עונת החתונות

מגיל קטן אנחנו חולמות על חתונה מהאגדות - מה קורה כשכל זה מתפוצץ בפנים?

עונת החתונות כבר בפתח, ההזמנות של החברה הטובה, של העמיתה מהעבודה ושל בת הדודה הרחוקה כבר תלויות על המקרר. גם הקיץ נאלץ להיפרד מחצי המשכורת החודשית. אבל הרבה יותר חשוב מזה, נאלץ להיפרד שוב מאותה פנטזיה רחוקה שזכורה מהילדות. 

מגיל קטן אנחנו חולמות על חתונה מהאגדות, עם שמלה לבנה מהממת, טבעת מנצנצת וחתן נרגש שמביט בנו בעיניים בורקות מתחת לחופה. אני זוכרת את התקופה בגיל 18, כשהייתי עם החבר הראשון, הפנטזיה על החתונה הלבנה מהאגדות היתה בעיצומה. היחסים לא היו תמיד כגן של שושנים, אבל היה ניחוח נערי קסום שצבע את הקשר בורוד. 

האהבה הראשונה והבוסרית היתה מלאה בהרבה קסם, תקוות וציפיות לעתיד, שטשטשו את כל המכשולים שבדרך. לאט לאט עם כל קשר שעבר ונגמר קצת התבגרנו והתפכחנו, התחלנו לראות את הגוונים השונים שבקשר ולהבין שלא הכל שחור ולבן, לא הכל זה "אוהב" או "לא אוהב". 

החתונה הראשונה שהייתי בה היתה מרגשת ביותר, הגעתי במיטב מחלצותיי ובחופה דמעתי ככל שאר הבנות שלידי. ראיתי את עצמי שם מתחת לחופה, ביום מן הימים עם בחיר ליבי וההתרגשות היתה גדולה. ככל שחלף הזמן ונכחתי ביותר ויותר חתונות ההתרגשות פחתה. פתאום הן נראו לי די זהות, איזשהו טכס שכזה שנראה כי הוא רק עוד שלב נוסף ביחסים. לא המטרה ובטח לא סוף הדרך. נראה לי שהתבגרתי. 

עדיין ישנן שאיפות ותקוות, אך הן למצוא את בחיר ליבי ואהבה שתמלא את חיי. לא עוד חתן חסר פנים שמביט בעיניים אנונימיות בורקות מתחת לחופה. אלא מישהו שאוהב ויכניס הרבה אושר לחיי, בלי זיקוקים מיוחדים או אגדות ילדים. 

ומה יותר טוב מאשר חתונות בכדי למצוא אחד שכזה...? 
 

עונת החתונות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

המלצות לטיול רומנטי בארץ

המלצות לטיול רומנטי בארץ

פורסם בתאריך: 16/02/2014 15:10:27

בואו ונדבר על מקומות רומנטיים בארץ. אתם רוצים לפנק ולרגש את מי שאתם אוהבים? כנסו וקבלו כמה רעיונות לטיולים מפנקים בישראל

לא משנה הגיל העיקר האהבה

לא משנה הגיל העיקר האהבה

פורסם בתאריך: 24/06/2012 17:29:22

נו טוב, כמעט שכתבתי לא משנה הגיל העיקר התרגיל, אלא שלא מדובר כאן בתרגיל ,אלא במציאת אהבה.

הדרך להגיד שלום לעבר

הדרך להגיד שלום לעבר

פורסם בתאריך: 19/12/2013 17:08:13

בכל פעם אתם חוזרים לזרועות אהוב ישן, אהבה שאמורה הייתה להישכח ולא הצלחנו להתגבר עליה

להתחתן בחגים

להתחתן בחגים

פורסם בתאריך: 16/09/2012 13:25:11

כולם רוצים להתחתן בחגים או לקבל הצעת נישואין בחגים. אך הדבר לא תמיד צולח.

רק אהבה מביאה אהבה

רק אהבה מביאה אהבה

פורסם בתאריך: 17/12/2012 13:43:57

רק אהבה תביא לכם אהבה, על מנת לגרום לה לאהבה להכנס אל ליבכם תצטרכו לעשות כמה דברים.

איך להתחיל עם גבר

איך להתחיל עם גבר

פורסם בתאריך: 01/11/2010 20:52:39

רוצה אותו ולא יודעת איך? מתביישת לפתוח איתו בשיחה? טיפ ממני אלייך - איך אני מתחילה עם גבר ונשארת בחיים.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר