דייט בריבוע

בעבר, לפני שהפכנו לכפר גלובלי קטן, אנשים היו פוגשים את בני ובנות זוגם מתחת לבית, בשכונה, דרך הדוד/ה, או במקרים מסוימים אפילו דרך שידוכים של ההורים. מבחר האפשרויות היה קטן ומוגבל, לרוב באזור גיאוגרפי מצומצם, וכך הבחירה היתה יחסית... פשוטה.

כיום, עם כל כך הרבה אתרי הכרויות, והזדמנויות להכיר אנשים, נראה כי יש כל כך הרבה דגים בים, שלא ממש יודעים איך לבחור. כמובן שבענייני אהבה, הדברים לא הולכים על פי הזמנה, ולפעמים אנחנו נקלעים לתקופות יובש כפויות וארוכות. אבל מה קורה כשהמזל משחק לנו ויש פתאום אופציות מרובות? אז נכון, אמנם מדובר בצרות של עשירים, אבל בכל זאת צרות!

אם למשל התחלתם לצ´וטט במקביל עם שתי בחורות יפות באתר הכרויות? או אם התחיל איתך מישהו במועדון ובמקביל חברה החליטה לסדר לך איזה ידידון? מה עושים כשיש יותר מאופציה לדייט אחד...? האם צריך לבחור או ללכת על כל הקופה בגדול? האם כדאי לשים אופציה אחת בהמתנה או שמותר לתפוס שתי ציפורים במכה?

אז גם בסוגיה זו, כמו בכל דבר בחיים, יש כמה גישות. יש את אלו שיאמרו כי כל עוד רק יוצאים, אין מחויבות וכל האמצעים כשרים! לא מעט אנשים מעדיפים "לירות לכל הכיוונים" עד אשר ימצא הזיווג המתאים. ולמה לא בעצם? ממש כמו שעושים סקר שוק, עד שבוחרים את המוצר המתאים ביותר עבורכם, מבחינת קריטריונים של מחיר, איכות וכמות, כך גם לא תתפשרו על התאמה של בן או בת זוג. לא סתם נוצר ה"ספיד דייטינג", מפגש בו קבוצה מאורגנת של נשים וגברים נפגשים לדייט משותף, בו יוכלו להתרשם מכולם ולבחור עבורם את מי שמתאים. כך בערב אחד מגדילים את הסיכוי למציאת האחת או האחד הרצוי.

ומה אומרים המתנגדים? שלא תמיד אחרי פגישה אחת כבר יודעים... וכך אם יצאנו לדייט בריבוע, האם נוכל להמשיך את הסיפור באופן קבוע? אז פה זה כבר הופך לבעייתי, כי אם יוצאים עם שניים (או יותר) במקביל, קשה לפתח משהו רציני. אלא אם כן אתם "הרווק", קשה לתמרן בין כולם ולצאת מנצחים במשחק. בסוף תמיד יוצאת מעין קומדיית מצבים, כשהאחד מגלה על השני, ואת הסוף אתם כבר יודעים...

בכדי לתת צ´אנס לדברים להתפתח בכיוון הנכון, כדאי להתמקד ולהשקיע באופן אמיתי בקשר, להכיר לעומק ולראות אם זה מה שאתם מחפשים בעצם. ובכל אופציה שאתם לא בוחרים, בין אם דייט בריבוע או יחידני, תשתדלו לפתוח על השולחן את הקלפים, ולהיות כנים בכוונותיכם אחד עם השני. שיהיה בהצלחה!
דייט בריבוע

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

סילבסטר 2012

סילבסטר 2012

פורסם בתאריך: 28/12/2011 16:36:39

הסילבסטר מתקרב בצעדי ענק ואיתו גם החגיגות הידועות. מה איתכם? יש לכם תוכניות לסילבסטר?

הכרויות לבכירים ובכירות

הכרויות לבכירים ובכירות

פורסם בתאריך: 08/11/2011 11:30:16

במקום העבודה כוכבכם דורך אך בחיי האהבה אתם מרגישים ככוכב נופל? למדו איך בכירים מצליחים לנהל חיי אהבה.

קהילה צעירה ותוססת מחפשת אהבה

קהילה צעירה ותוססת מחפשת אהבה

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 02/12/2024 09:40:52

כתבה זו פונה לתושבי העיר באר שבע, תוכלו לקרוא ולקבל הסבר מפורט על ההיכרויות והאפשרויות שיש לבירת הנגב להציע לכם ולכן.

הכרויות למפונים

הכרויות למפונים

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 14/08/2024 14:33:10

להכיר בתקופת מלחמה יכול להיות מאתגר, מתסכל ולא פשוט בכלל אך במאמר שלפניכם הכנו בדיוק את הטיפים הנכונים להכרות בתקופה כזאת.

הכרויות בקורונה - כל הדרכים לארגון מפגש בעידן של ריחוק חברתי

הכרויות בקורונה - כל הדרכים לארגון מפגש בעידן של ריחוק חברתי

פורסם בתאריך: 22/02/2021 12:21:08

מגוון פתרונות יצירתיים למפגשים וירטואליים שמאפשרים לפנויים והפנויות לייצר סוג של הכרות ומעיין דייט גם בתקופה זו.

הציפיות וההמתנה למפגש

הציפיות וההמתנה למפגש

פורסם בתאריך: 02/08/2012 17:06:44

אתם נמצאים בשלב ציפיות וההמתנה למפגש הקרב ובא ואינכם מצליחים להירגע? חבל. מדובר בשלב מהנה שיש למצות עד תום.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר