לוק פור לאב

אז כמו שקצת סיפרתי בכתבה אחרת, הכרתי מישהו לפני כשלוש שנים בחופשת הפסח.
סוף סוף יש חופש, זמן מצוין לעשות דברים שלא עושים בדרך כלל, להנות משינה ארוכה ומפנקת. מה יותר טוב מיקיצה טבעית? ולא משנה מתי הולכים לישון – גם אם זה בשעות הבוקר המוקדמות... בגלל אתרי הכרויות שכאלה!

ערב אחד נכנסתי לאתר הכרויות כלשהו והתחלתי לצ´וטט. פתאום צץ לו איזה אחד עם כינוי קצת גרנדיוזי לדעתי "לוק פור לאב". ישר אמרתי לעצמי אם הוא פתטי או שמא הוא באמת מחפש אהבה אמיתית. יש הרבה שמחפשים אהבה אמיתית, אבל צריך לשמור על קצת שפיות אני חושבת.

אחרי כמה דקות שדיברנו בצ´אט הבנתי שהוא לא ממש הבחור שלי, התעצבנתי וכתבתי לו שגם אני "לוק פור לאב" אבל במקום אחר.

עשה רושם שהבחור לא ממש נעלב, כנראה כי בדיוק כמו שאני עשיתי, גם הוא דיבר עם עוד כמה במקביל. אז אם הלכה אחת, יש עוד כמה בתור... וזה מה שטוב באתרי הכרויות.
אחרי חיפושים שלקוח קצת זמן, בשעה טובה ומוצלחת אני מנסה להוציא את הביטוי "לוק פור לאב" מהראש שלי – סוף סוף מצאתי אהבה (אחח איזה חמוד הוא).

ומה אגיד לכם לסיכום? אם אתם כן לוק פור לאב, אמליץ לכם לעשות זאת באתרי הכרויות דוגמת זיגוטה.
מאוד פשוט וקל ותאמינו לי שזה שווה את זה :)

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

חשיבה חיובית והצלחה באתרי היכרויות

חשיבה חיובית והצלחה באתרי היכרויות

פורסם בתאריך: 22/11/2021 13:22:40

נשאלת השאלה, האם מחשבה חיובית עשויה לתרום להצלחה באתרי היכרויות? על כך נענה בכתבה הבאה.

הכרויות מאוחרות: הזדמנות להתחלה חדשה

הכרויות מאוחרות: הזדמנות להתחלה חדשה

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 16/12/2025 11:28:20

זוגיות בשלב חדש של החיים מאפשרת חיבור עמוק ומבוסס על ניסיון ובגרות. היא פותחת דלת לאהבה משמעותית ומרגשת מחדש.

הזוגיות טובה לבריאות – המתכון שישמור עליכם בארוחת החג

הזוגיות טובה לבריאות – המתכון שישמור עליכם בארוחת החג

פורסם בתאריך: 18/09/2014 17:38:35

חיפשתם את המתכון המושלם לזוגיות בריאה ומנצחת ולא מצאתם? מצאנו עבורכם מתכון של עוגה רומנטית. אנחנו הכנו ;) יצא טעים!!!

שידוכים ברשת - שדכנט

שידוכים ברשת - שדכנט

פורסם בתאריך: 14/04/2010 11:25:04

אל תטעו! השדכן לא נמוג מן העולם המודרני, אלא רק התחלף במה שנקרא שדכנט. כלומר, שידוכים ברשת (Net).

לא לכל אחד רק למי שמעז

לא לכל אחד רק למי שמעז

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 11/05/2026 15:27:59

כשסטייל, תשוקה וריגוש נפגשים — נולדת חוויה אחרת לגמרי. לא כולם יבינו, וזה כל הקסם. אינטימי, מסקרן ובלתי נשכח. לא עוד חוויה רגילה. משהו שמעורר את החושים ומשאיר רצון לעוד.

אהבה בחורף

אהבה בחורף

פורסם בתאריך: 10/02/2010 19:19:15

איך להעביר את החורף עם בן/בת זוג. הפינוק מושך אותנו רק להישאר מכורבלים מתחת לפוך. למה לעשות זאת לבד?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר