היכרויות בתקופת הקורונה

איך להכיר בתקופת הקורונה בקלות גם מהבית

בתקופה זו שבה הקורונה נכנסה לחיינו בהפתעה ויצרה ריחוק חברתי, עולם ההיכרויות נפגע והדרכים הקונבנציונליות כבר לא היוו פתרון למפגשים והכרויות. לרגע היה נדמה שאפשר לומר שלום לדייטים ומפגשים, אך במקום זאת נולדו פתרונות יצירתיים למפגשים וירטואליים שאפשרו לפנויים והפנויות לייצר סוג של הכרות ומעיין דייט גם בתקופה זו.

פתרונות להיכרויות בתקופת הקורונה:
אם בעבר הפנויים והרווקים יכלו להיפגש בבתי קפה, מסעדות, פאבים, מועדונים ומקומות בילוי נוספים אשר היוו מקומות להיכרות ולקיומן של דייטים רבים, כיום הדרכים הללו נסגרו בשל משבר הקורונה. במקום זאת צצו דרכים ויוזמות חדשות למפגשים וכן נרשמה עלייה בדרכים ישנות להכרות המאפשרים מפגשי הכרות ווירטואליים. אז רגע לפני שתנשקו את המפגשים לשלום הכירו את היוזמות שהפכו לפתרונות בתקופת הקורונה:

- מפגשי זומינג: מפגשים מאורגנים מראש אשר בדומה לתוכנית "דייט בחשכה" מאפשרת לקבוצה מצומצמת של אנשים להכיר זה את זה מבלי לראות את הפנים כדי שהמראה לא יהווה משקל מקדים על ההכרות. לאחר המפגש הווירטואלי וההחלטה על התעניינות במישהו או מישהי מהקבוצה יהיה ניתן לקיים מפגש אישי בזום עם אפשרות לראות זה את זה. המטרה היא למנוע מהמראה החיצוני להפוך לגורם משפיע בפסילת הקשר.

- קבוצות בפייסבוק: הסיטואציה שאליה הובילה אותנו הקורונה רק גרמה לפנויים/ות להבין שהבדידות היא לא משהו שהם מעוניינים בו, אלא להפך, הפנויים והפנויות נהפכו לצמאים יותר לזוגיות וליצירת קשרים, רבים רואים בזה דרך להתמודדות עם ה-לבד. המצב הזה הוביל להמון קבוצות פייסבוק להיכרויות שונות להיפתח, בין אם זה הכרויות סטוצים, קשרים רציניים או הכרויות למטרות אחרות ניתן למצוא קבוצות להכל. בין הקבוצות בהם תוכלו להכיר, תמצאו קבוצות המיודעות לכך באופן ישיר כמו, "ידידות חברות ואהבה", ואף קבוצות שרק בגלל מצב הקורונה אפשרו פוסטים להיכרויות שיעזרו לחברות הקבוצה לייצר קשרים כמו "סקסימאמא" ואפילו "מאמאצחיק" ועוד.

- מפגשים בסופר: ישנם את אלו שבחרו לצאת מתוך המסכים ולהעביר את ההכרות למפגש של פנים מול פנים ולכן הם בחרו בקביעת מפגש בסופרים השונים. הסופרים הינם חיוניים ועל כן הם פעילים ופתוחים לאורך כל ימי הקורונה, גם אם זה נשמע קצת מוזר או מצחיק, הסופרים מהווים מקום מפגש ניטרלי מעולה.

- אתרי הכרויות: אחד מהאפשרויות היותר ותיקות שמאפשרות מגוון רחב של הכרויות. עם תחילתה של מחלת הקורונה נרשמה עלייה משמעותית בהרשמה לאתרי ההיכרויות השונים, ועוד ועוד פרופילים נפתחו במטרה להפיח את הבדידות בתקופה שכה מלאה באי ודאות. אתרי ההיכרויות מהווים פלטפורמה מעולה בשל היכולת שלהם לספק מקום לכל סוגי הקשרים החל מהאפשרות להכיר לסטוץ, לזוגיות ואפילו למציאת קשרים לחתונה.

להיות לבד יכול להוביל לשיגעון ודכאון כך שכל דרך שמאפשרת להתנתק מהבדידות ולייצר שיח בן אנשים, מפגש וירטואלי או כל סוג של קשר הוא פתרון מעולה לימי הקורונה.

היכרויות בתקופת הקורונה

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

מי משלם בדייט הראשון?

מי משלם בדייט הראשון?

פורסם בתאריך: 16/09/2013 16:56:35

מי משלם, אני או הוא? מי משלם בדייט? השאלה הנצחית... כאן תקבלו כמה תשובות מעניינות שיעזרו לכם להבין....

אומנות הנשיקות: איך לנשק טוב גבר?

אומנות הנשיקות: איך לנשק טוב גבר?

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 02/04/2024 11:13:35

נשיקה טובה בין אנשים גורמת לניצוצות וטובה לתחילתה של כל מערכת יחסים ואפילו משאירה טעם של עוד.

מי לוקח לי את השמיכה

מי לוקח לי את השמיכה

פורסם בתאריך: 30/04/2012 09:34:53

אחת ההנאות הגדולות ביותר של זוגיות היא שינה צד לצד. אבל פעמים רבות אני מתעורר באמצע הליל ותוהה מי לוקח לי את השמיכה

מזל בתולה (23 באוג – 22 בספ)

מזל בתולה (23 באוג – 22 בספ)

פורסם בתאריך: 14/11/2009 06:55:36

הבתולה חלק ממזלות האדמה. היא פרפקציוניסטית, מחושבת ומסודרת. איך היא מסתדרת עם כל שאר המזלות?

גופ ונפש

גופ ונפש

פורסם בתאריך: 18/04/2010 16:33:02

היכן אחד מתחיל והשני נגמר? מצב גופני לא טוב מערער את הנפש. מה עושים כשזה הנפש שמערערת את מצבנו הגופני, ואיך כל זה קשור לאהבה?

מזל גדי (22 בדצמבר - 19 בינואר)

מזל גדי (22 בדצמבר - 19 בינואר)

פורסם בתאריך: 18/11/2009 14:50:12

הגדיים, מקבוצת מזלות האדמה, מייצגים את יכולת ההתמדה בכל תחומי החיים והם סגורים ומפחדים מפגיעה.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר