כשהלב לא נותן להמשיך

סיומה של מערכת יחסים

אתם לא מסתדרים וזו עובדה, סיימתם את מערכת היחסים וכל אחד מכם הלך לדרכו, הימים שעוברים עליכם לא קלים אבל ההגיון מורה לכם להמשיך, אתם מודעים לכאב אבל הנחמה הגדולה קיימת בדלת חדשה ואהבה חדשה שאולי תבוא במקום.

איך בעצם ממשיכים?

יש כמה דרכים להמשיך, כמה מהן יתפרשו בפניכם כדרכים של בריחה אך לא כך הדבר. האפשרות להמשיך ולהשאיר מאחור את הקשר הדואב היא רק כששניכם מוכנים וערוכים לכך, אי אפשר באמת לסיים קשר כמו שלא ניתן להתחיל איתו כשאין הסכמה הדדית שכך הדבר, יש המון זוגות שיספרו לכם כי כשהם רוצים להפרד אין להם את האפשרות כי תמיד צד אחד מתקשה להרפות וממשיך להשתמש בדרכים לא דרכים על מנת לשמר את הקשר הקלוקל.

אחת הדרכים להמשיך היא גם לעבור עיר, כן, כן, אם אין ברירה ובן הזוג שלכם אובססיבי ולא יכול להרפות התחילו בחיים חדשים, ארזו את פקלאותיכם והמשיכו הלאה, התחילו התחלה חדשה, אל תחששו אפילו לעזוב עבודה, מערכת יחסים עקובה מדם יכולה להשפיע לכם בסופו של דבר גם על מקום העבודה וגם משם תפלטו אם לא תמגרו את הבעיה.
המעבר למקום אחר יניב לכם איתו התחלות חדשות ומנצחות ואף יפתח לכם הכרויות עם אנשים חייכנים, אופטימיים וחדשים שיראו לכם את הדרך לחיים חדשים שלא תיארתם לעצמכם, לאחר שתנסו לבצע צעד כזה אתם בהחלט תגידו שיש חיים אחרי.

ואם זה לא עוזר?

אשתף אתכם ואספר כי לי יש חבר שניסה לעבור לעיר אחרת, האישה שהיתה איתו לא הרפתה והדבר הפך למטרד, למרות שהחליט לעזוב את העיר האישה של עברו לא הניחה לו והמשיכה לשאול הודעות מניפולטיביות לתיבת המייל שלו בנוסח, "מקווה שהכל בסדר איתך" ושניה אחרי הודעות של "הכל בגללך", אם אפשר להמשיך כך? בוודאי שלא אך גם לזה יש פתרון.


סגרו את המייל הישן- אם תצטרכו פשוט סגרו את תיבת האימייל, הודיעו לחברים הקרובים שאתם סוגרים את המייל הישן ומסרו את התיבה החדשה, לידיעה הכי קל לפתוח תיבה חדשה והיא חינמית, מאידך, אם יש לכם בעיה להעביר את המייל המשמש אתכם גם לעבודות תמיד תוכלו לייעד את המיילים המגיעים מהמקום הבלתי רצוי אל תוך תיבת הספאם, אמא שלי אומרת שכשלא רואים ולא שומעים לרוב לא מרגישים.

בכל אופן, דעו לכם שהכל מתחיל ונגמר בכם, אם תתיגעו חזק ברצון של להתחיל מחדש ולהשאיר את העבר מאחור אתם לבטח תצליחו, אל תחששו מלסגור את הדלת והתרגשו מהדבר הלא נודע והמרגש החדש שעשוי לבקר אתכם, מי ייתן ותאהבו מחדש והפעם הדלת לא תסגר לעולם.

אם גם לכם היתה בעיה דומה נשמח אם תספרו לנו עליה.
כשהלב לא נותן להמשיך

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

אז מהי הנשיקה שלך?

אז מהי הנשיקה שלך?

פורסם בתאריך: 26/06/2011 15:59:33

אחד הריגושים החזקים ביותר בזוגיות היא הנשיקה, ובעיקר הנשיקה הראשונה. אז איך מנשקים וגורמים לצד השני להתרגש?

הפרפרים והריגושים

הפרפרים והריגושים

פורסם בתאריך: 29/07/2012 16:57:34

הפרפרים והריגושים שמופיעים בתחילתו של קשר מבשרים לנו על בואה של האהבה. כיצד ניתן להבחין אם מדובר בתחילתה של אהבה?

בניית זוגיות יציבה ובריאה

בניית זוגיות יציבה ובריאה

פורסם בתאריך: 09/01/2011 12:35:44

זוגיות בריאה היא זוגיות של קבלה והדדיות, אכפתיות ורגישות, חופש ורומנטיות - איך עושים את זה נכון ובונים זוגיות יציבה?

מצמיחים עלים ירוקים ומתחדשים

מצמיחים עלים ירוקים ומתחדשים

פורסם בתאריך: 02/02/2015 14:15:28

ממש כמו העצים בשלכתם, הגיע הזמן להתנער מכל המחשבות השליליות ולהצמיח עלים חדשים. טו בשבט בסימן התחדשות ואהבה. תקראו כמה שזה מקסים.

ערב חברה מארגנים בעזרת פורטל קרמל

ערב חברה מארגנים בעזרת פורטל קרמל

פורסם בתאריך: 20/03/2019 14:29:30

על מנת לארגן את ערבי החברה והגיבוש על הצד הטוב יותר, במהירות רבה וכמו כן במחיר משתלם תוכלו להיעזר בפורטל קרמל.

לאן לא ללכת בדייט ראשון

לאן לא ללכת בדייט ראשון

פורסם בתאריך: 12/11/2013 13:26:16

הרבה מאד מהצלחת הדייט היא המיקום, לאן כדאי ולאן לא כדאי ללכת בפגישה ראשונה

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר