עסקי שידוכים

יש קטע כזה לישראלים, שהם מרגישים צורך לעשות שידוכים בכל הזדמנות אפשרית. בייחוד אם הם עצמם כבר מסודרים, כאילו הם חשים רגשות אשמה על כך שהם מצאו כבר את אהבת חייהם ולכן עליהם להפיץ את האושר.

כך מתחילה בעצם תעשיה שלמה של הסתעפות רשתות חברתיות. בנות מכירות לחברות שלהן, בנים לשלהם, לידידים, לידידות, לבני דודות, לאחים, למי לא. רק ניתן למתוח את הקו ברגע שאמא רוצה לשדך לכם מישהו/י.

אם לומר את האמת, דרך זו, סה"כ עשויה להיות אופציה לא רעה להיכרויות. הרי בסופו של דבר כולנו מחפשים את החצי השני שלנו. כך, מי שמכיר לנו את הבחור או הבחורה, יכול לספק לנו קצת רקע עליהם. נוכל לדעת מה הם עושים למחייתם, להנאתם, קצת על הרקע שלהם. במילים אחרות אפשר לרחרח קצת על הצד השני.

בעצם, גם אתרי היכרויות הם סוג של תעשיית שידוכים, רק שהיא לא נעשית על-ידי בן אדם אלא באופן ממוחשב. כמו בשידוך דרך חברים, גם באתרי היכרויות נוכל לקבל פרטי מידע רבים על הבחור/ה המיועד/ת. נוכל לראות תמונה, סטאטוס, תחביבים, נתונים פיזיים, כמו-כן גם נוכל להתכתב ולשוחח עם הצד השני. כל זאת עם מבחר גדול הרבה יותר מאשר מלאי החברים הנמצא ברשות אותם אנשים המעוניינים לשדך.

אתרי הכרויות מציעים שידוכים לכל סוגי האוכלוסייה: אם אתם צעירים או מבוגרים, אקדמאים, רווקים, גרושים, דתיים, גרים בארץ או בתפוצות, אם אתם מעוניינים בקשרים רציניים וגם לסטוצים. ההיצע גדול וכמו כן גם הביקוש גדול, ולכן עסק זה מאוד נסק בשנים האחרונות.

בעבר, היכרויות באמצעות שידוכים ככלל, ודרך אתרי הכרויות בפרט, היו נחשבים לפחות מקובלים לעומת הפופולאריות ההולכת וגוברת כיום.
פעם, שידוכים היו מיוחסים למשהו מיושן ולאוכלוסיות ספציפיות, לדוגמא קהילת החרדים. היום הם חלק בלתי נפרד מחיינו.
פעם, אנשים היו מתביישים בחיפוש שידוכים באתרים, היום זו הדרך הנפוצה ביותר להכיר, לצאת, להתחבר, ואף להתחתן.

בהצלחה.
עסקי שידוכים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

פנויים פנויות - סינגלס

פנויים פנויות - סינגלס

פורסם בתאריך: 12/03/2010 12:13:56

למרות שלא תמיד יש עם מי לישון בלילה, החיים של אותם סינגלס בדרך כלל הרבה יותר צבעוניים וססגוניים. הכיצד?

אהבה מעבר לים

אהבה מעבר לים

פורסם בתאריך: 19/03/2012 11:52:19

בחיפושינו אחר האהבה אנו נמשכים לעיתים למחוזות רחוקים. כמו אהבה מעבר לים, אך היא דורשת מאיתנו התמודדות מסוג שונה.

על שלום ואהבה

על שלום ואהבה

פורסם בתאריך: 02/06/2014 12:00:28

יש לא מעט אנשים המשכילים להבין כי מגיע רגע הדורש גם מהם להגיד שלום לאהבה. איך עושים את זה ולמה זה כל כך קשה?

המדריך לדייטר המתחיל

המדריך לדייטר המתחיל

פורסם בתאריך: 28/11/2010 18:15:46

נגמר עידן התמימות, היום כולם מודעים לשאלות הקיימות בעולם הדייטים – היכן יש להיפגש? מתי? ומי אמור לשלם?

קלאב 50

קלאב 50

פורסם בתאריך: 12/05/2010 15:33:54

האהבה פורחת לא רק כשצעירים. אם גם אתם מחפשים אהבה, לא ראשונה או שנייה, אל תהססו למועדון להצטרף ולעשות פשוט כיף.

ידיד - כן או לא?

ידיד - כן או לא?

פורסם בתאריך: 15/12/2010 15:04:46

ידיד הוא חבר טוב שאפשר לשפוך לו את הלב ומציג את זוויות ההתייחסות הגבריות, אך מה עושים עם אותו ידיד כשמתחיל קשר זוגי?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר