בנות שמתחילות עם בנים

אז כן, היום נשים כבר יכולות לשרוף חזיות, לכהן כראש ממשלה, וכבר יש טייסות בחיל האוויר.

ובכל זאת, בכל הנוגע לעניינים שבין המינים, הדברים זזים הרבה יותר לאט. בנושא של בנות שמתחילות עם בנים יש טאבו מאוד ברור, ולמרות השוויון הנכסף התופעה עדיין אינה נפוצה כפי שהיינו יכולים לצפות שתהיה.

הרבה גברים שמאסו במלאכת החיזור דווקא מדרבנים את הרעיון, של לתת לבנות לעשות את העבודה השחורה. זה מאפשר להם להישען אחורה בכיסא ולהרגיש קצת מחוזרים בעצמם, לשם שינוי. יש אף כאלו שמעריכים את הבטחון, היוזמה והתעוזה של אותן בנות. עם זאת, כשזה מגיע לשטח, ישנם הרבה שנרתעים מהעניין בגלל סיבות שונות ומשונות. אם זה החשד שמא מדובר במישהי נואשת, שאינה מקבלת הצעות חיזור בעצמה, ועל כן צריכה לקחת את היוזמה לידיים ולהרים את הכפפה. או שמא זו מישהי אגרסיבית ומסרסת, שחייבת להיות בשליטה באופן כללי בחיים, וזהו האקט הראשון שמסמן כי צריך לשמור מרחק. אפשרות נוספת היא שזה פשוט לא מקובל, ואם נספר על כך למשפחה או לחברים מסביבנו ירימו גבה, ונתחיל מערכת יחסים עם אות קלון.

נראה כי דעות קדומות קיימות עוד מימי קדם ושומרות בכך על החלוקה המסורתית של התפקידים בין המינים. למרות שבעשורים האחרונים רואים מגמה של שינוי, נראה כי הדברים מחלחלים מאוד לאט ועדיין יש הרבה אנשים שחיים בחשכת ימי הביניים בכל הנוגע לשוויון בין המינים.

את ניצני השינוי ניתן לראות במספר לא קטן של מקומות - בין אם זה בפאב, קניון, מסעדה או אפילו ברחוב, אך השינוי העיקרי הינו באתרי ההיכרויות באינטרנט, שם כשאישה פונה ברשת לגבר ו"מתחילה" איתו, הדבר נתפס להרבה יותר לגיטימי ומקובל. וכך ניתן לראות באינטרנט יותר ויותר נשים יוזמות ופונות לגברים, ולא ממתינות באופן פאסיבי שיפנו אליהן.

אז בנות! אל תחכו לאביר על הסוס הלבן שימצא אתכן. כנסו גם אתן לאתרי ההיכרויות, אל תהססו לפנות וליזום, ולמצוא לכן עוד היום את האהבה שעליה אתן חולמות!
בנות שמתחילות עם בנים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

חיפוש אחר האהבה

חיפוש אחר האהבה

פורסם בתאריך: 26/02/2012 14:38:01

נמצאים בחיפוש אחר האהבה? לפעמים זה ממש מתסכל לחפש, לחפש ולא למצוא כלום. איך מתמודדים עם זה?

מה זה אומר קשר אפלטוני?

מה זה אומר קשר אפלטוני?

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 13/03/2025 12:55:07

האם קשר יכול לההישאר טהור ונאמן, או שתמיד מסתתר בקשר אפלטוני אפשרות למשיכה רומנטית? צוות זיגוטה יצא לחקור את הנושא.

חלומות משותפים

חלומות משותפים

פורסם בתאריך: 20/02/2012 15:32:39

חלומות משותפים עם בני הזוג הם דרך מעולה לחזק את הזוגיות שלכם. לא מבינים על מה אני מדבר? כנסו ותראו!

אהבת נעורים

אהבת נעורים

פורסם בתאריך: 09/09/2014 11:29:53

כאשר מדברים על אהבת נעורים, מדברים על כל התשוקה הבא וכמו נשאר בלב במקום ובזמן הנכון. האם לכל אחד יש אהבת נעורים? ואיך אפשר אם בכלל.. לשחזר אותה

אי אפשר לקנות אהבה

אי אפשר לקנות אהבה

פורסם בתאריך: 03/06/2013 14:10:11

האם סיפורי אהבה עדיין שרירים וקיימים בפועל? מהי אהבה? מה על האביר על הסוס? אהבה.

"שיים און יו"

פורסם בתאריך: 03/12/2014 17:51:38

זיגוטה מעלה על סדר היום תופעה מוכרת אך לא ממש מדוברת – שיימינג. על תגידו לא ידעתם או לא שמעתם. בואו לדבר על זה.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר