הכרויות 2007

לאב 2007 - מחפשת אהבה באתרי הכרויות

אתרי הכרויות הפכו בעידן שלנו למתווכים עיקריים למציאת אהבה. אם פעם הכרויות דרך האינטרנט נחשבו כשייכים למי שלא רצו לחשוף פניהם בפומבי, היום העניין הפך כה נפוץ שגם מי שמתחילים איתו תכופות ברחוב כבר מעדיף להיות באתרי הכרויות, במרכז העניינים.

וגם אני לפני שנה נכנסתי לאתר הכרויות 2007 , אתר הכרויות בחינם, בערב משעמם של בטלה. בהתחלה הייתי קצת סקפטית, ובצדק, עד שהכרתי דווקא בחור די נחמד, שנראה היה כי יש לנו הרבה במשותף. דיברנו ערב שלם, והוא סיפר לי כי גם הוא גר בצפון, ואוהב בקיץ לאכול מלון, חולה על בעלי חיים ומכור לטיולים אתגריים. התאהבתי.

כך במשך שבוע המשכנו להיפגש באותו אתר הכרויות 2007. שנינו חיפשנו לאב 2007, ונראה היה שזה הולך לקרות. כל יום באותו שבוע, חיכיתי לרגע הזה בערב שבו נתכתב, היה למה לחכות, והמחשבה על השיחה בערב העסיקה אותי כמעט לאורך כל היום. התחלתי לחייך בעבודה, להתלבש קצת יותר יפה, ודנה מהקיוביק לידי כבר החלה לחשוד, ושאלה בקריצה מה קרה... ואני רק אמרתי – לאב 2007 וחייכתי.

ואז אחרי שבוע של התכתבויות, בעודנו מתכתבים בשעה הקבועה באתר הכרויות 2007 הוא החליט לשאול את השאלה. האם לשיחה טלפונית אני מוכנה. אני כמובן הסכמתי, את מספר הטלפון מסרתי, וליד הטלפון המתנתי...! ואז הטלפון צלצל, הלב החל לפעום מהר, עניתי במעט היסוס אבל מהר התעשתי ושמרתי על חספוס. הקול שלו היה גברי ונעים, אפילו את החיוך שעל פניו ניתן היה לשמוע. נראה כאילו כל הזמן דיברנו דרך הטלפון, השיחה זרמה ונראה היה שמצאנו את האהבה. ואז הגיעה העת לשלב הבא, הפגישה הגדולה. לא לפני שמתאמים סימני זיהוי, אני בחולצה סגולה והוא בג´ינס קרועים, בקפה שבפינת המגנים.

אחרי שעות של הסתדרות מול המראה, עם שיער אסוף, פזור, אסוף למחצה, מוחלק או חצי מתולתל, הגיעה השעה לצאת מהבית. בלב פועם ונרגש, ומשפטים כמו "על החיים ועל המוות" ו- "מה שיהיה יהיה", יצאתי מצוידת לדרך. חניתי את הרכב ליד בית הקפה, מסתכלת מסביב בכדי לאתר את ההוא עם הג´ינס הקרועים. נכנסתי אל בית הקפה, מלאת ציפייה, כשהמלצר ניגש אלי, שאל לשמי, ונתן לי פתק עם הודעה. על הפתק נכתב בגדול לאב 2007 ומתחתיו – מצטער שלא יכולתי להישאר. אסביר בערב.

בערב הוא הסביר על האקסית שהתקשרה, ואיך שבפתאומיות הכל קרה. האכזבה כמצופה היתה מאוד גדולה, אבל אחרי יומיים של גלידה וחופשת מחלה מהעבודה, לקחתי את עצמי בידיים וקיבלתי פרופורציות לפרשה. אז זה לא קרה באתר הכרויות 2007, אבל מאז הבנתי שבאתרים רבים אפשר למצוא אהבה. ואם גם אתם רוצים, תוכלו למצוא אותי באתר הכרויות זיגוטה.

הכרויות 2007

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

כל מה שרציתם לדעת על קופידון

כל מה שרציתם לדעת על קופידון

פורסם בתאריך: 03/08/2020 10:23:27

אם גם אתם מעוניינים לדעת יותר על קופידון, מוזמנים לגלות במאמר זה את כל מה שרציתם לדעת על קופידון.

עדכונים בדבר אבטחת האתר<br/>

עדכונים בדבר אבטחת האתר

פורסם בתאריך: 22/08/2023 12:21:47

חשוב היה לנו לעדכן אתכם כי בעקבות פניה של מחלקת הסייבר אל חברתנו, בוצעו עדכונים והקשחות של אבטחת האתר, כלל הסיסמאות עודכנו ועברו להתחברות רב שלבית מסוג MFA, כדי להגן על פרטיותכם ברמה הגבוה ביותר.

טיולים רומנטיים בחג הסוכות

טיולים רומנטיים בחג הסוכות

פורסם בתאריך: 06/10/2014 17:33:23

חג סוכות הגיע ומבשר בדיוק את הזמן להצביע ברגליים ולטייל בארץ על כל מרחביה. היכן? כל המקומות האטרקטיביים כבר כאן.

מזל טוב

מזל טוב

פורסם בתאריך: 28/04/2011 11:43:52

לאחר הצעת הנישואין, הזוג המאורס מתחיל במירוץ החתונה. מי יעזור לכם בתכנן החתונה ומה עליכם לעשות, הכל במאמר הבא.

אובססיה בזוגיות: כשאהבה הופכת לקשר לא בריא

אובססיה בזוגיות: כשאהבה הופכת לקשר לא בריא

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 26/08/2024 10:44:12

במאמר זה נבחן את מהותה של אובססיה בזוגיות, נזהה את הסימנים המעידים עליה, ונדון בדרכים להתמודד עמה ולשמור על קשר בריא ומאוזן.

שאלות היכרות בסיסיות - כל מה שרציתם לדעת, והתביישתם לשאול

שאלות היכרות בסיסיות - כל מה שרציתם לדעת, והתביישתם לשאול

פורסם בתאריך: 30/05/2022 14:40:43

יש המון בני אדם, אשר שאלות היכרות בסיסיות באות להם בקלות, בלי כל מאמץ. אבל אם אתם פה כנראה שלכם פחות. כל המידע שיעזור לכם ממש פה

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר