עונת החתונות

עונת החתונות כבר בפתח, ההזמנות של החברה הטובה, של העמיתה מהעבודה ושל בת הדודה הרחוקה כבר תלויות על המקרר. גם הקיץ נאלץ להיפרד מחצי המשכורת החודשית. אבל הרבה יותר חשוב מזה, נאלץ להיפרד שוב מאותה פנטזיה רחוקה שזכורה מהילדות. 

מגיל קטן אנחנו חולמות על חתונה מהאגדות, עם שמלה לבנה מהממת, טבעת מנצנצת וחתן נרגש שמביט בנו בעיניים בורקות מתחת לחופה. אני זוכרת את התקופה בגיל 18, כשהייתי עם החבר הראשון, הפנטזיה על החתונה הלבנה מהאגדות היתה בעיצומה. היחסים לא היו תמיד כגן של שושנים, אבל היה ניחוח נערי קסום שצבע את הקשר בורוד. 

האהבה הראשונה והבוסרית היתה מלאה בהרבה קסם, תקוות וציפיות לעתיד, שטשטשו את כל המכשולים שבדרך. לאט לאט עם כל קשר שעבר ונגמר קצת התבגרנו והתפכחנו, התחלנו לראות את הגוונים השונים שבקשר ולהבין שלא הכל שחור ולבן, לא הכל זה "אוהב" או "לא אוהב". 

החתונה הראשונה שהייתי בה היתה מרגשת ביותר, הגעתי במיטב מחלצותיי ובחופה דמעתי ככל שאר הבנות שלידי. ראיתי את עצמי שם מתחת לחופה, ביום מן הימים עם בחיר ליבי וההתרגשות היתה גדולה. ככל שחלף הזמן ונכחתי ביותר ויותר חתונות ההתרגשות פחתה. פתאום הן נראו לי די זהות, איזשהו טכס שכזה שנראה כי הוא רק עוד שלב נוסף ביחסים. לא המטרה ובטח לא סוף הדרך. נראה לי שהתבגרתי. 

עדיין ישנן שאיפות ותקוות, אך הן למצוא את בחיר ליבי ואהבה שתמלא את חיי. לא עוד חתן חסר פנים שמביט בעיניים אנונימיות בורקות מתחת לחופה. אלא מישהו שאוהב ויכניס הרבה אושר לחיי, בלי זיקוקים מיוחדים או אגדות ילדים. 

ומה יותר טוב מאשר חתונות בכדי למצוא אחד שכזה...? 
 

עונת החתונות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

אהבה - איתה ובלעדיה

אהבה - איתה ובלעדיה

פורסם בתאריך: 26/01/2011 10:00:06

אהבה זה סוג של הימור. לא רוצה להמר? תמשיך להישאר לבד בלילות החורף הקרים - בלי שותפה לחיבוק, לסרט ולשוקו חם.

מה עדיף לא לדעת על המחזר

מה עדיף לא לדעת על המחזר

פורסם בתאריך: 05/06/2011 12:45:57

ישנם מצבים בהם את רוצה לדעת פרטים רבים על זה שמחזר, אך האם יש דברים שלא היית רוצה לדעת על המחזר שלך?

הכרויות על זרי דפנה

הכרויות על זרי דפנה

פורסם בתאריך: 22/03/2010 09:16:05

כל אחד הולך בקצב שלו בעולם ההיכרויות. מה לעשות והאם כדאי לנוח על זרי דפנה?

איך להגיד שאנחנו לא מעונינים?

איך להגיד שאנחנו לא מעונינים?

פורסם בתאריך: 02/02/2010 10:15:48

חשוב לא לעשות זאת מתוך אימפולס. תרשו לעצמכם יום אחד נוסף של מחשבות. איך עושים את זה נכון?

זוגיות אחרי בגידה: דרך חדשה לאהבה ואמון

זוגיות אחרי בגידה: דרך חדשה לאהבה ואמון

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 18/08/2024 13:17:20

האם אפשר לסלוח אחרי בגידה? במאמר זה, מדובר על שיקום מערכת היחסים בין בני הזוג ועל האתגרים בדרך.

הזדמנות חדשה לבני 50 ומעלה

הזדמנות חדשה לבני 50 ומעלה

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 02/12/2024 10:07:05

בכתבה זו אספנו מגוון של רעיונות ונקודות חשובות לדעת, קשרים ויחסים שקשורים לבני 50 ומעלה

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר