ליזום ולהישאר בחיים

העצמה! בלוגרית נחשפת ומגלה לנו את סוד להכיר גברים

"סחתיין על היזמה" הוא הגיב להודעה ששלחתי לו באתר ההיכרויות שאני מנויה בו. האמת הופתעתי לקרוא את תגובתו. מדוע שלא אפנה לגברים שמוצאים חן בעייני? הרי אני מחפשת קשר רציני, ובעיקר רוצה להיות לאהוב ולהיות נאהבת. החלטתי שאני לא אחכה לאביר על הסוס הלבן שידפוק על דלתי, וכשאפתח אותה הוא יעמוד מחויך וישא אותי בזרועותיו אל עבר השקיעה. בשלב כלשהו בחיי הבנתי שאגדות כבודן במקומן מונח, אך במציאות בה אני חייה, אם לא אנקוט יזמה אשאר אחת מאותן נשים רווקות ואהיה ממורמרת על מר גורלי. אז מה כל כך מפתיע בכך שנשים רוצות להיות אחראיות על חייהן וליזום קשרים זוגיים? על העצמת נשים שמעתם? לצערי ישנן עוד המון נשים יפות אשר מתביישות לפנות אל גברים ולעשות את הצעד הראשון.

"אם אין אני לי מי לי"...


מאז ומעולם לא הייתה לי שום בעיה ליזום קשרים. אני מאותן נשים שכאשר הן רוצות משהו הן משיגות אותו ולא משנה באיזה מחיר (או.קיי... יש כמה קווים אדומים גם לי). אני חושבת שמהיותי קטנה גדלתי על ערכים של שיווין; ידעתי שיש לי כוח, שגם אני יכולה ליזום ו"אם אין אני לי מי לי". אני מכירה כמה חברות שלי, נשים יפות, משכילות ונבונות, שחושבות בדיוק ההיפך ממני. הן אמנם פתחו כרטיסים באתרי ההיכרויות השונים והן יוצאות לדייטים, אך הן תמיד מחכות שגברים יפנו אליהן ולעולם לא יעשו את הראשון. הלוואי וזה היה נגמר בכך, לצערי הן מחזיקות בדעה כי הגבר הוא שצריך לשלם בדייט הראשון כדי שירגישו מחוזרות ושיש להן על מי לסמוך. אני לא אשקר, מידי פעם גם אני נסחפת ומסגלת לי אמונות שכאלו, אך איזו מן העצמת נשים זו? איזה מסר אנחנו מעבירות לבנות שלנו ולעולם כולו?

דעות קדומות אאוט!


בעקבות אותה התגובה שהזכרתי בתחילת דבריי, חשבתי המון על משחקי המינים. למה בעצם נשים מפחדות ליזום? אולי הן חושבות כי הגברים מרגישים מחויבים יותר כאשר הם אלו העושים את הצעד הראשון? אולי באמת גברים רציניים יותר, ופתוחים יותר לקשר כן ואמיתי, כאשר הם אלו הפונים אל הנשים? אז נשים יפות ויקרות, אני גאה לומר כי מהתגובות שקיבלתי, גברים גם כן משוואים להיענות מצידינו. הבחור שהזכרתי בתחילת הטור אינו היחיד שהגיב כך. אני חושבת שגברים דווקא מעריכים נשים שפונות אליהם ומחמיאות להם. אז אולי בכל זאת כדאי לנו לעשות את הצעד הראשון? אני בטוחה שלא נפסיד מכך. לאלו מאיתנו שמתביישות, אולי דווקא הפלטפורמה של אתרי היכרויות היא הפלטפורמה להפגין העצמת נשים ובעיקר כוח נשי?

יזמית קטנה וחיננית:


בין אם אני דוגלת במודע בנושא העצמת נשים וביזמה נשית ובין אם לאו, אני יודעת בוודאות דבר אחד. אני מעוררת את סקרנותם של בני המין השני. על אף היותי יזמית בלב ובנשמה, את הצעד המשמעותי הראשון, עשיתי לפני כמה זמן לאחר שהשתתפתי בסדנת תקשורת והעצמה אישית. לאחר הסדנה חזרתי במלוא המרץ אל אתרי ההיכרויות, "שדרגתי" את הכרטיס שלי והחלטתי שאני אהיה מאותן נשים "שחקניות" שמפקידות את הגורל אך ורק בידן. התגובות די נלהבות אני חייבת לציין. המלל המופיע בכרטיס שלי וההודעות המסקרנות שאני שולחת, העניקו לי לא אחת דייטים מעניינים ומסקרנים, בתקווה שממש אוטוטו אחזור חזרה למעגל הזוגיות. אני מאחלת לכל בנות מיני, נשים יפות ואהובות, לאזור כוח ולא לחכות – ליזום כל הדרך אל האהבה שלהן ופשוט לזכות.

גם אתן יזמתן? גם לכן החמיאו הגברים על היזמה שלכן? הפגינו כוח נשי וספרו לנו על כך. נשמח לסיפורים ולתגובות שלכן
ליזום ולהישאר בחיים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

מזל עקרב (24 באוק – 21 בנוב)

מזל עקרב (24 באוק – 21 בנוב)

פורסם בתאריך: 17/11/2009 18:48:38

העקרב שייך למשפחת מזלות המים. ניחן באינטואיציה ורגישות גבוהות אך גם במופנמות. וכן, נראה קשוח כלפי חוץ.

חוקי המשיכה

חוקי המשיכה

פורסם בתאריך: 25/04/2010 00:33:00

באהבה אין חוקים. האומנם? מדענים רבים עמלו בכדי לגלות מהו המגנט שמחבר זוגות יחד והאם יש חוקיות בענייני אהבה?

"זיגוטה" מציגים: איך לפתוח דף חדש בחיי הנישואים.

פורסם בתאריך: 17/11/2014 14:49:45

מתחתנים? חושבים ליצור חשבון בנק משותף? "זיגוטה" מציגים בפניכם את המדריך המלא לתחילת החיים חדשים.

אהבה בצל הסירנות: דייט ראשון בימי מלחמה

אהבה בצל הסירנות: דייט ראשון בימי מלחמה

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 29/07/2024 15:04:38

לצאת לדייט ראשון בימים של מלחמה זה מורכב מאוד עבור כל המדינה אך יחד עם זאת אפשר לייצר קשר, במאמר זה תגלו.

אהבה חדשה בראש השנה

אהבה חדשה בראש השנה

פורסם בתאריך: 01/09/2013 14:57:28

החגים הם תקופה שבה מרגישים ביתר עצמה את הצורך בחברה, בבן זוג, במישהו או מישהי קרובים להיות איתם בחג...

תמונה באתרי הכרויות

תמונה באתרי הכרויות

פורסם בתאריך: 18/04/2012 16:04:58

תמונה באתרי הכרויות זה דבר חשוב . למה אתם שואלים ? ובכן , תמונה יכולה להוביל אתכם למציאת זוגיות נכונה ואהבה .

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר