עונת החתונות

מגיל קטן אנחנו חולמות על חתונה מהאגדות - מה קורה כשכל זה מתפוצץ בפנים?

עונת החתונות כבר בפתח, ההזמנות של החברה הטובה, של העמיתה מהעבודה ושל בת הדודה הרחוקה כבר תלויות על המקרר. גם הקיץ נאלץ להיפרד מחצי המשכורת החודשית. אבל הרבה יותר חשוב מזה, נאלץ להיפרד שוב מאותה פנטזיה רחוקה שזכורה מהילדות. 

מגיל קטן אנחנו חולמות על חתונה מהאגדות, עם שמלה לבנה מהממת, טבעת מנצנצת וחתן נרגש שמביט בנו בעיניים בורקות מתחת לחופה. אני זוכרת את התקופה בגיל 18, כשהייתי עם החבר הראשון, הפנטזיה על החתונה הלבנה מהאגדות היתה בעיצומה. היחסים לא היו תמיד כגן של שושנים, אבל היה ניחוח נערי קסום שצבע את הקשר בורוד. 

האהבה הראשונה והבוסרית היתה מלאה בהרבה קסם, תקוות וציפיות לעתיד, שטשטשו את כל המכשולים שבדרך. לאט לאט עם כל קשר שעבר ונגמר קצת התבגרנו והתפכחנו, התחלנו לראות את הגוונים השונים שבקשר ולהבין שלא הכל שחור ולבן, לא הכל זה "אוהב" או "לא אוהב". 

החתונה הראשונה שהייתי בה היתה מרגשת ביותר, הגעתי במיטב מחלצותיי ובחופה דמעתי ככל שאר הבנות שלידי. ראיתי את עצמי שם מתחת לחופה, ביום מן הימים עם בחיר ליבי וההתרגשות היתה גדולה. ככל שחלף הזמן ונכחתי ביותר ויותר חתונות ההתרגשות פחתה. פתאום הן נראו לי די זהות, איזשהו טכס שכזה שנראה כי הוא רק עוד שלב נוסף ביחסים. לא המטרה ובטח לא סוף הדרך. נראה לי שהתבגרתי. 

עדיין ישנן שאיפות ותקוות, אך הן למצוא את בחיר ליבי ואהבה שתמלא את חיי. לא עוד חתן חסר פנים שמביט בעיניים אנונימיות בורקות מתחת לחופה. אלא מישהו שאוהב ויכניס הרבה אושר לחיי, בלי זיקוקים מיוחדים או אגדות ילדים. 

ומה יותר טוב מאשר חתונות בכדי למצוא אחד שכזה...? 
 

עונת החתונות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

רעיונות לדייט

רעיונות לדייט

פורסם בתאריך: 19/09/2011 12:08:28

מרגישים שנמאס לכם כבר לטחון פאבים ובתי קפה? אספנו עבורכם מספר רעיונות מדליקים לדייטים.

הפרפרים והריגושים

הפרפרים והריגושים

פורסם בתאריך: 29/07/2012 16:57:34

הפרפרים והריגושים שמופיעים בתחילתו של קשר מבשרים לנו על בואה של האהבה. כיצד ניתן להבחין אם מדובר בתחילתה של אהבה?

אנונימוס

אנונימוס

פורסם בתאריך: 18/04/2010 16:15:41

בעולם האמיתי לכל איש יש שם, אולם פה ברשת לכל איש יש כינוי. איך אפשר לנצל את האנונימיות ברשת לטובתנו ובאיזה שלב צריך לשים לזה סוף?

"להתאהב בכל יום מחדש" - פרק ב´ כמו שלא הכרתם

פורסם בתאריך: 12/01/2015 09:58:07

אהבה אחרי גירושין יכולה להיות פרק חדש ומסעיר בחיים, תלוי בתבלינים. בואו ביימו לכם אהבה מהסרטים והתחילו פרק ב´ מרתק וחלומי.

לאבלי

לאבלי

פורסם בתאריך: 17/05/2010 09:12:13

הגבר החדש כבר לא צריך לנצח בהורדות ידיים בכדי להיחשב לגברי. הוא אינו חושש לטפח עצמו, להיות קשוב ורגיש ולומר ככה סתם שזה פשוט לאבלי!

7 דרכים להרשים אישה: מדריך מעשי לגברים

7 דרכים להרשים אישה: מדריך מעשי לגברים

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 18/03/2025 16:18:47

בין אם אתה בדייט ראשון או מנסה לרענן את היחסים הקיימים, הדרכים הבאות שאספנו מניסיוננו בזיגוטה, יכולות לעזור לך ליצור רושם חיובי ולבנות בסיס איתן לקשר.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר