להשיג דייטים

איך להשיג דייטים

אם התשובה הייתה כל כך פשוטה ומובנת, אפשר היה לסיים את המאמר בשתי שורות, אך לצערי, לפי ניסיוני הרב ורב השנים כמי שעוזר לרבים מאד להכיר בני זוג ולרבים נוספים ולהגיע לזוגיות חווייתית, כזאת שכיף להיות בה ולאורך זמן, אני נתקל בגורם מאד משמעותי המונע מרבים להגיע לזוגיות ואף לפני כן, לצאת לדייטים. הגורם הזה נקרא: דעות מגבילות!
מה זאת דעה מגבילה , איך היא נוצרת ואיך היא משפיעה עלינו ועל היכולת שלנו

ליצור קשר זוגי?

דעה מגבילה – כשמה, כן היא, היא מגבילה אותנו מלראות תמונה רחבה מחוץ למסגרת שקבענו במחשבה שלנו, או לראות את התמונה מזווית אחרת, כלומר – שישנן אפשרויות נוספות ואחרות לדרך החשיבה שלנו.

עדיין נשמע פלצני – נכון? אז אפרט יותר:

כאשר אנחנו מגבשים דעה על סמך ניסיון חלקי שלנו או על סמך ספורים ודעות של אחרים ש.. למשל... הגברים הם כך או הנשים כך וכך, אנחנו מאמינים שזו המציאות אצל כל הגברים או כל הנשים ואנחנו יוצרים תמונה בלא-מודע שלנו - ולתמונה, כידוע, יש מסגרת ולכן חשיבה במסגרת של התמונה שיצרנו לנו בראש, מגבילה אותנו מלראות מחוץ למסגרת ולכן קוראים לזה – אמונה מגבילה.
פתיחות – כאשר נפתח את המסגרת המחשבתית או נרחיב אותה לפחות, ניפתח לאפשרויות אחרות ולחוויות אחרות.

לדוגמא: אם התרגלנו למאכלים שאנו אוכלים ממטבחה של אימא, למרות שהם בטח טעימים, אם ניפתח גם למאכלים אחרים במסעדות או אצל אנשים המארחים אותנו, נוכל לגלות שיש מאכלים טעימים לא פחות מאלה שהורגלנו להם ואולי אף טעימים יותר...

כאשר במקום לחשוב או לומר שהגברים הם כך או הנשים הן כך וכך, נאמר: יש כאלה יש גם אחרים, נוכל להיפתח גם לאחרים ולהגדיל בכך את ההיצע שלנו לדייטים ואת הסיכוי להגיע לזוגיות טובה.
הנה טיפ חשוב, מניסיוני האישי ושל אחרים שאימצו את הטיפ:

לחשוב במושגים של רווח והפסד:

פעמים רבות אנחנו פוסלים אפשרות ליצירת קשר רק על סמך התמונה שאנו רואים באתר או שקיבלנו במייל. לא תמיד התמונה משקפת את המציאות ולרוב – ממש לא.
אם נחשוב במושגים של רווח והפסד: מה יכול להיות ההפסד אם אצא לדייט למרות שלא התלהבתי מהתמונה? פגישה על כוס קפה, שיחה ואולי קשר חברתי.

הרווח: בן/בת זוג לתקופה או לחיים!

על ידי פסילה מראש, יתכן שאנו פסלים את הזדמנות חיינו!
חישבו על זה, היפתחו לחשיבה רחבה יותר ותרוויחו בגדול.
בהצלחה!

חיים רוטר
מומחה להכרויות וזוגיות חוויתית.
להשיג דייטים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

להתחיל עם בחורה במועדון

להתחיל עם בחורה במועדון

פורסם בתאריך: 22/05/2011 11:36:12

אם אתם עדיין לא יודעים איך להתחיל עם בחורה במועדון / פאב, המאמר הזה נכתב בדיוק בשבילכם. כנסו והשכילו.

מה זה ספיד דייטינג?

מה זה ספיד דייטינג?

פורסם בתאריך: 11/10/2009 23:38:24

ספיד דייטינג הינו פתרון אידיאלי למעוניינים לפגוש אנשים חדשים בדרך כיפית ובטוחה. גם אתם כאלה? כנסו ותכירו.

כל מה שרציתם לדעת על קופידון

כל מה שרציתם לדעת על קופידון

פורסם בתאריך: 03/08/2020 10:23:27

אם גם אתם מעוניינים לדעת יותר על קופידון, מוזמנים לגלות במאמר זה את כל מה שרציתם לדעת על קופידון.

להתחתן בחגים

להתחתן בחגים

פורסם בתאריך: 16/09/2012 13:25:11

כולם רוצים להתחתן בחגים או לקבל הצעת נישואין בחגים. אך הדבר לא תמיד צולח.

אהבה בשבועות

אהבה בשבועות

פורסם בתאריך: 17/05/2010 09:00:12

חג השבועות הוא הרבה יותר מחג של גבינות וביכורי קציר חיטים, זהו למעשה מועד שבו אנו חוגגים את האוניברסאליות של האהבה!

להכיר אונליין

להכיר אונליין

פורסם בתאריך: 29/11/2021 14:45:46

מי לא שמע עדיין על המהפכה בשירותי ההיכרויות? בואו ותכירו תחום המתפתח בצעדי ענק.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר