דייטבר

לא פעם בעברי יצא לי להתלבט, לאיפה אפשר לצאת עם הדייט? האם בית קפה יהיה נכון בשביל להכיר או שעדיף לצאת ולקרוע את העיר? ומה עם סרט רומנטי לשם האווירה, או שמא תהיה זו טעות במידה ונרצה לסיים עם הסיוט במהרה?

אם פעם היינו עסוקים בשאלות קיומיות של לאיפה לצאת, מה ללבוש ואיך להסמיק, אחרי עשרות דייטים מפתחים כבר מיומנות וכישורים, וגם מקום נוח ומתאים. אם פעם עוד התלבטתי לאן ללכת, מה מתאים ואיך אפשר לגוון, היום כבר יש לי מראש דייטבר שכונתי קבוע ואיכותי.
דייט הוא אינו מפגש רגיל, ודורש את התנאים האופטימאליים בהתאם למאפייניו הייחודיים. אז מדוע דייטבר הוא המקום המתאים?

קודם כל חשוב לי להבהיר, כי דייטבר מיועד לדייטים ראשונים. כמובן שלאחר הכרות או מפגש קודם, אפשר לגוון ולנסות גם מקום אחר. אבל אם מדובר בדייט ראשון, כשעדיין לא מכירים, יש סיכון להרבה מצבים מביכים ובלתי נעימים.

בואו נניח כי החלטנו לצאת לבית קפה, מקום נעים ושקט, ונועד למפגשים חברתיים שונים. החיובי בכך זה שאפשר "לחתוך" מהר, אם רואים שזה לא הולך, אחרי כוס אחת של קפה, אפשר כבר להגיד שלום יפה. בנוסף, לדברנים שבינינו, יש תנאים נוחים להכביר במילים. אך מה עושים כשמגלים שאין ממש נושאי שיחה משותפים?

לפני שנחזור לאפשרות של דייטבר למפגש ראשון, אופציה נוספת היא מסעדה. אך שם יש אותה בעיה, פלוס חשבון גדול יותר בסוף הארוחה (בעיה לצד שמשלם, כמובן, ולא אמרתי מי...). ובסרט? בעיה אחרת. אי אפשר לדבר ולהכיר, וכל המתח של המפגש נשאר באוויר...
ואם במתח עסקינן, בבית זה הכי מסוכן, שכן עלולים לתת רושם מוטעה או להיסחף למעשה פזיז אם המתח עולה...!

אז כל שנותר זה דייטבר . יש בדיוק את האווירה הנכונה, עם מוסיקת רקע טובה, אין לחץ לדבר ויש אלכוהול בשביל להשתחרר. בבר נראה שאפשר למצוא בדיוק את המינון הנכון. אמצו גם אתם דייטבר משלכם! ואם מצאתם כי יש פה סיכוי טוב לאהבה, אל תהססו לגוון בפגישה הבאה.
דייטבר

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

המדריך המלא למציאת אהבה באינטרנט

המדריך המלא למציאת אהבה באינטרנט

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 01/12/2024 17:34:05

אנחנו מאמינים שכל אדם ראוי למצוא אהבה אמיתית ומשקיעים את כל המשאבים הנדרשים כדי להפוך את החלום הזה למציאות עבור המשתמשים שלנו.

זוגי

זוגי

פורסם בתאריך: 07/03/2010 09:52:15

"בן זוגי הכין לי אתמול ארוחה מהסרטים" - מה בן זוגך עשה בשבילך? כל הזמן תחרויות והשוואות...

שימו V על האקס!

שימו V על האקס!

פורסם בתאריך: 07/09/2011 11:42:48

לשכוח את האקסית זה קשה, אבל יש דרכים להתמודד אם זה ואפילו די בקלות אז איך עושים את זה נכון?

סיפור הכרויות

סיפור הכרויות

פורסם בתאריך: 24/11/2009 00:16:43

דפנה ורוחניק מצאו אהבה באמצעות רשת חברתית שהתעצמה וגדלה. בואו לשמוע כאן את הסיפור המלא.

טיולים רומנטיים בחג הסוכות

טיולים רומנטיים בחג הסוכות

פורסם בתאריך: 06/10/2014 17:33:23

חג סוכות הגיע ומבשר בדיוק את הזמן להצביע ברגליים ולטייל בארץ על כל מרחביה. היכן? כל המקומות האטרקטיביים כבר כאן.

האתגרים והיתרונות בהיכרויות בגיל 50 פלוס

האתגרים והיתרונות בהיכרויות בגיל 50 פלוס

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 30/09/2025 10:33:34

המאמר הבא כולו עוסק ביתרונות והאתגרים שבהכרויות בגיל 50 פלוס. אז אם אתם סקרנים לדעת למה דווקא כן! כדאי לכם להיכנס ולקרוא.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר