להתאהב

לגרום לו להתאהב בך

ישנן אינספור דרכים לגרום לקורבן הבא להישבות בקסמייך, החל מלבוש נדיב למתבונן אך משאיר מקום לדמיון, אבזור מאתגר, שיער שופע, איפור מעודן, עיניים/ מבטים, נושאי שיחה מעניינים, שנינות, ביטחון עצמי ועוד. חשוב מאוד לדעת מה ואיך להגיד על מנת לשמור על השיחה מלהפוך ז"ל, כדי למנוע ממנו לסובב באופן אוטומטי את הראש ולתור אחר רגליים אחרות. חשוב להיות דעתנית, אך תיזכרי שהוא לא מחפש את ציפי לבני הבאה.

יחד עם זאת, הביטוי ´תמונה שווה אלף מילים´ לא הומצא בכדי. ב´תמונה´ אני מתכוונת לאופן החזותי בו את נושאת את עצמך, משמע שפת הגוף! שזו חשובה יותר מכל מה שתאמרי או לא תאמרי. הכוונה בשפת גוף היא להבעות פנים, מבטים, תנועות ידיים, יציבה, הליכה, טון דיבור, הטיית הגוף, מחוות גוף, עוויות פנים ועוד. לו רושם ראשוני היה נקרא רושם שני או שלישי, מצבינו אולי היה טוב יותר, אבל המציאות היא שכבר בשניות הראשונות בהן גבר מבחין בנו, ניתנת לנו ההזדמנות להרשים אותו עוד לפני שיוצאת לנו מילה מהפה. כמו-כן, על ידי זיהוי שפת הגוף שלו, נוכל לדעת כיצד להתנהג בהתאם, לדוגמא- אם בחור ישדר תנועות גוף מופרזות המעידות על ביטחון, נדע לשדר ביטחון גם כן, ולחילופין בחור המסתמן כשקט וחסר ביטחון, עשוי להירתע מבנות אסרטיביות ומוחצנות מדי.

גברים אוהבים לרוב, נשים בעלות תנועות מעודנות יותר, אך עם ביטחון. הזדקפי, התהלכי עם ראש מורם, שמרי על קשר עין- הראי לו שהוא ברדאר שלך, שחקי עם שערך, העבירי בו חיכוך שנראה "במקרה" , והכי הכי חשוב הוא החיוך!!!

את יכולה להיראות כמו מיליון דולר, ולשים את מיטב מלבושייך אבל אם תהיי עם פנים חמוצות, לא תמשכי אלייך אפילו את זה שתמיד מתחיל עם כל בחורה במועדון.
אולם!!! איך נוכל להשתמש בכל זאת בעידן הטכנולוגי של ימינו בו הפעם האחרונה שהכרת בחור תלת מימדי היתה בחתונה האחרונה, ובה, דודה רבקה ניסתה לשדך לך את החבר של האח של בן הנכד של סבא יצחק...

בעידן בו עיקר ההיכרויות נעשה דרך האינטרנט, חשוב להכיר כלים להתמודדות גם בדרך זו.
הכל תקף גם כאן, רק עם שינוי גרסה: הראי פאסון- אל תיכנסי לפרופיל שלו עשרות פעמים, אבל עדיין שמרי על קשר עין- היכנסי לפרופיל פעם- פעמיים, עשי לו "עיניים"- שלחי לו סמל להפגנת חיבה כמו קריצה או הודעה, חייכי גם שם- כוחם של האייקונים והסמיילים תקף גם כאן, אבל שוב, כמו במציאות, לא להגזים ולהפוך את הדף למופע ליצנות.

ואם כל זה לא עוזר- שלחי את חברתך להתחיל איתו בשמך- שתיכנס לפרופיל שלו לבדוק אותו בשבילך.

אז בהצלחה לכולנו!
להתאהב

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

איך תדעו שאתם לא הריבאונד של הבן זוג

איך תדעו שאתם לא הריבאונד של הבן זוג

פורסם בתאריך: 21/06/2021 15:59:58

כדי להבין האם הקשר הזה יצליח או לא עליכם כמובן להמשיך ולהכיר אחד את השנייה טוב יותר, אך חשוב במקביל להבחין האם הקשר הזוגי ביניכם הוא למעשה ריבאונד

זוגיות יציבה – הנחת יסודות

זוגיות יציבה – הנחת יסודות

פורסם בתאריך: 13/05/2013 13:31:36

זוגיות יציבה נבנית על יסודות חזקים. הנחת יסודות אלו הינה תהליך ארוך שמתחיל מרגע הפגישה הראשונה.

למה הוא לא זמין?

למה הוא לא זמין?

פורסם בתאריך: 24/12/2014 16:48:25

הם לא זמינים. נראה כאילו דווקא הם לא עונים? מערכות היחסים מכל סוג שהוא הם כבר לא מה שחשבתם.

האתגרים והיתרונות בהיכרויות בגיל 50 פלוס

האתגרים והיתרונות בהיכרויות בגיל 50 פלוס

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 30/09/2025 10:33:34

המאמר הבא כולו עוסק ביתרונות והאתגרים שבהכרויות בגיל 50 פלוס. אז אם אתם סקרנים לדעת למה דווקא כן! כדאי לכם להיכנס ולקרוא.

אהבה בעידן המודרני: מדריך היכרויות לחילונים

אהבה בעידן המודרני: מדריך היכרויות לחילונים

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 02/12/2024 11:17:45

קבלו מאיתנו את המדריך המלא למציאת קשרים באתרים, קבלו טיפים שמותאמים לחילוניים ומה שווה לדעת בדרך למציאת קשר.

דאבל דייט

דאבל דייט

פורסם בתאריך: 20/02/2010 21:31:31

דאבל דייט הינו הכירויות בשניים. איך עושים את זה כמו שצריך?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר