אנונימוס

כשמחפשים אהבה ברשת לעיתים לא רוצים לחשוף הכל, ומעדיפים להישאר מעט אנונימוס בשלבי ההתחלה. לא פעם יוצא לנו לפגוש אנונימוס ברשת. אותם אנשים שלא ממש ממהרים לחשוף את זהותם, שנהנים לשתף אך לא בפרטים היבשים, ומותירים מאחוריהם שובל של מסתורין. 
הם נקראים אנונימוס כי אנונימיות היא מה שמאפיינת אותם. אנחנו יכולים לדעת מה מצחיק אותם, כיצד הם אוהבים את הקפה שלהם בבוקר, מה הם הכי היו רוצים להיות בעתיד, אבל כל יתר הפרטים שקשורים לעולמם המציאותי, נותרים בסימן שאלה.

אז להיות אנונימוס ברשת זה מצד אחד דבר טוב. אפשר להיפתח ולהתיר את המחסומים, לגלות את הזהות האמיתית הפנימית שלנו, מבלי לחשוש משיפוט חברתי כזה או אחר. במובן מסוים, להיות אנונימוס ברשת זה לפעמים אומר להיות יותר עצמך. 

ומצד שני? איפה אנונימוס חוצים את הגבולות? עד מתי אפשר למשוך את האנונימיות ברשת? ומהו המחיר לכל זה? כלומר, באיזה שלב צריך לשים לזה סוף? 

להיות אנונימוס ברשת זה ליצור עולם מקביל לעולם שבו אנחנו חיים, שבו אין חוקים חברתיים, אין הגבלות וכל אחד יכול להיות מה שהוא רוצה. לחיות בעולם שכזה זה לרוב אשליה, שאינה מאפשרת ליצור קרבה אמיתית לאחר. להביא את עצמנו עם כל החולשות והמגרעות, ולזכות באהבתם של אחרים למי שאנחנו באמת, בעולם המציאותי. על כן, לתקופה קצרה אנונימוס יכולים להשתעשע עם זהותם חסרת הפנים, אך הסוף חייב להגיע כאשר הקשר הולך ומתהדק. בעיקר כשמדובר בקשרים רומנטיים, למטרות זוגיות ואהבה, אין מן הנמנע לחשוף את זהותנו ולהסיר מאיתנו את מסכת אנונימוס בשלב כזה או אחר. 
מאחר וברשת טיפוסים שונים ומשונים, במידה ואנחנו מחליטים להיפגש, חשוב לדעת כמה שיותר על זהותו של האדם עמו נפגשים. כמובן שלא ניתן לדעת הכל, שכן גם כאשר המפגש אינו נערך ברשת, בשלבי ההתחלה אנחנו תמיד נהיה אנונימוס אחד לשני, שעם הזמן נחשף ומתגלה.

אז גם אתם מוזמנים לבוא ולנסות, לחשוף לאט לאט את זהותם של אותן זהויות אנונימיות, לשלב זה, פה באתר זיגוטה. 
 

אנונימוס

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

לחיות את הרגע

לחיות את הרגע

פורסם בתאריך: 18/02/2013 13:09:09

רובנו מנסים להוציא לוח זמנים למערכת היחסים שלנו, האם זה מתבקש? או שאולי עדיף לקבל את ההווה ורק אחר כך את העתיד

רווקות מאוחרת והשלכותיה: מסע מורכב למציאת אהבה

רווקות מאוחרת והשלכותיה: מסע מורכב למציאת אהבה

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 11/11/2024 16:10:22

לרווקות מאוחרת יש יתרונות וחיסרונות, בואו נגלה אותם ביחד.

תפוז

תפוז

פורסם בתאריך: 21/04/2010 17:54:44

לפעמים כשאנחנו מתכתבים עם אחרים באתרי הכירויות יוצא לנו לתהות מדוע בחרו כינוי כזה או אחר. לפעמים לא צריך ללכת רחוק מדי.

לשרוד עם בחורה דייט נוסף

לשרוד עם בחורה דייט נוסף

פורסם בתאריך: 28/02/2010 10:54:58

איך להתמיד עם בחורה דייט אחר דייט? עליכם לדעת מה לעשות, אך באותה מידה ואולי אף יותר- מה לא לעשות!

זוגיות בחג הפסח

זוגיות בחג הפסח

פורסם בתאריך: 05/04/2012 11:36:06

מלבד היציאה מעבדות לחירות, חג הפסח נותן לנו סיבה גם לחגוג את הכניסה לעבדות (זוגיות, עם קריצה כמובן).

לצאת לדייטים

לצאת לדייטים

פורסם בתאריך: 30/10/2011 15:49:28

איך להגדיל את ההיצע לדייטים ואת הסיכוי ליצור זוגיות? התשובה: על ידי פתיחות. פשוט, נכון?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר