מונדיאל

זוגיות בתקופת המונדיאל

הנה היא הגיעה לה שוב, תקופת המונדיאל, אחרי שארבע שנים היה לנו (הנשים) שקט ושלווה. ועם בוא התקופה שוב הזוגיות עומדת למבחן!

החלק המנחם בכל העניין הוא שזו בעיה של הרבה זוגות, וגם שזה נמשך רק חודש, אולם משום שזו תקופה כל כך אינטנסיבית ודחוסה, קשה להתעלם מההשלכות על הזוגיות, ונראה שכל בעיה קטנה שהיתה לנו בזוגיות בעבר, מקבלת לפתע עוצמה הרבה יותר גדולה.

כמובן שישנם גם זוגות ברי מזל שבהם שני בני הזוג אוהדי כדורגל מושבעים ונהנים מצפייה משותפת במשחקים (בהנחה שהם אוהדים את אותן קבוצות, כמובן...).

אך בואו נודה בעובדות שלרוב הזוגות אין את הפריבילגיה הזו וצריך להתמודד עם ההשלכות.
אז איך בכל זאת שורדים את תקופת המונדיאל ושומרים על זוגיות תקינה?

קודם כל חשוב להכין את עצמנו מראש. לקבל ולהפנים את העובדה שהזוגיות היא כרגע על "הולד" (בהשהיה) וכל ניסיון שלנו להדחיק ולהכחיש את העובדה הזו, תגבה מאיתנו מחיר כבד.

מבחינה טכנית, רצוי להצטייד בשתי טלוויזיות מראש, שכן כל ניסיון לשכנע את בן הזוג לוותר על זמן טלוויזיה בעת המשחקים תמורת סקס/ שטיפת כלים לשבוע או מסאז´ים יומיים, ידחה על הסף. במידה ויש רק טלוויזיה אחת בבית, אופציה נוספת היא פשוט לשכנע את בן הזוג שבפאב יש מסך הרבה יותר שווה, ושבכלל למה שלא יקפוץ לחבר שלו לצפייה איכותית עם הפלזמה המגניבה שרכש לא מזמן?

ברור שהעניין סביב המונדיאל הוא לא רק בשל בעיות טכניות. לפתע בן הזוג מביע תשוקה עזה שאינה מופנית אלינו, אלא לחבורה של גברים הרודפים אחרי כדור. בנוסף, גם הגמישים ביותר שבגברים, שעד היום לא הביעו איזשהו רצון מיוחד או העדפה בענייני שעות הפנאי המשותפות, לפתע מביעים עמדה נחרצת וגישה בלתי מתפשרת בענייני מטלות הבית, הבילויים והלו"ז המשותף שבאים בחפיפה עם המשחקים בטלוויזיה. לא פשוט לפתע לראות את בן זוגך מתהפך לו בתקופה כה קצרה, ומותיר אותך לאנחות כשהולך יחד עם שאר בני שבטו.

עם זאת, ככל שתתאמצי פחות להבין את התופעה המתרחשת לנגד עיניך, ותנסי פשוט להבליג עד יעבור הזעם, כן ייטב. ובואו לא נשכח גם את היתרונות של כל העניין. קודם כל, זה מפנה לנו הרבה זמן לעצמנו, לפגישה עם חברות שדחינו כי כל אחת היתה בעיסוקים עם בן הזוג. בנוסף, ישנם הרבה מקומות שמציעים הטבות בעקבות העניין. למשל, חדרי כושר שמאפשרים לנשים מנויות להביא חברות חינם לחודש, ספציפית בתקופת המונדיאל. או לחלופין הנחות בחנויות ועסקים, שמודעים לזמן השופינג והפנאי שהתפנה בתקופה זו.

אז קחו נשימה עמוקה, תזכרו שזה רק לחודש, ותשתדלו להפיק מהתקופה הזו את המיטב!
מונדיאל

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

בנות שמתחילות עם בנים

בנות שמתחילות עם בנים

פורסם בתאריך: 02/07/2010 18:28:34

האם בעידן המודרני של היום לגיטימי עבור בנות להתחיל עם בנים? או שמא עדיין קיים טאבו בנושא?

נקמנים? תחשוב שוב לפני שיימינג בפייסבוק

נקמנים? תחשוב שוב לפני שיימינג בפייסבוק

פורסם בתאריך: 26/02/2017 17:07:46

כשייצר הנקמנות גובר, יש לנו חשק לצרוך כקבל על ופייסבוק את מה שאנחנו חשים. אך הנה שישה דברים שלא כדאי תשעשו לעולם.

מה זה קאמה סוטרה? מדריך מקיף לספר העתיק של האהבה והמיניות

מה זה קאמה סוטרה? מדריך מקיף לספר העתיק של האהבה והמיניות

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 05/02/2025 13:41:44

אנו צוות האתר מזמינים אתכם לקרוא ולהחכים בתחום שמסקרן גם בימנו אנו, נושא הקאמה סוטרה.

בוקר משותף

בוקר משותף

פורסם בתאריך: 13/05/2012 15:45:40

בוקר משותף הוא בילוי שאינו זוכה לעדנה מספקת אצל הזוגות בישראל. כנסו למאמר ותלמדו איך לנצל את הזמן האבוד של הבוקר.

תכירו: אתר היכרויות

תכירו: אתר היכרויות

פורסם בתאריך: 22/08/2011 15:32:00

עבור אנשים רבים המילים אתר היכרויות מעוררות אי נוחות. מה שלפעמים נראה קשה מתגלה בסוף פשוט, קל ומועיל.

מה זה אומר קשר אפלטוני?

מה זה אומר קשר אפלטוני?

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 13/03/2025 12:55:07

האם קשר יכול לההישאר טהור ונאמן, או שתמיד מסתתר בקשר אפלטוני אפשרות למשיכה רומנטית? צוות זיגוטה יצא לחקור את הנושא.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר