דייט בריבוע

בעבר, לפני שהפכנו לכפר גלובלי קטן, אנשים היו פוגשים את בני ובנות זוגם מתחת לבית, בשכונה, דרך הדוד/ה, או במקרים מסוימים אפילו דרך שידוכים של ההורים. מבחר האפשרויות היה קטן ומוגבל, לרוב באזור גיאוגרפי מצומצם, וכך הבחירה היתה יחסית... פשוטה.

כיום, עם כל כך הרבה אתרי הכרויות, והזדמנויות להכיר אנשים, נראה כי יש כל כך הרבה דגים בים, שלא ממש יודעים איך לבחור. כמובן שבענייני אהבה, הדברים לא הולכים על פי הזמנה, ולפעמים אנחנו נקלעים לתקופות יובש כפויות וארוכות. אבל מה קורה כשהמזל משחק לנו ויש פתאום אופציות מרובות? אז נכון, אמנם מדובר בצרות של עשירים, אבל בכל זאת צרות!

אם למשל התחלתם לצ´וטט במקביל עם שתי בחורות יפות באתר הכרויות? או אם התחיל איתך מישהו במועדון ובמקביל חברה החליטה לסדר לך איזה ידידון? מה עושים כשיש יותר מאופציה לדייט אחד...? האם צריך לבחור או ללכת על כל הקופה בגדול? האם כדאי לשים אופציה אחת בהמתנה או שמותר לתפוס שתי ציפורים במכה?

אז גם בסוגיה זו, כמו בכל דבר בחיים, יש כמה גישות. יש את אלו שיאמרו כי כל עוד רק יוצאים, אין מחויבות וכל האמצעים כשרים! לא מעט אנשים מעדיפים "לירות לכל הכיוונים" עד אשר ימצא הזיווג המתאים. ולמה לא בעצם? ממש כמו שעושים סקר שוק, עד שבוחרים את המוצר המתאים ביותר עבורכם, מבחינת קריטריונים של מחיר, איכות וכמות, כך גם לא תתפשרו על התאמה של בן או בת זוג. לא סתם נוצר ה"ספיד דייטינג", מפגש בו קבוצה מאורגנת של נשים וגברים נפגשים לדייט משותף, בו יוכלו להתרשם מכולם ולבחור עבורם את מי שמתאים. כך בערב אחד מגדילים את הסיכוי למציאת האחת או האחד הרצוי.

ומה אומרים המתנגדים? שלא תמיד אחרי פגישה אחת כבר יודעים... וכך אם יצאנו לדייט בריבוע, האם נוכל להמשיך את הסיפור באופן קבוע? אז פה זה כבר הופך לבעייתי, כי אם יוצאים עם שניים (או יותר) במקביל, קשה לפתח משהו רציני. אלא אם כן אתם "הרווק", קשה לתמרן בין כולם ולצאת מנצחים במשחק. בסוף תמיד יוצאת מעין קומדיית מצבים, כשהאחד מגלה על השני, ואת הסוף אתם כבר יודעים...

בכדי לתת צ´אנס לדברים להתפתח בכיוון הנכון, כדאי להתמקד ולהשקיע באופן אמיתי בקשר, להכיר לעומק ולראות אם זה מה שאתם מחפשים בעצם. ובכל אופציה שאתם לא בוחרים, בין אם דייט בריבוע או יחידני, תשתדלו לפתוח על השולחן את הקלפים, ולהיות כנים בכוונותיכם אחד עם השני. שיהיה בהצלחה!
דייט בריבוע

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

קמצנות בקשר

קמצנות בקשר

פורסם בתאריך: 01/07/2012 15:37:46

קמצנות בקשר היא מחלה שמכרסמת לאיטה באהבה ובמערכת היחסים שלנו. מה עושים במידה ועולים גילויי קמצנות מהצד השני?

התאהבתי במרצה שלי

התאהבתי במרצה שלי

פורסם בתאריך: 08/07/2012 17:22:40

נוח להתאהב בדמויות סמכותיות שנמצאות בחיינו. יש משהו מאוד מושך בכוח שהן מחזיקות.

עשרת המתנות המקוריות לגבר ולאישה

עשרת המתנות המקוריות לגבר ולאישה

מאת: צוות האתר

פורסם בתאריך: 16/05/2024 14:08:18

מתנות הן תמיד דבר נפלא, מחווה יפה עבור הבן אדם שאנחנו אוהבים אז בואו לגלות מהי המתנה המדויקת עבורם.

מי אוהב יותר

מי אוהב יותר

פורסם בתאריך: 12/07/2012 13:20:09

מי אוהב יותר? האם זה נכון מה שאומרים שהאישה היא תמיד זו שאוהבת יותר והגבר הוא זה שנמנע מאהבה?או ההפך?

סיפור הכרויות

סיפור הכרויות

פורסם בתאריך: 24/11/2009 00:16:43

דפנה ורוחניק מצאו אהבה באמצעות רשת חברתית שהתעצמה וגדלה. בואו לשמוע כאן את הסיפור המלא.

סקסטינג - מה זה אומר ואיך עושים בצורה בטוחה ומהנה

סקסטינג - מה זה אומר ואיך עושים בצורה בטוחה ומהנה

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 29/09/2025 10:21:33

בעולם שכולו דיגיטלי התכתבות מינית או "סקסטינג" הפך להיות חלק מהשפה הרומנטית. אם זה מעניין גם אתכם כדאי לכם להיכנס לכתבה הבאה

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר