מכתבי אהבה ראשונים

כך התחלתי לכתוב את מכתבי האהבה הראשונים שלי, בין היתר כמובן. למרות שכתבתי כל מיני טקסטים התחברתי לרוב אל מכתבי האהבה שכתבתי. הם תמיד היו כנים, אמיתיים, ומכוונים לאדם מסוים שאליו הרגשתי משהו מיוחד.

איך כותבים?

אז בתור התחלה, קחו מחברת נקייה או אפילו רק דף בודד אחד ועט בכל צבע שתבחרו. הניחו את הדף לפניכם ועצמו את העיניים. חישבו על אדם מסוים שאליו הייתם רוצים לפנות במכתבכם וסדרו את הדברים שהייתם רוצים לומר לו בתוך ראשכם. כתבו את המכתב בגוף שני (=נוכח => אתה, את וכו´) וממש הרגישו כי האדם אליו אתם פונים נמצא ונוכח ממש מולכם ואתם יכולים להגיד לו הכול. זכרו כי מכתב אמיתי ומרגש הוא מכתב שיוצא ישר מתוך הלב אך לא מכתב מבולגן.

איך להחליט מה כותבים ומה לא?

זה מה שכל כך יפה במכתב, כל עוד הוא לא יצא לאוויר העולם, ונשאר רק באוויר המגירה, ניתן לערוך אותו עד כדי שינוי מוחלט, ובנוסף, איש אינו נפגע מזה! לכן אני ממליצה לכתוב את ה-כ-ל. כל דבר שיקל עליכם להוריד אותו מהמחשבות שלכם, יעזור לכם לפרוק אותו מהלב ולהעביר אל הדף יעשה לכם רק טוב. אם בסופו של דבר תחליטו לשלוח את המכתב אל האדם שאליו הוא מיועד, תמיד תוכלו למחוק את החלקים שיכולים, לפי דעתכם, לפגוע באותו אדם, או את הקטעים שאינכם רוצים שהוא ידע.

האם לגנוז את המכתבים או להשאיר אותם במגירה?

מצד אחד, המכתבים האלו יכולים להוות מעין יומן לאחר תקופה ממושכת של התמדה בכתיבה. כמו כן, כעבור מספר שנים שבהם המכתבים היו במגירה, יכול להיות מעניין לפתוח, לקרוא אותם ולהיזכר מחדש בתקופה שהייתה ובאהבות שהיו לנו, טובות וגם רעות. מעניין לראות אם צורת החשיבה שלנו השתנתה במרוצת השנים, או אם נשארו בקשר עם האדם אותו אהבנו. מצד שני, כל עוד אנו משאירים את המכתבים ולא גונזים אותם מיד בסוף הכתיבה, אנו לא יכולים לדעת מי עלול למצוא ולקרוא אותם. אולי ימצא אותם מישהו שיוכל להשתמש בהם כנגדנו, ואולי מישהו שיפרש את הנאמר בצורה שגוייה וייפגע ואנו נצטרך לתת את ההסברים.
הכתיבה היא העולם הפנימי שלכם שאולי לעולם לא הייתם יכולים להביע בדרך אחרת.

כתבתם מכתב לאהוב לאחרונה? מה עשיתם איתו בסוף? נתתם לאותו אדם, שמרתם במגירה, או השמדתם? ספרו לנו.
מכתבי אהבה ראשונים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

מתנות מקוריות

מתנות מקוריות

פורסם בתאריך: 08/05/2012 11:06:03

כמה בשמים, חולצות, עגילים ושרשראות אנו יכולים כבר לקנות לבן/בת הזוג שלנו? ליקטנו עבורכם מספר מתנות מקוריות ומושקעות.

הזדמנות חדשה לבני 50 ומעלה

הזדמנות חדשה לבני 50 ומעלה

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 02/12/2024 10:07:05

בכתבה זו אספנו מגוון של רעיונות ונקודות חשובות לדעת, קשרים ויחסים שקשורים לבני 50 ומעלה

מציאת זוגיות למשכילים

מציאת זוגיות למשכילים

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 02/12/2024 08:52:52

במאמר הבא נסביר איך תוכלו להכיר אקדמאים כמוכם באתרי הכרויות, מה חשוב יותר ומה פחות, טיפים ועצות שוות שיעזרו לכם בחיפוש.

מזל טוב

מזל טוב

פורסם בתאריך: 28/04/2011 11:43:52

לאחר הצעת הנישואין, הזוג המאורס מתחיל במירוץ החתונה. מי יעזור לכם בתכנן החתונה ומה עליכם לעשות, הכל במאמר הבא.

הזמן לאהבה בפרק ב של החיים

הזמן לאהבה בפרק ב של החיים

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 01/12/2024 17:13:50

גרוש? גרושה? בואו להכיר טוב יותר את העולם הזה, אספנו עבורכם מידע ותובנות בנושא, את המורכבות והקשר עם הילדים.

דייטבר

דייטבר

פורסם בתאריך: 02/05/2010 16:08:11

דייט הוא אינו מפגש רגיל, ודורש את התנאים האופטימאליים בהתאם למאפייניו הייחודיים. אז מדוע דייטבר הוא המקום המתאים?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר