הכרויות 2007

אתרי הכרויות הפכו בעידן שלנו למתווכים עיקריים למציאת אהבה. אם פעם הכרויות דרך האינטרנט נחשבו כשייכים למי שלא רצו לחשוף פניהם בפומבי, היום העניין הפך כה נפוץ שגם מי שמתחילים איתו תכופות ברחוב כבר מעדיף להיות באתרי הכרויות, במרכז העניינים.

וגם אני לפני שנה נכנסתי לאתר הכרויות 2007 , אתר הכרויות בחינם, בערב משעמם של בטלה. בהתחלה הייתי קצת סקפטית, ובצדק, עד שהכרתי דווקא בחור די נחמד, שנראה היה כי יש לנו הרבה במשותף. דיברנו ערב שלם, והוא סיפר לי כי גם הוא גר בצפון, ואוהב בקיץ לאכול מלון, חולה על בעלי חיים ומכור לטיולים אתגריים. התאהבתי.

כך במשך שבוע המשכנו להיפגש באותו אתר הכרויות 2007. שנינו חיפשנו לאב 2007, ונראה היה שזה הולך לקרות. כל יום באותו שבוע, חיכיתי לרגע הזה בערב שבו נתכתב, היה למה לחכות, והמחשבה על השיחה בערב העסיקה אותי כמעט לאורך כל היום. התחלתי לחייך בעבודה, להתלבש קצת יותר יפה, ודנה מהקיוביק לידי כבר החלה לחשוד, ושאלה בקריצה מה קרה... ואני רק אמרתי – לאב 2007 וחייכתי.

ואז אחרי שבוע של התכתבויות, בעודנו מתכתבים בשעה הקבועה באתר הכרויות 2007 הוא החליט לשאול את השאלה. האם לשיחה טלפונית אני מוכנה. אני כמובן הסכמתי, את מספר הטלפון מסרתי, וליד הטלפון המתנתי...! ואז הטלפון צלצל, הלב החל לפעום מהר, עניתי במעט היסוס אבל מהר התעשתי ושמרתי על חספוס. הקול שלו היה גברי ונעים, אפילו את החיוך שעל פניו ניתן היה לשמוע. נראה כאילו כל הזמן דיברנו דרך הטלפון, השיחה זרמה ונראה היה שמצאנו את האהבה. ואז הגיעה העת לשלב הבא, הפגישה הגדולה. לא לפני שמתאמים סימני זיהוי, אני בחולצה סגולה והוא בג´ינס קרועים, בקפה שבפינת המגנים.

אחרי שעות של הסתדרות מול המראה, עם שיער אסוף, פזור, אסוף למחצה, מוחלק או חצי מתולתל, הגיעה השעה לצאת מהבית. בלב פועם ונרגש, ומשפטים כמו "על החיים ועל המוות" ו- "מה שיהיה יהיה", יצאתי מצוידת לדרך. חניתי את הרכב ליד בית הקפה, מסתכלת מסביב בכדי לאתר את ההוא עם הג´ינס הקרועים. נכנסתי אל בית הקפה, מלאת ציפייה, כשהמלצר ניגש אלי, שאל לשמי, ונתן לי פתק עם הודעה. על הפתק נכתב בגדול לאב 2007 ומתחתיו – מצטער שלא יכולתי להישאר. אסביר בערב.

בערב הוא הסביר על האקסית שהתקשרה, ואיך שבפתאומיות הכל קרה. האכזבה כמצופה היתה מאוד גדולה, אבל אחרי יומיים של גלידה וחופשת מחלה מהעבודה, לקחתי את עצמי בידיים וקיבלתי פרופורציות לפרשה. אז זה לא קרה באתר הכרויות 2007, אבל מאז הבנתי שבאתרים רבים אפשר למצוא אהבה. ואם גם אתם רוצים, תוכלו למצוא אותי באתר הכרויות זיגוטה.
הכרויות 2007

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

מה עדיף לא לדעת על המחזר

מה עדיף לא לדעת על המחזר

פורסם בתאריך: 05/06/2011 12:45:57

ישנם מצבים בהם את רוצה לדעת פרטים רבים על זה שמחזר, אך האם יש דברים שלא היית רוצה לדעת על המחזר שלך?

אהבה ואור

אהבה ואור

פורסם בתאריך: 26/11/2013 17:10:02

אדם אשר אהבה בליבו לא צריך את האורות כי הם ממילא מצויים בליבו.

דייט בריבוע

דייט בריבוע

פורסם בתאריך: 02/05/2010 09:57:12

עם כל כך הרבה אתרי הכירויות, נראה כי יש כל כך הרבה דגים בים, שלא יודעים איך לבחור. מותר לתפוס שתי ציפורים במכה?

ספיד דייט

ספיד דייט

פורסם בתאריך: 11/04/2022 13:10:09

ספיד דייט שאלות חשובות שימצאו חן בעינכם

מתנות מקוריות

מתנות מקוריות

פורסם בתאריך: 08/05/2012 11:06:03

כמה בשמים, חולצות, עגילים ושרשראות אנו יכולים כבר לקנות לבן/בת הזוג שלנו? ליקטנו עבורכם מספר מתנות מקוריות ומושקעות.

"אל תשתפו את זה!" תופעה מזיקה ומסוכנת

פורסם בתאריך: 10/02/2015 14:53:51

כנראה שאלימות ברשת החברתית הפכה להיות דבר של מה בכך. אנחנו החלטנו לדבר על הנושא ולשתף בסיפור אחד כואב.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר