התאהבות

התאהבות או אהבה

את התסריט הבא כולנו מכירים: בחור פוגש בחורה (או בחורה פוגשת בחור), העיניים נדלקות, הלב מתחיל לפעום מהר יותר, הבטן מתחילה להתהפך והראש מפסיק לעבוד. קוראים לזה "התאהבות". אין עוררין על העובדה שזו תחושה נהדרת וממכרת, רבים שואפים לחוות את ההתרגשות הזו וכשזה קורה הם נמצאים על גג העולם. רוב האנשים גם לא מוכנים להתפשר על ההרגשה הזו ואם אינה קיימת בקשר, יעדיפו לקום וללכת מאשר להשאר בקשר "ללא אהבה", כהגדרתם.

רבות דובר על ההבדלים בין אהבה להתאהבות. האחת עמוקה והשנייה רדודה, הראשונה היא לטווח ארוך לעומת השנייה שהינה זמנית וחולפת. נראה כי הקרב הוכרע לטובת האהבה וכי ניתן לוותר על ההתאהבות הראשונית, הטפשית וחסרת המשמעות. לאנשים שרודפים אחרי ההרגשה הזו ואינם מוכנים לוותר עליה קוראים "מאוהבים באהבה" שכן נראה כי כבר לא משנה להם מי האדם אליו הם מרגישים את אותם הדברים, התחושה היא הערך הנעלה. האמנם כך הם פני הדברים? באמת ניתן לוותר על הניצוץ הראשוני? הרי בלעדיו איך תוצת התשוקה, שלא לדבר על האהבה?

אני מודה, אני רומנטיקנית חסרת תקנה, ואני נשארת כזו גם בעולם הציני והשכלתני בו אנו חיים. יש שיגידו שאני מאוהבת באהבה, אבל לדעתי, לא ניתן באמת לחיות בלי להתרגש מדי פעם. זה יכול לקרות במפגש מקרי עם אדם ברחוב, בהיכרות בפאב, ואפילו עם מישהו שאתם מכירים ונמצא ממש קרוב אליכם... אבל אתם יודעים מה יפה באתר היכרויות? הוא משלב בין כל אותן אופציות, שכן יש סיכוי טוב שכל אותם אנשים שאולי ייצא לכם במקרה לפגוש ברחוב, ואולי גם כמה מכרים שלכם, נמצאים באתר ברגעים אלו ממש ומחכים להתרגש.

בהצלחה :)
התאהבות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

החצי השני

החצי השני

פורסם בתאריך: 20/02/2010 21:29:14

מהו אותו חצי שני ואיך ניתן למצוא את החצי השני שלכם.

מהי נשיקה סקסית?

מהי נשיקה סקסית?

מאת: צוות האתר

פורסם בתאריך: 14/04/2024 11:05:28

נשיקה סקסית היא יותר מסתם מפגש של שפתיים, זהו ריקוד מפתה של תשוקה ואינטימיות.

רווקות מאוחרת והשלכותיה: מסע מורכב למציאת אהבה

רווקות מאוחרת והשלכותיה: מסע מורכב למציאת אהבה

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 11/11/2024 16:10:22

לרווקות מאוחרת יש יתרונות וחיסרונות, בואו נגלה אותם ביחד.

זה הזמן ליהנות מקשר יציב ומרגש!

זה הזמן ליהנות מקשר יציב ומרגש!

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 17/12/2025 15:01:24

זוגיות חדשה מביאה איתה קסם, חוויות ורגעים יחודיים שמגיעים רק לכם. זה הזמן ליהנות מהקשר שלכם ולהפוך אותו למושלם עבורכם.

מפגשים מהסוג הנשי

מפגשים מהסוג הנשי

פורסם בתאריך: 09/03/2010 17:26:49

בחור פוגש בחורה, בחור מתאהב בבחורה, מאבד את עצמו לדעת... אך עדיין בחורה היא דבר חיובי שאי אפשר בלעדיה!

פרטנר חדש

פרטנר חדש

פורסם בתאריך: 07/02/2010 23:55:49

בן או בת הזוג שהיינו כה רגילים אליהם, תקועים לנו בראש כמו שיר מעצבן שלא סובלים. איך מתגברים ומה עושים.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר