הכל מתוק בהתחלה

הנה, את מכירה מישהו, את כלכך בטוחה שזה זה, נותנת מעצמך כלכך, בתחילה את לא ממש סגורה עליו אבל הוא כל כך משתדל שאת מוכנה ללכת עם זה עד הסוף, איך אפשר לסרב לאותו אחד ששולח לך הודעות רומנטיות, איך אפשר לסרב לפרחים המגיעים, חיזורים, תפקידם בסופו של דבר לגרום לך ולכולם להכנע לאהבה

אז איך ממשיכים?

את מסכימה, את מרגישה מוכנה ונרגשת לפתוח את ליבך שוב לאחר שנפגעת כלכך הרבה פעמים אבל מוכנה, את בהחלט מוכנה לקחת שוב את הסיכון ואת אומרת לעצמך אז איך ממשיכים ולא מפחדים? הפחד, הפחד שוב משתק אותך אבל את בשלך רוצה לתת לעצמך את הצאנס. אתם מתנים אהבה לראשונה ומביאים את הרגש אל תוך הלב, הכל נפלא, המים עדיין שקטים, אתם מסכימים כמעט על הכל, אתם אפילו מסכימים שצבע ירוק יכול להפוך כחול רק אם תערבבו אותו בצורה הנכונה, אתם הופכים לאחד כמעט בכל דבר אפשרי, האמנם? אף אחד לא פסימי אבל ימים תפקידם להגיד מסתבר.

הכל מתוק בהתחלה, זה אכן נכון, אם החיים היו יכולים לחייך אליכם ולהראות לכם ציור של פרפר גדול הם היו עושים זאת, בהתחלה הכל אכן מושלם עד שאת יושבת איתו בבר וקולטת שהדברים מאוד מעניינים אותו מהצד, את קולטת שהוא מביט לצדדים וקצת חוששת שלא יקבל נקע קשה בצוואר, "את דואגת" גם המנקע של הצוואר שלו אך בעיקר משברון הלב שאולי יפציע שוב אצלך.

לא מתאים לך להפגע יותר, אז את מוצאת את עצמך מתחילה בשקט בשקט לפזר את עצמך אצל אחרים שימלאו את הנקבים האלה החלולים שיש בתוכך, מישהו שם לא מספק לך את מה שסיפר שהוא מספק באליפות גמורה, מישהו שם אולי ניסה להרשים אותך בתחילת הקשר ועכשיו שיצר הכיבוש נשאר מאחור וסומן אפשר להרגע, אפשר?

אין מובן מאליו

אין באמת מובן מאליו, זה הם שמנסים לעשות זאת כך כשהם רואים שאת כלכך מיוחדת, שותקת, מקבלת, מחייכת ובעיקר נותנת להם מעצמכם, הם כלכך בטוחים שזה שלהם ומפרשים לא פעם את עומק ליבך לחולשתך, אבל למטבע יש בהחלט שני צדדים ולך אין בעיה לרעות בשדות זרים ולהראות להם שיש אחריהם וגם איתם חיים, אז נכון שזה לא נשמע הכי מדהים אבל זה מה שמתרחש כשנוצרים להם החסכים, החסכים שאתם מכירים כלכך טוב מחזיקים מילה נרדפת לבגידה, דעו לכם מלומדיי, דעו דבר אחד, אין מובן מאליו בשום דבר והבגידה היא בסך הכל תוצר של חסך שאתם יצרתם כמו כל דבר אחר בחיים וגם לחיים יש את התמורה שלהם כשהם לא מקבלים את מה שציפו לו.


אם גם אתכם לקחו כמובן מאליו, ספרו לנו, נשמח לשמוע.
הכל מתוק בהתחלה

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

איך מתגברים על בגידה?

איך מתגברים על בגידה?

פורסם בתאריך: 08/06/2021 11:32:42

לרוב, קשר זוגי מסתיים מסתיים בכאב גדול, כאשר סיבת פירוק הקשר היא בגידה.
אם חוויתם פרידה בעקבות בגידה, אם לבכם פגוע ישנם כמה דברים שחשוב שתדעו...

מחפשים ריגוש מהיר ועוצמתי?

מחפשים ריגוש מהיר ועוצמתי?

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 12/02/2026 13:21:31

מפגש דיסקרטי לאנשים שמחפשים חיבור אמיתי וריגוש. כימיה טובה והנאה בלי מחויבויות מיותרות. לילה אחד יכול להיות בלתי נשכח.

ספיד דייט

ספיד דייט

פורסם בתאריך: 11/04/2022 13:10:09

ספיד דייט שאלות חשובות שימצאו חן בעינכם

מה חשוב לנשים בקשר

מה חשוב לנשים בקשר

פורסם בתאריך: 09/07/2014 11:17:36

נשים, עולם בפני עצמו ולא תמיד ניתן להבין מה חשוב להן ומה יותר. מה חשוב לנשים בקשר?

האם אתה אוהב אותי

האם אתה אוהב אותי

פורסם בתאריך: 29/04/2013 16:11:14

את השאלה הזו כולם שמעו לא פעם, מדוע נשים צריכות את החיזוק והאם מדובר רק בהן?

ליצור חיבורים עם עשירים מצליחים

ליצור חיבורים עם עשירים מצליחים

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 15/12/2025 11:25:31

גלה את הדרך להכיר אנשים מצליחים ולהיכנס למעגלי היוקרה. למדו למשוך את האנשים לחיבורים משמעותיים ואיכותיים.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר