הכל מתוק בהתחלה

הנה, את מכירה מישהו, את כלכך בטוחה שזה זה, נותנת מעצמך כלכך, בתחילה את לא ממש סגורה עליו אבל הוא כל כך משתדל שאת מוכנה ללכת עם זה עד הסוף, איך אפשר לסרב לאותו אחד ששולח לך הודעות רומנטיות, איך אפשר לסרב לפרחים המגיעים, חיזורים, תפקידם בסופו של דבר לגרום לך ולכולם להכנע לאהבה

אז איך ממשיכים?

את מסכימה, את מרגישה מוכנה ונרגשת לפתוח את ליבך שוב לאחר שנפגעת כלכך הרבה פעמים אבל מוכנה, את בהחלט מוכנה לקחת שוב את הסיכון ואת אומרת לעצמך אז איך ממשיכים ולא מפחדים? הפחד, הפחד שוב משתק אותך אבל את בשלך רוצה לתת לעצמך את הצאנס. אתם מתנים אהבה לראשונה ומביאים את הרגש אל תוך הלב, הכל נפלא, המים עדיין שקטים, אתם מסכימים כמעט על הכל, אתם אפילו מסכימים שצבע ירוק יכול להפוך כחול רק אם תערבבו אותו בצורה הנכונה, אתם הופכים לאחד כמעט בכל דבר אפשרי, האמנם? אף אחד לא פסימי אבל ימים תפקידם להגיד מסתבר.

הכל מתוק בהתחלה, זה אכן נכון, אם החיים היו יכולים לחייך אליכם ולהראות לכם ציור של פרפר גדול הם היו עושים זאת, בהתחלה הכל אכן מושלם עד שאת יושבת איתו בבר וקולטת שהדברים מאוד מעניינים אותו מהצד, את קולטת שהוא מביט לצדדים וקצת חוששת שלא יקבל נקע קשה בצוואר, "את דואגת" גם המנקע של הצוואר שלו אך בעיקר משברון הלב שאולי יפציע שוב אצלך.

לא מתאים לך להפגע יותר, אז את מוצאת את עצמך מתחילה בשקט בשקט לפזר את עצמך אצל אחרים שימלאו את הנקבים האלה החלולים שיש בתוכך, מישהו שם לא מספק לך את מה שסיפר שהוא מספק באליפות גמורה, מישהו שם אולי ניסה להרשים אותך בתחילת הקשר ועכשיו שיצר הכיבוש נשאר מאחור וסומן אפשר להרגע, אפשר?

אין מובן מאליו

אין באמת מובן מאליו, זה הם שמנסים לעשות זאת כך כשהם רואים שאת כלכך מיוחדת, שותקת, מקבלת, מחייכת ובעיקר נותנת להם מעצמכם, הם כלכך בטוחים שזה שלהם ומפרשים לא פעם את עומק ליבך לחולשתך, אבל למטבע יש בהחלט שני צדדים ולך אין בעיה לרעות בשדות זרים ולהראות להם שיש אחריהם וגם איתם חיים, אז נכון שזה לא נשמע הכי מדהים אבל זה מה שמתרחש כשנוצרים להם החסכים, החסכים שאתם מכירים כלכך טוב מחזיקים מילה נרדפת לבגידה, דעו לכם מלומדיי, דעו דבר אחד, אין מובן מאליו בשום דבר והבגידה היא בסך הכל תוצר של חסך שאתם יצרתם כמו כל דבר אחר בחיים וגם לחיים יש את התמורה שלהם כשהם לא מקבלים את מה שציפו לו.


אם גם אתכם לקחו כמובן מאליו, ספרו לנו, נשמח לשמוע.
הכל מתוק בהתחלה

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

אהבה בין הים להר הכרמל

אהבה בין הים להר הכרמל

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 02/12/2024 09:29:21

תושבי העיר חיפה? מחפשים קשר של ידידות או קשר של זוגיות ונישואין? במאמר זה תוכלו להבין יותר את הקשר בין היכרויות לחיפה.

מה נשתנה?

מה נשתנה?

פורסם בתאריך: 01/04/2010 23:35:58

מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? איך נמנעים מערב שכולו מרור.

החורף שמקרב: טיפים להכיר אנשים חדשים

החורף שמקרב: טיפים להכיר אנשים חדשים

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 08/01/2026 12:48:43

כשקר בחוץ, הלב מחפש חום. חיבורים חדשים עכשיו נראים קלים יותר-ותשוקה מתעוררת בכל מפגש. למדו את הכללים ליהנות מקרבה וטעימה של עוד.

מה עדיף לא לדעת על המחזר

מה עדיף לא לדעת על המחזר

פורסם בתאריך: 05/06/2011 12:45:57

ישנם מצבים בהם את רוצה לדעת פרטים רבים על זה שמחזר, אך האם יש דברים שלא היית רוצה לדעת על המחזר שלך?

אטרף

אטרף

פורסם בתאריך: 25/02/2010 09:28:31

כמו אטרף של מכירת סוף עונה, כך יהיה גם האטרף למכירת החיסול של האנשים השווים באתרי הכירויות. מהו אותו אטרף?

כך תשמרו על הפרטיות שלכם בלי להסתגר

כך תשמרו על הפרטיות שלכם בלי להסתגר

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 08/10/2026 13:17:03

כמה כדאי לחשוף בתחילת הכרות, מה עדיף לשמור להמשך ואיך יוצרים קרבה בלי לוותר על פרטיות ועל תחושת הביטחון.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר