לבקש סליחה

אם גבר אומר משהו ואין אף אישה לידו שתשמע, הוא עדיין טועה?

בואו נודה בזה- גברים טועים, נשים צודקות. כך אלוהים ברא אותנו: גברים עובדים, נשים יולדות, גברים טועים, נשים צודקות (במיוחד אם הן פולניות).

טעית, טעות, טועים, קורה... אך שאלת מיליון הדולר - איך מתמודדים עם המשימה הלא פשוטה של לגרום לה לסלוח?

זכרו את השלבים הבאים, ואם יש צורך הכינו שליף:

הצעד הראשון הוא להודות בטעות, גם אם אתם משוכנעים שצדקתם (ובינינו, גם אם באמת צדקתם), לנשים יש את היכולת לגרום לכם להודות בפשעים שכל חקירת שב"כ תתגמד לידן.

השלב הבא - האישה רוצה שתדע בדיוק איפה טעית ומה עשית לא בסדר- והיא תבקש ממך לדקלם זאת ("אני רוצה שתבין מה עשית"). שם החלק הבעייתי, כי בעצם אין לכם מושג ירוק מה עשיתם ואתם מביטים בה בעיניים מבועתות ומתחילים לגמגם.

השלב הבא הוא לדעת לרפד את הסליחה במעט אביזרי עזר כגון פרח או שוקולד (לרשימה המלאה, עיינו בכתבה "דברים רומנטיים לבני הזוג"). כעת מגיעה ההתרפסות שהיא חברה טובה של התחנפות. אמרו לה שאתם מוכנים לעשות הכל למען מחילתה. החמיאו לה, אמרו לה שרזתה (אז מה אם היא עלתה שבעה ק"ג?!). אם בכלל תרצו להרחיק לכת, אמרו לה שבדיוק בגלל שהיא כזו רגישה התאהבתם בה מלכתחילה.

הכי חשוב - הראו לה שאתם באמת מתכוונים לכל זה, מכונת אמת קטנה ליד כל אישה ממוצעת! היא תדע להבחין אם אתה מתנצל מהלב, בכנות, או שפשוט אין לך כוח לאכול שוב קופסת שימורים לארוחת ערב או לראות את הגב שלה כל הלילה.

השלב המכריע- שלב המגע. פה אתם לוקחים הימור, תנשמו עמוק ותלכו על זה ללא חת כמו מתאבד שיעי. נסו להניח עליה יד, לחבק, ללטף, אפילו לדגדג (כל אישה היא פתי ל"נעימים"). לרוב, בשלב הזה הן כבר תימסנה, ולא יאחר לבוא חלקו הטוב ביותר של הריב, מייק-אפ סקס (שלעיתים אם יורשה לי, הוא שווה את הריב).

השאלה מה מתרחש במקרה הפחות אופטימי בו היא פשוט מסרבת להיכנע? ידכם תוסר, תחטפו סטירה והפניית עורף המשולבות בצרחות "איך אתה מסוגל לגעת בי עכשיו?? רק סקס יש לך בראש??!!".
במקרה הזה, אם כלו כל הקיצין, סוגו מהמשימה ונוסו כל עוד נפשכם בכם!

לבקש סליחה

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

לרכוש מנוי באתר הכרויות

לרכוש מנוי באתר הכרויות

פורסם בתאריך: 06/05/2010 15:13:06

במאמר זה אסביר לכם את דעתי למה כדאי לרכוש מנוי באתר הכירויות ומהם ההבדלים בין אתר היכרויות חינמי לאתר בתשלום.

גאווה מול אהבה

גאווה מול אהבה

פורסם בתאריך: 21/10/2012 13:43:16

לעיתים תכופות האגו שלנו מונע בעדנו להתנהל מול אנשים שונים באופן קונסטרוקטיבי וחיובי. גאווה מול אהבה.

להתחיל עם בחורה במועדון

להתחיל עם בחורה במועדון

פורסם בתאריך: 22/05/2011 11:36:12

אם אתם עדיין לא יודעים איך להתחיל עם בחורה במועדון / פאב, המאמר הזה נכתב בדיוק בשבילכם. כנסו והשכילו.

הציפיות וההמתנה למפגש

הציפיות וההמתנה למפגש

פורסם בתאריך: 02/08/2012 17:06:44

אתם נמצאים בשלב ציפיות וההמתנה למפגש הקרב ובא ואינכם מצליחים להירגע? חבל. מדובר בשלב מהנה שיש למצות עד תום.

זוגיות מושלמת עם שמירה על המסורת

זוגיות מושלמת עם שמירה על המסורת

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 02/12/2025 15:03:43

איך למצוא שותף שחולק את אותם ערכים? איך לשמור על המסורת מבלי לוותר על החירות האישית. כל הפרטים נמצאים בכתבה שלפניכם.

מצמיחים עלים ירוקים ומתחדשים

מצמיחים עלים ירוקים ומתחדשים

פורסם בתאריך: 02/02/2015 14:15:28

ממש כמו העצים בשלכתם, הגיע הזמן להתנער מכל המחשבות השליליות ולהצמיח עלים חדשים. טו בשבט בסימן התחדשות ואהבה. תקראו כמה שזה מקסים.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר