העולם מושתת על זוגות

עם הזמן, המתח בין שני המינים רק גדל

העולם מושתת על זוגות זוגות וכבר בגיל הגן אנו רואים חיזורים תמימים ומתוקים של בנות ובנים. עם הזמן, המתח בין שני המינים רק גדל וגובר וכל אלו הם למעשה החזרה הגנרלית לקראת מציאת בן או בת זוג בעשורים הבוגרים יותר. ובינתיים, עד הרגע שמוצאים את שאהבה נפשנו, אנו מוצאים עצמנו בהתלבטויות רבות ושאלות של חוסר וודאות בהמון דברים הקשורים בצד השני.

מה מעסיק אותנו בגיל העשרה?

גיל העשרה הוא למעשה הזמן הראשוני שבו אנו יוצרים קשר ממשי עם בני הזוג השני, הכולל ברוב המקרים גם מגע אינטימי כזה או אחר. זו הפעם הראשונה של נערים ונערות בכל הקשור לכך ואי הוודאות היא גדולה מאוד. בני הנוער עוד לא בשלים מספיק כדי להיות בטוחים בעצמם ומתעסקים בהרבה מהפעמים במראה החיצוני והאם יבצעו דברים בצורה והדרך הנכונים.

מה מעסיק אותנו בעשור השני?

בעשור השני אנו נמצאים מצד אחד במצב שאנו כבר בחיים הבוגרים שלנו, אך עוד לא בשלים מבחינת מה אנו רוצים לעשות כשנהיה גדולים ואילו דברים חשובים לנו בבני זוג. זה השלב שבו אנו מתנסים בזוגיות. חלק מהזוגות זו תהיה הפעם הראשונה והאחרונה שלהם והם ימשיכו את מסלול החיים יחד, חלק התנסו בסוגים שונים של זוגיות ובסוף שנות העשרה ימצאו עצמם במיסוד של קשר וחלק נוסף יתנסה, אך לא ימצא את הזוגיות שמתאימה עבורו.

מה מעסיק אותנו בעשור השלישי ואילך?

בעשור השלישי רוב הסביבה שלנו כבר נמצאת בזוגיות ממוסדת ובניית משפחה. מי שעדיין לא מיסד עצמו ומעוניין בכך, יתחיל בחיפוש זוגיות מתאימה. בשלב זה הקושי למצוא זוגיות ניכר, כיוון שכל הסביבה שלנו בדרך כלל כבר עסוקה בחיי משפחה ואנו כבר לא יוצאים למקומות בילוי בהם יש רווקים ורווקות. אחד המקומות שניתן להכיר בהם רווקים ורווקות אלו הם אתרי ההיכרויות שזמינים עבורנו בכל שלב כזה שתיארנו. אתרי ההיכרויות מאפשרים לנו להכיר אנשים באופן ווירטואלי ואז להיפגש איתם למטרת זוגיות.

מה מוצע לנו באתר הכרויות?

אתרי ההיכרויות מציעים לנו לבחור בן או בת זוג מתוך מאות ואלפי המנויים באתר. לכל אדם שיש לו מנוי בין אם מנוי חינמי או מנוי בתשלום, יש פרופיל שבו כתובים פרטים עליו ומוצגת תמונה שלו. ההכרות הראשונית תהיה דרך הפרופיל, לאחר מכן בצ´אט ואם זה ילך, סביר שתשוחחו בטלפון וגם תקבעו דייט ראשון.

לסיכום, לא משנה אם אתם נמצאים בעשור השני או השלישי לחייכם, אם אתם מחפשים זוגיות ואין לכם שמץ של מושג איך להתחיל, פשוט הירשמו לאתר הכרויות. התחילו ברישום ראשוני וכתיבה דברים על עצמכם, ודאי תופתעו לגלות על עצמכם דברים שעד עכשיו לא העמקתם בהם. כמו כן, בחרו תמונה שאתם אוהבים ואתם מסודרים.

העולם מושתת על זוגות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

אהבה ממבט ראשון: מיתוס או מציאות?

אהבה ממבט ראשון: מיתוס או מציאות?

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 26/03/2024 11:37:05

במאמר זה, אנו מתעמקים במושג אהבה ממבט ראשון, בוחנים את מקורותיה, הבסיס המדעי והאם הוא מתקיים בתחום היחסים המודרניים.

המכתב שלא נכתב

המכתב שלא נכתב

פורסם בתאריך: 25/06/2013 14:04:37

לכל אחד יש את הכמיהה לכתוב מכתב מדהים של פעם בחיים, מכתב שלא נכתב ולא דומה כלל לאף מכתב שכבר נכתב.

אהבה ואור

אהבה ואור

פורסם בתאריך: 26/11/2013 17:10:02

אדם אשר אהבה בליבו לא צריך את האורות כי הם ממילא מצויים בליבו.

מי אוהב יותר?

מי אוהב יותר?

פורסם בתאריך: 04/02/2013 12:37:26

מי אוהב יותר? האם זה נכון מה שאומרים שהאישה היא תמיד זו שאוהבת יותר והגבר הוא זה שנמנע מאהבה?

רווקה מאושרת

רווקה מאושרת

פורסם בתאריך: 30/07/2013 16:23:55

מה הכישורים שאישה יכולה לפתח כשהיא רווקה? מה קורה כשהיא רוצה לפגוש גבר נהדר?

אהבה מול כסף בזוגיות עם עשירים

אהבה מול כסף בזוגיות עם עשירים

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 03/12/2025 13:41:26

זוגיות עם עשירים, חשוב לשמור על קשר רגשי אמיתי מבלי לתת לכסף לשלוט בקשר. המפתח הוא איזון בין אהבה, כבוד הדדי ועצמאות פיננסית.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר