בנות שמתחילות עם בנים

אז כן, היום נשים כבר יכולות לשרוף חזיות, לכהן כראש ממשלה, וכבר יש טייסות בחיל האוויר.

ובכל זאת, בכל הנוגע לעניינים שבין המינים, הדברים זזים הרבה יותר לאט. בנושא של בנות שמתחילות עם בנים יש טאבו מאוד ברור, ולמרות השוויון הנכסף התופעה עדיין אינה נפוצה כפי שהיינו יכולים לצפות שתהיה.

הרבה גברים שמאסו במלאכת החיזור דווקא מדרבנים את הרעיון, של לתת לבנות לעשות את העבודה השחורה. זה מאפשר להם להישען אחורה בכיסא ולהרגיש קצת מחוזרים בעצמם, לשם שינוי. יש אף כאלו שמעריכים את הבטחון, היוזמה והתעוזה של אותן בנות. עם זאת, כשזה מגיע לשטח, ישנם הרבה שנרתעים מהעניין בגלל סיבות שונות ומשונות. אם זה החשד שמא מדובר במישהי נואשת, שאינה מקבלת הצעות חיזור בעצמה, ועל כן צריכה לקחת את היוזמה לידיים ולהרים את הכפפה. או שמא זו מישהי אגרסיבית ומסרסת, שחייבת להיות בשליטה באופן כללי בחיים, וזהו האקט הראשון שמסמן כי צריך לשמור מרחק. אפשרות נוספת היא שזה פשוט לא מקובל, ואם נספר על כך למשפחה או לחברים מסביבנו ירימו גבה, ונתחיל מערכת יחסים עם אות קלון.

נראה כי דעות קדומות קיימות עוד מימי קדם ושומרות בכך על החלוקה המסורתית של התפקידים בין המינים. למרות שבעשורים האחרונים רואים מגמה של שינוי, נראה כי הדברים מחלחלים מאוד לאט ועדיין יש הרבה אנשים שחיים בחשכת ימי הביניים בכל הנוגע לשוויון בין המינים.

את ניצני השינוי ניתן לראות במספר לא קטן של מקומות - בין אם זה בפאב, קניון, מסעדה או אפילו ברחוב, אך השינוי העיקרי הינו באתרי ההיכרויות באינטרנט, שם כשאישה פונה ברשת לגבר ו"מתחילה" איתו, הדבר נתפס להרבה יותר לגיטימי ומקובל. וכך ניתן לראות באינטרנט יותר ויותר נשים יוזמות ופונות לגברים, ולא ממתינות באופן פאסיבי שיפנו אליהן.

אז בנות! אל תחכו לאביר על הסוס הלבן שימצא אתכן. כנסו גם אתן לאתרי ההיכרויות, אל תהססו לפנות וליזום, ולמצוא לכן עוד היום את האהבה שעליה אתן חולמות!
בנות שמתחילות עם בנים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

הכרויות בלילה

הכרויות בלילה

פורסם בתאריך: 07/04/2010 09:31:49

לפני שלוש שנים בדיוק, בחופשת הפסח, הכרתי את אהבת חיי ברשת. איך לנצל את הלילות למציאת אהבה ברשת.

המדרון שמוביל לפרידה

המדרון שמוביל לפרידה

פורסם בתאריך: 01/07/2013 11:55:22

יש כל מיני סוגים של פרידות, חלק מהירות יותר ופחות. חשוב לדעת לזהות האם התחלנו להתגלגל במדרון שמוביל לפרידה.

דייט תקוע

דייט תקוע

פורסם בתאריך: 30/01/2010 15:03:44

הדייט נתקע, כל פגישה היא סוג של הימור, הכל סטטיסטיקה, לא כולן יכולות להצליח. איך שוברים את השקט?

להתאהב בצרפת

להתאהב בצרפת

פורסם בתאריך: 20/01/2015 15:37:03

האירועים בצרפת בשבועיים האחרונים לא הותירו אותנו אדישים. אנו מביאים שני סיפורי אהבה רומנטיים שיאירו מעט ויחממו את הלב.

לבקש סליחה

לבקש סליחה

פורסם בתאריך: 18/02/2010 15:23:21

שאלת מיליון הדולר - איך מתמודדים עם המשימה הלא פשוטה של לגרום לה לסלוח?

פנינה קטנה ומיוחדת לנשים

פנינה קטנה ומיוחדת לנשים

פורסם בתאריך: 11/12/2010 17:16:37

אלפי מסרים פרסומיים מגיעים אליכן בכל עת. איך למצוא את האתרים שמתאימים לכן? פורטל נשים - בשביל נשים.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר