מסע לזוגיות

לתכנן מסע לזוגיות

לתכנן "מסע" לזוגיות?? זה ניראה לך נורמאלי??

רבים מאד מהמשרתים בצבא, חולמים על מסע בעולם לאחר השחרור. יש כאלה שלקראת השחרור כבר מתחילים לתכנן את המסע, להתעניין בקשר לאפשרויות, מסלולים, אורך המסע, עלויות ועוד.

לאחר השחרור – מי מוקדם יותר או מי מאוחר יותר, מתחילים להתכונן למסע בהכנות מעשיות כמו: מקורות מימון (מעבודה, ההורים...), תכנון מעשי של בחירת מסלולים בעולם לפי העדפות או המלצות, יש מי שמתכננים מסעות בג´ונגלים, בהרים, ב"טרקים" ארוכים ואתגריים ויש מי שמתכננים "להיזרק בסטלבט" בהודו, להתגלגל...לגלגל...וכדומה.

האם ההכנות של כולם הן אותו הדבר? אותן העלויות? אותם האביזרים? ודאי שלא!

שימו לב לחברים שמחפשים מידע באינטרנט, מחברים שחזרו, ממפגשים ופורומים של מטיילים לקראת או לאחר המסע..., מחפשים בני או בנות זוג למסע שמתאימים הן מבחינת אותו עניין או אותו כושר, אם מדובר במסעות אתגריים וכדומה. ככל שההכנה למסע תהיה טובה יותר, ההנאה ממנו תהיה גדולה יותר – נכון??? כנראה שכן.

אז למה לא לתכנן את המסע אל הזוגיות?

לראות מה נחוץ לי כדי להצליח, מה חסר לי כדי להשלים, ממי אני יכול להשלים ידע ומידע כדי לגשת ליצירת קשר זוגי בצורה נכונה שתבטיח הצלחה והנאה? מי הפרטנרים המתאימים לי ל"טרק" הזוגי שלי בחיים?

האמינו לי, ברגע שתדעו מה אתם רוצים, תראו את עצמכם במקום ההוא של הזוגיות שאליו אתם רוצים להגיע, תמצאו גם את הפרטנרים המתאימים וגם יותר בקלות.

תחשבו על זה: אני רוצה לעבוד וללמוד ולהגיע להישגים ולהתחתן כשאגיע למטרה ואהיה מוכן לכך ופוגש בחורה מקסימה שכל מה שהיא רוצה זה להתחתן ולהקים משפחה וכמה שיותר מהר.

האם זה ילך?? האם היא תשתלב בתוכנית שלי או שאצטרך להתאים את עצמי לתוכניות שלה ולוותר על המסלול שלי?
אחרי הכיף וההתלהבות הראשונית יצוצו ההבדלים ואש ההתאהבות תתקרר ו.....דמיינו את היתר.

שם שמתכוננים למסע בעולם עדיף להתכונן למסע לזוגיות.
הסיכויים ולזוגיות מוצלחת ומהנה יותר – גדולים יותר ומובטחים יותר.
דרך צלחה !


חיים רוטר
מומחה להכרויות וזוגיות חוויתית.
מסע לזוגיות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

אהבה אמיתית בפעם אחת

אהבה אמיתית בפעם אחת

פורסם בתאריך: 07/11/2013 13:53:03

האם אפשר לאהוב פעם אחת כל החיים? הכול עניין של השקפה והתבוננות נכונה.

חופש בזוגיות: האיזון העדין בין ביחד והלחוד

חופש בזוגיות: האיזון העדין בין ביחד והלחוד

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 28/10/2024 16:13:40

חופש בזוגיות דורש גמישות והתאמה מתמדת. צרכים ונסיבות משתנים לאורך החיים ומה שעבד בשלב אחד של הקשר עשוי להשתנות בשלב אחר.

לפעמים מסך זה רק התחלה

לפעמים מסך זה רק התחלה

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 02/07/2026 15:16:21

הכירו אנשים אמיתיים שמחפשים קשר אמיתי. אולי הסיפור הבא שלכם מתחיל כאן. התחילו בשיחה אחת שיכולה להפוך לסיפור של חיים שלמים.

הפגישה המושלמת.

הפגישה המושלמת.

פורסם בתאריך: 22/07/2012 14:47:13

כל מי שיוצא לדייט מחזיק בליבו משאלה קטנה שהדייט הזה יהיה הדייט המושלם. איך יוצרים את הפגישה המושלמת?

להכיר אונליין

להכיר אונליין

פורסם בתאריך: 29/11/2021 14:45:46

מי לא שמע עדיין על המהפכה בשירותי ההיכרויות? בואו ותכירו תחום המתפתח בצעדי ענק.

עונת החתונות

עונת החתונות

פורסם בתאריך: 28/05/2010 00:30:38

מגיל קטן אנחנו חולמות על חתונה מהאגדות, עם חתן נרגש ועיניים בורקות מתחת לחופה. ומה קורה כשכל זה מתפוצץ בפנים?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר