בנות שמתחילות עם בנים

אז כן, היום נשים כבר יכולות לשרוף חזיות, לכהן כראש ממשלה, וכבר יש טייסות בחיל האוויר.

ובכל זאת, בכל הנוגע לעניינים שבין המינים, הדברים זזים הרבה יותר לאט. בנושא של בנות שמתחילות עם בנים יש טאבו מאוד ברור, ולמרות השוויון הנכסף התופעה עדיין אינה נפוצה כפי שהיינו יכולים לצפות שתהיה.

הרבה גברים שמאסו במלאכת החיזור דווקא מדרבנים את הרעיון, של לתת לבנות לעשות את העבודה השחורה. זה מאפשר להם להישען אחורה בכיסא ולהרגיש קצת מחוזרים בעצמם, לשם שינוי. יש אף כאלו שמעריכים את הבטחון, היוזמה והתעוזה של אותן בנות. עם זאת, כשזה מגיע לשטח, ישנם הרבה שנרתעים מהעניין בגלל סיבות שונות ומשונות. אם זה החשד שמא מדובר במישהי נואשת, שאינה מקבלת הצעות חיזור בעצמה, ועל כן צריכה לקחת את היוזמה לידיים ולהרים את הכפפה. או שמא זו מישהי אגרסיבית ומסרסת, שחייבת להיות בשליטה באופן כללי בחיים, וזהו האקט הראשון שמסמן כי צריך לשמור מרחק. אפשרות נוספת היא שזה פשוט לא מקובל, ואם נספר על כך למשפחה או לחברים מסביבנו ירימו גבה, ונתחיל מערכת יחסים עם אות קלון.

נראה כי דעות קדומות קיימות עוד מימי קדם ושומרות בכך על החלוקה המסורתית של התפקידים בין המינים. למרות שבעשורים האחרונים רואים מגמה של שינוי, נראה כי הדברים מחלחלים מאוד לאט ועדיין יש הרבה אנשים שחיים בחשכת ימי הביניים בכל הנוגע לשוויון בין המינים.

את ניצני השינוי ניתן לראות במספר לא קטן של מקומות - בין אם זה בפאב, קניון, מסעדה או אפילו ברחוב, אך השינוי העיקרי הינו באתרי ההיכרויות באינטרנט, שם כשאישה פונה ברשת לגבר ו"מתחילה" איתו, הדבר נתפס להרבה יותר לגיטימי ומקובל. וכך ניתן לראות באינטרנט יותר ויותר נשים יוזמות ופונות לגברים, ולא ממתינות באופן פאסיבי שיפנו אליהן.

אז בנות! אל תחכו לאביר על הסוס הלבן שימצא אתכן. כנסו גם אתן לאתרי ההיכרויות, אל תהססו לפנות וליזום, ולמצוא לכן עוד היום את האהבה שעליה אתן חולמות!
בנות שמתחילות עם בנים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

למה אנשים מצליחים מתקשים לפעמים למצוא זוגיות

למה אנשים מצליחים מתקשים לפעמים למצוא זוגיות

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 13/08/2026 14:00:25

קריירה מצליחה, לוח זמנים צפוף וסטנדרטים גבוהים יכולים להפוך את הדרך לזוגיות למורכבת יותר. האם הצלחה באמת מקשה על מציאת קשר מתאים?

פלירטוט - לא מה שחשבתם

פלירטוט - לא מה שחשבתם

פורסם בתאריך: 30/09/2013 16:41:29

פלירטוט או פלירתות? האם כדאי לפלרטט? איך לעשות זאת נכון? הכנסו ואולי תלמדו כמה סודות...

שייבה

שייבה

פורסם בתאריך: 18/04/2010 16:39:50

שייבה היא מילת הקסם שתציל אתכם מכל מצב, גם כאשר אתם נמצאים בבליינד דייט מזעזע, שנראה כי אין ממנו כל מוצא.

זוגי

זוגי

פורסם בתאריך: 07/03/2010 09:52:15

"בן זוגי הכין לי אתמול ארוחה מהסרטים" - מה בן זוגך עשה בשבילך? כל הזמן תחרויות והשוואות...

אהבה ואור

אהבה ואור

פורסם בתאריך: 26/11/2013 17:10:02

אדם אשר אהבה בליבו לא צריך את האורות כי הם ממילא מצויים בליבו.

גופ ונפש

גופ ונפש

פורסם בתאריך: 18/04/2010 16:33:02

היכן אחד מתחיל והשני נגמר? מצב גופני לא טוב מערער את הנפש. מה עושים כשזה הנפש שמערערת את מצבנו הגופני, ואיך כל זה קשור לאהבה?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר