דייטבר

לא פעם בעברי יצא לי להתלבט, לאיפה אפשר לצאת עם הדייט? האם בית קפה יהיה נכון בשביל להכיר או שעדיף לצאת ולקרוע את העיר? ומה עם סרט רומנטי לשם האווירה, או שמא תהיה זו טעות במידה ונרצה לסיים עם הסיוט במהרה?

אם פעם היינו עסוקים בשאלות קיומיות של לאיפה לצאת, מה ללבוש ואיך להסמיק, אחרי עשרות דייטים מפתחים כבר מיומנות וכישורים, וגם מקום נוח ומתאים. אם פעם עוד התלבטתי לאן ללכת, מה מתאים ואיך אפשר לגוון, היום כבר יש לי מראש דייטבר שכונתי קבוע ואיכותי.
דייט הוא אינו מפגש רגיל, ודורש את התנאים האופטימאליים בהתאם למאפייניו הייחודיים. אז מדוע דייטבר הוא המקום המתאים?

קודם כל חשוב לי להבהיר, כי דייטבר מיועד לדייטים ראשונים. כמובן שלאחר הכרות או מפגש קודם, אפשר לגוון ולנסות גם מקום אחר. אבל אם מדובר בדייט ראשון, כשעדיין לא מכירים, יש סיכון להרבה מצבים מביכים ובלתי נעימים.

בואו נניח כי החלטנו לצאת לבית קפה, מקום נעים ושקט, ונועד למפגשים חברתיים שונים. החיובי בכך זה שאפשר "לחתוך" מהר, אם רואים שזה לא הולך, אחרי כוס אחת של קפה, אפשר כבר להגיד שלום יפה. בנוסף, לדברנים שבינינו, יש תנאים נוחים להכביר במילים. אך מה עושים כשמגלים שאין ממש נושאי שיחה משותפים?

לפני שנחזור לאפשרות של דייטבר למפגש ראשון, אופציה נוספת היא מסעדה. אך שם יש אותה בעיה, פלוס חשבון גדול יותר בסוף הארוחה (בעיה לצד שמשלם, כמובן, ולא אמרתי מי...). ובסרט? בעיה אחרת. אי אפשר לדבר ולהכיר, וכל המתח של המפגש נשאר באוויר...
ואם במתח עסקינן, בבית זה הכי מסוכן, שכן עלולים לתת רושם מוטעה או להיסחף למעשה פזיז אם המתח עולה...!

אז כל שנותר זה דייטבר . יש בדיוק את האווירה הנכונה, עם מוסיקת רקע טובה, אין לחץ לדבר ויש אלכוהול בשביל להשתחרר. בבר נראה שאפשר למצוא בדיוק את המינון הנכון. אמצו גם אתם דייטבר משלכם! ואם מצאתם כי יש פה סיכוי טוב לאהבה, אל תהססו לגוון בפגישה הבאה.
דייטבר

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

אהבה בחורף

אהבה בחורף

פורסם בתאריך: 10/02/2010 19:19:15

איך להעביר את החורף עם בן/בת זוג. הפינוק מושך אותנו רק להישאר מכורבלים מתחת לפוך. למה לעשות זאת לבד?

איך ליצור תמונה יפה לפרופיל שלך

איך ליצור תמונה יפה לפרופיל שלך

מאת: צוות האתר

פורסם בתאריך: 04/03/2024 15:07:19

יצירת תמונה מושלמת לפרופיל שלנו זאת אמנות. כיום יש לתמונה הזאת משמעות רבה. לעיתים היא תהיה הסינון הראשון ולעיתים גם האחרון האם להיכנס אל פרופיל מסויים.

איזה יופי

איזה יופי

פורסם בתאריך: 22/05/2010 18:07:54

המשיכה ליופי לא החלה בדור שלנו ומאחוריה הסבר אבולוציוני ברור. כשזה מגיע למערכות יחסים, האם הופעה חיצונית היא הכל?

מקומות מקוריים לחתונה

מקומות מקוריים לחתונה

פורסם בתאריך: 14/10/2009 20:55:13

במקום להתחתן במקומות סטנדרטיים כמו אולם אירועים או גן אירועים אספנו לכם מספר מקומות מקוריים לחתונה.

מי אוהב יותר

מי אוהב יותר

פורסם בתאריך: 12/07/2012 13:20:09

מי אוהב יותר? האם זה נכון מה שאומרים שהאישה היא תמיד זו שאוהבת יותר והגבר הוא זה שנמנע מאהבה?או ההפך?

עולם הדייטים בפסח: סיפורים מצחיקים סביב שולחן החג

עולם הדייטים בפסח: סיפורים מצחיקים סביב שולחן החג

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 31/03/2025 14:55:55

אז הבאנו לכם כמה סיפורים מצחיקים משולחנות החג של דייטים שהתרחשו באמת, השמות בדויים כמובן

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר