סדרות טלוויזיה אהובות

סדרות טלוויזיה אמריקאיות או ישראליות - מה אתם מעדיפים.

בעוד שאנחנו הגדולים עסוקים בבחירות ובמלחמות האגו בין ביבי ללפיד ובין ביבי לבנט, קרה משהו אחר ומצער – לפני כחודש נושע כי לאחר 21 שנה של שידורים רציפים, תכנית הילדים האגדית "ששטוס" יורדת מהאוויר ולא תשודר יותר. עבור רבים מילדי אמצע שנות ה- 80 וה-90, שהיום הפכו להורים בעצמם, הייתה "ששטוס" נוסטלגיה שתמיד כיף להישאב לתוכה. רגע לפני שעולם הילדים משנה את פניו; רגע לפני שתכניות הריאלטי ימלאו גם את עולמם והכוכבים בין רגע יהפכו להיות גיבורי התרבות של דור העתיד, הנה סדרות טלוויזיה שתמיד כיף להיזכר בהן; סדרות טלוויזיה אמריקאיות לצד אחיותיהן הישראליות. זיגוטה במפגש נוסטלגי ומרתק מתמיד.

"We got it dude" – סדרות טלוויזיה אמריקאיות:


ממש רצינו לדבר קודם על סדרות טלוויזיה כחול לבן, אך הגיחוך החזירי של סטיב ארקל פשוט פרץ מתוכינו. קבלו שלוש סדרות טלוויזיה אמריקאיות נוסטלגיות המנצחות את כולן.

אריזה משפחתית (Family Matters): איזה כיף להיזכר בסטיב ארקל הגמלוני בעל המשקפיים הגדולות שהתקרצץ בכל זמן נתון על הבת האמצעית לבית משפחת וינסלו. הסדרה עלתה לאוויר בשנת 1989 והסתיימה בצער רב בשנת 1998. היא סיפקה לנו בעיקר רגעי נוסטלגיה משובחים, קטעים מצחיקים ואף עסקה בנושאים כואבים ומרגשים.

צער גידול בנות (Full House): זו בהחלט סדרה ששברה את שיאי הרייטינג בזמנה והפגישה אותנו בפעם הראשונה עם התאומות אולסן, שהפכו בין לילה לכוכבות בזכות המתיקות הבלתי נגמרת שלהן. לכאורה, סיפור העלילה דרמטי - אם המשפחה נהגרת בתאונת דרכים והאב נותר לגדל את שלושת בנותיו לבדו. אך הסדרה סיפקה לנו לא מעט משפטים ודביקים ורגעים מצחיקים מהסוג שאנו הכי אוהבים.

אבא חורג, אמא חורגת (Step by Step): אנו מאמינים כי זוהי האם הרוחנית של התכנית "משפחה מודרנית". למה? בעידן שבו נושא הגירושים רק החל לעלות על סדר היום, "אבא חורג, אמא חורגת" הציעו מודל למשפחה מודרנית שבו שני הורים החליטו לפתוח פרק ב´ ולגור יחד עם כל ילדיהם מהנישואים הקודמים. היו רגעים מרגשים, רגעים מצחיקים ואף רגעים עצובים.

נוסטלגיה ישראלית – סדרות טלוויזיה כחול לבן:


מי שגדל כאן בארץ יודע שלצד סדרות טלוויזיה אמריקאיות בשנות ה-90 היו לנו גם כמה סדרות משלנו בסגנון מעט שונה.

"המחסן של כאילו": הסדרה הזו היא נוסטלגיה של ממש. כמוני, בובה צהובה ומצחיקה מאוד שאוהבת תירס, סדרות מצוירות ושטויות, גרה במחסן של כאילו (אריה מסקונה) האפסנאי של ערוץ הילדים. כאילו מלמד את כמוני עובדות שונות על העולם, מספר לו סיפורים מצחיקים, בדיחות ועוד. אחת מאותן סדרות טלוויזיה שתמיד אהבנו לראות.

גינת ההפתעות: גינת ההפתעות היא הסדרה שהפגישה את מיכל ינאי עם עולם הילדים ולהיפך על אף לפני כן השתתפה ינאי בסדרות כאלו ואחרות. שפיץ העכבר וציפה הציפור היו חבריה הטובים של ינאי ובכל פרק הייתה להם בעיה כשלהי שאותה היא ניסתה לפתור עבורם בעזרת סיפורים, שירים ועוד הפתעות. לעומת סדרות טלוויזיה אמריקאיות, סדרות טלוויזיה תוצרת הארץ היו תמימות מאוד.

הקרנבל של מיכל: שירים, ריקודים, משחקים, תחרויות והמון כיף נוסח שנות -90 היה ב"קרנבל של מיכל". אה, וגם ג´יל בן דוד אחד המוכר בתור אבנר, חברה של ינאי. ללא ספק "הקרנבל של מיכל" הייתה התכנית המקפיצה והשמחה ביותר ששודרה לילדים. מסוג התכניות שכיף להתמכר אליהם. נוסטלגיה שלעולם תיזכר

גם לכם יש סדרה שהתמכרתם אליה? רוצים לשתף אותנו בזכרונות הנוסטלגיים שלכם? אתם מוזמנים בהחלט.
סדרות טלוויזיה אהובות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

מהי נשיקה סקסית?

מהי נשיקה סקסית?

מאת: צוות האתר

פורסם בתאריך: 14/04/2024 11:05:28

נשיקה סקסית היא יותר מסתם מפגש של שפתיים, זהו ריקוד מפתה של תשוקה ואינטימיות.

איך לשמור שהבן זוג לא יברח

איך לשמור שהבן זוג לא יברח

פורסם בתאריך: 12/12/2011 15:03:22

זוגיות היא לא גביע שמרוויחים בתחרות. אחרי שזכינו באהבת חיינו צריך לדעת איך לשמר את הקשר.

גן העדן של הפנויים

גן העדן של הפנויים

פורסם בתאריך: 16/05/2010 09:08:14

הפנויים יכולים לעבור את החיים ללא מודעות לקשייהם במערכות יחסים, כי הם תמיד יכולים לחתוך את הקשר ולברוח. באמת גן עדן?

וילה באמצע שבוע, יש חופשה כזו!

וילה באמצע שבוע, יש חופשה כזו!

פורסם בתאריך: 05/06/2016 14:43:35

הבחירה בוילה כמוקד נופש אטרקטיבי ברורה מאליו, אין ספק שמדובר בלוקיישן מושלם לכל סוג של חופשה.

איך להתחיל עם בחורה באינסטגרם?

איך להתחיל עם בחורה באינסטגרם?

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 31/07/2025 12:53:44

במאמר זה נציע טיפים מעשיים ליצירת קשר ראשוני בפלטפורמה שעשוי להוביל לשיחה וקשר משמעותיים.

הכרויות באינטרנט בעד או נגד?

הכרויות באינטרנט בעד או נגד?

פורסם בתאריך: 03/02/2010 23:49:19

עוד פגישה כושלת? אהבה ממבט ראשון? הכל יכול להיות בהיכרויות דרך האינטרנט... כדאי או לא כדאי?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר