הכרויות 2007

אתרי הכרויות הפכו בעידן שלנו למתווכים עיקריים למציאת אהבה. אם פעם הכרויות דרך האינטרנט נחשבו כשייכים למי שלא רצו לחשוף פניהם בפומבי, היום העניין הפך כה נפוץ שגם מי שמתחילים איתו תכופות ברחוב כבר מעדיף להיות באתרי הכרויות, במרכז העניינים.

וגם אני לפני שנה נכנסתי לאתר הכרויות 2007 , אתר הכרויות בחינם, בערב משעמם של בטלה. בהתחלה הייתי קצת סקפטית, ובצדק, עד שהכרתי דווקא בחור די נחמד, שנראה היה כי יש לנו הרבה במשותף. דיברנו ערב שלם, והוא סיפר לי כי גם הוא גר בצפון, ואוהב בקיץ לאכול מלון, חולה על בעלי חיים ומכור לטיולים אתגריים. התאהבתי.

כך במשך שבוע המשכנו להיפגש באותו אתר הכרויות 2007. שנינו חיפשנו לאב 2007, ונראה היה שזה הולך לקרות. כל יום באותו שבוע, חיכיתי לרגע הזה בערב שבו נתכתב, היה למה לחכות, והמחשבה על השיחה בערב העסיקה אותי כמעט לאורך כל היום. התחלתי לחייך בעבודה, להתלבש קצת יותר יפה, ודנה מהקיוביק לידי כבר החלה לחשוד, ושאלה בקריצה מה קרה... ואני רק אמרתי – לאב 2007 וחייכתי.

ואז אחרי שבוע של התכתבויות, בעודנו מתכתבים בשעה הקבועה באתר הכרויות 2007 הוא החליט לשאול את השאלה. האם לשיחה טלפונית אני מוכנה. אני כמובן הסכמתי, את מספר הטלפון מסרתי, וליד הטלפון המתנתי...! ואז הטלפון צלצל, הלב החל לפעום מהר, עניתי במעט היסוס אבל מהר התעשתי ושמרתי על חספוס. הקול שלו היה גברי ונעים, אפילו את החיוך שעל פניו ניתן היה לשמוע. נראה כאילו כל הזמן דיברנו דרך הטלפון, השיחה זרמה ונראה היה שמצאנו את האהבה. ואז הגיעה העת לשלב הבא, הפגישה הגדולה. לא לפני שמתאמים סימני זיהוי, אני בחולצה סגולה והוא בג´ינס קרועים, בקפה שבפינת המגנים.

אחרי שעות של הסתדרות מול המראה, עם שיער אסוף, פזור, אסוף למחצה, מוחלק או חצי מתולתל, הגיעה השעה לצאת מהבית. בלב פועם ונרגש, ומשפטים כמו "על החיים ועל המוות" ו- "מה שיהיה יהיה", יצאתי מצוידת לדרך. חניתי את הרכב ליד בית הקפה, מסתכלת מסביב בכדי לאתר את ההוא עם הג´ינס הקרועים. נכנסתי אל בית הקפה, מלאת ציפייה, כשהמלצר ניגש אלי, שאל לשמי, ונתן לי פתק עם הודעה. על הפתק נכתב בגדול לאב 2007 ומתחתיו – מצטער שלא יכולתי להישאר. אסביר בערב.

בערב הוא הסביר על האקסית שהתקשרה, ואיך שבפתאומיות הכל קרה. האכזבה כמצופה היתה מאוד גדולה, אבל אחרי יומיים של גלידה וחופשת מחלה מהעבודה, לקחתי את עצמי בידיים וקיבלתי פרופורציות לפרשה. אז זה לא קרה באתר הכרויות 2007, אבל מאז הבנתי שבאתרים רבים אפשר למצוא אהבה. ואם גם אתם רוצים, תוכלו למצוא אותי באתר הכרויות זיגוטה.
הכרויות 2007

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

לערוך מסיבת רווקות

לערוך מסיבת רווקות

פורסם בתאריך: 03/03/2019 16:34:45

לפניך כל הסיבות שבגינן כדאי ומוטב לך לערוך מסיבת רווקות. לאחר שתקראי את כולן, סמני לך את הסיבה החביבה עליך ומיד לאחר מכן הרימי טלפון לחברות הכי טובות.

פרידות - להתגבר על קשר

פרידות - להתגבר על קשר

פורסם בתאריך: 16/03/2010 12:18:56

כל פרידה היא קשה וגורמת לתחושות רבות. כיצד מתעלים את הרגשות לתוצר חיובי? כך מתגברים על קשר קודם...

מזל תאומים (21 במאי – 21 ביוני)

מזל תאומים (21 במאי – 21 ביוני)

פורסם בתאריך: 09/11/2009 20:36:21

בני מזל תאומים, מקבוצת מזלות האוויר, מרחפים, אינטליגנטיים ואוהבי שיחות. התאמה לבני מזלות אחרים.

עוברים לגור יחד

עוברים לגור יחד

פורסם בתאריך: 02/04/2012 13:16:29

המשפט "עוברים לגור יחד" יכול לעורר בחלקנו שמחה רבה ובחלקנו השני פחד ואפילו חלחלה.איך מתמודדים עימו?

הדרך להגיד שלום לעבר

הדרך להגיד שלום לעבר

פורסם בתאריך: 19/12/2013 17:08:13

בכל פעם אתם חוזרים לזרועות אהוב ישן, אהבה שאמורה הייתה להישכח ולא הצלחנו להתגבר עליה

שימו V על האקס!

שימו V על האקס!

פורסם בתאריך: 07/09/2011 11:42:48

לשכוח את האקסית זה קשה, אבל יש דרכים להתמודד אם זה ואפילו די בקלות אז איך עושים את זה נכון?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר