אנונימוס

כשמחפשים אהבה ברשת לעיתים לא רוצים לחשוף הכל, ומעדיפים להישאר מעט אנונימוס בשלבי ההתחלה. לא פעם יוצא לנו לפגוש אנונימוס ברשת. אותם אנשים שלא ממש ממהרים לחשוף את זהותם, שנהנים לשתף אך לא בפרטים היבשים, ומותירים מאחוריהם שובל של מסתורין. 
הם נקראים אנונימוס כי אנונימיות היא מה שמאפיינת אותם. אנחנו יכולים לדעת מה מצחיק אותם, כיצד הם אוהבים את הקפה שלהם בבוקר, מה הם הכי היו רוצים להיות בעתיד, אבל כל יתר הפרטים שקשורים לעולמם המציאותי, נותרים בסימן שאלה.

אז להיות אנונימוס ברשת זה מצד אחד דבר טוב. אפשר להיפתח ולהתיר את המחסומים, לגלות את הזהות האמיתית הפנימית שלנו, מבלי לחשוש משיפוט חברתי כזה או אחר. במובן מסוים, להיות אנונימוס ברשת זה לפעמים אומר להיות יותר עצמך. 

ומצד שני? איפה אנונימוס חוצים את הגבולות? עד מתי אפשר למשוך את האנונימיות ברשת? ומהו המחיר לכל זה? כלומר, באיזה שלב צריך לשים לזה סוף? 

להיות אנונימוס ברשת זה ליצור עולם מקביל לעולם שבו אנחנו חיים, שבו אין חוקים חברתיים, אין הגבלות וכל אחד יכול להיות מה שהוא רוצה. לחיות בעולם שכזה זה לרוב אשליה, שאינה מאפשרת ליצור קרבה אמיתית לאחר. להביא את עצמנו עם כל החולשות והמגרעות, ולזכות באהבתם של אחרים למי שאנחנו באמת, בעולם המציאותי. על כן, לתקופה קצרה אנונימוס יכולים להשתעשע עם זהותם חסרת הפנים, אך הסוף חייב להגיע כאשר הקשר הולך ומתהדק. בעיקר כשמדובר בקשרים רומנטיים, למטרות זוגיות ואהבה, אין מן הנמנע לחשוף את זהותנו ולהסיר מאיתנו את מסכת אנונימוס בשלב כזה או אחר. 
מאחר וברשת טיפוסים שונים ומשונים, במידה ואנחנו מחליטים להיפגש, חשוב לדעת כמה שיותר על זהותו של האדם עמו נפגשים. כמובן שלא ניתן לדעת הכל, שכן גם כאשר המפגש אינו נערך ברשת, בשלבי ההתחלה אנחנו תמיד נהיה אנונימוס אחד לשני, שעם הזמן נחשף ומתגלה.

אז גם אתם מוזמנים לבוא ולנסות, לחשוף לאט לאט את זהותם של אותן זהויות אנונימיות, לשלב זה, פה באתר זיגוטה. 
 

אנונימוס

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

ליצור חיבורים עם עשירים מצליחים

ליצור חיבורים עם עשירים מצליחים

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 15/12/2025 11:25:31

גלה את הדרך להכיר אנשים מצליחים ולהיכנס למעגלי היוקרה. למדו למשוך את האנשים לחיבורים משמעותיים ואיכותיים.

איך טו בשבט יכול להוביל אותך לאהבה חדשה?

איך טו בשבט יכול להוביל אותך לאהבה חדשה?

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 24/02/2025 14:57:32

אספנו עבורכם במאמר זה את כל הסיבות שיש להתחיל אהבה, קשר חדש דווקא בתקופה זו, כשהטבע מתעורר וכבר מריחים את האביב בפתח. במאמר הבא נסביר איך החג הכי ירוק בשנה יכול להוביל אתכם לאהבה חדשה.

הכרויות ברשת

הכרויות ברשת

פורסם בתאריך: 12/02/2012 16:34:16

הכרויות ברשת זה כבר לא דבר חדש שמיועד רק לשימושם של יודעי דבר. נסו, ותיווכחו בעצמכם עד כמה מדובר בשיטה יעילה.

הזוגיות טובה לבריאות – המתכון שישמור עליכם בארוחת החג

הזוגיות טובה לבריאות – המתכון שישמור עליכם בארוחת החג

פורסם בתאריך: 18/09/2014 17:38:35

חיפשתם את המתכון המושלם לזוגיות בריאה ומנצחת ולא מצאתם? מצאנו עבורכם מתכון של עוגה רומנטית. אנחנו הכנו ;) יצא טעים!!!

אהבה עם דרך וערכים

אהבה עם דרך וערכים

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 19/02/2026 11:33:43

להכיר,להתחבר, לאהוב – בדרך ובערכים. הכרויות שמכבדות מסורת, דרך ולב. קשר משמעותי למסורתיים עם ערכים משותפים.

הזמן לאהבה בפרק ב של החיים

הזמן לאהבה בפרק ב של החיים

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 01/12/2024 17:13:50

גרוש? גרושה? בואו להכיר טוב יותר את העולם הזה, אספנו עבורכם מידע ותובנות בנושא, את המורכבות והקשר עם הילדים.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר