העולם מושתת על זוגות

עם הזמן, המתח בין שני המינים רק גדל

העולם מושתת על זוגות זוגות וכבר בגיל הגן אנו רואים חיזורים תמימים ומתוקים של בנות ובנים. עם הזמן, המתח בין שני המינים רק גדל וגובר וכל אלו הם למעשה החזרה הגנרלית לקראת מציאת בן או בת זוג בעשורים הבוגרים יותר. ובינתיים, עד הרגע שמוצאים את שאהבה נפשנו, אנו מוצאים עצמנו בהתלבטויות רבות ושאלות של חוסר וודאות בהמון דברים הקשורים בצד השני.

מה מעסיק אותנו בגיל העשרה?

גיל העשרה הוא למעשה הזמן הראשוני שבו אנו יוצרים קשר ממשי עם בני הזוג השני, הכולל ברוב המקרים גם מגע אינטימי כזה או אחר. זו הפעם הראשונה של נערים ונערות בכל הקשור לכך ואי הוודאות היא גדולה מאוד. בני הנוער עוד לא בשלים מספיק כדי להיות בטוחים בעצמם ומתעסקים בהרבה מהפעמים במראה החיצוני והאם יבצעו דברים בצורה והדרך הנכונים.

מה מעסיק אותנו בעשור השני?

בעשור השני אנו נמצאים מצד אחד במצב שאנו כבר בחיים הבוגרים שלנו, אך עוד לא בשלים מבחינת מה אנו רוצים לעשות כשנהיה גדולים ואילו דברים חשובים לנו בבני זוג. זה השלב שבו אנו מתנסים בזוגיות. חלק מהזוגות זו תהיה הפעם הראשונה והאחרונה שלהם והם ימשיכו את מסלול החיים יחד, חלק התנסו בסוגים שונים של זוגיות ובסוף שנות העשרה ימצאו עצמם במיסוד של קשר וחלק נוסף יתנסה, אך לא ימצא את הזוגיות שמתאימה עבורו.

מה מעסיק אותנו בעשור השלישי ואילך?

בעשור השלישי רוב הסביבה שלנו כבר נמצאת בזוגיות ממוסדת ובניית משפחה. מי שעדיין לא מיסד עצמו ומעוניין בכך, יתחיל בחיפוש זוגיות מתאימה. בשלב זה הקושי למצוא זוגיות ניכר, כיוון שכל הסביבה שלנו בדרך כלל כבר עסוקה בחיי משפחה ואנו כבר לא יוצאים למקומות בילוי בהם יש רווקים ורווקות. אחד המקומות שניתן להכיר בהם רווקים ורווקות אלו הם אתרי ההיכרויות שזמינים עבורנו בכל שלב כזה שתיארנו. אתרי ההיכרויות מאפשרים לנו להכיר אנשים באופן ווירטואלי ואז להיפגש איתם למטרת זוגיות.

מה מוצע לנו באתר הכרויות?

אתרי ההיכרויות מציעים לנו לבחור בן או בת זוג מתוך מאות ואלפי המנויים באתר. לכל אדם שיש לו מנוי בין אם מנוי חינמי או מנוי בתשלום, יש פרופיל שבו כתובים פרטים עליו ומוצגת תמונה שלו. ההכרות הראשונית תהיה דרך הפרופיל, לאחר מכן בצ´אט ואם זה ילך, סביר שתשוחחו בטלפון וגם תקבעו דייט ראשון.

לסיכום, לא משנה אם אתם נמצאים בעשור השני או השלישי לחייכם, אם אתם מחפשים זוגיות ואין לכם שמץ של מושג איך להתחיל, פשוט הירשמו לאתר הכרויות. התחילו ברישום ראשוני וכתיבה דברים על עצמכם, ודאי תופתעו לגלות על עצמכם דברים שעד עכשיו לא העמקתם בהם. כמו כן, בחרו תמונה שאתם אוהבים ואתם מסודרים.

העולם מושתת על זוגות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

שפת גוף

שפת גוף

פורסם בתאריך: 20/05/2012 16:29:57

כשאתם באינטראקציה עם אחרים, שפת גופכם אומרת המון. למדו לזהות את הסימנים החשובים שמסגירים מה אתם מרגישים.

האם לבחור בה או לא?

האם לבחור בה או לא?

פורסם בתאריך: 14/10/2012 14:38:53

בהתחלה היא לא ממש נראית לך אבל יש משהו בה שמשאיר אותך לנסות, אז עולה השאלה מה עושים?

הכרויות באינטרנט בעד או נגד?

הכרויות באינטרנט בעד או נגד?

פורסם בתאריך: 03/02/2010 23:49:19

עוד פגישה כושלת? אהבה ממבט ראשון? הכל יכול להיות בהיכרויות דרך האינטרנט... כדאי או לא כדאי?

מעבדות לחירות

מעבדות לחירות

פורסם בתאריך: 29/03/2010 10:44:32

למרות שבתוכנו כבר הבנו שזה לא מתאים, עדיין קשה לשחרר. כיצד מתנתקים מקשר הרסני ובלתי מספק?

ללכת בעקבות הלב

ללכת בעקבות הלב

פורסם בתאריך: 09/10/2013 09:31:52

כשהוא עזב את הארץ, הדברים הפכו קשים מנשוא ללא מעט אנשים. כשהוא חזר, הדברים השתנו לבלתי היכר.

פלירטוט - לא מה שחשבתם

פלירטוט - לא מה שחשבתם

פורסם בתאריך: 30/09/2013 16:41:29

פלירטוט או פלירתות? האם כדאי לפלרטט? איך לעשות זאת נכון? הכנסו ואולי תלמדו כמה סודות...

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר