לאהוב שלא באופן אקראי

סוכות החג לאהבה אקראית

לאהוב על תקן קבוע

הסוכה מסמלת את האקראיות, בחייו של האדם. כך גם האהבה לעיתים, הולכת ובאה. כולם מחפשים אהבה, אין זה משנה אם מדובר בחורף או בקיץ. כשמגיעים החגים לרבות חג הסוכות, קיים הצורך להסב יחד תחת הסוכה ולייחל לחיי אהבה נצחיים שלא בדומה לחיים בסוכה. הישיבה בסוכה מסמלת זמן שאול. היא מסמלת משהו שיחלוף וזה מה שהופך אותה שונה מהחיים האמיתיים. הרצון לבנות בית שאינו אקראי, קורת גג משותפת, חיים משותפים בטוב וברע, הם סמל מובהק לחגוג יחד את חג הסוכות.

לאהוב ולקשט בלבבות

כשהייתם ילדים, עמלתם לקשט את הסוכה. קישטתם אותה בציורים, פרפרים ובעיקר בלבבות מרננים. על הלבבות ציירתם את שמכם בצבע אדום ולצד השם ייחלתם כבר אז למשהו אהוב. קישוטי הסוכה מזכירים נשכחות את הצורך באהבה כבר בעודכם ילדים. לאהוב שלא תחת קורת גג רעועה. הסוכה מזכירה את הארעיות בחיים. הסוכה הינה הדבר היפה המזכיר את חג הסוכות אך עם זאת מזהיר כי אהבה תפקידה לשמש נצחית ולא כדבר בר חלוף. רינת הכירה את גידי בחג הסוכות של שנת 2011. כבר אז היא ידעה שהארעיות אותה מציגה הסוכה, תהפוך לאהבה קבועה וגדולה. הימים דברו בעד עצמם, הסוכה הפכה לבית קבוע והנה השנה, הם זוכים לשבת בסוכה ולשיר את שירי החג יחדיו. אין על התחושה המופלאה של אהבה בתקופת החגים ובפרט בחג הסוכות.

לנענע בלולב כנגד 4 קצוות עולם

השנה לראשונה, ירגיש גידי את היכולת של קיום מצוות נענוע הלולב בעוד בת זוגו החדשה לצידו. הוא חשב כי גם השנה ימצא את עצמו חוגג את חג הסוכות לבד, אך הפלאות הגיעו ממקום לא צפוי. בחנות המזכרות, הוא הכיר את רינת ומאז פרחה בהם האהבה. הם שמחו בבניית הסוכה וביכולת לקשט אותה ולהזכיר לעצמם כי אהבה אינה דבר המובן מאליו. הסוכה מייצגת את הארעיות ואת הנקודה החזקה כי לאהבה אין גבולות ואין היא חייבת להיות זמנית. גם אם החשש פוקד אותנו לא פעם, אהבה יכולה לתת לנו הזדמנות ולא רק בחגי ישראל המתדפקים על הדלת.

לא רק שלומית בונה סוכה

אם כן, מסתבר שלא רק שלומית בונה סוכה לתפארת. גם גידי ורינת בנו סוכה שהיה שווה להתפאר בה. לא רק בגלל שהייתה מוארת, מקושטת וירוקה, אלא גם בגלל האהבה שהיא הפיצה. לחגוג את החג ולא באופן ארעי. לאהוב לנצח יחד ולא לחוד. האם גם אתם מצאתם אהבה שאינה ארעית בחג הסוכות? נשמח אם תספרו או תשתפו אותנו באהבה אחת מיני רבות. אהבה אחת שחוויתם ועדיין חווים בחג הסוכות.
לאהוב שלא באופן אקראי

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

איך לשמור על זוגיות מוצלחת

איך לשמור על זוגיות מוצלחת

פורסם בתאריך: 17/01/2022 13:16:44

לא קל למצוא את אהבת חייכם ויותר מזה, לא קל לשמור עליה! כמה טיפים לשמירה על זוגיות מוצלחת.

מה זה קאמה סוטרה? מדריך מקיף לספר העתיק של האהבה והמיניות

מה זה קאמה סוטרה? מדריך מקיף לספר העתיק של האהבה והמיניות

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 05/02/2025 13:41:44

אנו צוות האתר מזמינים אתכם לקרוא ולהחכים בתחום שמסקרן גם בימנו אנו, נושא הקאמה סוטרה.

לא לחכות לגבר החלומות

לא לחכות לגבר החלומות

פורסם בתאריך: 18/08/2014 17:10:15

אם כן, לחכות או לא לחכות לגבר החלומות? האם האביר על הסוס הלבן תם זמנו או שמא בטל תוקפו?

מה חשוב לנשים בקשר

מה חשוב לנשים בקשר

פורסם בתאריך: 09/07/2014 11:17:36

נשים, עולם בפני עצמו ולא תמיד ניתן להבין מה חשוב להן ומה יותר. מה חשוב לנשים בקשר?

טיפים להצלחה בדייט הראשון

טיפים להצלחה בדייט הראשון

פורסם בתאריך: 02/08/2021 13:02:59

יש המון דברים שכדאי לדעת לפני דייט ראשון וחלק מהעניין זה גם ניסיון. חשוב לדעת על מה לשים דגש, מה כן לעשות ומה לא.

אהבה בין הים להר הכרמל

אהבה בין הים להר הכרמל

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 02/12/2024 09:29:21

תושבי העיר חיפה? מחפשים קשר של ידידות או קשר של זוגיות ונישואין? במאמר זה תוכלו להבין יותר את הקשר בין היכרויות לחיפה.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר