דייט שני

מהי הדרך לכיוון דייט שני?

פגישה ראשונה, דייט ראשון, זה הרבה פעמים אירוע מאוד מלחיץ ומרגש. לא יודעים כל כך למה לצפות, אילו דברים יצרו את הרושם הנכון, ומהי הדרך הטובה ביותר לסלול לכיוון דייט שני.

לבחורים שונים טקטיקות שונות.
יהיו את אלו שיתיפייפו שעות מול המראה (כן, כן... זו טקטיקה ששמורה לא רק לבנות..), שיקפידו על הזוית הנכונה לקוצים בשיער, ויתאימו את צבע החולצה לגוון העיניים. אחרים ילטשו את ההומור המשובח והשנון, שיקנה להם זוהר אינטליגנטי ומתוחכם, ויפיל ברשת בעיקר את הבנות שנוטות לפרופיל החנון. ויהיו גם כאלו שילכו על הבנאלי והטוב, דברי ומחוות הרומנטיקה המתקתקים, שבחורות לא יודו, אך הן נמסות בחשאי מכל מילה! מי לא נהנית כשמשווים את היופי שלה לשקיעה בצבעי ארגמן, לפרח שושן צחור ולאלת ים מסתורית, ועוד כל אלו בערב אחד?

אך אל לכם ללכת רחוק מדי,
ישנה מסתבר טקטיקה הרבה יותר פשוטה ונטולת מאמץ בכדי לזכות בדייט שני עם בחורה, ולשם כך אספר לכם את המקרה שהיה.

יום אחד פגשתי בחור חמוד,
שהציע לי לצאת איתו לדייט. נעניתי בשמחה, ונפגשנו למחרת לדייט ראשון במעין בית קפה-מסעדה. הכל התנהל באופן שגרתי, דיברנו וצחקנו והכל זרם בנעימים, עד אשר הבחורצ´יק נזכר ששכח את הארנק להביא. אמנם מעט מוזר, אולם עוד לפני כן הבנתי שהבחור מעט מפוזר, והנחתי לדבר. עד שלפתע, אחרי שנייה בקושי, התאושש מהמבוכה והתחיל להזמין שתייה חריפה, מנת אוכל גדושה וקינוח לסיום הארוחה!
אז החלטתי לבלוע את הצפרדע, לשלם את החשבון עם החלטה שלא לראותו שוב, אפילו לא בחלום!

עם זאת,
ביום שלמחרת, כשהתקשר להציע דייט נוסף, לפני שכמעט סיימתי את המשפט "זה לא אתה זה א...", תפסתי עצמי לרגע והחלטתי להסכים להצעתו לפתע. אחרי עוגמת הנפש של הפגישה האחרונה, החלטתי שמגיע לי פיצוי בחזרה... בדייט השני כבר "סגרנו פערים", עם סרט ב-VIP פלוס כל הצ´ופרים האפשריים. אז אמנם לדייט שני הוא זכה, אבל ברור לכם שפה הסתיימה החגיגה!

אז קחו לתשומת לבכם את ההמלצה, אבל גם קחו בחשבון שכנראה זו לא בדיוק הטקטיקה הכי מוצלחת וטובה למציאת אהבה... :)

דייט שני

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

מצאת בן זוג מהאתר?

מצאת בן זוג מהאתר?

פורסם בתאריך: 19/12/2010 18:16:55

מצאתם בן/בת זוג מהאתר? עדכנו אותנו, העניקו תקווה לחוששים מהדרך הזו וקבלו על כך קרדיט. גם אהבה וגם קרדיט - רווח כפול!

פלירטוט - לא מה שחשבתם

פלירטוט - לא מה שחשבתם

פורסם בתאריך: 30/09/2013 16:41:29

פלירטוט או פלירתות? האם כדאי לפלרטט? איך לעשות זאת נכון? הכנסו ואולי תלמדו כמה סודות...

חתונה יהודית

חתונה יהודית

פורסם בתאריך: 30/03/2011 13:47:51

אחרי שהכרנו את בן/בת הזוג המושלמים שלנו, הגיע הזמן להתחתן. איך עושים את זה נכון? המדריך לחתונה יהודית מושלמת.

משחקים באהבה

משחקים באהבה

פורסם בתאריך: 10/07/2011 12:46:21

משחקים באהבה הם חלק מרכזי בחיי האהבה של זוגות רבים, אבל איך זה באמת מתבטא בזוגיות שלהם?

למצוא זוגיות

למצוא זוגיות

פורסם בתאריך: 15/01/2012 15:13:11

מגיל צעיר מרבית האנשים אינם נהנים לשהות לבד ומחפשים חברה של אנשים איתה הם יוכלו ליהנות, אז מה הוא סוד האהבה?

מזל תאומים (21 במאי – 21 ביוני)

מזל תאומים (21 במאי – 21 ביוני)

פורסם בתאריך: 09/11/2009 20:36:21

בני מזל תאומים, מקבוצת מזלות האוויר, מרחפים, אינטליגנטיים ואוהבי שיחות. התאמה לבני מזלות אחרים.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר