עונת החתונות

עונת החתונות כבר בפתח, ההזמנות של החברה הטובה, של העמיתה מהעבודה ושל בת הדודה הרחוקה כבר תלויות על המקרר. גם הקיץ נאלץ להיפרד מחצי המשכורת החודשית. אבל הרבה יותר חשוב מזה, נאלץ להיפרד שוב מאותה פנטזיה רחוקה שזכורה מהילדות. 

מגיל קטן אנחנו חולמות על חתונה מהאגדות, עם שמלה לבנה מהממת, טבעת מנצנצת וחתן נרגש שמביט בנו בעיניים בורקות מתחת לחופה. אני זוכרת את התקופה בגיל 18, כשהייתי עם החבר הראשון, הפנטזיה על החתונה הלבנה מהאגדות היתה בעיצומה. היחסים לא היו תמיד כגן של שושנים, אבל היה ניחוח נערי קסום שצבע את הקשר בורוד. 

האהבה הראשונה והבוסרית היתה מלאה בהרבה קסם, תקוות וציפיות לעתיד, שטשטשו את כל המכשולים שבדרך. לאט לאט עם כל קשר שעבר ונגמר קצת התבגרנו והתפכחנו, התחלנו לראות את הגוונים השונים שבקשר ולהבין שלא הכל שחור ולבן, לא הכל זה "אוהב" או "לא אוהב". 

החתונה הראשונה שהייתי בה היתה מרגשת ביותר, הגעתי במיטב מחלצותיי ובחופה דמעתי ככל שאר הבנות שלידי. ראיתי את עצמי שם מתחת לחופה, ביום מן הימים עם בחיר ליבי וההתרגשות היתה גדולה. ככל שחלף הזמן ונכחתי ביותר ויותר חתונות ההתרגשות פחתה. פתאום הן נראו לי די זהות, איזשהו טכס שכזה שנראה כי הוא רק עוד שלב נוסף ביחסים. לא המטרה ובטח לא סוף הדרך. נראה לי שהתבגרתי. 

עדיין ישנן שאיפות ותקוות, אך הן למצוא את בחיר ליבי ואהבה שתמלא את חיי. לא עוד חתן חסר פנים שמביט בעיניים אנונימיות בורקות מתחת לחופה. אלא מישהו שאוהב ויכניס הרבה אושר לחיי, בלי זיקוקים מיוחדים או אגדות ילדים. 

ומה יותר טוב מאשר חתונות בכדי למצוא אחד שכזה...? 
 

עונת החתונות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

אתרי הכרויות למגזר הדתי

אתרי הכרויות למגזר הדתי

פורסם בתאריך: 17/05/2022 14:07:07

היי, נעים מאוד שמי הדסה, בת 25, ואני מחפשת בחור...
מכירים את המשפט הזה? ובכן נגמרו החיפושים!

מדריך מקיף למזל דלי

מדריך מקיף למזל דלי

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 26/01/2026 11:03:14

מזל דלי בקצרה – האישיות, הקריירה והאהבה של הסימן האווירי המיוחד. למדו על התכונות הבולטות, החוזקות והאתגרים של דלי.

הכרויות למפונים

הכרויות למפונים

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 14/08/2024 14:33:10

להכיר בתקופת מלחמה יכול להיות מאתגר, מתסכל ולא פשוט בכלל אך במאמר שלפניכם הכנו בדיוק את הטיפים הנכונים להכרות בתקופה כזאת.

אהבה זאת מילה או רגש

אהבה זאת מילה או רגש

פורסם בתאריך: 09/09/2012 14:29:03

השאלה היא האם אהבה זאת מילה או רגש? האם מדובר במס שפתיים עבור הזוגיות, או בתחושה חזקה ואמיתית.

ליצור חיבורים עם עשירים מצליחים

ליצור חיבורים עם עשירים מצליחים

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 15/12/2025 11:25:31

גלה את הדרך להכיר אנשים מצליחים ולהיכנס למעגלי היוקרה. למדו למשוך את האנשים לחיבורים משמעותיים ואיכותיים.

אמצו חיית מחמד

אמצו חיית מחמד

פורסם בתאריך: 21/01/2013 12:24:22

אחת הדרכים לחזק את הקשר הזוגי שלכם היא על ידי אימוץ של חיית מחמד. אז למה אתם מחכים?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר