עונת החתונות

עונת החתונות כבר בפתח, ההזמנות של החברה הטובה, של העמיתה מהעבודה ושל בת הדודה הרחוקה כבר תלויות על המקרר. גם הקיץ נאלץ להיפרד מחצי המשכורת החודשית. אבל הרבה יותר חשוב מזה, נאלץ להיפרד שוב מאותה פנטזיה רחוקה שזכורה מהילדות. 

מגיל קטן אנחנו חולמות על חתונה מהאגדות, עם שמלה לבנה מהממת, טבעת מנצנצת וחתן נרגש שמביט בנו בעיניים בורקות מתחת לחופה. אני זוכרת את התקופה בגיל 18, כשהייתי עם החבר הראשון, הפנטזיה על החתונה הלבנה מהאגדות היתה בעיצומה. היחסים לא היו תמיד כגן של שושנים, אבל היה ניחוח נערי קסום שצבע את הקשר בורוד. 

האהבה הראשונה והבוסרית היתה מלאה בהרבה קסם, תקוות וציפיות לעתיד, שטשטשו את כל המכשולים שבדרך. לאט לאט עם כל קשר שעבר ונגמר קצת התבגרנו והתפכחנו, התחלנו לראות את הגוונים השונים שבקשר ולהבין שלא הכל שחור ולבן, לא הכל זה "אוהב" או "לא אוהב". 

החתונה הראשונה שהייתי בה היתה מרגשת ביותר, הגעתי במיטב מחלצותיי ובחופה דמעתי ככל שאר הבנות שלידי. ראיתי את עצמי שם מתחת לחופה, ביום מן הימים עם בחיר ליבי וההתרגשות היתה גדולה. ככל שחלף הזמן ונכחתי ביותר ויותר חתונות ההתרגשות פחתה. פתאום הן נראו לי די זהות, איזשהו טכס שכזה שנראה כי הוא רק עוד שלב נוסף ביחסים. לא המטרה ובטח לא סוף הדרך. נראה לי שהתבגרתי. 

עדיין ישנן שאיפות ותקוות, אך הן למצוא את בחיר ליבי ואהבה שתמלא את חיי. לא עוד חתן חסר פנים שמביט בעיניים אנונימיות בורקות מתחת לחופה. אלא מישהו שאוהב ויכניס הרבה אושר לחיי, בלי זיקוקים מיוחדים או אגדות ילדים. 

ומה יותר טוב מאשר חתונות בכדי למצוא אחד שכזה...? 
 

עונת החתונות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

7 יתרונות לזוגיות חדשה אחרי גיל 50

7 יתרונות לזוגיות חדשה אחרי גיל 50

מאת: אסף מיכאלי

פורסם בתאריך: 12/06/2025 08:37:16

אם עברתם את גיל 50 אז כתבה זו מיועדת עבורכם! גם אחרי גיל חמישים יש חיים ויש זוגיות, לפניכם 7 טיפים ויתרונות לסיבות להמשיך ולמצוא את הקשר המושלם עבורכם.

הכרויות 2007

הכרויות 2007

פורסם בתאריך: 04/04/2010 00:15:04

באתרים רבים אפשר למצוא אהבה. ואם גם אתם רוצים, תוכלו למצוא אותי באתר זיגוטה. יומנה של גולשת.

למצוא אהבה בראש השנה

למצוא אהבה בראש השנה

פורסם בתאריך: 15/09/2014 17:29:51

עוד חג שמח הגיע! אתם עדיין לבד? כנסו וקיראו כיצד ניתן לשלב את הקשר הבא שלכם עם ראש השנה. המדריך המלא בפנים!

הכרויות בלילה

הכרויות בלילה

פורסם בתאריך: 07/04/2010 09:31:49

לפני שלוש שנים בדיוק, בחופשת הפסח, הכרתי את אהבת חיי ברשת. איך לנצל את הלילות למציאת אהבה ברשת.

איך תמשכי יותר תשומת לב

איך תמשכי יותר תשומת לב

פורסם בתאריך: 02/03/2011 10:18:46

רוצה לשדר בטחון עצמי כדי למשוך אלייך את הגבר המתאים? הנה מספר טיפים לשיפור החיצוניות והפנימיות שלך.

חלומות משותפים

חלומות משותפים

פורסם בתאריך: 20/02/2012 15:32:39

חלומות משותפים עם בני הזוג הם דרך מעולה לחזק את הזוגיות שלכם. לא מבינים על מה אני מדבר? כנסו ותראו!

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר