דייט שני

מהי הדרך לכיוון דייט שני?

פגישה ראשונה, דייט ראשון, זה הרבה פעמים אירוע מאוד מלחיץ ומרגש. לא יודעים כל כך למה לצפות, אילו דברים יצרו את הרושם הנכון, ומהי הדרך הטובה ביותר לסלול לכיוון דייט שני.

לבחורים שונים טקטיקות שונות.
יהיו את אלו שיתיפייפו שעות מול המראה (כן, כן... זו טקטיקה ששמורה לא רק לבנות..), שיקפידו על הזוית הנכונה לקוצים בשיער, ויתאימו את צבע החולצה לגוון העיניים. אחרים ילטשו את ההומור המשובח והשנון, שיקנה להם זוהר אינטליגנטי ומתוחכם, ויפיל ברשת בעיקר את הבנות שנוטות לפרופיל החנון. ויהיו גם כאלו שילכו על הבנאלי והטוב, דברי ומחוות הרומנטיקה המתקתקים, שבחורות לא יודו, אך הן נמסות בחשאי מכל מילה! מי לא נהנית כשמשווים את היופי שלה לשקיעה בצבעי ארגמן, לפרח שושן צחור ולאלת ים מסתורית, ועוד כל אלו בערב אחד?

אך אל לכם ללכת רחוק מדי,
ישנה מסתבר טקטיקה הרבה יותר פשוטה ונטולת מאמץ בכדי לזכות בדייט שני עם בחורה, ולשם כך אספר לכם את המקרה שהיה.

יום אחד פגשתי בחור חמוד,
שהציע לי לצאת איתו לדייט. נעניתי בשמחה, ונפגשנו למחרת לדייט ראשון במעין בית קפה-מסעדה. הכל התנהל באופן שגרתי, דיברנו וצחקנו והכל זרם בנעימים, עד אשר הבחורצ´יק נזכר ששכח את הארנק להביא. אמנם מעט מוזר, אולם עוד לפני כן הבנתי שהבחור מעט מפוזר, והנחתי לדבר. עד שלפתע, אחרי שנייה בקושי, התאושש מהמבוכה והתחיל להזמין שתייה חריפה, מנת אוכל גדושה וקינוח לסיום הארוחה!
אז החלטתי לבלוע את הצפרדע, לשלם את החשבון עם החלטה שלא לראותו שוב, אפילו לא בחלום!

עם זאת,
ביום שלמחרת, כשהתקשר להציע דייט נוסף, לפני שכמעט סיימתי את המשפט "זה לא אתה זה א...", תפסתי עצמי לרגע והחלטתי להסכים להצעתו לפתע. אחרי עוגמת הנפש של הפגישה האחרונה, החלטתי שמגיע לי פיצוי בחזרה... בדייט השני כבר "סגרנו פערים", עם סרט ב-VIP פלוס כל הצ´ופרים האפשריים. אז אמנם לדייט שני הוא זכה, אבל ברור לכם שפה הסתיימה החגיגה!

אז קחו לתשומת לבכם את ההמלצה, אבל גם קחו בחשבון שכנראה זו לא בדיוק הטקטיקה הכי מוצלחת וטובה למציאת אהבה... :)

דייט שני

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

"אני עשיתי את זה?!" – מצחיק ומשעשע מתמיד

פורסם בתאריך: 01/03/2015 13:49:44

כשתכנית טלוויזיה איכותית סוגרת את השאלטר, תמיד כיף להיזכר בתכניות שאהבנו. מסע בזמן וחגיגה של ממש.

מכתבי אהבה ראשונים

מכתבי אהבה ראשונים

פורסם בתאריך: 16/04/2012 11:15:44

הכתיבה משחררת תמיד אמרו לי. כל מה שיושב לך על הלב פשוט תשפכי על הדף. אל תחזרי לקרוא את מה שכבר יצא לך מהלב.

נכון לא נכון - אל תחרטט בביטחון

נכון לא נכון - אל תחרטט בביטחון

פורסם בתאריך: 26/12/2023 11:49:52

כל אמת סופה להיחשף ולכן כשאתה בוחר לדבר עם מישהי באתר הכרויות תשמור על כנות, אחרת הכל יתפוצץ לך בפרצוף.

צימר בצפון

צימר בצפון

פורסם בתאריך: 22/11/2010 19:55:50

צימר - רק מלהגיד את המושג הזה מתחילים לנשום. מחפשים צימרים בצפון? איך לבחור נכון צימר בצפון, הכל בכתבה שלפניכם.

אהבה בעידן המודרני: מדריך היכרויות לחילונים

אהבה בעידן המודרני: מדריך היכרויות לחילונים

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 02/12/2024 11:17:45

קבלו מאיתנו את המדריך המלא למציאת קשרים באתרים, קבלו טיפים שמותאמים לחילוניים ומה שווה לדעת בדרך למציאת קשר.

מאוהבים בחג הפסח

מאוהבים בחג הפסח

פורסם בתאריך: 13/04/2014 17:17:59

מתי ניתן למצוא את האהבה? האם בחג הפסח? בואו נדבר על הכרויות ועל אהבה כדבר חופשי.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר