בילוי ילדותי

נמאס לכם מהשגרה של הדייטינג? מהבילויים שחוזרים על עצמם עם בן או בת הזוג? עוד פעם מסעדה? שוב פעם סרט? אותו פאב שפקדתם כבר עשרות פעמים? אפשר גם אחרת.
זוכרים את התקופה שבה היינו ילדים? כשהמטרה היחידה שלנו הייתה עשיית כיף? ובכן, ניתן לשחזר את התקופה ההיא, גם אם רק לזמן קצר, כשיוצאים לבילוי עם בן או בת הזוג.
בילוי בו שני בני הזוג נהנים, תמיד יהיה בילוי מוצלח מבחינת שני הצדדים. ומכיוון שכולם אוהבים לכייף הגיע הזמן לחזור לילדות.
הנה כמה מהאופציות העומדות בפניכם שיחזירו אתכם קצת לילדות:

פארק שעשועים

הבילוי הילדותי האולטימטיבי. אין משהו שמסמל יותר מכל את הילדות. המתקנים, הריחות, המראות, האנשים. גן עדן כשאתם ילדים, אין ספק. תתפלאו, אבל אתם עדיין יכולים ליהנות מכל זה גם כמבוגרים, ובעיקר ביחד. רכבו על רכבת ההרים זה לצד זה, צאו לסיבוב יחדיו בקרוסלה, נסו להרוויח מתנות בשביל האחר באחד המתקנים התחרותיים, וכמובן עלו ביחד על הגלגל הענק ואל תוותרו על הנשיקה הרומנטית כשהגלגל נעצר ואתם בפסגה. האטרקציות השונות רבות, ותוכלו לבלות במשך שעות מבלי להרגיש איך הזמן עובר.
והאוכל שיחזיר אתכם לילדות כמובן - צמר הגפן המתוק, הפופקורן והגלידות.

מוזיאון

כן, קראתם נכון. זוכרים את הסקרנות הבלתי נגמרת הזו שהייתה בכולנו כשהיינו ילדים? מה לא חקרנו ועל מה לא שאלנו? רצינו לדעת הכל. והחוויות במוזיאונים, בין אם בטיול בית ספרי, או עם המשפחה, ריתקו אותנו כמו שאף שיעור לא ריתק אותנו.
עם זאת, אנחנו לא מדברים כאן על מוזיאונים רגילים או תצוגות בגלריות. אלא על מוזיאונים בנושאים שבאמת מעניינים אתכם. יש גם כמה מוזיאונים יותר אינטראקטיביים המציעים פעילויות, שבהם גם מבוגרים יכולים לכייף. וגם ללמוד כמה דברים חדשים על הדרך.

קרקס

מי לא התרגש כילד כשהוא שמע שהקרקס נמצא בעיר? מה לא היינו עושים כדי לשכנע את ההורים שלנו לקחת אותנו לקרקס? חדשות טובות, אתם כבר לא צריכים את ההורים שלכם בשביל ללכת לקרקס. קחו את בן או בת הזוג והתרפקו על כמה שעות של אחת ההנאות הכי ילדותיות שקיימות.

משחקים

עוד דרך מצויינת לבלות כמו ילדים היא על ידי משחקים. אין מדובר כאן על תופסת או מחבואים כמובן. ישנם משחקי חברה רבים שאתם יכולים לשחק ביניכם או עם בני זוג וחברים אחרים, משחקי שאלות, משחקי טריוויה, "תן קו", או אפילו משחקי לוח או משחקי קוביות. אפשר גם להיות יצירתיים ולהמציא משחק משלכם, או ללכת על משהו סולידי יותר כמו פוקר.

אוהבים לבלות מדי פעם כמו ילדים? ספרו לנו!
בילוי ילדותי

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

מתקרבת לגיל 30 ואמא מציקה

מתקרבת לגיל 30 ואמא מציקה

פורסם בתאריך: 24/01/2010 18:58:39

אמא מנסה לסדר לך בנים של חברות? אבא חושב ש"עברת צד"? סבתא מקטרת שנישאה בגיל 18? תהיי חזקה! זה יגיע!

כפיות

כפיות

פורסם בתאריך: 25/02/2010 09:32:16

גאון האיש שהמציא את התנוחה המושלמת הזו - כפיות. תנוחה רב תכליתית המתאימה לכל סיטואציה.

אמנות הריבאונד

אמנות הריבאונד

פורסם בתאריך: 23/01/2012 14:34:12

פרידה לא תמיד מסמלת את סוף הקשר, לעיתים היא רק שלב שמערכת היחסים שלנו עוברת.

מה קרה אחרי דייט ראשון

מה קרה אחרי דייט ראשון

פורסם בתאריך: 07/10/2012 13:45:29

לפעמים הכול מתנהל בצורה מדהימה, הפגישה הראשונה מצוינת ופתאום, הם נעלמים. מה קרה אחרי הדייט הראשון?!

וילה באמצע שבוע, יש חופשה כזו!

וילה באמצע שבוע, יש חופשה כזו!

פורסם בתאריך: 05/06/2016 14:43:35

הבחירה בוילה כמוקד נופש אטרקטיבי ברורה מאליו, אין ספק שמדובר בלוקיישן מושלם לכל סוג של חופשה.

כיצד שומרים על פרטיות באתרי הכרויות

כיצד שומרים על פרטיות באתרי הכרויות

פורסם בתאריך: 30/09/2021 13:43:21

כיצד ניתן להשתמש באתרי הכרויות אך גם לשמור על הפרטיות שלנו במקביל? הנה כמה טיפים חשובים שכדאי לדעת וליישם.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר