שיימינג בפייסבוק

תחשוב שוב לפני שיימינג בפייסבוק

"אהבה זה כואב נאמר לא פעם. תאמינו לי אני יודעת. המון פעמים רציתי לכתוב סטטוסים בפייסבוק על גברים שפגעו בי. עשיתי זאת פעם אחת ולמדתי כי סטטוסים לפייסבוק לא תמיד עובדים; לא תמיד מסייעים לאגו הפצוע להחלים מדייט ראשון שלא התממש לכדי דייט שני". מוסר ההשכל מן הסיפור הקצרצר שסיפרנו זה עתה: יש חוקי "עשה ואל תעשה" לפרסום סטטוסים בכל אחד מהרשתות החברתיות. מה שנראה כייצר נקמה לגיטימי לגמרי יכול להפוך למפלצת מפחידה בת שלושה ראשים שתירק לעבריכם אש חוזרת. מעוניינים בכל זאת לפרסם סטטוס בפייסבוק כדי לשחרר קיטור? הנה שישה חוקים שלא כדאי לעבור עליהם. לפני שאתם מפרסמים – עיצרו וקיראו. 

פעם מפסידים ופעם מנצחים: 

1. ההפסד הוא לא שלו/ה – אתם כותבים את אחד מאותם סטטוסים לפייסבוק, עסייסיים ונזעמים כמו שרק אתם יודעים לכתוב לבחור או בחורה שאתם מעוניינים לעשות להם שיימיניג. סטטוס בנוסח "ההפסד כולו שלך" (בלשון זכר או נקבה). וואלה? סורי לנפץ את הבועה שאתם חיים בה. אתם אומנם יפים ומושלמים, אך הנה, יש מישהו או מישהי שאינם מעוניינים ויודעים בדיוק מה הם מפסידים. 

2. המתמודדים על התואר ורדה רזיאל ז´קונט – מכירים את זה שאחרי שאתם כותבים סטטוסים בפייסבוק על אכזה או עצב, בייחוד אחרי דייט כושל, קמים להם כפטריות אחרי הגשם החברים היועצים. "תעשי לו כך, כדי לקבל כך" "אם תעשה כך, אולי היא תבין כך". העצות הללו מיותרות ואינן מקלות במאומה על התוצאה העגומה של הדייט הראשון ולא בהכרח יובילו לדייט שני. 

3. אם זה לא זה הסירו מרשימת התפוצה – אוקיי, דייט שני כבר לא יהיה. את האמת לא קרה כלום. פשוט ממשיכים הלאה. אך אם אתם מעוניינים לסכם את החוויה לשתף את כולם, ודאו שהסרתם את הבחור או הבחורה שאיתם יצאתם מרשימת החברים שלכם בפייסבוק. אתם אמנם לא חייבים להם דין וחשבון, אך עדיף להימנע מאי נעימויות. 

שם המשחק – על כבוד, הדדיות ומה שביניהם: 

4. "מספיק ודי" - יצאתם לדייט ראשון או אפילו דייט שני ונראה כי האופציה להמשך הקשר רחוקה מתמיד? שוב, אין לכם מה לעשות נגד זה. אם אין כימיה דבר לא יעזור. אך מה קורה אם הצד השני לא מפסיק לנדנד? אם גם אתם מאותם אנשים הכותבים סטטוסים בפייבוק בסגנון "אם לא הבנת אז די לחפור!", חבל. פשוט מחקו אותם וזהו. אל תשרפו גשרים סתם. 

5. "מי רוצה אותך יא @$%*^5$$!" – כשעצבניים מקללים. נו, מילא, אך מדוע לכתוב סטטוסים לפייסבוק מלאי קללות, כשאתם יודעים שהסטטוס יגרור תגובות בנוסח "מה קרה?" "מה הולך?" ועוד. תפנימו סטטוסים בפייסבוק בסגנון המקלל לא תורמים לשמכם הטוב. מי בכלל רצה במי שקיללתם? הלו? אתם! 

6. "מאחל/ת לך את הטוב ביותר" – תודו שגם לכם יצא לרשום סטטוסים בפייסבוק כגון: "טוב, בהצלחה בהמשך". "למרות הכול אני הכי מפרגנת", לאחר דייט ראשון או דייט שני. נו באמת! Give Us A Break. מאחורי כל סטטוסים לפייסבוק המנוסחים באופן כך, בייחוד לאחר דייט לא מוצלח יש כוונה נסתרת אחת: "הלוואי שלא תצליחו למצוא אהבה לעולם". 

כנראה שהאגו הוא האויב הגדול ביותר של האדם. נצלו את הפגיעות למעשים טובים יותר מלבד שיימינג. החיים יפים יותר כשלא נותנים משקל רב כל כך לכל אדם שפוגשים. 
 

שיימינג בפייסבוק

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

הלילה הראשון שלנו ביחד

הלילה הראשון שלנו ביחד

פורסם בתאריך: 28/03/2010 15:56:26

אתם לא רוצים לפשל בלילה הראשון שלכם ביחד. מה לא לומר כדי לעבור בהצלחה את הלילה הראשון יחד. טיפים ועצות.

גלישה בטוחה באתרי הכירויות

גלישה בטוחה באתרי הכירויות

פורסם בתאריך: 17/10/2010 20:16:04

האם הכל כה מושלם באתרי ההיכרויות או שיש מצבים שצריך להיזהר מהם? מדריך קצר לגלישה בטוחה באתרי היכרויות.

גאווה מול אהבה

גאווה מול אהבה

פורסם בתאריך: 21/10/2012 13:43:16

לעיתים תכופות האגו שלנו מונע בעדנו להתנהל מול אנשים שונים באופן קונסטרוקטיבי וחיובי. גאווה מול אהבה.

אהבה בין הים להר הכרמל

אהבה בין הים להר הכרמל

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 02/12/2024 09:29:21

תושבי העיר חיפה? מחפשים קשר של ידידות או קשר של זוגיות ונישואין? במאמר זה תוכלו להבין יותר את הקשר בין היכרויות לחיפה.

ירח דבש

ירח דבש

פורסם בתאריך: 22/03/2011 17:08:48

החופשה הראשונה שלכם כזוג נשוי. המלצות וטיפים לירח דבש שייתן לכם נקודת פתיחה טובה לחיי הנישואים החדשים.

אהבה בצל הסירנות: דייט ראשון בימי מלחמה

אהבה בצל הסירנות: דייט ראשון בימי מלחמה

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 29/07/2024 15:04:38

לצאת לדייט ראשון בימים של מלחמה זה מורכב מאוד עבור כל המדינה אך יחד עם זאת אפשר לייצר קשר, במאמר זה תגלו.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר