עונת החתונות

עונת החתונות כבר בפתח, ההזמנות של החברה הטובה, של העמיתה מהעבודה ושל בת הדודה הרחוקה כבר תלויות על המקרר. גם הקיץ נאלץ להיפרד מחצי המשכורת החודשית. אבל הרבה יותר חשוב מזה, נאלץ להיפרד שוב מאותה פנטזיה רחוקה שזכורה מהילדות. 

מגיל קטן אנחנו חולמות על חתונה מהאגדות, עם שמלה לבנה מהממת, טבעת מנצנצת וחתן נרגש שמביט בנו בעיניים בורקות מתחת לחופה. אני זוכרת את התקופה בגיל 18, כשהייתי עם החבר הראשון, הפנטזיה על החתונה הלבנה מהאגדות היתה בעיצומה. היחסים לא היו תמיד כגן של שושנים, אבל היה ניחוח נערי קסום שצבע את הקשר בורוד. 

האהבה הראשונה והבוסרית היתה מלאה בהרבה קסם, תקוות וציפיות לעתיד, שטשטשו את כל המכשולים שבדרך. לאט לאט עם כל קשר שעבר ונגמר קצת התבגרנו והתפכחנו, התחלנו לראות את הגוונים השונים שבקשר ולהבין שלא הכל שחור ולבן, לא הכל זה "אוהב" או "לא אוהב". 

החתונה הראשונה שהייתי בה היתה מרגשת ביותר, הגעתי במיטב מחלצותיי ובחופה דמעתי ככל שאר הבנות שלידי. ראיתי את עצמי שם מתחת לחופה, ביום מן הימים עם בחיר ליבי וההתרגשות היתה גדולה. ככל שחלף הזמן ונכחתי ביותר ויותר חתונות ההתרגשות פחתה. פתאום הן נראו לי די זהות, איזשהו טכס שכזה שנראה כי הוא רק עוד שלב נוסף ביחסים. לא המטרה ובטח לא סוף הדרך. נראה לי שהתבגרתי. 

עדיין ישנן שאיפות ותקוות, אך הן למצוא את בחיר ליבי ואהבה שתמלא את חיי. לא עוד חתן חסר פנים שמביט בעיניים אנונימיות בורקות מתחת לחופה. אלא מישהו שאוהב ויכניס הרבה אושר לחיי, בלי זיקוקים מיוחדים או אגדות ילדים. 

ומה יותר טוב מאשר חתונות בכדי למצוא אחד שכזה...? 
 

עונת החתונות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

משיכה מינית

משיכה מינית

פורסם בתאריך: 10/05/2022 13:28:31

בוודאי יצא לכם לחוות מתח מיני בימי התיכון שלכם, בצבא או במקום העבודה שלכם. ולמי שכבר שכח, בשל הזמן הרב שחלף מאז, נדון במאמר זה על משיכה מינית סימנים.

אהבה או כסף

אהבה או כסף

פורסם בתאריך: 01/10/2014 11:54:22

חשבתם פעם כמה כסף אתם משקיעים באהבה שלכם? אומרים שיש מחיר לאהבה, אז יצאנו לבדוק כמה היא עולה לכם. התוצאות לפניכם.

אני אוהבת את החופש שבי

אני אוהבת את החופש שבי

פורסם בתאריך: 26/06/2014 18:20:11

מדוע אנשים כל כך קנאים לפרטיות שלהם? מה מניע אותם להישאר בחופש תמידי? האם אהבה זה כואב? האם זו הסיבה שרוב האנשים בוחרים אחרת?

איך להנות מסטוץ מושלם באתר הכרויות?

איך להנות מסטוץ מושלם באתר הכרויות?

מאת: אסף מיכאלי

פורסם בתאריך: 13/08/2025 13:02:46

במאמר זה נדבר על כל מה שצריך לדעת לפני שמגיעים לסטוץ מסתורי ומהנה עבור שני הצדדים וגם מה קורה לאחר מכן

מפגשים מהסוג הנשי

מפגשים מהסוג הנשי

פורסם בתאריך: 09/03/2010 17:26:49

בחור פוגש בחורה, בחור מתאהב בבחורה, מאבד את עצמו לדעת... אך עדיין בחורה היא דבר חיובי שאי אפשר בלעדיה!

הלילה הראשון שלנו ביחד

הלילה הראשון שלנו ביחד

פורסם בתאריך: 28/03/2010 15:56:26

אתם לא רוצים לפשל בלילה הראשון שלכם ביחד. מה לא לומר כדי לעבור בהצלחה את הלילה הראשון יחד. טיפים ועצות.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר