להשיג דייטים

איך להשיג דייטים

אם התשובה הייתה כל כך פשוטה ומובנת, אפשר היה לסיים את המאמר בשתי שורות, אך לצערי, לפי ניסיוני הרב ורב השנים כמי שעוזר לרבים מאד להכיר בני זוג ולרבים נוספים ולהגיע לזוגיות חווייתית, כזאת שכיף להיות בה ולאורך זמן, אני נתקל בגורם מאד משמעותי המונע מרבים להגיע לזוגיות ואף לפני כן, לצאת לדייטים. הגורם הזה נקרא: דעות מגבילות!
מה זאת דעה מגבילה , איך היא נוצרת ואיך היא משפיעה עלינו ועל היכולת שלנו

ליצור קשר זוגי?

דעה מגבילה – כשמה, כן היא, היא מגבילה אותנו מלראות תמונה רחבה מחוץ למסגרת שקבענו במחשבה שלנו, או לראות את התמונה מזווית אחרת, כלומר – שישנן אפשרויות נוספות ואחרות לדרך החשיבה שלנו.

עדיין נשמע פלצני – נכון? אז אפרט יותר:

כאשר אנחנו מגבשים דעה על סמך ניסיון חלקי שלנו או על סמך ספורים ודעות של אחרים ש.. למשל... הגברים הם כך או הנשים כך וכך, אנחנו מאמינים שזו המציאות אצל כל הגברים או כל הנשים ואנחנו יוצרים תמונה בלא-מודע שלנו - ולתמונה, כידוע, יש מסגרת ולכן חשיבה במסגרת של התמונה שיצרנו לנו בראש, מגבילה אותנו מלראות מחוץ למסגרת ולכן קוראים לזה – אמונה מגבילה.
פתיחות – כאשר נפתח את המסגרת המחשבתית או נרחיב אותה לפחות, ניפתח לאפשרויות אחרות ולחוויות אחרות.

לדוגמא: אם התרגלנו למאכלים שאנו אוכלים ממטבחה של אימא, למרות שהם בטח טעימים, אם ניפתח גם למאכלים אחרים במסעדות או אצל אנשים המארחים אותנו, נוכל לגלות שיש מאכלים טעימים לא פחות מאלה שהורגלנו להם ואולי אף טעימים יותר...

כאשר במקום לחשוב או לומר שהגברים הם כך או הנשים הן כך וכך, נאמר: יש כאלה יש גם אחרים, נוכל להיפתח גם לאחרים ולהגדיל בכך את ההיצע שלנו לדייטים ואת הסיכוי להגיע לזוגיות טובה.
הנה טיפ חשוב, מניסיוני האישי ושל אחרים שאימצו את הטיפ:

לחשוב במושגים של רווח והפסד:

פעמים רבות אנחנו פוסלים אפשרות ליצירת קשר רק על סמך התמונה שאנו רואים באתר או שקיבלנו במייל. לא תמיד התמונה משקפת את המציאות ולרוב – ממש לא.
אם נחשוב במושגים של רווח והפסד: מה יכול להיות ההפסד אם אצא לדייט למרות שלא התלהבתי מהתמונה? פגישה על כוס קפה, שיחה ואולי קשר חברתי.

הרווח: בן/בת זוג לתקופה או לחיים!

על ידי פסילה מראש, יתכן שאנו פסלים את הזדמנות חיינו!
חישבו על זה, היפתחו לחשיבה רחבה יותר ותרוויחו בגדול.
בהצלחה!

חיים רוטר
מומחה להכרויות וזוגיות חוויתית.
להשיג דייטים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

סימנים להמשיך הלאה

סימנים להמשיך הלאה

פורסם בתאריך: 05/03/2013 12:13:01

הנה כמה סימנים שהגבר שלך לא ממש מעוניין בך כפי שאת חושבת שהוא, והגיע הזמן להמשיך הלאה.

פרטנר חדש

פרטנר חדש

פורסם בתאריך: 07/02/2010 23:55:49

בן או בת הזוג שהיינו כה רגילים אליהם, תקועים לנו בראש כמו שיר מעצבן שלא סובלים. איך מתגברים ומה עושים.

שיטת השידוך מול השיטות האחרות

שיטת השידוך מול השיטות האחרות

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 14/12/2025 15:05:09

הדרך אל האהבה מתחילה בהיכרות עם עצמך ובבהירות לגבי מה שבאמת חשוב לך – כך תוכלו לבנות יחד זוגיות שמבוססת על ערכים.

האם לבחור בה או לא?

האם לבחור בה או לא?

פורסם בתאריך: 14/10/2012 14:38:53

בהתחלה היא לא ממש נראית לך אבל יש משהו בה שמשאיר אותך לנסות, אז עולה השאלה מה עושים?

המדריך לעשירים שמחפשים אהבה

המדריך לעשירים שמחפשים אהבה

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 01/12/2024 17:49:36

במאמר תוכלו להבין איך גם בעלי הון יכולים להכיר בן או בת זוג לחיים.

דרכים לארגון מפגש בעידן של ריחוק חברתי

דרכים לארגון מפגש בעידן של ריחוק חברתי

פורסם בתאריך: 08/03/2021 13:22:33

לרגע היה נדמה שאפשר לומר שלום לדייטים ומפגשים, אך במקום זאת נולדו פתרונות יצירתיים למפגשים וירטואליים שאפשרו לפנויים והפנויות לייצר סוג של הכרות ומעיין דייט גם בתקופה זו.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר