עסקי שידוכים

יש קטע כזה לישראלים, שהם מרגישים צורך לעשות שידוכים בכל הזדמנות אפשרית. בייחוד אם הם עצמם כבר מסודרים, כאילו הם חשים רגשות אשמה על כך שהם מצאו כבר את אהבת חייהם ולכן עליהם להפיץ את האושר.

כך מתחילה בעצם תעשיה שלמה של הסתעפות רשתות חברתיות. בנות מכירות לחברות שלהן, בנים לשלהם, לידידים, לידידות, לבני דודות, לאחים, למי לא. רק ניתן למתוח את הקו ברגע שאמא רוצה לשדך לכם מישהו/י.

אם לומר את האמת, דרך זו, סה"כ עשויה להיות אופציה לא רעה להיכרויות. הרי בסופו של דבר כולנו מחפשים את החצי השני שלנו. כך, מי שמכיר לנו את הבחור או הבחורה, יכול לספק לנו קצת רקע עליהם. נוכל לדעת מה הם עושים למחייתם, להנאתם, קצת על הרקע שלהם. במילים אחרות אפשר לרחרח קצת על הצד השני.

בעצם, גם אתרי היכרויות הם סוג של תעשיית שידוכים, רק שהיא לא נעשית על-ידי בן אדם אלא באופן ממוחשב. כמו בשידוך דרך חברים, גם באתרי היכרויות נוכל לקבל פרטי מידע רבים על הבחור/ה המיועד/ת. נוכל לראות תמונה, סטאטוס, תחביבים, נתונים פיזיים, כמו-כן גם נוכל להתכתב ולשוחח עם הצד השני. כל זאת עם מבחר גדול הרבה יותר מאשר מלאי החברים הנמצא ברשות אותם אנשים המעוניינים לשדך.

אתרי הכרויות מציעים שידוכים לכל סוגי האוכלוסייה: אם אתם צעירים או מבוגרים, אקדמאים, רווקים, גרושים, דתיים, גרים בארץ או בתפוצות, אם אתם מעוניינים בקשרים רציניים וגם לסטוצים. ההיצע גדול וכמו כן גם הביקוש גדול, ולכן עסק זה מאוד נסק בשנים האחרונות.

בעבר, היכרויות באמצעות שידוכים ככלל, ודרך אתרי הכרויות בפרט, היו נחשבים לפחות מקובלים לעומת הפופולאריות ההולכת וגוברת כיום.
פעם, שידוכים היו מיוחסים למשהו מיושן ולאוכלוסיות ספציפיות, לדוגמא קהילת החרדים. היום הם חלק בלתי נפרד מחיינו.
פעם, אנשים היו מתביישים בחיפוש שידוכים באתרים, היום זו הדרך הנפוצה ביותר להכיר, לצאת, להתחבר, ואף להתחתן.

בהצלחה.
עסקי שידוכים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

הטוב, הרע והמכוער – מה נשים רוצות לעזאזל?

הטוב, הרע והמכוער – מה נשים רוצות לעזאזל?

פורסם בתאריך: 10/11/2014 13:31:56

והפעם הגברים על הגריל. מי ינצח? הטוב? הרע או המכוער? חמש שנים עונות על שאלות שתמיד רצינו לשאול.

התאמה זוגית נומרולוגית

התאמה זוגית נומרולוגית

פורסם בתאריך: 09/03/2011 09:57:43

אתם יוצאים לדייט ומגלים שהבחורה הפעם אכן מתאימה לכם. חשבתם למה יש התאמה זוגית? ולמה דווקא עם שירה ולא עם דפנה?

בין ניסיון החיים לעומק הרגש

בין ניסיון החיים לעומק הרגש

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 13/05/2026 13:39:09

חוויות החיים מעצבות אותנו, הרגש מחבר אותנו לעצמנו.
מקום של עומק, איזון וצמיחה.

להכיר ולהעצים את האהבה

להכיר ולהעצים את האהבה

פורסם בתאריך: 17/06/2013 17:28:20

להכיר את האדם הנכון זו משימה לא פשוטה. למצוא בן זוג או בת זוג פוטנציאליים דורש הרבה מעבר.

איך מתגברים על קנאה ?

איך מתגברים על קנאה ?

פורסם בתאריך: 08/01/2012 13:35:38

קינאה היא תחושה הרסנית שעלולה להרוס לגמרי את מערכות היחסים שלנו. אז, איך מתגברים על קנאה?

הציפיות וההמתנה למפגש

הציפיות וההמתנה למפגש

פורסם בתאריך: 02/08/2012 17:06:44

אתם נמצאים בשלב ציפיות וההמתנה למפגש הקרב ובא ואינכם מצליחים להירגע? חבל. מדובר בשלב מהנה שיש למצות עד תום.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר