מונדיאל

זוגיות בתקופת המונדיאל

הנה היא הגיעה לה שוב, תקופת המונדיאל, אחרי שארבע שנים היה לנו (הנשים) שקט ושלווה. ועם בוא התקופה שוב הזוגיות עומדת למבחן!

החלק המנחם בכל העניין הוא שזו בעיה של הרבה זוגות, וגם שזה נמשך רק חודש, אולם משום שזו תקופה כל כך אינטנסיבית ודחוסה, קשה להתעלם מההשלכות על הזוגיות, ונראה שכל בעיה קטנה שהיתה לנו בזוגיות בעבר, מקבלת לפתע עוצמה הרבה יותר גדולה.

כמובן שישנם גם זוגות ברי מזל שבהם שני בני הזוג אוהדי כדורגל מושבעים ונהנים מצפייה משותפת במשחקים (בהנחה שהם אוהדים את אותן קבוצות, כמובן...).

אך בואו נודה בעובדות שלרוב הזוגות אין את הפריבילגיה הזו וצריך להתמודד עם ההשלכות.
אז איך בכל זאת שורדים את תקופת המונדיאל ושומרים על זוגיות תקינה?

קודם כל חשוב להכין את עצמנו מראש. לקבל ולהפנים את העובדה שהזוגיות היא כרגע על "הולד" (בהשהיה) וכל ניסיון שלנו להדחיק ולהכחיש את העובדה הזו, תגבה מאיתנו מחיר כבד.

מבחינה טכנית, רצוי להצטייד בשתי טלוויזיות מראש, שכן כל ניסיון לשכנע את בן הזוג לוותר על זמן טלוויזיה בעת המשחקים תמורת סקס/ שטיפת כלים לשבוע או מסאז´ים יומיים, ידחה על הסף. במידה ויש רק טלוויזיה אחת בבית, אופציה נוספת היא פשוט לשכנע את בן הזוג שבפאב יש מסך הרבה יותר שווה, ושבכלל למה שלא יקפוץ לחבר שלו לצפייה איכותית עם הפלזמה המגניבה שרכש לא מזמן?

ברור שהעניין סביב המונדיאל הוא לא רק בשל בעיות טכניות. לפתע בן הזוג מביע תשוקה עזה שאינה מופנית אלינו, אלא לחבורה של גברים הרודפים אחרי כדור. בנוסף, גם הגמישים ביותר שבגברים, שעד היום לא הביעו איזשהו רצון מיוחד או העדפה בענייני שעות הפנאי המשותפות, לפתע מביעים עמדה נחרצת וגישה בלתי מתפשרת בענייני מטלות הבית, הבילויים והלו"ז המשותף שבאים בחפיפה עם המשחקים בטלוויזיה. לא פשוט לפתע לראות את בן זוגך מתהפך לו בתקופה כה קצרה, ומותיר אותך לאנחות כשהולך יחד עם שאר בני שבטו.

עם זאת, ככל שתתאמצי פחות להבין את התופעה המתרחשת לנגד עיניך, ותנסי פשוט להבליג עד יעבור הזעם, כן ייטב. ובואו לא נשכח גם את היתרונות של כל העניין. קודם כל, זה מפנה לנו הרבה זמן לעצמנו, לפגישה עם חברות שדחינו כי כל אחת היתה בעיסוקים עם בן הזוג. בנוסף, ישנם הרבה מקומות שמציעים הטבות בעקבות העניין. למשל, חדרי כושר שמאפשרים לנשים מנויות להביא חברות חינם לחודש, ספציפית בתקופת המונדיאל. או לחלופין הנחות בחנויות ועסקים, שמודעים לזמן השופינג והפנאי שהתפנה בתקופה זו.

אז קחו נשימה עמוקה, תזכרו שזה רק לחודש, ותשתדלו להפיק מהתקופה הזו את המיטב!
מונדיאל

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

ממוקדי דייטים או זוגיות?

ממוקדי דייטים או זוגיות?

פורסם בתאריך: 24/07/2011 10:45:40

אתרי הכרויות הם כלי מצוין למציאת קשר זוגי, אך השימוש בכלי זה עושה את ההבדל בין לחפש דייטים לבין למצוא זוגיות.

מכתבי אהבה ראשונים

מכתבי אהבה ראשונים

פורסם בתאריך: 16/04/2012 11:15:44

הכתיבה משחררת תמיד אמרו לי. כל מה שיושב לך על הלב פשוט תשפכי על הדף. אל תחזרי לקרוא את מה שכבר יצא לך מהלב.

חששות של פעם ראשונה

חששות של פעם ראשונה

פורסם בתאריך: 30/08/2012 13:04:51

הכרתם בחור/ה מדהימים ואתם חשים דברים שלא חשתם מעולם. איך מתמודדים עם חששות של הפעם הראשונה?

בילויים זוגיים לחורף

בילויים זוגיים לחורף

פורסם בתאריך: 06/12/2012 12:03:52

העונה הקרה בפתח ואיתה הדאגה משהות משמימה בבית. לצורך זה הכנו עבורכם רשימה של בילויים זוגיים לחורף מהנה.

מי אוהב יותר?

מי אוהב יותר?

פורסם בתאריך: 04/02/2013 12:37:26

מי אוהב יותר? האם זה נכון מה שאומרים שהאישה היא תמיד זו שאוהבת יותר והגבר הוא זה שנמנע מאהבה?

להתחיל עם גבר - עשה ואל תעשה

להתחיל עם גבר - עשה ואל תעשה

פורסם בתאריך: 16/09/2020 13:39:27

אם ניסית כבר תקופה ארוכה להכיר ולצאת עם גברים, אבל אף פעם הפגישות לא התארכו מעבר ל2-3 דייטים - הגיע הזמן שתנסי להתחיל עם גבר באתר הכרויות.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר