עונת החתונות

עונת החתונות כבר בפתח, ההזמנות של החברה הטובה, של העמיתה מהעבודה ושל בת הדודה הרחוקה כבר תלויות על המקרר. גם הקיץ נאלץ להיפרד מחצי המשכורת החודשית. אבל הרבה יותר חשוב מזה, נאלץ להיפרד שוב מאותה פנטזיה רחוקה שזכורה מהילדות. 

מגיל קטן אנחנו חולמות על חתונה מהאגדות, עם שמלה לבנה מהממת, טבעת מנצנצת וחתן נרגש שמביט בנו בעיניים בורקות מתחת לחופה. אני זוכרת את התקופה בגיל 18, כשהייתי עם החבר הראשון, הפנטזיה על החתונה הלבנה מהאגדות היתה בעיצומה. היחסים לא היו תמיד כגן של שושנים, אבל היה ניחוח נערי קסום שצבע את הקשר בורוד. 

האהבה הראשונה והבוסרית היתה מלאה בהרבה קסם, תקוות וציפיות לעתיד, שטשטשו את כל המכשולים שבדרך. לאט לאט עם כל קשר שעבר ונגמר קצת התבגרנו והתפכחנו, התחלנו לראות את הגוונים השונים שבקשר ולהבין שלא הכל שחור ולבן, לא הכל זה "אוהב" או "לא אוהב". 

החתונה הראשונה שהייתי בה היתה מרגשת ביותר, הגעתי במיטב מחלצותיי ובחופה דמעתי ככל שאר הבנות שלידי. ראיתי את עצמי שם מתחת לחופה, ביום מן הימים עם בחיר ליבי וההתרגשות היתה גדולה. ככל שחלף הזמן ונכחתי ביותר ויותר חתונות ההתרגשות פחתה. פתאום הן נראו לי די זהות, איזשהו טכס שכזה שנראה כי הוא רק עוד שלב נוסף ביחסים. לא המטרה ובטח לא סוף הדרך. נראה לי שהתבגרתי. 

עדיין ישנן שאיפות ותקוות, אך הן למצוא את בחיר ליבי ואהבה שתמלא את חיי. לא עוד חתן חסר פנים שמביט בעיניים אנונימיות בורקות מתחת לחופה. אלא מישהו שאוהב ויכניס הרבה אושר לחיי, בלי זיקוקים מיוחדים או אגדות ילדים. 

ומה יותר טוב מאשר חתונות בכדי למצוא אחד שכזה...? 
 

עונת החתונות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

תמיד רוצה את מי שלא רוצה אותי: הבנת הדינמיקה של קשר חד צדדי

תמיד רוצה את מי שלא רוצה אותי: הבנת הדינמיקה של קשר חד צדדי

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 09/12/2024 16:04:16

מאמר מרתק המפענח את סודות הקשר החד צדדי, המגולל צד אנושי וכואב של התלות.

פניה טובה באתר הכרויות

פניה טובה באתר הכרויות

פורסם בתאריך: 30/12/2010 17:28:12

כיצד לנצל ולנצח פניה טובה באתר היכרויות? מה לכתוב, איך לפנות, מה לענות ועוד. גברים יקרים, לימדו איך עושים את זה נכון.

5 נקודות שיעזרו לך להבין שהוא לא בשבילך

5 נקודות שיעזרו לך להבין שהוא לא בשבילך

פורסם בתאריך: 26/06/2022 15:13:10

יצאת עם בחור לשניים – שלושה דייטים ואת לא יודעת האם להמשיך לצאת עם הבחור והאם הוא בשבילך. זו בהחלט דילמה. ריכזנו עבורך 5 נקודות שיעזרו לך להבין שהבחור ממש לא בשבילך.

מה חשוב לנשים בקשר

מה חשוב לנשים בקשר

פורסם בתאריך: 09/07/2014 11:17:36

נשים, עולם בפני עצמו ולא תמיד ניתן להבין מה חשוב להן ומה יותר. מה חשוב לנשים בקשר?

איך לבחור את התחפושת המושלמת לשניים?

איך לבחור את התחפושת המושלמת לשניים?

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 05/03/2025 10:47:32

חג פורים בפתח - קבלו מספר עצות זהב שאספנו עבורכם צוות אתר זיגוטה, שיעזרו לכם לבחור את התחפושת הזוגית האידיאלית לכם.

האם לבחור בה או לא?

האם לבחור בה או לא?

פורסם בתאריך: 14/10/2012 14:38:53

בהתחלה היא לא ממש נראית לך אבל יש משהו בה שמשאיר אותך לנסות, אז עולה השאלה מה עושים?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר