מתנות מקוריות לבן או בת הזוג

ככה אנחנו, בני האדם הזוגיים והרומנטיים, תמיד אוהבים להפתיע, להתחדש, לתת משהו שלא ציפו לו ולצפות למבט ההפתעה שיהיה לבן/בת הזוג בעיניים. אז אם להפתיע אז כמובן במתנות מקוריות! ליקטנו עבורכם מספר מתנות מקוריות שדורשות חשיבה (כמו כל דבר טוב בחיים, צריך להשקיע) אך לא ברמת בגרות מתמטיקה 5 יחידות.

חמשת החושים

ישנם חמישה חושים שכולנו מכירים: ראייה, שמיעה, ריח, טעם ומישוש. במתנה זו אני נפתיע את כל החושים! אך חשוב לזכור – אל תכניסו למתנה משהו שמשלב יותר מחוש אחד אם הוא לא מושקע מספיק ורק כדי לצאת ידי חובה. ונתחיל. ראייה: קנו או הכינו משהו שבן/בת הזוג יוכלו לראות ויהנו מהיופי (הצעה: תמונה של שניכם במקום שהייתם בו לאחרונה, או ציור מיוחד). שמיעה: קנו או הכינו דיסק/קלטת (למי שעדיין יש טייפ בבית) עם משהו מיוחד שבן/בת הזוג יאהבו לשמוע כל פעם מחדש (הצעה: דיסק חדש של זמר אהוב, לצרוב דיסק עם השיר שלצליליו רקדתם בפעם הראשונה, וליצירתיים שבינינו – הקליטו את הקול שלכם מברך את בן/בת הזוג ואת הזוגיות שלכם והקדישו שיר). ריח: קנו משהו עם ריח טוב שלא יימאס להריח. (הצעה: בושם אהוב, תחליב רחצה, שמן ארומטי, קרם גוף ועוד..). טעם: קנו או הכינו מאכל טעים במיוחד שבן/בת הזוג אוהבים לאכול (הצעה: המיסו שוקולד ואז ייצקו אותו לתבנית בצורה מסויימת, הניחו לו להתקרר ולאחר מכן חרטו עם סכין על השוקולד כל המ שעולה ברוחכם). מישוש: חישבו על משהו נעים ורך שתמיד כיף לחוש אותו (הצעה: דובי רך ונעים, כרית עם קלקר בפנים או הזמנה למאסג´ מפנק).

אלבום תמונות

זה נשמע נדוש אך יכול להיות יפה ומאגניב. מתנה זו דורשת הרבה השקעה וקשר טוב עם ההורים של בן/בת הזוג. קחו אלבום תמונות וחלקו אותו לשניים – עד חצי האלבום. בצד אחד שלו התחילו את ´הסיפור שלו´ ומהצד השני התחילו את ´הסיפור שלה´. חלקו את העמודים כך שבעמוד הראשון מכל צד תהייה תמונה שלכם כתינוקות, בעמוד השני מכל צד תמונה מהגן, בעמוד השלישי מכל צד תמונה מבית הספר, בעמוד הרביעי תמונה מהתיכון או סיום התיכון, בעמוד החמישי תמונה מהצבא וכן הלאה. באמצע האלבום בדיוק שימו תמונה של שניכם וכיתבו ´הסיפור שלנו´. ´וכך אנו מתחילים את דרכנו המשותפת יחד..´

ותוספת למתנה בצורת בלונים

אין אדם שלא אוהב את צורת הבלונים וצבעם המקסים. בלונים תמיד מוסיפים ומקשטים כל אירוע. זו הפתעה מדליקה. אם אתם מכינים את המתנה שלכם לחגיגת חצי שנה יחד, קחו 6 בלונים. אם המתנה היא לחגיגות השנה קחו 12 בלונים וכן הלאה. הצעה 1: בתוך כל בלון הכניסו פתק מקופל ובו ברכה, היגד, משפט טיפשי שצחקתם עליו, מקומות שהייתם בהם יחד או כל דבר אחר שאתם יכולים לחשוב עליו. לאחר שהכנסתם את הפתק, נפחו את הבלון (באוויר או בהליום) וקישרו אותו. הצעה 2: על כל פתק רישמו משהו כך שאם נקרא את הפתקים על פי הסדר נקבל סיפור על איך הכרתם או מה קרה מאז שהכרתם ועד שיצאתם לדייט ראשון – לפי נקודת מבטך. בהצעה זו תצטרכו למספר את הבלונים ולבקש מבן/בת הזוג לפוצץ אותם על פי הסדר. בן/בת זוגכם יצטרכו לפוצץ את הבלונים כדי לגלות את מה שכתבתם.

כל אחד יכול להפתיע ולרגש אם הוא רק מתאמץ מספיק! שיהיה בהצלחה!
הכנתם מתנה מיוחדת ומקורית? רוצים להתגאות ולשתף אותנו? ספרו לנו!

מתנות מקוריות לבן או בת הזוג

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

פנינה קטנה ומיוחדת לנשים

פנינה קטנה ומיוחדת לנשים

פורסם בתאריך: 11/12/2010 17:16:37

אלפי מסרים פרסומיים מגיעים אליכן בכל עת. איך למצוא את האתרים שמתאימים לכן? פורטל נשים - בשביל נשים.

המשפחה המודרנית - עניין משפחתי

המשפחה המודרנית - עניין משפחתי

פורסם בתאריך: 22/02/2015 13:24:05

חגגתם את יום המשפחה? הגיע הזמן לדבר על מה שחשוב באמת. זיגוטה משפחתיים מתמיד.

כל מה שצריך לדעת על התאהבות

כל מה שצריך לדעת על התאהבות

פורסם בתאריך: 07/04/2024 11:50:58

כל השלבים להתאהבות שהיא הרגש שכולנו היינו ועדיין רוצים לחוות, יש הבדל בין אהבה להתאהבות וכך נבין מה עומד מאחורי המילה הזו.

לצאת לדייטים

לצאת לדייטים

פורסם בתאריך: 30/10/2011 15:49:28

איך להגדיל את ההיצע לדייטים ואת הסיכוי ליצור זוגיות? התשובה: על ידי פתיחות. פשוט, נכון?

מותר ואסור בדייט ראשון

מותר ואסור בדייט ראשון

פורסם בתאריך: 24/02/2011 09:45:12

מותר ואסור בדייט ראשון - מה עושים לפני הדייט, מה לספר במהלך הדייט ואיך להגיב במידה ומעוניינים בקשר גם לאחר הדייט.

פלירטוט - לא מה שחשבתם

פלירטוט - לא מה שחשבתם

פורסם בתאריך: 30/09/2013 16:41:29

פלירטוט או פלירתות? האם כדאי לפלרטט? איך לעשות זאת נכון? הכנסו ואולי תלמדו כמה סודות...

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר