דברים רומנטיים

דברים רומנטיים לבן הזוג

רומנטיקה ויציאה מהשיגרה זה דבר נפלא כשלעצמו.
כשאומרים זאת, ישנה קונוטציה של משהו מפוצץ וגרנדיוזי. אז זהו שלא. הדבר הכי רומנטי, הכי מקסים והכי לא שיגרתי יכול להיות מחווה כה קטנה כמו להשאיר לה/לו פתק בבוקר על המקרר (ולא "אני צריך חלב"), אלא "מותק, שיהיה לך יום נפלא, חושב עליך ואוהב".

אז נכון, הסקאלה רחבה בין הדברים הקטנים והחמודים ועד הדברים המפוצצים הגרנדיוזיים. עדיין הכוונה והמטרה נשארות זהות- להראות לבני הזוג שאכפת לנו, שהם חשובים לנו, אנו לא לוקחים אותם כמובן מאליו ושעדיין חשוב לרגש ולחדש.

אז שנסו מותניים, קחו דף ועט ורשמו לפניכם עשרה רעיונות להפתיע ולרגש את בן/בת הזוג:

1) ליצירתיים ביניכם, מלבד פתק רומנטי תוכלו לכתוב גם שיר אהבה או לצייר ציור (תחשבו כמה אמא התרגשה מזה כשהיינו בגן). דרך כלשהי להביע את רגשותיכם מלבד דיבורים.

2) להכין דיסק אוסף שירים - מה שהתחיל פעם כקלטת אוסף, היום הוא דיסק אוסף. העיקרון נשאר זהה, והוא לרכז עבורו/ה את השירים האהובים עליהם, הגורמים להם הרגשה טובה. בכל פעם שישמעו שירים אלו, יחשבו עליכם (וכשהשירים ימאסו, יקללו אתכם).

3) למסגר תמונה משותפת שלכם שצולמה ברגע חשוב לשניכם (סתם תמונה יפה שלכם גם תופס). בן/בת הזוג יוכלו להניח את התמונה במשרד, באוטו, או בבית וכך תהיו עימם תמיד.

4) להכין ארוחת ערב מושקעת, הכוללת מספר מנות האהובות על הפרטנר, יין טוב, קינוח מפנק. יש מצב שאת הקינוח כבר לא תאכלו במטבח...

5) אם באוכל עסקינן, ניתן גם לארגן פיקניק לאור ירח. להביא שמיכה, נשנושים קלים כמו תותים וקצפת, יין כמובן (איך נשכר אותה?!) ואמצעי הגנה (אלתוש! יתושים זה לא רומנטי).

6) לעשות יחד אמבטיית קצף מפנקת לאור נרות. באופן כללי עדיף לא להתקלח כל יום ביחד, אלא להשאיר זאת לאירועים מיוחדים בהם תוכלו עדיין להתרגש אחד מהשניה.

7) לקנות מתנה קטנה, משהו סמלי כמו שוקולד שהיא אוהבת או בוקסר חמוד. לחילופין גם לשלוח פרחים ללא אירוע מיוחד (ולא בגלל שבגדתם).

8) להכין טיול בהפתעה, יכול להיות בארץ, לצימר בצפון, או להתפרע ולהזמין כרטיסים לחו"ל. לתאם חופש עם הבוס של הפרטנר, לארוז תיק (טוב, בעיה לתת לגבר לארוז לאישה) ולסחוף אותם מבלי שידעו לאן הם נוסעים.

9) לנועזים ביניכם- לעשות יחד חוויה מפחידה אך מרגשת כמו צניחה חופשית או מצנח רחיפה. חוויה כזו תקרב ביניכם ותשאיר אתכם עם זיכרון משותף יוצא דופן.

10) "אני אוהב/ת אותך"- שלוש מילים בנאליות אך אף פעם לא נמאסות, שתמיד חשוב להזכיר!
דברים רומנטיים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

ללכת בעקבות הלב

ללכת בעקבות הלב

פורסם בתאריך: 09/10/2013 09:31:52

כשהוא עזב את הארץ, הדברים הפכו קשים מנשוא ללא מעט אנשים. כשהוא חזר, הדברים השתנו לבלתי היכר.

מזל טלה (21 במרץ – 20 באפריל)

מזל טלה (21 במרץ – 20 באפריל)

פורסם בתאריך: 05/11/2009 19:19:37

בני מזל טלה - משויכים למזלות האש ויש בהם מלא אנרגיה ושמחת חיים. עתיד הקשר בין בני המזל השונים.

 מכירים בפייסבוק - יתרונות מול חסרונות

מכירים בפייסבוק - יתרונות מול חסרונות

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 02/12/2024 11:27:25

הפייסבוק קיים בחיינו שנים רבות, זו רשת חברתית נפוצה בכל העולם, יש גם אפשרות להכיר גם בפייסבוק.

החורף שמקרב: טיפים להכיר אנשים חדשים

החורף שמקרב: טיפים להכיר אנשים חדשים

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 08/01/2026 12:48:43

כשקר בחוץ, הלב מחפש חום. חיבורים חדשים עכשיו נראים קלים יותר-ותשוקה מתעוררת בכל מפגש. למדו את הכללים ליהנות מקרבה וטעימה של עוד.

סיפור הכרויות

סיפור הכרויות

פורסם בתאריך: 24/11/2009 00:16:43

דפנה ורוחניק מצאו אהבה באמצעות רשת חברתית שהתעצמה וגדלה. בואו לשמוע כאן את הסיפור המלא.

הכרויות ברשת

הכרויות ברשת

פורסם בתאריך: 12/02/2012 16:34:16

הכרויות ברשת זה כבר לא דבר חדש שמיועד רק לשימושם של יודעי דבר. נסו, ותיווכחו בעצמכם עד כמה מדובר בשיטה יעילה.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר