אנונימוס

כשמחפשים אהבה ברשת לעיתים לא רוצים לחשוף הכל, ומעדיפים להישאר מעט אנונימוס בשלבי ההתחלה. לא פעם יוצא לנו לפגוש אנונימוס ברשת. אותם אנשים שלא ממש ממהרים לחשוף את זהותם, שנהנים לשתף אך לא בפרטים היבשים, ומותירים מאחוריהם שובל של מסתורין. 
הם נקראים אנונימוס כי אנונימיות היא מה שמאפיינת אותם. אנחנו יכולים לדעת מה מצחיק אותם, כיצד הם אוהבים את הקפה שלהם בבוקר, מה הם הכי היו רוצים להיות בעתיד, אבל כל יתר הפרטים שקשורים לעולמם המציאותי, נותרים בסימן שאלה.

אז להיות אנונימוס ברשת זה מצד אחד דבר טוב. אפשר להיפתח ולהתיר את המחסומים, לגלות את הזהות האמיתית הפנימית שלנו, מבלי לחשוש משיפוט חברתי כזה או אחר. במובן מסוים, להיות אנונימוס ברשת זה לפעמים אומר להיות יותר עצמך. 

ומצד שני? איפה אנונימוס חוצים את הגבולות? עד מתי אפשר למשוך את האנונימיות ברשת? ומהו המחיר לכל זה? כלומר, באיזה שלב צריך לשים לזה סוף? 

להיות אנונימוס ברשת זה ליצור עולם מקביל לעולם שבו אנחנו חיים, שבו אין חוקים חברתיים, אין הגבלות וכל אחד יכול להיות מה שהוא רוצה. לחיות בעולם שכזה זה לרוב אשליה, שאינה מאפשרת ליצור קרבה אמיתית לאחר. להביא את עצמנו עם כל החולשות והמגרעות, ולזכות באהבתם של אחרים למי שאנחנו באמת, בעולם המציאותי. על כן, לתקופה קצרה אנונימוס יכולים להשתעשע עם זהותם חסרת הפנים, אך הסוף חייב להגיע כאשר הקשר הולך ומתהדק. בעיקר כשמדובר בקשרים רומנטיים, למטרות זוגיות ואהבה, אין מן הנמנע לחשוף את זהותנו ולהסיר מאיתנו את מסכת אנונימוס בשלב כזה או אחר. 
מאחר וברשת טיפוסים שונים ומשונים, במידה ואנחנו מחליטים להיפגש, חשוב לדעת כמה שיותר על זהותו של האדם עמו נפגשים. כמובן שלא ניתן לדעת הכל, שכן גם כאשר המפגש אינו נערך ברשת, בשלבי ההתחלה אנחנו תמיד נהיה אנונימוס אחד לשני, שעם הזמן נחשף ומתגלה.

אז גם אתם מוזמנים לבוא ולנסות, לחשוף לאט לאט את זהותם של אותן זהויות אנונימיות, לשלב זה, פה באתר זיגוטה. 
 

אנונימוס

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

מי משלם בדייט הראשון?

מי משלם בדייט הראשון?

פורסם בתאריך: 16/09/2013 16:56:35

מי משלם, אני או הוא? מי משלם בדייט? השאלה הנצחית... כאן תקבלו כמה תשובות מעניינות שיעזרו לכם להבין....

חשיבה חיובית והצלחה באתרי היכרויות

חשיבה חיובית והצלחה באתרי היכרויות

פורסם בתאריך: 22/11/2021 13:22:40

נשאלת השאלה, האם מחשבה חיובית עשויה לתרום להצלחה באתרי היכרויות? על כך נענה בכתבה הבאה.

הזמן לאהבה בפרק ב של החיים

הזמן לאהבה בפרק ב של החיים

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 01/12/2024 17:13:50

גרוש? גרושה? בואו להכיר טוב יותר את העולם הזה, אספנו עבורכם מידע ותובנות בנושא, את המורכבות והקשר עם הילדים.

הפגישה המושלמת.

הפגישה המושלמת.

פורסם בתאריך: 22/07/2012 14:47:13

כל מי שיוצא לדייט מחזיק בליבו משאלה קטנה שהדייט הזה יהיה הדייט המושלם. איך יוצרים את הפגישה המושלמת?

לא משנה הגיל העיקר האהבה

לא משנה הגיל העיקר האהבה

פורסם בתאריך: 24/06/2012 17:29:22

נו טוב, כמעט שכתבתי לא משנה הגיל העיקר התרגיל, אלא שלא מדובר כאן בתרגיל ,אלא במציאת אהבה.

נפרדתם? לעשות את זה חכם

נפרדתם? לעשות את זה חכם

פורסם בתאריך: 08/02/2011 11:34:11

פרידה זה לא כיף. באמצעות כמה חוקים בלתי כתובים צלחו את ים הסוף הזה, פחות שפופים, דואבים ועל סף התפרקות.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר