בנות שמתחילות עם בנים

אז כן, היום נשים כבר יכולות לשרוף חזיות, לכהן כראש ממשלה, וכבר יש טייסות בחיל האוויר.

ובכל זאת, בכל הנוגע לעניינים שבין המינים, הדברים זזים הרבה יותר לאט. בנושא של בנות שמתחילות עם בנים יש טאבו מאוד ברור, ולמרות השוויון הנכסף התופעה עדיין אינה נפוצה כפי שהיינו יכולים לצפות שתהיה.

הרבה גברים שמאסו במלאכת החיזור דווקא מדרבנים את הרעיון, של לתת לבנות לעשות את העבודה השחורה. זה מאפשר להם להישען אחורה בכיסא ולהרגיש קצת מחוזרים בעצמם, לשם שינוי. יש אף כאלו שמעריכים את הבטחון, היוזמה והתעוזה של אותן בנות. עם זאת, כשזה מגיע לשטח, ישנם הרבה שנרתעים מהעניין בגלל סיבות שונות ומשונות. אם זה החשד שמא מדובר במישהי נואשת, שאינה מקבלת הצעות חיזור בעצמה, ועל כן צריכה לקחת את היוזמה לידיים ולהרים את הכפפה. או שמא זו מישהי אגרסיבית ומסרסת, שחייבת להיות בשליטה באופן כללי בחיים, וזהו האקט הראשון שמסמן כי צריך לשמור מרחק. אפשרות נוספת היא שזה פשוט לא מקובל, ואם נספר על כך למשפחה או לחברים מסביבנו ירימו גבה, ונתחיל מערכת יחסים עם אות קלון.

נראה כי דעות קדומות קיימות עוד מימי קדם ושומרות בכך על החלוקה המסורתית של התפקידים בין המינים. למרות שבעשורים האחרונים רואים מגמה של שינוי, נראה כי הדברים מחלחלים מאוד לאט ועדיין יש הרבה אנשים שחיים בחשכת ימי הביניים בכל הנוגע לשוויון בין המינים.

את ניצני השינוי ניתן לראות במספר לא קטן של מקומות - בין אם זה בפאב, קניון, מסעדה או אפילו ברחוב, אך השינוי העיקרי הינו באתרי ההיכרויות באינטרנט, שם כשאישה פונה ברשת לגבר ו"מתחילה" איתו, הדבר נתפס להרבה יותר לגיטימי ומקובל. וכך ניתן לראות באינטרנט יותר ויותר נשים יוזמות ופונות לגברים, ולא ממתינות באופן פאסיבי שיפנו אליהן.

אז בנות! אל תחכו לאביר על הסוס הלבן שימצא אתכן. כנסו גם אתן לאתרי ההיכרויות, אל תהססו לפנות וליזום, ולמצוא לכן עוד היום את האהבה שעליה אתן חולמות!
בנות שמתחילות עם בנים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

יחסי הכוחות בין בני זוג

יחסי הכוחות בין בני זוג

פורסם בתאריך: 25/02/2013 12:43:50

האם נכון להגדיר יחסים בין בני זוג, אשר נבנים מתוך אהבה ורצון משותף לחיות יחד, כיחסי כוחות

מזל עקרב (24 באוק – 21 בנוב)

מזל עקרב (24 באוק – 21 בנוב)

פורסם בתאריך: 17/11/2009 18:48:38

העקרב שייך למשפחת מזלות המים. ניחן באינטואיציה ורגישות גבוהות אך גם במופנמות. וכן, נראה קשוח כלפי חוץ.

תקשורת נכונה בדייטים

תקשורת נכונה בדייטים

פורסם בתאריך: 14/01/2013 12:15:24

אחת הדרכים המרכזיות להיכרויות בימינו היא באמצעות פגישות אישיות. הכנו מדריך קצר שנועד ללמד אתכם תקשורת נכונה בדייטים.

פרידות - להתגבר על קשר

פרידות - להתגבר על קשר

פורסם בתאריך: 16/03/2010 12:18:56

כל פרידה היא קשה וגורמת לתחושות רבות. כיצד מתעלים את הרגשות לתוצר חיובי? כך מתגברים על קשר קודם...

אהבה בצל הסירנות: דייט ראשון בימי מלחמה

אהבה בצל הסירנות: דייט ראשון בימי מלחמה

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 29/07/2024 15:04:38

לצאת לדייט ראשון בימים של מלחמה זה מורכב מאוד עבור כל המדינה אך יחד עם זאת אפשר לייצר קשר, במאמר זה תגלו.

החצי השני

החצי השני

פורסם בתאריך: 20/02/2010 21:29:14

מהו אותו חצי שני ואיך ניתן למצוא את החצי השני שלכם.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר