שיימינג בפייסבוק

תחשוב שוב לפני שיימינג בפייסבוק

"אהבה זה כואב נאמר לא פעם. תאמינו לי אני יודעת. המון פעמים רציתי לכתוב סטטוסים בפייסבוק על גברים שפגעו בי. עשיתי זאת פעם אחת ולמדתי כי סטטוסים לפייסבוק לא תמיד עובדים; לא תמיד מסייעים לאגו הפצוע להחלים מדייט ראשון שלא התממש לכדי דייט שני". מוסר ההשכל מן הסיפור הקצרצר שסיפרנו זה עתה: יש חוקי "עשה ואל תעשה" לפרסום סטטוסים בכל אחד מהרשתות החברתיות. מה שנראה כייצר נקמה לגיטימי לגמרי יכול להפוך למפלצת מפחידה בת שלושה ראשים שתירק לעבריכם אש חוזרת. מעוניינים בכל זאת לפרסם סטטוס בפייסבוק כדי לשחרר קיטור? הנה שישה חוקים שלא כדאי לעבור עליהם. לפני שאתם מפרסמים – עיצרו וקיראו. 

פעם מפסידים ופעם מנצחים: 

1. ההפסד הוא לא שלו/ה – אתם כותבים את אחד מאותם סטטוסים לפייסבוק, עסייסיים ונזעמים כמו שרק אתם יודעים לכתוב לבחור או בחורה שאתם מעוניינים לעשות להם שיימיניג. סטטוס בנוסח "ההפסד כולו שלך" (בלשון זכר או נקבה). וואלה? סורי לנפץ את הבועה שאתם חיים בה. אתם אומנם יפים ומושלמים, אך הנה, יש מישהו או מישהי שאינם מעוניינים ויודעים בדיוק מה הם מפסידים. 

2. המתמודדים על התואר ורדה רזיאל ז´קונט – מכירים את זה שאחרי שאתם כותבים סטטוסים בפייסבוק על אכזה או עצב, בייחוד אחרי דייט כושל, קמים להם כפטריות אחרי הגשם החברים היועצים. "תעשי לו כך, כדי לקבל כך" "אם תעשה כך, אולי היא תבין כך". העצות הללו מיותרות ואינן מקלות במאומה על התוצאה העגומה של הדייט הראשון ולא בהכרח יובילו לדייט שני. 

3. אם זה לא זה הסירו מרשימת התפוצה – אוקיי, דייט שני כבר לא יהיה. את האמת לא קרה כלום. פשוט ממשיכים הלאה. אך אם אתם מעוניינים לסכם את החוויה לשתף את כולם, ודאו שהסרתם את הבחור או הבחורה שאיתם יצאתם מרשימת החברים שלכם בפייסבוק. אתם אמנם לא חייבים להם דין וחשבון, אך עדיף להימנע מאי נעימויות. 

שם המשחק – על כבוד, הדדיות ומה שביניהם: 

4. "מספיק ודי" - יצאתם לדייט ראשון או אפילו דייט שני ונראה כי האופציה להמשך הקשר רחוקה מתמיד? שוב, אין לכם מה לעשות נגד זה. אם אין כימיה דבר לא יעזור. אך מה קורה אם הצד השני לא מפסיק לנדנד? אם גם אתם מאותם אנשים הכותבים סטטוסים בפייבוק בסגנון "אם לא הבנת אז די לחפור!", חבל. פשוט מחקו אותם וזהו. אל תשרפו גשרים סתם. 

5. "מי רוצה אותך יא @$%*^5$$!" – כשעצבניים מקללים. נו, מילא, אך מדוע לכתוב סטטוסים לפייסבוק מלאי קללות, כשאתם יודעים שהסטטוס יגרור תגובות בנוסח "מה קרה?" "מה הולך?" ועוד. תפנימו סטטוסים בפייסבוק בסגנון המקלל לא תורמים לשמכם הטוב. מי בכלל רצה במי שקיללתם? הלו? אתם! 

6. "מאחל/ת לך את הטוב ביותר" – תודו שגם לכם יצא לרשום סטטוסים בפייסבוק כגון: "טוב, בהצלחה בהמשך". "למרות הכול אני הכי מפרגנת", לאחר דייט ראשון או דייט שני. נו באמת! Give Us A Break. מאחורי כל סטטוסים לפייסבוק המנוסחים באופן כך, בייחוד לאחר דייט לא מוצלח יש כוונה נסתרת אחת: "הלוואי שלא תצליחו למצוא אהבה לעולם". 

כנראה שהאגו הוא האויב הגדול ביותר של האדם. נצלו את הפגיעות למעשים טובים יותר מלבד שיימינג. החיים יפים יותר כשלא נותנים משקל רב כל כך לכל אדם שפוגשים. 

שיימינג בפייסבוק

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

איך להצטלם נכון

איך להצטלם נכון

פורסם בתאריך: 18/04/2022 13:40:54

אם שאלתם את עצמכם לא פעם את השאלה - איך להצטלם נכון...
פשוט תמשיכו לקרוא עד לסוף.

אהבה בצל הסירנות: דייט ראשון בימי מלחמה

אהבה בצל הסירנות: דייט ראשון בימי מלחמה

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 29/07/2024 15:04:38

לצאת לדייט ראשון בימים של מלחמה זה מורכב מאוד עבור כל המדינה אך יחד עם זאת אפשר לייצר קשר, במאמר זה תגלו.

מדריך למציאת הסטוץ המושלם

מדריך למציאת הסטוץ המושלם

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 01/12/2024 16:59:45

במאמר הבא נדבר על מהו סטוץ, למי הוא מתאים, מה היתרונות שלו ואיך מוצאים כזה באתרי הכרויות.

אף פעם לא מאוחר להתחיל

אף פעם לא מאוחר להתחיל

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 23/10/2025 10:08:11

אהבה לא שייכת רק לצעירים! המאמר הבא מסביר בדיוק למה אפשר גם בשלב מאוחר יותר של החיים לפתוח דף חדש של אהבה.

איך להכיר באינטרנט

איך להכיר באינטרנט

פורסם בתאריך: 19/04/2021 11:58:48

מחפשים אהבה? במאמר זה תמצאו את המידע שיעזור לכם להכיר באינטרנט, מבלי לצאת מהבית לפחות בשלב הראשוני

להתחיל עם בחורה - עשה ואל תעשה

להתחיל עם בחורה - עשה ואל תעשה

פורסם בתאריך: 15/09/2020 10:26:09

לאחר חצי שנה בה לא הצלחת ליזום דייט עם בחורה מעניינת, החלטת לשנות אסטרטגיה ולנסות להכיר בחורות איכותיות דרך אתר הכרויות ייעודי. איך עושים את זה נכון? הכל לפניכם.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר