הכל מתוק בהתחלה

הנה, את מכירה מישהו, את כלכך בטוחה שזה זה, נותנת מעצמך כלכך, בתחילה את לא ממש סגורה עליו אבל הוא כל כך משתדל שאת מוכנה ללכת עם זה עד הסוף, איך אפשר לסרב לאותו אחד ששולח לך הודעות רומנטיות, איך אפשר לסרב לפרחים המגיעים, חיזורים, תפקידם בסופו של דבר לגרום לך ולכולם להכנע לאהבה

אז איך ממשיכים?

את מסכימה, את מרגישה מוכנה ונרגשת לפתוח את ליבך שוב לאחר שנפגעת כלכך הרבה פעמים אבל מוכנה, את בהחלט מוכנה לקחת שוב את הסיכון ואת אומרת לעצמך אז איך ממשיכים ולא מפחדים? הפחד, הפחד שוב משתק אותך אבל את בשלך רוצה לתת לעצמך את הצאנס. אתם מתנים אהבה לראשונה ומביאים את הרגש אל תוך הלב, הכל נפלא, המים עדיין שקטים, אתם מסכימים כמעט על הכל, אתם אפילו מסכימים שצבע ירוק יכול להפוך כחול רק אם תערבבו אותו בצורה הנכונה, אתם הופכים לאחד כמעט בכל דבר אפשרי, האמנם? אף אחד לא פסימי אבל ימים תפקידם להגיד מסתבר.

הכל מתוק בהתחלה, זה אכן נכון, אם החיים היו יכולים לחייך אליכם ולהראות לכם ציור של פרפר גדול הם היו עושים זאת, בהתחלה הכל אכן מושלם עד שאת יושבת איתו בבר וקולטת שהדברים מאוד מעניינים אותו מהצד, את קולטת שהוא מביט לצדדים וקצת חוששת שלא יקבל נקע קשה בצוואר, "את דואגת" גם המנקע של הצוואר שלו אך בעיקר משברון הלב שאולי יפציע שוב אצלך.

לא מתאים לך להפגע יותר, אז את מוצאת את עצמך מתחילה בשקט בשקט לפזר את עצמך אצל אחרים שימלאו את הנקבים האלה החלולים שיש בתוכך, מישהו שם לא מספק לך את מה שסיפר שהוא מספק באליפות גמורה, מישהו שם אולי ניסה להרשים אותך בתחילת הקשר ועכשיו שיצר הכיבוש נשאר מאחור וסומן אפשר להרגע, אפשר?

אין מובן מאליו

אין באמת מובן מאליו, זה הם שמנסים לעשות זאת כך כשהם רואים שאת כלכך מיוחדת, שותקת, מקבלת, מחייכת ובעיקר נותנת להם מעצמכם, הם כלכך בטוחים שזה שלהם ומפרשים לא פעם את עומק ליבך לחולשתך, אבל למטבע יש בהחלט שני צדדים ולך אין בעיה לרעות בשדות זרים ולהראות להם שיש אחריהם וגם איתם חיים, אז נכון שזה לא נשמע הכי מדהים אבל זה מה שמתרחש כשנוצרים להם החסכים, החסכים שאתם מכירים כלכך טוב מחזיקים מילה נרדפת לבגידה, דעו לכם מלומדיי, דעו דבר אחד, אין מובן מאליו בשום דבר והבגידה היא בסך הכל תוצר של חסך שאתם יצרתם כמו כל דבר אחר בחיים וגם לחיים יש את התמורה שלהם כשהם לא מקבלים את מה שציפו לו.


אם גם אתכם לקחו כמובן מאליו, ספרו לנו, נשמח לשמוע.
הכל מתוק בהתחלה

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

הכרויות באינטרנט בעד או נגד?

הכרויות באינטרנט בעד או נגד?

פורסם בתאריך: 03/02/2010 23:49:19

עוד פגישה כושלת? אהבה ממבט ראשון? הכל יכול להיות בהיכרויות דרך האינטרנט... כדאי או לא כדאי?

רעיונות לדייטים לא פחות ממושלמים

רעיונות לדייטים לא פחות ממושלמים

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 28/08/2025 10:45:02

לחפש רעיונות חדשים לדייט זאת לא תמיד משימה פשוטה, לכן אנחנו אספנו עבורכם את כל הרעיונות שיהפכו את הדייט למושלם

אהבה כפולה

אהבה כפולה

פורסם בתאריך: 11/08/2011 16:30:58

אהבה כפולה נשמעת מושכת אבל היא יכולה להתפתח לבעיה גדולה שתפגע בכל הצדדים המעורבים. האם זה שווה את זה?

רעיונות לדייט

רעיונות לדייט

פורסם בתאריך: 19/09/2011 12:08:28

מרגישים שנמאס לכם כבר לטחון פאבים ובתי קפה? אספנו עבורכם מספר רעיונות מדליקים לדייטים.

אי אפשר לקנות אהבה

אי אפשר לקנות אהבה

פורסם בתאריך: 03/06/2013 14:10:11

האם סיפורי אהבה עדיין שרירים וקיימים בפועל? מהי אהבה? מה על האביר על הסוס? אהבה.

מה משאיר זוגות מאושרים

מה משאיר זוגות מאושרים

פורסם בתאריך: 08/07/2013 12:02:33

איך ישנם זוגות שנשארים מאושרים ונלהבים במשך שנים, בעוד תשוקתם ואהבתם של זוגות אחרים כבים מהר מאוד

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר