לאהוב שלא באופן אקראי

סוכות החג לאהבה אקראית

לאהוב על תקן קבוע

הסוכה מסמלת את האקראיות, בחייו של האדם. כך גם האהבה לעיתים, הולכת ובאה. כולם מחפשים אהבה, אין זה משנה אם מדובר בחורף או בקיץ. כשמגיעים החגים לרבות חג הסוכות, קיים הצורך להסב יחד תחת הסוכה ולייחל לחיי אהבה נצחיים שלא בדומה לחיים בסוכה. הישיבה בסוכה מסמלת זמן שאול. היא מסמלת משהו שיחלוף וזה מה שהופך אותה שונה מהחיים האמיתיים. הרצון לבנות בית שאינו אקראי, קורת גג משותפת, חיים משותפים בטוב וברע, הם סמל מובהק לחגוג יחד את חג הסוכות.

לאהוב ולקשט בלבבות

כשהייתם ילדים, עמלתם לקשט את הסוכה. קישטתם אותה בציורים, פרפרים ובעיקר בלבבות מרננים. על הלבבות ציירתם את שמכם בצבע אדום ולצד השם ייחלתם כבר אז למשהו אהוב. קישוטי הסוכה מזכירים נשכחות את הצורך באהבה כבר בעודכם ילדים. לאהוב שלא תחת קורת גג רעועה. הסוכה מזכירה את הארעיות בחיים. הסוכה הינה הדבר היפה המזכיר את חג הסוכות אך עם זאת מזהיר כי אהבה תפקידה לשמש נצחית ולא כדבר בר חלוף. רינת הכירה את גידי בחג הסוכות של שנת 2011. כבר אז היא ידעה שהארעיות אותה מציגה הסוכה, תהפוך לאהבה קבועה וגדולה. הימים דברו בעד עצמם, הסוכה הפכה לבית קבוע והנה השנה, הם זוכים לשבת בסוכה ולשיר את שירי החג יחדיו. אין על התחושה המופלאה של אהבה בתקופת החגים ובפרט בחג הסוכות.

לנענע בלולב כנגד 4 קצוות עולם

השנה לראשונה, ירגיש גידי את היכולת של קיום מצוות נענוע הלולב בעוד בת זוגו החדשה לצידו. הוא חשב כי גם השנה ימצא את עצמו חוגג את חג הסוכות לבד, אך הפלאות הגיעו ממקום לא צפוי. בחנות המזכרות, הוא הכיר את רינת ומאז פרחה בהם האהבה. הם שמחו בבניית הסוכה וביכולת לקשט אותה ולהזכיר לעצמם כי אהבה אינה דבר המובן מאליו. הסוכה מייצגת את הארעיות ואת הנקודה החזקה כי לאהבה אין גבולות ואין היא חייבת להיות זמנית. גם אם החשש פוקד אותנו לא פעם, אהבה יכולה לתת לנו הזדמנות ולא רק בחגי ישראל המתדפקים על הדלת.

לא רק שלומית בונה סוכה

אם כן, מסתבר שלא רק שלומית בונה סוכה לתפארת. גם גידי ורינת בנו סוכה שהיה שווה להתפאר בה. לא רק בגלל שהייתה מוארת, מקושטת וירוקה, אלא גם בגלל האהבה שהיא הפיצה. לחגוג את החג ולא באופן ארעי. לאהוב לנצח יחד ולא לחוד. האם גם אתם מצאתם אהבה שאינה ארעית בחג הסוכות? נשמח אם תספרו או תשתפו אותנו באהבה אחת מיני רבות. אהבה אחת שחוויתם ועדיין חווים בחג הסוכות.
לאהוב שלא באופן אקראי

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

עצבות קיץ

עצבות קיץ

פורסם בתאריך: 27/08/2013 11:54:52

כשהקיץ מגיע לסופו עולה בנו לעיתים תחושה לא נעימה של פספוס של משהו נגמר, תחושה של עצבות קיץ.

אומנות הפיתוי

אומנות הפיתוי

פורסם בתאריך: 20/04/2011 15:54:12

על הקורסים של אומנות הפיתוי שמעתם? מספר שיטות שעוזרות ליצור אינטראקציה מוצלחת בין גברים לנשים למטרות רומנטיות.

אהבה או כסף

אהבה או כסף

פורסם בתאריך: 01/10/2014 11:54:22

חשבתם פעם כמה כסף אתם משקיעים באהבה שלכם? אומרים שיש מחיר לאהבה, אז יצאנו לבדוק כמה היא עולה לכם. התוצאות לפניכם.

להתחיל עם גבר - עשה ואל תעשה

להתחיל עם גבר - עשה ואל תעשה

פורסם בתאריך: 16/09/2020 13:39:27

אם ניסית כבר תקופה ארוכה להכיר ולצאת עם גברים, אבל אף פעם הפגישות לא התארכו מעבר ל2-3 דייטים - הגיע הזמן שתנסי להתחיל עם גבר באתר הכרויות.

תכירו: אתר היכרויות

תכירו: אתר היכרויות

פורסם בתאריך: 22/08/2011 15:32:00

עבור אנשים רבים המילים אתר היכרויות מעוררות אי נוחות. מה שלפעמים נראה קשה מתגלה בסוף פשוט, קל ומועיל.

דייט בריבוע

דייט בריבוע

פורסם בתאריך: 02/05/2010 09:57:12

עם כל כך הרבה אתרי הכירויות, נראה כי יש כל כך הרבה דגים בים, שלא יודעים איך לבחור. מותר לתפוס שתי ציפורים במכה?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר