אלבום בתמונות

הרגשתם פעם שזהו? שהגעתי בדיוק לדבר אשר בו חשקתם כל חייכם? אני כן.

הדבר שהכי חשקתי בו, הדבר שריגש אותי יותר מכל היה האפשרות שאזכה באהבת אמת עם בן-זוג מושלם שאין לי שום טענות אליו. כולם אומרים שאין כזה דבר מושלם, אבל אני יכולה להגיד לכם שמושלמות קיימת ואפשר אפילו להגיד שהיא הרבה יותר מושלמת ממה שנדמה לנו. כולם אמרו לי שאני מדמיינת ואין דבר כמו אביר על הסוס הלבן, אמרו שהם קיימים רק באגדות וסיפורים. אבל אני לעולם לא איבדתי תקווה.

יום אחד הוא הגיע, אותו אביר על סוס לבן וסחף אותי מעל רגליי. הייתי באותו הזמן בתקופה נוראית, פוטרתי מהעבודה, נכשלתי בלימודים ונכנסתי לכאסח עם כל הסביבה החיצונית. במצב כזה לא מצפים להכיר בחור בכלל שלא לדבר על מושלם. הרי מי ירצה להכניס את הראש שלו לתוך חייה של מישהי שנמצאת במצב בעייתי שכזה.
ישבתי בבית קפה ערב אחד, לבד עם המחשבות והעצבות. הוא התיישב ממולי ושאל מדוע אני עצובה? ככה ישר, בלי שום הכנה. לא יודעת למה דיברתי איתו בכזו ישירות אבל לאחר ששאל התחלתי לספר לו הכול, ללא תחושה מוזרה וללא עכבות.
הוא הקשיב בשקיקה וחייך אלי אחרי שסיימתי. ביקשתי שיספר לי קצת על עצמו אבל הוא אמר לי שנדחה את זה לפעם אחרת. הוא שאל אם אהיה באותו מקום, אותו יום ואותה שעה בשבוע הבא. עניתי לו שכן. בפגישה הבאה שלנו רק הוא דיבר. הוא היה פשוט מדהים ולא ציפיתי בכלל שהוא יהיה מעוניין בכישלון של בנאדם כמוני. בסוף הפגישה הוא לקח את הטלפון שלי ומכאן והלאה התחלנו בקשר זוגי מדהים שנמשך לאורך תקופה של שנה.

מה אני יכולה להגיד, הקשר איתו חיזק אותי בכל בצורה אפשרית. מצאתי עבודה נהדרת, נחלתי הצלחה בלימודים והמצב החברתי שלי מעולם לא היה טוב יותר. לאורך כל התקופה לא היה בינינו אפילו לא ריב אחד, או אפילו ויכוח קטן. לכל מקום שאליו הלכנו ביחד הוא התעקש שניקח מצלמה בכדי לתעד את האהבה שלנו. כל חודש הוא היה מביא לי אלבום של התמונות מאותו החודש.

ברגע שהכול בחיי נראה מושלם כמעט כמוהו, הוא הושיב אותי לשיחה והסביר לי שהוא עובר לשנה לחוץ-לארץ. הוא הסביר לי שהוא צריך זמן לבד לחשוב על כל מיני דברים ושאם כמה שהוא אוהב אותי, איני יכולה להצטרף אליו למסע הזה. הוא גם אמר שאני לא צריכה לחוש מחויבת אליו בזמן הזה. בדיוק כמו שאירועים שמזכירים אגדה הובילו אותו אלי, כך גם הם לקחו אותו ממני... ואני נשארתי רק עם אלבום מלא בתמונות שחוגגות את אהבתנו המדהימה והקסומה.

אהבה מהאגדות עם סוף לא נעים. מה הייתם ממליצים למספרת? לחכות לו, או להמשיך בחייה?
אלבום בתמונות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

התאהבות

התאהבות

פורסם בתאריך: 07/08/2010 11:14:04

בחור פוגש בחורה, העיניים נדלקות, הלב מתחיל פועם בחוזקה והראש מפסיק לעבוד. קוראים לזה "התאהבות". חלום או מציאות?

איך לאהוב אבל לא לחנוק

איך לאהוב אבל לא לחנוק

פורסם בתאריך: 20/11/2011 14:47:47

זכיתם בזוגיות עם אהבת חייכם ואתם רוצים לאהוב מכל הלב אבל מפחדים ליצור סלידה ודחייה מהצד השני.

להכיר אונליין

להכיר אונליין

פורסם בתאריך: 29/11/2021 14:45:46

מי לא שמע עדיין על המהפכה בשירותי ההיכרויות? בואו ותכירו תחום המתפתח בצעדי ענק.

מה פירוש המילה אינטימיות

מה פירוש המילה אינטימיות

פורסם בתאריך: 22/11/2012 11:14:08

קווים מסוימים שלפיהם מגדירים האם שני אנשים נמצאים בזוגיות. אחת ממילות המפתח היא אינטימיות, מה פרוש המילה אינטימיות?

מזל גדי (22 בדצמבר - 19 בינואר)

מזל גדי (22 בדצמבר - 19 בינואר)

פורסם בתאריך: 18/11/2009 14:50:12

הגדיים, מקבוצת מזלות האדמה, מייצגים את יכולת ההתמדה בכל תחומי החיים והם סגורים ומפחדים מפגיעה.

מאוהבים בחג הפסח

מאוהבים בחג הפסח

פורסם בתאריך: 13/04/2014 17:17:59

מתי ניתן למצוא את האהבה? האם בחג הפסח? בואו נדבר על הכרויות ועל אהבה כדבר חופשי.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר