עונת החתונות

עונת החתונות כבר בפתח, ההזמנות של החברה הטובה, של העמיתה מהעבודה ושל בת הדודה הרחוקה כבר תלויות על המקרר. גם הקיץ נאלץ להיפרד מחצי המשכורת החודשית. אבל הרבה יותר חשוב מזה, נאלץ להיפרד שוב מאותה פנטזיה רחוקה שזכורה מהילדות. 

מגיל קטן אנחנו חולמות על חתונה מהאגדות, עם שמלה לבנה מהממת, טבעת מנצנצת וחתן נרגש שמביט בנו בעיניים בורקות מתחת לחופה. אני זוכרת את התקופה בגיל 18, כשהייתי עם החבר הראשון, הפנטזיה על החתונה הלבנה מהאגדות היתה בעיצומה. היחסים לא היו תמיד כגן של שושנים, אבל היה ניחוח נערי קסום שצבע את הקשר בורוד. 

האהבה הראשונה והבוסרית היתה מלאה בהרבה קסם, תקוות וציפיות לעתיד, שטשטשו את כל המכשולים שבדרך. לאט לאט עם כל קשר שעבר ונגמר קצת התבגרנו והתפכחנו, התחלנו לראות את הגוונים השונים שבקשר ולהבין שלא הכל שחור ולבן, לא הכל זה "אוהב" או "לא אוהב". 

החתונה הראשונה שהייתי בה היתה מרגשת ביותר, הגעתי במיטב מחלצותיי ובחופה דמעתי ככל שאר הבנות שלידי. ראיתי את עצמי שם מתחת לחופה, ביום מן הימים עם בחיר ליבי וההתרגשות היתה גדולה. ככל שחלף הזמן ונכחתי ביותר ויותר חתונות ההתרגשות פחתה. פתאום הן נראו לי די זהות, איזשהו טכס שכזה שנראה כי הוא רק עוד שלב נוסף ביחסים. לא המטרה ובטח לא סוף הדרך. נראה לי שהתבגרתי. 

עדיין ישנן שאיפות ותקוות, אך הן למצוא את בחיר ליבי ואהבה שתמלא את חיי. לא עוד חתן חסר פנים שמביט בעיניים אנונימיות בורקות מתחת לחופה. אלא מישהו שאוהב ויכניס הרבה אושר לחיי, בלי זיקוקים מיוחדים או אגדות ילדים. 

ומה יותר טוב מאשר חתונות בכדי למצוא אחד שכזה...? 
 

עונת החתונות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

אהבה דיסקרטית ללא מחויבות

אהבה דיסקרטית ללא מחויבות

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 02/12/2024 09:14:33

במאמר זה נדבר על הכרויות רומנטיות דיסקרטיות, על יחסים מסוג זה, למי זה מתאים? ומה המשמעות מערכות יחסים אלו.

איך תדעו שאתם לא הריבאונד של הבן זוג

איך תדעו שאתם לא הריבאונד של הבן זוג

פורסם בתאריך: 21/06/2021 15:59:58

כדי להבין האם הקשר הזה יצליח או לא עליכם כמובן להמשיך ולהכיר אחד את השנייה טוב יותר, אך חשוב במקביל להבחין האם הקשר הזוגי ביניכם הוא למעשה ריבאונד

עשה ואל תעשה בשיחה עם בחורה

עשה ואל תעשה בשיחה עם בחורה

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 07/08/2024 11:16:16

בתחילת בניית מערכת יחסים קיימות שיטות שיעזרו לגברים מה כדאי ומומלץ לעשות עם הנשים ומה פחות מומלץ.

סדנאות לערבי חברה

סדנאות לערבי חברה

פורסם בתאריך: 20/03/2019 14:25:37

אחת מהפעילויות המומלצות לערבי חברה של העובדים הוא סדנה קבוצתית וחווייתית, אבל איזו סדנא כדאי לבחור? הכל במאמר שלפניכן.

אהבה או נוחיות?

אהבה או נוחיות?

פורסם בתאריך: 14/10/2013 09:46:02

האם גם אתן ניהלתן מערכת יחסים שלא ידעתם לאן היא הולכת? האם אנחנו יחד מאהבה או נוחיות? איך מתמודדים עם זה?

חיזוק הביטחון העצמי והצלחה באתרי היכרויות

חיזוק הביטחון העצמי והצלחה באתרי היכרויות

פורסם בתאריך: 21/03/2022 13:10:03

איך תחזקו את הביטחון העצמי שלכם ותצליחו באתרי היכרויות? על כך נדבר בכתבה הבאה

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר