לערוך מסיבת רווקות

לערוך מסיבת רווקות מהממת

שואלת את עצמך את השאלה הזו? כנראה שיש לך עומס רב מאד בתקופת הכנות לחתונה, ברמה כזו שאת קצת שוכחת את עצמך. אם אכן בכך מדובר אנחנו כאן בכדי להזכיר לך שמסיבת רווקות היא ה- מסיבה! האירוע שמתמקד בך ורק בך, זמן איכות עם החברות שמטרתו להפיג לחץ, לרגש ולהכין אותך ליום הגדול.

לפניך כל הסיבות שבגינן כדאי ומוטב לך לערוך לפניך כל הסיבות שבגינן כדאי ומוטב לך לערוך מסיבת רווקות
לאחר שתקראי את כולן, סמני לך את הסיבה החביבה עליך ומיד לאחר מכן הרימי טלפון לחברות הכי טובות ותני להן את האישור המיוחל להפיק עבורך ערב מיוחד במינו, או במילים אחרות, לילה שלא במהרה יישכח.

סיבה 1- הזדמנות לרכז יחד את כל החברות והנשים החשובות בחייך לשיחה כנה בנוגע לנישואין, זוגיות, אהבה, סקס ומה שביניהם. או במילים אחרות, שיחת הסקס האולטימטיבית עם כל הסודות והרגעים הכי מצחיקים בעולם, היישר מפיהן של הנשים הקרובות ביותר אליך, החל מאמא ועד החברה הכי טובה.

סיבה 2 – האישור להשתכר בסביבה מבוקרת, כי במסיבת רווקות פשוט חובה לשתות, ועוד קצת לשתות על מנת להירגע, להפנים ולהגיע לחתונה כשהוצאת מהסיסטם שלך את כל הלחצים. הרי ביום הגדול שלך את לא ממש רוצה להסתובב עם האנג אובר, אז בואי נטפל בכך במסיבה שלפני..

סיבה 3 – זה פשוט כייף, כי בחורות כידוע יודעות לכייף. אז מה עושה לך הכי טוב בעולם? תפסי את החברה הכי טובה לשיחה בה תוכלי להבהיר מה מטרת המסיבה ומה בדיוק את רוצה שיהיה בתפריט, למשל: חשפן או סקסולוגית, בילוי בטבע או פינוקי ספא, אוכל מדהים בליווי בקבוקי קאווה, או מועדון לילה פלוס קריוקי בבר שכונתי עם מבחר בירות, אירוע ביתי או סוויטת מלון.. מה ההעדפות שלך? כווני לשם בדיוק ותוכלי ליהנות מערב מושלם בדיוק בסגנון שלך.

סיבה 4 – החתן שלך לא יוותר על מסיבת הרווקים שלו, הוא יודע היטב שזו ההזדמנות שלו לחגוג את ימיו האחרונים כרווק מבוקש, אל תישארי חייבת, נישואין כידוע חייבים להיות מאוזנים..

מקווים שהצלחנו לשכנע אותך לחגוג ואת בדרכך להתקשר ולהזמין את מעגל הנשים הקרוב ללילה בלתי נשכח.. בהצלחה!

לערוך מסיבת רווקות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

"אני עשיתי את זה?!" – מצחיק ומשעשע מתמיד

פורסם בתאריך: 01/03/2015 13:49:44

כשתכנית טלוויזיה איכותית סוגרת את השאלטר, תמיד כיף להיזכר בתכניות שאהבנו. מסע בזמן וחגיגה של ממש.

לאבלי

לאבלי

פורסם בתאריך: 17/05/2010 09:12:13

הגבר החדש כבר לא צריך לנצח בהורדות ידיים בכדי להיחשב לגברי. הוא אינו חושש לטפח עצמו, להיות קשוב ורגיש ולומר ככה סתם שזה פשוט לאבלי!

פלירטוט - לא מה שחשבתם

פלירטוט - לא מה שחשבתם

פורסם בתאריך: 30/09/2013 16:41:29

פלירטוט או פלירתות? האם כדאי לפלרטט? איך לעשות זאת נכון? הכנסו ואולי תלמדו כמה סודות...

בילוי ילדותי

בילוי ילדותי

פורסם בתאריך: 07/01/2013 13:26:33

קחו פסק זמן מהשגרה המייגעת וחזרו שנים אחורה לילדות. צאו לבילוי שכל מטרתו הוא כיף אחד גדול.

האביר על הסוס הלבן

האביר על הסוס הלבן

פורסם בתאריך: 08/06/2010 18:05:58

מחכה לאביר על הסוס הלבן ותוהה למה הוא מתעכב? הנה כמה טיפים איך לעזור לו למצוא אותך.

להרפות או לאהוב?

להרפות או לאהוב?

פורסם בתאריך: 11/12/2013 16:34:48

מתי ראוי לעזוב? האם צריך להישאר ולא לוותר על הקשר? הכול תלוי ביכולת שלכם להבין את האהבה.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר