היכרויות בתקופת הקורונה

איך להכיר בתקופת הקורונה בקלות גם מהבית

בתקופה זו שבה הקורונה נכנסה לחיינו בהפתעה ויצרה ריחוק חברתי, עולם ההיכרויות נפגע והדרכים הקונבנציונליות כבר לא היוו פתרון למפגשים והכרויות. לרגע היה נדמה שאפשר לומר שלום לדייטים ומפגשים, אך במקום זאת נולדו פתרונות יצירתיים למפגשים וירטואליים שאפשרו לפנויים והפנויות לייצר סוג של הכרות ומעיין דייט גם בתקופה זו.

פתרונות להיכרויות בתקופת הקורונה:
אם בעבר הפנויים והרווקים יכלו להיפגש בבתי קפה, מסעדות, פאבים, מועדונים ומקומות בילוי נוספים אשר היוו מקומות להיכרות ולקיומן של דייטים רבים, כיום הדרכים הללו נסגרו בשל משבר הקורונה. במקום זאת צצו דרכים ויוזמות חדשות למפגשים וכן נרשמה עלייה בדרכים ישנות להכרות המאפשרים מפגשי הכרות ווירטואליים. אז רגע לפני שתנשקו את המפגשים לשלום הכירו את היוזמות שהפכו לפתרונות בתקופת הקורונה:

- מפגשי זומינג: מפגשים מאורגנים מראש אשר בדומה לתוכנית "דייט בחשכה" מאפשרת לקבוצה מצומצמת של אנשים להכיר זה את זה מבלי לראות את הפנים כדי שהמראה לא יהווה משקל מקדים על ההכרות. לאחר המפגש הווירטואלי וההחלטה על התעניינות במישהו או מישהי מהקבוצה יהיה ניתן לקיים מפגש אישי בזום עם אפשרות לראות זה את זה. המטרה היא למנוע מהמראה החיצוני להפוך לגורם משפיע בפסילת הקשר.

- קבוצות בפייסבוק: הסיטואציה שאליה הובילה אותנו הקורונה רק גרמה לפנויים/ות להבין שהבדידות היא לא משהו שהם מעוניינים בו, אלא להפך, הפנויים והפנויות נהפכו לצמאים יותר לזוגיות וליצירת קשרים, רבים רואים בזה דרך להתמודדות עם ה-לבד. המצב הזה הוביל להמון קבוצות פייסבוק להיכרויות שונות להיפתח, בין אם זה הכרויות סטוצים, קשרים רציניים או הכרויות למטרות אחרות ניתן למצוא קבוצות להכל. בין הקבוצות בהם תוכלו להכיר, תמצאו קבוצות המיודעות לכך באופן ישיר כמו, "ידידות חברות ואהבה", ואף קבוצות שרק בגלל מצב הקורונה אפשרו פוסטים להיכרויות שיעזרו לחברות הקבוצה לייצר קשרים כמו "סקסימאמא" ואפילו "מאמאצחיק" ועוד.

- מפגשים בסופר: ישנם את אלו שבחרו לצאת מתוך המסכים ולהעביר את ההכרות למפגש של פנים מול פנים ולכן הם בחרו בקביעת מפגש בסופרים השונים. הסופרים הינם חיוניים ועל כן הם פעילים ופתוחים לאורך כל ימי הקורונה, גם אם זה נשמע קצת מוזר או מצחיק, הסופרים מהווים מקום מפגש ניטרלי מעולה.

- אתרי הכרויות: אחד מהאפשרויות היותר ותיקות שמאפשרות מגוון רחב של הכרויות. עם תחילתה של מחלת הקורונה נרשמה עלייה משמעותית בהרשמה לאתרי ההיכרויות השונים, ועוד ועוד פרופילים נפתחו במטרה להפיח את הבדידות בתקופה שכה מלאה באי ודאות. אתרי ההיכרויות מהווים פלטפורמה מעולה בשל היכולת שלהם לספק מקום לכל סוגי הקשרים החל מהאפשרות להכיר לסטוץ, לזוגיות ואפילו למציאת קשרים לחתונה.

להיות לבד יכול להוביל לשיגעון ודכאון כך שכל דרך שמאפשרת להתנתק מהבדידות ולייצר שיח בן אנשים, מפגש וירטואלי או כל סוג של קשר הוא פתרון מעולה לימי הקורונה.

היכרויות בתקופת הקורונה

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

הלנה

הלנה

פורסם בתאריך: 07/03/2010 09:45:43

עדיף לא להיות אישה הלנה אצל גבר כבר בפגישה הראשונה, חשוב לאתגר את הגבר.

זכר אלפא

זכר אלפא

פורסם בתאריך: 24/03/2010 12:57:08

בקהילות אנושיות, זכר אלפא מסמל גבר עוצמתי, במעמד חברתי גבוה, נראה היטב, בנוי לתפארת מדינת ישראל, בעל בטחון עצמי מופרז.

הכרויות בין בני זוג - מאז ועד היום

הכרויות בין בני זוג - מאז ועד היום

פורסם בתאריך: 23/10/2009 19:09:28

איך אבות אבותינו הכירו את אהבת נפשם? ואיך אנחנו מכירים? הדרך שעברנו - מאז ועד היום.

דייט בריבוע

דייט בריבוע

פורסם בתאריך: 02/05/2010 09:57:12

עם כל כך הרבה אתרי הכירויות, נראה כי יש כל כך הרבה דגים בים, שלא יודעים איך לבחור. מותר לתפוס שתי ציפורים במכה?

מותר ואסור בדייט ראשון

מותר ואסור בדייט ראשון

פורסם בתאריך: 24/02/2011 09:45:12

מותר ואסור בדייט ראשון - מה עושים לפני הדייט, מה לספר במהלך הדייט ואיך להגיב במידה ומעוניינים בקשר גם לאחר הדייט.

זוגיות בתקופת המונדיאל

זוגיות בתקופת המונדיאל

פורסם בתאריך: 14/06/2010 22:04:05

זה קורה כל ארבע שנים, ולחודש בלבד, אך הנה שוב הזוגיות עומדת למבחן! איך שורדים את המונדיאל ושומרים על זוגיות תקינה?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר