אהבה או סליחה

ההבדל בין אהבה ובין סליחה

לבטח גם אתם נתקלתם באנשים אשר נצלו את טוב לבכם ופרשו את נדיבותכם ואהבתכם לחולשה. האם היה ניתן לעשות את הדברים קצת אחרת? מסתבר שכן. יש מצבים בהם ניתן לעשות את הדברים קצת אחרת. האם כדי לשנות כיוון ולא להיות טובים יתר על המידה? מה ההגדרה של טוב ביחס לכל השאר? האם צריך למצוא את הקו השווה? לאהבה יש המון הסברים ולעיתים כשאוהבים יש לא מעט וויתורים המתפשרים כדבר אחר לגמרי.

לאהוב מהמקום הנקי

אהבה מהמקום הנקי הינה אהבה מהמקום האחר. לאהוב בלי תנאי ולא לחשוש שמישהו ייקח אתכם כחלשות יתר על המידה. כך גם לגבי גברים. אהבות, יחס או אפילו קרבה בלתי רגילה מאחד הצדדים, לא תמיד חייב להתפרש כחולשה אלא כעוצמה. האם ניתן לראות את ההצלחה שבדברים? מסתבר שאפשר לאהוב מבלי לשחק את הקשה להשגה. יש אנשים בהחלט לא מעריכים את העוצמה של להגיד אני אוהב אותך, סלח לי וכל מה שבא ביניהם. אהבה לא יכולה להתנהל על טהרת האגו ואת זאת יעידו לא מעט אנשים אשר היו בסרטים הדומים ביותר. האם ניתן לאהוב ממקום נקי? הכול תלוי בניהול נכון של כללי המשחק. קוראים לזה אהבה ויכולת של ויתור.

לקחת את הדברים הטובים- אהבה

השלב הראשוני הוא להבין כי כאשר מישהו אוהב אתכם ומבקש סליחה, הוא לא מגלה בפניכם חולשה, הוא רוצה להתקרב והוא מדבר מהמקום האמיתי ביותר שלו. כאשר מישהו מבקש מכם סליחה על דבר כזה או אחר, יש להבדיל בין הרצון שלו לצאת נקי כפיים ולבין הרצון שלו להביע התנצלות על פגיעה כזו או אחרת. למעשה העניין השני יוכיח את אהבתו האמיתית בעוד העניין הראשון יעניק לכם תשובה מפורטת על כך שאולי בחרתם לאהוב את האדם הלא ממש נכון. בפני מי תחשפו את עצמכם באמת? לא תמיד תוכלו לדעת אם הבחירה שלכם אכן עונה על הציפיות ביחס לכל השאר. לאהבה יש לא מעט פנים ולעיתים כפי שכבר נאמר, אנשים מפרשים אותה כחולשה.

להפוך את הדבר היפה ביותר לחלש ביותר

מדוע אנשים ממהרים לקחת את הרגש ולהפוך אותו לחולשה? האם חולשה זו סוג של מעלה או סתם דבר שהופך אותנו לא נחשבים? כאשר אוהבים מישהו באמת, הסליחה איננה הופכת לחולשה, להיפך, היא מראה לצד השני שיש מישהו שאכפת לו באמת. מישהו שרוצה ומוקיר ללא תנאי וללא בחירות הנחשבות כחלשות מצדו השני של המתרס. באהבה כמו באהבה יש לקחת את הסליחה למקום הנכון ביותר ולהבין כי באהבה אין תנאים.

האם גם לכם קרה תרחיש דומה? ספרו לנו על כך, נשמח לשמוע.

אהבה או סליחה

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

לטפס על כל הר – האסון בנפאל

לטפס על כל הר – האסון בנפאל

פורסם בתאריך: 21/10/2014 10:28:35

האסון בנפאל זרק את הבלוגרית שלנו שנתיים אחורה בזמן. לתקופה שהיא תכננה טיול ופחדה מהסיכונים הכרוכים בכך.

אגו בזוגיות: איך מתמודדים?

אגו בזוגיות: איך מתמודדים?

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 22/08/2024 11:53:33

אגו במערכות יחסים מרחיק ומשפיע על הקשר בין בני הזוג ויכול להרחיקם אך צריך ללמוד איך ניתן למתן זאת בעזרת המאמר.

טיפים להצלחה באתרי הכרויות

טיפים להצלחה באתרי הכרויות

פורסם בתאריך: 25/10/2021 11:09:01

נרשמנו לאתר היכרויות - איך ממשיכים עכשיו? במדריך זה ננסה לתת לכם מספר טיפים לגבי הצלחה באתר היכרויות.

איך תדעי שזה זה

איך תדעי שזה זה

פורסם בתאריך: 11/02/2013 11:31:48

אימי תמיד היתה אומרת, מסתבר שאין שום דבר בטוח עד שהתחושות והאהבה הופכים אותו לאחד כזה.

בילוי זוגי מחמם בצימר

בילוי זוגי מחמם בצימר

פורסם בתאריך: 21/04/2013 16:23:34

כשעונת החורף באה עלינו לטובה אין כמו בילוי חורפי ומחמם בצימר באזור הצפון. אבל כיצד אנו מוצאי את הצימר המתאים ביותר.

טיפים לשיפור תמונת הפרופיל שלכם

טיפים לשיפור תמונת הפרופיל שלכם

פורסם בתאריך: 04/10/2021 13:58:59

איך חיוך למצלמה משפר את סיכויי ההצלחה שלכם באתר הכרויות

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר