לבקש סליחה

אם גבר אומר משהו ואין אף אישה לידו שתשמע, הוא עדיין טועה?

בואו נודה בזה- גברים טועים, נשים צודקות. כך אלוהים ברא אותנו: גברים עובדים, נשים יולדות, גברים טועים, נשים צודקות (במיוחד אם הן פולניות).

טעית, טעות, טועים, קורה... אך שאלת מיליון הדולר - איך מתמודדים עם המשימה הלא פשוטה של לגרום לה לסלוח?

זכרו את השלבים הבאים, ואם יש צורך הכינו שליף:

הצעד הראשון הוא להודות בטעות, גם אם אתם משוכנעים שצדקתם (ובינינו, גם אם באמת צדקתם), לנשים יש את היכולת לגרום לכם להודות בפשעים שכל חקירת שב"כ תתגמד לידן.

השלב הבא - האישה רוצה שתדע בדיוק איפה טעית ומה עשית לא בסדר- והיא תבקש ממך לדקלם זאת ("אני רוצה שתבין מה עשית"). שם החלק הבעייתי, כי בעצם אין לכם מושג ירוק מה עשיתם ואתם מביטים בה בעיניים מבועתות ומתחילים לגמגם.

השלב הבא הוא לדעת לרפד את הסליחה במעט אביזרי עזר כגון פרח או שוקולד (לרשימה המלאה, עיינו בכתבה "דברים רומנטיים לבני הזוג"). כעת מגיעה ההתרפסות שהיא חברה טובה של התחנפות. אמרו לה שאתם מוכנים לעשות הכל למען מחילתה. החמיאו לה, אמרו לה שרזתה (אז מה אם היא עלתה שבעה ק"ג?!). אם בכלל תרצו להרחיק לכת, אמרו לה שבדיוק בגלל שהיא כזו רגישה התאהבתם בה מלכתחילה.

הכי חשוב - הראו לה שאתם באמת מתכוונים לכל זה, מכונת אמת קטנה ליד כל אישה ממוצעת! היא תדע להבחין אם אתה מתנצל מהלב, בכנות, או שפשוט אין לך כוח לאכול שוב קופסת שימורים לארוחת ערב או לראות את הגב שלה כל הלילה.

השלב המכריע- שלב המגע. פה אתם לוקחים הימור, תנשמו עמוק ותלכו על זה ללא חת כמו מתאבד שיעי. נסו להניח עליה יד, לחבק, ללטף, אפילו לדגדג (כל אישה היא פתי ל"נעימים"). לרוב, בשלב הזה הן כבר תימסנה, ולא יאחר לבוא חלקו הטוב ביותר של הריב, מייק-אפ סקס (שלעיתים אם יורשה לי, הוא שווה את הריב).

השאלה מה מתרחש במקרה הפחות אופטימי בו היא פשוט מסרבת להיכנע? ידכם תוסר, תחטפו סטירה והפניית עורף המשולבות בצרחות "איך אתה מסוגל לגעת בי עכשיו?? רק סקס יש לך בראש??!!".
במקרה הזה, אם כלו כל הקיצין, סוגו מהמשימה ונוסו כל עוד נפשכם בכם!
לבקש סליחה

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

מזל מאזניים (23 בספ – 22 באוק)

מזל מאזניים (23 בספ – 22 באוק)

פורסם בתאריך: 14/11/2009 07:07:35

בני מזל מאזניים משתייכים למזלות האוויר. עדינים ונאים, אוהבי יופי ולעיתים מפונקים. מסתדרים טוב עם רוב המזלות.

נענע

נענע

פורסם בתאריך: 21/04/2010 17:56:45

אין כמו לשתות כוס תה עם נענע בערב סגריר של חורף קר, מחובקים על הספה, מלטפים ואוהבים. אך מה אם הוא לא "כוס התה" שלך?

איך להגיד שאנחנו לא מעונינים?

איך להגיד שאנחנו לא מעונינים?

פורסם בתאריך: 02/02/2010 10:15:48

חשוב לא לעשות זאת מתוך אימפולס. תרשו לעצמכם יום אחד נוסף של מחשבות. איך עושים את זה נכון?

האהבה של האחרים

האהבה של האחרים

פורסם בתאריך: 20/03/2014 13:03:06

היא מתבוננת בשקט על אנשים שאוהבים כבר שנים, היא הייתה רוצה להיות שם ומחכה בשקט למה שעלול להתרחש באמת.

מותר ואסור בדייט ראשון

מותר ואסור בדייט ראשון

פורסם בתאריך: 24/02/2011 09:45:12

מותר ואסור בדייט ראשון - מה עושים לפני הדייט, מה לספר במהלך הדייט ואיך להגיב במידה ומעוניינים בקשר גם לאחר הדייט.

לרכוש מנוי באתר הכרויות

לרכוש מנוי באתר הכרויות

פורסם בתאריך: 06/05/2010 15:13:06

במאמר זה אסביר לכם את דעתי למה כדאי לרכוש מנוי באתר הכירויות ומהם ההבדלים בין אתר היכרויות חינמי לאתר בתשלום.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר