לדבר על אהבה

בואו ונדבר על אהבה

מדברים על אהבה

יש לא מעט אנשים בעולם אשר מסרבים לדבר על אהבה, בואו ונוכיח להם שאפשר קצת אחרת.

המון אנשים מסרבים לדבר על אהבה, לשם שינוי, יש אנשים שלא מסרבים והם אפילו אומרים זאת בכל רם. מה מונע מלא מעט אנשים לדבר על רגש? מדוע רוב האנשים מפחדים מלדבר ולהגיד את מה שיש על ליבם? רגישות היא מילה לא פשוטה ללא מעט אנשים. יש אנשים המונעים מאגו ויש אנשים אשר הרגש עוצר אותם, הם חוששים ממה שיקרא בעקבות אמירת האהבה שלהם. האם זה נכון? מדוע האגו הרסני בפרט שמדברים על אהבה?

לחפש אחר האהבה

אנשים תרים אחר אהבה אבל לא משאירים את האגו מאחור. הסרט הידוע מדבר על שלא צריך להגיד סליחה כאשר אוהבים מישהו, גם האנשים המבוגרים יותר יעידו כי כאשר מדברים על אהבה, מדברים על עץ אשר מתכופף לו בסערה. הכול מתחיל ונגמר בהבנה ובתפיסה כי על אהבת אמת לא מוותרים, גם אם מדובר ביכולת להתכופף כאשר הרוח נעה במהירות רבה . אנשים מתקשים להתכופף כשהם אוהבים ולכן לרוב הם מפסידים את היכולת להתאחד עם מי שהם באמת אוהבים. לא פעם הופכים הדברים לבלתי נתפסים ולעצובים. אנשים מוותרים על אהבה בשביל אגו.

אגו אאוט- אהבה אין

האהבה של הגברת שגרה ממול, העידה לא פעם כי היא בחרה את האנשים הלא נכונים. גם כאשר מדברים על אהבה, ראוי לבחור את מי שבאמת אוהב. זה לא מתחיל ונגמר בבחירת אנשים אשר יאהבו אותנו בשביל תמורה, זה צריך להיות קשור רק בבחירת אנשים שיעריכו וישמרו על כבודנו. ברמת האדם וחברו, כבוד הוא לא כבוד המוכר לכם מהעבר, כבוד מדברים על הערכה בסיסית של עשייה. לרוב, אנשים נוטים לקחת אנשים שהם באמת אוהבים כמובנים מאליו ושם הם מפספסים את היכולת להתאהב מהמקום הנכון והאמיתי.

להטיב עם מי שאוהב אתכם

אם משהו בוחר להטיב אתכם, הראוי הוא כי תעריכו אותו, אל תתביישו לדבר על אהבה, האהבה שם בעוד אתם צריכים להעריך ולקרב אותה אל לבכם. לאהוב לא רק במילים אלא גם במעשים, המעשים לא קשורים בתופעת "פנקסאות" התופעה המוכרת של אני עשיתי לך היום ומחר יגיע תורך, אלא בעשייה לשם עשייה שלצדה טמון דבר אחד, קוראים לזה הערכה. לא תמיד יעריכו אתכם בבואכם אך לבטח יעריכו אתכם בלכתכם. לרוב, אנשים טובים מוערכים רק בלכתם ולא בהישארותם. הבישול הקטן, החיוך האין סופי, האכפתיות והדאגה בימי חולי. כאן למעשה יהיה עליכם להעריך ולהגיד את המילה הטובה בשביל שמישהו שאתם באמת אוהבים יבחר להישאר. בסיכום דבר, ראוי להשיב פניכם למי שבאמת יהיה שם.

האם גם אתם נתקלתם בתופעת האהבה אל מול האגו? ספרו לנו, נשמח לשמוע.

לדבר על אהבה

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

איך לשמר זוגיות לאורך זמן

איך לשמר זוגיות לאורך זמן

פורסם בתאריך: 13/09/2021 15:12:48

בין אם מדובר בזוגיות קצרה או שמדובר בזוגיות ממוסדת. אז איך משמרים זוגיות לאורך זמן?

ערב חברה מארגנים בעזרת פורטל קרמל

ערב חברה מארגנים בעזרת פורטל קרמל

פורסם בתאריך: 20/03/2019 14:29:30

על מנת לארגן את ערבי החברה והגיבוש על הצד הטוב יותר, במהירות רבה וכמו כן במחיר משתלם תוכלו להיעזר בפורטל קרמל.

תקשורת נכונה בדייטים

תקשורת נכונה בדייטים

פורסם בתאריך: 14/01/2013 12:15:24

אחת הדרכים המרכזיות להיכרויות בימינו היא באמצעות פגישות אישיות. הכנו מדריך קצר שנועד ללמד אתכם תקשורת נכונה בדייטים.

מזל תאומים (21 במאי – 21 ביוני)

מזל תאומים (21 במאי – 21 ביוני)

פורסם בתאריך: 09/11/2009 20:36:21

בני מזל תאומים, מקבוצת מזלות האוויר, מרחפים, אינטליגנטיים ואוהבי שיחות. התאמה לבני מזלות אחרים.

לטפס על כל הר – האסון בנפאל

לטפס על כל הר – האסון בנפאל

פורסם בתאריך: 21/10/2014 10:28:35

האסון בנפאל זרק את הבלוגרית שלנו שנתיים אחורה בזמן. לתקופה שהיא תכננה טיול ופחדה מהסיכונים הכרוכים בכך.

איך להתנהג בדייט ראשון

איך להתנהג בדייט ראשון

פורסם בתאריך: 25/04/2022 11:20:55

דייט ראשון אף פעם אינו פשוט. הוא מהול בהתרגשות, ובמריטת עצבים, לגמרי. נשאלת השאלה הרת הגורל - איך להתנהג בדייט ראשון?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר