד מהמשרתים בצבא, חולמים על מסע בעולם לאחר השחרור. יש כאלה שלקראת השחרור כבר מתחילים לתכנן את המסע, להתעניין בקשר לאפשרויות, מסלולים, אורך המסע, עלויות ועוד.

לאחר השחרור – מי מוקדם יותר או מי מאוחר יותר, מתחילים להתכונן למסע בהכנות מעשיות כמו: מקורות מימון (מעבודה, ההורים...), תכנון מעשי של בחירת מסלולים בעולם לפי העדפות או המלצות, יש מי שמתכננים מסעות בג´ונגלים, בהרים, ב"טרקים" ארוכים ואתגריים ויש מי שמתכננים "להיזרק בסטלבט" בהודו, להתגלגל...לגלגל...וכדומה.

האם ההכנות של כולם הן אותו הדבר? אותן העלויות? אותם האביזרים? ודאי שלא!

שימו לב לחברים שמחפשים מידע באינטרנט, מחברים שחזרו, ממפגשים ופורומים של מטיילים לקראת או לאחר המסע..., מחפשים בני או בנות זוג למסע שמתאימים הן מבחינת אותו עניין או אותו כושר, אם מדובר במסעות אתגריים וכדומה. ככל שההכנה למסע תהיה טובה יותר, ההנאה ממנו תהיה גדולה יותר – נכון??? כנראה שכן.

אז למה לא לתכנן את המסע אל הזוגיות?

לראות מה נחוץ לי כדי להצליח, מה חסר לי כדי להשלים, ממי אני יכול להשלים ידע ומידע כדי לגשת ליצירת קשר זוגי בצורה נכונה שתבטיח הצלחה והנאה? מי הפרטנרים המתאימים לי ל"טרק" הזוגי שלי בחיים?

האמינו לי, ברגע שתדעו מה אתם רוצים, תראו את עצמכם במקום ההוא של הזוגיות שאליו אתם רוצים להגיע, תמצאו גם את הפרטנרים המתאימים וגם יותר בקלות.

תחשבו על זה: אני רוצה לעבוד וללמוד ולהגיע להישגים ולהתחתן כשאגיע למטרה ואהיה מוכן לכך ופוגש בחורה מקסימה שכל מה שהיא רוצה זה להתחתן ולהקים משפחה וכמה שיותר מהר.

האם זה ילך?? האם היא תשתלב בתוכנית שלי או שאצטרך להתאים את עצמי לתוכניות שלה ולוותר על המסלול שלי?
אחרי הכיף וההתלהבות הראשונית יצוצו ההבדלים ואש ההתאהבות תתקרר ו.....דמיינו את היתר.

שם שמתכוננים למסע בעולם עדיף להתכונן למסע לזוגיות.
הסיכויים ולזוגיות מוצלחת ומהנה יותר – גדולים יותר ומובטחים יותר.
דרך צלחה !


חיים רוטר
מומחה להכרויות וזוגיות חוויתית.
מסע לזוגיות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

אהבה היא סוג של פחד

אהבה היא סוג של פחד

פורסם בתאריך: 24/07/2013 12:11:44

אם לאהוב זה בלב מלא ולא בחצי. באשר לאהבה, היא לא תתפשר אלא על החיפוש האמת שעליו נדבר.

מה זה אומר קשר אפלטוני?

מה זה אומר קשר אפלטוני?

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 13/03/2025 12:55:07

האם קשר יכול לההישאר טהור ונאמן, או שתמיד מסתתר בקשר אפלטוני אפשרות למשיכה רומנטית? צוות זיגוטה יצא לחקור את הנושא.

כשהלב מחפש בזמן שינוי

כשהלב מחפש בזמן שינוי

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 19/01/2026 11:46:51

שינויים בחיים מפגישים אותנו עם רגשות עזים וחוסר וודאות. בתקופות כאלה, רבים מחפשים קשר זוגי לתמיכה וביטחון.

איך אפשר לדעת שמה שיש ביניכם זאת אהבה

איך אפשר לדעת שמה שיש ביניכם זאת אהבה

פורסם בתאריך: 15/01/2024 12:25:46

את הרגשת ההתאהבות כולנו יודעים איך היא מרגישה, אך בשלב עמוק יותר ביחסים לא תמיד ברור האם מדובר באהבה. הנה הרשימה שתעזור לכם לבדוק את המצב.

שוב לבד בחגים

שוב לבד בחגים

פורסם בתאריך: 28/09/2011 13:02:11

עוד שנה עברה, כולם מכינים תפריטים ומתכונים לארוחת החג - ואתם, עדיין לבד. הגיע הזמן להפסיק להיות לבד בחגים.

איך לפנק בארוחה רומנטית

איך לפנק בארוחה רומנטית

פורסם בתאריך: 13/03/2014 14:58:37

רבות האפשריות כאשר רוצים להעניק את החיוך הגדול למי שבאמת אוהבים, מוכנים לעשות את זה?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר