הכרויות באינטרנט

הכרויות באינטרנט בעד או נגד


נפגשתם, הסתכלתם אחד על השניה, והדבר הראשון שבא לכם לעשות זה ללחוץ את היד, להגיד "היה נחמד" לעשות פרסה חזרה הביתה ולאחל דרך צלחה?

כל פגישה היא הרפתקה וכך גם כל הריטואל הכרוך בהיכרות כולה, בין אם זה פנים אל פנים או דרך אתרי היכרויות. בימינו, אתרים אלו הרבה יותר נפוצים מאשר פעם, ויותר מקובלים בחברה. בעבר, היינו מתביישים יותר בחיפוש זוגיות דרך אתרים, היום אני בודקת עם חברות שלי לפני כל פגישה שלא נצא בטעות עם אותו אחד, היות וכולנו משוטטות באותם אתרים. אז נכון, לעיתים קורים מקרים מביכים כמוזכרים לעיל אך בסופו של דבר גם אלו חוויות מצחיקות ששווה לעבור אותן בעבור האנשים והחוויות המדהימות שעוברים בדרך. 

אז מה באמת טוב באתרים? זאת אגדיר בעזרת ארבעת המ"מים:

מידע: ישנה אשליה שאנו מקבלים ´חתול בשק´ היות ולא יודעים מה באמת נקבל, אך במבט מעמיק, בעצם אנו מקבלים מידע רב ונגיש יותר על "מועמד/ת" דרך פרופיל באתר מאשר בקריצה חסרת משמעות בפאב. אותו פרופיל מספק לנו את כל המידע הדרוש- גיל, מגורים, מקצוע, סטטוס, גובה ועוד המון. מידע זה הוא חשוב ביותר למען הצלחת הקשר. כמובן שבמידה והמידע כוזב אנו מולכים שולל ולכן חשוב להיות כנים בעת כתיבת הפרופיל. 
חבל לגלות לאחר שעת שיחה שגרים רחוק מדי, צעירים/ מבוגרים מדי ובזבזנו זמנינו לשווא. 

מבחר: מה שיפה באתר ההיכרויות הוא שזה בעצם כמו לעשות ´שופינג´, כפי שאני נכנסת לחנות ומודדת שמלה, והמוכרת ניגשת ואומרת "זה מהמם עלייך ויש גם בצבע אדום", כך אני נכנסת לאתר, בוחרת עלם צעיר, ואומרת לעצמי "הוא יראה נהדר איתי, רק אולי אם היה כזה בגבוה, לא מעשן, עיניים כחולות ועו"ד מצליח". ממש התאמה לפי הזמנה. 

מבוכה פעם, גבר התחיל עם בחורה בפאסון, מציע לה ורד (ובואו נודה בזה- הנשים היו פחות בררניות), והיום הגבר מציע לאישה דרינק בשביל לשכר אותה. קלאסי. מה לעשות, הרומנטיקה של פעם נמוגה, והיום, כדי שגבר יתחיל עם בחורה במועדון עליו להיות אחרי שתי בירות לפחות, וכל זאת נובע מתוך הפחד מדחייה- ממבוכה. דרוש אומץ בשביל להתחיל עם בחור/ה, קשה לדעת אם הצד השני בעניין או לא, ולא נעים לקבל סירוב.
אתה מתחיל איתה והיא צוחקת עליך, את ניגשת אליו והוא זורם רק כדי להרשים את חבריו.
אם הכרת אותה באתר, ונפגשתם לראשונה, אין מצב שתשאל אותה "את בעניין?" והיא תענה "לא, סתם עצרתי לקנות סיגריות".

משמעות: באתר, ישנו סיכוי טוב יותר לקשר משמעותי בעקבות ´קריצה´, מאשר אותה קריצה בפאב. כל אחד מגדיר מה מחפש, וקל יותר לדעת את כוונת הצד השני, אז נכון- אצל נשים תמיד קשה לדעת מה הן רוצות, אבל ברוב המקרים, אנשים המחפשים קשר באתרים, מעונינים בקשר רציני. לרוב, גבר לא מתבונן על בחורה במועדון, ואומר "וואוו, איזה מוח מהמם יש לה, היא נראית אינטיליגנטית ובטח תהיה אמא טובה". לעומת זאת, באתר יוכל להתרשם ממנה וההודעה שיכתוב לה בבית מול המחשב תהיה שקולה לאחר עיון בכרטיס ולא עקב התערבות של ידידותיו הבירה והוודקה.
כך, נוצר מתאם טוב יותר!

(בחירת המינים בדוגמאות הרשומות היא אקראית לחלוטין והן מתייחסות באופן שווה לשני המינים.)
 

הכרויות באינטרנט

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

לאיזה שכבת גיל מתאים אתר היכרויות

לאיזה שכבת גיל מתאים אתר היכרויות

פורסם בתאריך: 07/03/2022 08:41:56

מגיל 18 ומעלה אתר היכרויות הוא בדיוק במקום עבורכם למצוא זוגיות. בכתבה הבאה נדבר לאיזה גילאים מתאים אתר הכרויות ובאילו סיטואציות.

כתיבת פרופיל באתר היכרויות

כתיבת פרופיל באתר היכרויות

פורסם בתאריך: 20/10/2010 22:52:17

הרבה דברים חיוניים לחיים לא לימדו אותנו בבית ספר. אחד מהם הינו הדרך הנכונה לכתיבת פרופיל באתר הכירויות.

תפוז

תפוז

פורסם בתאריך: 21/04/2010 17:54:44

לפעמים כשאנחנו מתכתבים עם אחרים באתרי הכירויות יוצא לנו לתהות מדוע בחרו כינוי כזה או אחר. לפעמים לא צריך ללכת רחוק מדי.

לצאת לעצמאות

לצאת לעצמאות

פורסם בתאריך: 21/04/2010 17:40:33

חופשי זה לא תמיד לגמרי לבד. בעזרת האיזון הנכון אפשר למצוא את המתכון, איך יוצאים לעצמאות ולחופש ונשארים בתוך הקשר?

זוגיות שלילית – אבחון וניתוק

זוגיות שלילית – אבחון וניתוק

פורסם בתאריך: 03/04/2013 11:23:41

לעיתים רוצה הגורל ואנו נופלים ברשתה של זוגיות שלילית. לפניכם תהליך אבחון וניתוק בכדי לצאת מזוגיות זו.

חופש ראשון יחד

חופש ראשון יחד

פורסם בתאריך: 05/02/2012 16:14:59

הזוגיות שלכם מושלמת? כולם מקנאים? חופש ראשון יחד מהווה לכם אבן בוחן חשובה בנוגע להמשך הצלחתו של הקשר.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר