עונת החתונות

עונת החתונות כבר בפתח, ההזמנות של החברה הטובה, של העמיתה מהעבודה ושל בת הדודה הרחוקה כבר תלויות על המקרר. גם הקיץ נאלץ להיפרד מחצי המשכורת החודשית. אבל הרבה יותר חשוב מזה, נאלץ להיפרד שוב מאותה פנטזיה רחוקה שזכורה מהילדות. 

מגיל קטן אנחנו חולמות על חתונה מהאגדות, עם שמלה לבנה מהממת, טבעת מנצנצת וחתן נרגש שמביט בנו בעיניים בורקות מתחת לחופה. אני זוכרת את התקופה בגיל 18, כשהייתי עם החבר הראשון, הפנטזיה על החתונה הלבנה מהאגדות היתה בעיצומה. היחסים לא היו תמיד כגן של שושנים, אבל היה ניחוח נערי קסום שצבע את הקשר בורוד. 

האהבה הראשונה והבוסרית היתה מלאה בהרבה קסם, תקוות וציפיות לעתיד, שטשטשו את כל המכשולים שבדרך. לאט לאט עם כל קשר שעבר ונגמר קצת התבגרנו והתפכחנו, התחלנו לראות את הגוונים השונים שבקשר ולהבין שלא הכל שחור ולבן, לא הכל זה "אוהב" או "לא אוהב". 

החתונה הראשונה שהייתי בה היתה מרגשת ביותר, הגעתי במיטב מחלצותיי ובחופה דמעתי ככל שאר הבנות שלידי. ראיתי את עצמי שם מתחת לחופה, ביום מן הימים עם בחיר ליבי וההתרגשות היתה גדולה. ככל שחלף הזמן ונכחתי ביותר ויותר חתונות ההתרגשות פחתה. פתאום הן נראו לי די זהות, איזשהו טכס שכזה שנראה כי הוא רק עוד שלב נוסף ביחסים. לא המטרה ובטח לא סוף הדרך. נראה לי שהתבגרתי. 

עדיין ישנן שאיפות ותקוות, אך הן למצוא את בחיר ליבי ואהבה שתמלא את חיי. לא עוד חתן חסר פנים שמביט בעיניים אנונימיות בורקות מתחת לחופה. אלא מישהו שאוהב ויכניס הרבה אושר לחיי, בלי זיקוקים מיוחדים או אגדות ילדים. 

ומה יותר טוב מאשר חתונות בכדי למצוא אחד שכזה...? 
 

עונת החתונות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

איך למצוא זוגיות פרק ב´

איך למצוא זוגיות פרק ב´

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 11/09/2025 11:58:59

למרות האתגרים הרבים שיכולים להגיע כאשר מחפשים זוגיות פרק ב, ישנם מספר דרכים להפוך את החלום למציאות והכל מפורט במאמר הבא.

שייבה

שייבה

פורסם בתאריך: 18/04/2010 16:39:50

שייבה היא מילת הקסם שתציל אתכם מכל מצב, גם כאשר אתם נמצאים בבליינד דייט מזעזע, שנראה כי אין ממנו כל מוצא.

עדכונים בדבר אבטחת האתר<br/>

עדכונים בדבר אבטחת האתר

פורסם בתאריך: 22/08/2023 12:21:47

חשוב היה לנו לעדכן אתכם כי בעקבות פניה של מחלקת הסייבר אל חברתנו, בוצעו עדכונים והקשחות של אבטחת האתר, כלל הסיסמאות עודכנו ועברו להתחברות רב שלבית מסוג MFA, כדי להגן על פרטיותכם ברמה הגבוה ביותר.

לב שבור

לב שבור

פורסם בתאריך: 17/08/2010 23:28:07

להתגבר על לב שבור - להפוך את שברון הלב להזדמנות למצוא אהבה חדשה, טובה יותר, כנה יותר ואמיתית יותר.

לא טוב היות האדם לבדו

לא טוב היות האדם לבדו

מאת: אסף מיכאלי

פורסם בתאריך: 06/05/2025 18:33:26

זוגיות היא לא עניין של גיל, היא עניין של הרגשה. בכל שלב בחיים שלנו אנו מבקשים להיות בזוגיות, לרוב גם אם לא נודה בכך.

מעבדות לחירות

מעבדות לחירות

פורסם בתאריך: 29/03/2010 10:44:32

למרות שבתוכנו כבר הבנו שזה לא מתאים, עדיין קשה לשחרר. כיצד מתנתקים מקשר הרסני ובלתי מספק?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר