דייטבר

לא פעם בעברי יצא לי להתלבט, לאיפה אפשר לצאת עם הדייט? האם בית קפה יהיה נכון בשביל להכיר או שעדיף לצאת ולקרוע את העיר? ומה עם סרט רומנטי לשם האווירה, או שמא תהיה זו טעות במידה ונרצה לסיים עם הסיוט במהרה?

אם פעם היינו עסוקים בשאלות קיומיות של לאיפה לצאת, מה ללבוש ואיך להסמיק, אחרי עשרות דייטים מפתחים כבר מיומנות וכישורים, וגם מקום נוח ומתאים. אם פעם עוד התלבטתי לאן ללכת, מה מתאים ואיך אפשר לגוון, היום כבר יש לי מראש דייטבר שכונתי קבוע ואיכותי.
דייט הוא אינו מפגש רגיל, ודורש את התנאים האופטימאליים בהתאם למאפייניו הייחודיים. אז מדוע דייטבר הוא המקום המתאים?

קודם כל חשוב לי להבהיר, כי דייטבר מיועד לדייטים ראשונים. כמובן שלאחר הכרות או מפגש קודם, אפשר לגוון ולנסות גם מקום אחר. אבל אם מדובר בדייט ראשון, כשעדיין לא מכירים, יש סיכון להרבה מצבים מביכים ובלתי נעימים.

בואו נניח כי החלטנו לצאת לבית קפה, מקום נעים ושקט, ונועד למפגשים חברתיים שונים. החיובי בכך זה שאפשר "לחתוך" מהר, אם רואים שזה לא הולך, אחרי כוס אחת של קפה, אפשר כבר להגיד שלום יפה. בנוסף, לדברנים שבינינו, יש תנאים נוחים להכביר במילים. אך מה עושים כשמגלים שאין ממש נושאי שיחה משותפים?

לפני שנחזור לאפשרות של דייטבר למפגש ראשון, אופציה נוספת היא מסעדה. אך שם יש אותה בעיה, פלוס חשבון גדול יותר בסוף הארוחה (בעיה לצד שמשלם, כמובן, ולא אמרתי מי...). ובסרט? בעיה אחרת. אי אפשר לדבר ולהכיר, וכל המתח של המפגש נשאר באוויר...
ואם במתח עסקינן, בבית זה הכי מסוכן, שכן עלולים לתת רושם מוטעה או להיסחף למעשה פזיז אם המתח עולה...!

אז כל שנותר זה דייטבר . יש בדיוק את האווירה הנכונה, עם מוסיקת רקע טובה, אין לחץ לדבר ויש אלכוהול בשביל להשתחרר. בבר נראה שאפשר למצוא בדיוק את המינון הנכון. אמצו גם אתם דייטבר משלכם! ואם מצאתם כי יש פה סיכוי טוב לאהבה, אל תהססו לגוון בפגישה הבאה.
דייטבר

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

משיכה מינית

משיכה מינית

פורסם בתאריך: 10/05/2022 13:28:31

בוודאי יצא לכם לחוות מתח מיני בימי התיכון שלכם, בצבא או במקום העבודה שלכם. ולמי שכבר שכח, בשל הזמן הרב שחלף מאז, נדון במאמר זה על משיכה מינית סימנים.

אגו בזוגיות: איך מתמודדים?

אגו בזוגיות: איך מתמודדים?

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 22/08/2024 11:53:33

אגו במערכות יחסים מרחיק ומשפיע על הקשר בין בני הזוג ויכול להרחיקם אך צריך ללמוד איך ניתן למתן זאת בעזרת המאמר.

להתחתן, להתפלל, להתעשר - החתונה שלי

להתחתן, להתפלל, להתעשר - החתונה שלי

פורסם בתאריך: 15/02/2017 12:58:33

הציעו לך נישואין? תתחילו לחפש אולם... לא צריך להתחתן עם גבר עשיר. אפשר להתחתן עם בחיר לבך ולהרוויח מזה יופי. הכירי את השלבים בארגון חתונה שיקלו עליך, יחסכו בהוצאות, ויפחיתו את המריבות.

הזיווג המושלם בעידן הפייסבוק: כשאסטרולוגיה פוגשת רשתות חברתיות

הזיווג המושלם בעידן הפייסבוק: כשאסטרולוגיה פוגשת רשתות חברתיות

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 04/08/2024 15:12:22

בעידן של היום קיימות המון אופציות הכרויות אבל אם מכירים צריך לעשות את זה בדרך הנכונה עם טיפים מאיתנו.

למה קשה למצוא את המושלם

למה קשה למצוא את המושלם

פורסם בתאריך: 15/07/2012 16:16:55

אתן דואגות להיות מטופחות ומגונדרות. מתאמנות באופן קבוע ועם כל זאת משהו לא עובד. למה קשה למצוא את המושלם?

מכתבי אהבה וירטואליים

מכתבי אהבה וירטואליים

פורסם בתאריך: 15/02/2017 12:50:26

לפעמים אנחנו חושבים שאיחרנו את רכבת האהבה, שכבר לא נמצא מישהו שיחבק אותנו בלילות קרים או ילך איתנו לטיול על חוף הים, יחגוג איתנו ימי הולדת לאורך שנים ויעניק מתנה מושלמת כמו יום כיף בספא.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר