אלי שטרול

אלי שטרול הינו שדכן במקצועו, ויועץ זוגיות מומחה כבר קרוב לשני עשורים.
ההתמחות של אלי החלה במכון אדלר לפסיכולוגיה חברתית וחיובית, וממשיכה עם הניסיון שנצבר בחלוף השנים בטיפול אישי, קבוצתי והנחייה מקצועית לזוגות ולכל מי שמעוניין לשפר את מערכת היחסים שלו עם הסביבה.

הטיפול עצמו הינו מערכתי אינטגרטיבי, הכולל הבנה פסיכודינמית, הומניסטית, הוליסטית ויצירתית, השילוב של שיטות הטיפול יוצר מכלול אבחון חדשני, שעוזר לאתר את הקשיים שלנו ואת הדרך הנכונה לטפל בהם.

במשך השנים אלי שטרול עזר לאלפי רווקים וזוגות לשפר את הביטחון העצמי, את התקשורות הבין אישית בין בני הזוג האינטראקציה הכללית שלנו עם הסביבה, ולהגדיר את המטרות שצריך להגשים כדי להגיע למערכת יחסים חברית, אוהבת ותומכת, מערכת יחסים מרגשת שתפתיע את בני הזוג כל פעם מחדש.

אלי שטרול מציע את שירותיו לכל מי שמחפש זוגיות אמיתית, חיים משותפים והקמת משפחה.
"אם קיימת הבנה שמה שנעשה עד כה פשוט לא מספיק וישנו צורך בפתיחת ערוצים נוספים וביד מכוונת- הגיע הזמן לצעד הבא והאמיתי בחייך".

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

לא משנה הגיל העיקר האהבה

לא משנה הגיל העיקר האהבה

פורסם בתאריך: 24/06/2012 17:29:22

נו טוב, כמעט שכתבתי לא משנה הגיל העיקר התרגיל, אלא שלא מדובר כאן בתרגיל ,אלא במציאת אהבה.

על שלום ואהבה

על שלום ואהבה

פורסם בתאריך: 02/06/2014 12:00:28

יש לא מעט אנשים המשכילים להבין כי מגיע רגע הדורש גם מהם להגיד שלום לאהבה. איך עושים את זה ולמה זה כל כך קשה?

אהבה לפי גלגל המזלות

אהבה לפי גלגל המזלות

פורסם בתאריך: 12/08/2014 12:41:08

מה מעניק גלגל המזלות בפועל? גלגל המזלות מעניק לא מעט אפשרויות על מנת להבין את האהבה הגדולה ביותר.

טארוט אהבה: מדריך לפענוח סודות הלב

טארוט אהבה: מדריך לפענוח סודות הלב

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 08/04/2025 16:46:56

צוות זיגוטה יצא לחקור איך קלפי טארוט יכולים לסייע לכם במציאת אהבה ולא משנה אם אתם בשנות העשרים, השלושים, החמישים או יותר מכך לחייכם.

כולם רוצים להתאהב

כולם רוצים להתאהב

פורסם בתאריך: 03/12/2012 16:02:41

כולם רוצים להתאהב אבל כולם פוחדים להיפגע. מתי נוכל להרשות לעצמנו להתאהב מבלי חששות מוקדמים?

יוצאים יחד לקניות

יוצאים יחד לקניות

פורסם בתאריך: 26/03/2012 12:35:13

לצאת לקניות בליווי בן/בת הזוג יכול להיות תענוג גדול והפריה משותפת, או התכסחות שמובילה במקרה הטוב לחוסר נעימות.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר