עונת החתונות

עונת החתונות כבר בפתח, ההזמנות של החברה הטובה, של העמיתה מהעבודה ושל בת הדודה הרחוקה כבר תלויות על המקרר. גם הקיץ נאלץ להיפרד מחצי המשכורת החודשית. אבל הרבה יותר חשוב מזה, נאלץ להיפרד שוב מאותה פנטזיה רחוקה שזכורה מהילדות. 

מגיל קטן אנחנו חולמות על חתונה מהאגדות, עם שמלה לבנה מהממת, טבעת מנצנצת וחתן נרגש שמביט בנו בעיניים בורקות מתחת לחופה. אני זוכרת את התקופה בגיל 18, כשהייתי עם החבר הראשון, הפנטזיה על החתונה הלבנה מהאגדות היתה בעיצומה. היחסים לא היו תמיד כגן של שושנים, אבל היה ניחוח נערי קסום שצבע את הקשר בורוד. 

האהבה הראשונה והבוסרית היתה מלאה בהרבה קסם, תקוות וציפיות לעתיד, שטשטשו את כל המכשולים שבדרך. לאט לאט עם כל קשר שעבר ונגמר קצת התבגרנו והתפכחנו, התחלנו לראות את הגוונים השונים שבקשר ולהבין שלא הכל שחור ולבן, לא הכל זה "אוהב" או "לא אוהב". 

החתונה הראשונה שהייתי בה היתה מרגשת ביותר, הגעתי במיטב מחלצותיי ובחופה דמעתי ככל שאר הבנות שלידי. ראיתי את עצמי שם מתחת לחופה, ביום מן הימים עם בחיר ליבי וההתרגשות היתה גדולה. ככל שחלף הזמן ונכחתי ביותר ויותר חתונות ההתרגשות פחתה. פתאום הן נראו לי די זהות, איזשהו טכס שכזה שנראה כי הוא רק עוד שלב נוסף ביחסים. לא המטרה ובטח לא סוף הדרך. נראה לי שהתבגרתי. 

עדיין ישנן שאיפות ותקוות, אך הן למצוא את בחיר ליבי ואהבה שתמלא את חיי. לא עוד חתן חסר פנים שמביט בעיניים אנונימיות בורקות מתחת לחופה. אלא מישהו שאוהב ויכניס הרבה אושר לחיי, בלי זיקוקים מיוחדים או אגדות ילדים. 

ומה יותר טוב מאשר חתונות בכדי למצוא אחד שכזה...? 
 

עונת החתונות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

כך תצאו אל מסע האהבה בביטחון

כך תצאו אל מסע האהבה בביטחון

פורסם בתאריך: 15/03/2021 12:14:19

להאמין בכך שגם לך מגיע לחיות בסיפור אהבה רומנטי היישר מהאגדות. כדי לכות בכך אתה פשוט צריך לקפוץ למים של מחפשי האהבה ולשחות עד אשר תמצא את האחד או האחת שלך שיחזיר אותך לחוף

טיול להכרות זוגית

טיול להכרות זוגית

פורסם בתאריך: 16/05/2011 13:30:30

רוצים להכיר מישהי? הלהיט החדש - טיול היכרויות לפנויים ופנויות. להרחיב את המעגל החברתי שלכם תוך כדי פעילות כיפית.

האם לבחור בה או לא?

האם לבחור בה או לא?

פורסם בתאריך: 14/10/2012 14:38:53

בהתחלה היא לא ממש נראית לך אבל יש משהו בה שמשאיר אותך לנסות, אז עולה השאלה מה עושים?

עצבות קיץ

עצבות קיץ

פורסם בתאריך: 27/08/2013 11:54:52

כשהקיץ מגיע לסופו עולה בנו לעיתים תחושה לא נעימה של פספוס של משהו נגמר, תחושה של עצבות קיץ.

קלאב 50

קלאב 50

פורסם בתאריך: 12/05/2010 15:33:54

האהבה פורחת לא רק כשצעירים. אם גם אתם מחפשים אהבה, לא ראשונה או שנייה, אל תהססו למועדון להצטרף ולעשות פשוט כיף.

פנויים פנויות - סינגלס

פנויים פנויות - סינגלס

פורסם בתאריך: 12/03/2010 12:13:56

למרות שלא תמיד יש עם מי לישון בלילה, החיים של אותם סינגלס בדרך כלל הרבה יותר צבעוניים וססגוניים. הכיצד?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר