עסקי שידוכים

יש קטע כזה לישראלים, שהם מרגישים צורך לעשות שידוכים בכל הזדמנות אפשרית. בייחוד אם הם עצמם כבר מסודרים, כאילו הם חשים רגשות אשמה על כך שהם מצאו כבר את אהבת חייהם ולכן עליהם להפיץ את האושר.

כך מתחילה בעצם תעשיה שלמה של הסתעפות רשתות חברתיות. בנות מכירות לחברות שלהן, בנים לשלהם, לידידים, לידידות, לבני דודות, לאחים, למי לא. רק ניתן למתוח את הקו ברגע שאמא רוצה לשדך לכם מישהו/י.

אם לומר את האמת, דרך זו, סה"כ עשויה להיות אופציה לא רעה להיכרויות. הרי בסופו של דבר כולנו מחפשים את החצי השני שלנו. כך, מי שמכיר לנו את הבחור או הבחורה, יכול לספק לנו קצת רקע עליהם. נוכל לדעת מה הם עושים למחייתם, להנאתם, קצת על הרקע שלהם. במילים אחרות אפשר לרחרח קצת על הצד השני.

בעצם, גם אתרי היכרויות הם סוג של תעשיית שידוכים, רק שהיא לא נעשית על-ידי בן אדם אלא באופן ממוחשב. כמו בשידוך דרך חברים, גם באתרי היכרויות נוכל לקבל פרטי מידע רבים על הבחור/ה המיועד/ת. נוכל לראות תמונה, סטאטוס, תחביבים, נתונים פיזיים, כמו-כן גם נוכל להתכתב ולשוחח עם הצד השני. כל זאת עם מבחר גדול הרבה יותר מאשר מלאי החברים הנמצא ברשות אותם אנשים המעוניינים לשדך.

אתרי הכרויות מציעים שידוכים לכל סוגי האוכלוסייה: אם אתם צעירים או מבוגרים, אקדמאים, רווקים, גרושים, דתיים, גרים בארץ או בתפוצות, אם אתם מעוניינים בקשרים רציניים וגם לסטוצים. ההיצע גדול וכמו כן גם הביקוש גדול, ולכן עסק זה מאוד נסק בשנים האחרונות.

בעבר, היכרויות באמצעות שידוכים ככלל, ודרך אתרי הכרויות בפרט, היו נחשבים לפחות מקובלים לעומת הפופולאריות ההולכת וגוברת כיום.
פעם, שידוכים היו מיוחסים למשהו מיושן ולאוכלוסיות ספציפיות, לדוגמא קהילת החרדים. היום הם חלק בלתי נפרד מחיינו.
פעם, אנשים היו מתביישים בחיפוש שידוכים באתרים, היום זו הדרך הנפוצה ביותר להכיר, לצאת, להתחבר, ואף להתחתן.

בהצלחה.
עסקי שידוכים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

התאהבות

התאהבות

פורסם בתאריך: 07/08/2010 11:14:04

בחור פוגש בחורה, העיניים נדלקות, הלב מתחיל פועם בחוזקה והראש מפסיק לעבוד. קוראים לזה "התאהבות". חלום או מציאות?

כולם רוצים להתאהב

כולם רוצים להתאהב

פורסם בתאריך: 03/12/2012 16:02:41

כולם רוצים להתאהב אבל כולם פוחדים להיפגע. מתי נוכל להרשות לעצמנו להתאהב מבלי חששות מוקדמים?

להתחתן בחגים

להתחתן בחגים

פורסם בתאריך: 16/09/2012 13:25:11

כולם רוצים להתחתן בחגים או לקבל הצעת נישואין בחגים. אך הדבר לא תמיד צולח.

קר בחוץ, חם בלב

קר בחוץ, חם בלב

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 22/01/2026 11:44:08

כשהקור חודר החוצה, החום נמצא בלב. החורף מזמן קרבה, חיבור אמיתי ורגעים של זוגיות בלתי נשכחת. החורף מאפשר לעצור ולהקשיב באמת.

המדריך לעשירים שמחפשים אהבה

המדריך לעשירים שמחפשים אהבה

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 01/12/2024 17:49:36

במאמר תוכלו להבין איך גם בעלי הון יכולים להכיר בן או בת זוג לחיים.

למה הוא לא מתקשר ?

למה הוא לא מתקשר ?

פורסם בתאריך: 06/08/2012 10:50:30

המתנה לטלפון עלולה להיות סיפור כאוב, בפניכם מקרה שהגיע למערכת על בחורה שנמצאת על המתנה.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר