אימון לזוגיות

אימון אישי לזוגיות

להיפרד על מנת להתחבר- אימון לזוגיות

כולנו רוצים לאהוב ולהיות נאהבים. כולנו רוצים להיות מחוברים למישהו למשהו, שיעצים אותנו, יחזק אותנו, ישקף את היופי העוצמה טוב הלב והנדיבות שלנו. כולנו רוצים לתת, כולנו מבקשים גם לקחת.
אבל תמיד, יש את הדבר הזה, הקטן, הגדול שמפריע לנו להתקדם, שמושך אחורה.
ואיך, איך נפרדים מהכוחות המעכבים ומתחברים לכוחות המקדמים. הכול במאמר הבא.

אימון לזוגיות- להיפרד באהבה

במקצועי, אני מאמנת אישית לזוגיות, רוב המתאמנות שלי הן נשים מעל גיל 35, הטרודות בנושא זוגיות, החל מנשים המרגישות תקועות בזוגיות ,שחשות מתוסכלות, נעלמות וכלה ברווקות שעדיין לא מצאו את האחד והיחיד שלהן.

שיתפה אותי בלבטים (ח) , מתאמנת רווקה בת 42, אני יודעת שאני צריכה למצוא זוגיות, אבל פשוט אין לי כוח, לא בא לי , מה זה משנה דייט יותר דייט פחות, אולי בכלל טוב לי ככה. אולי אני צריכה להישאר לבד בניתי לי חיים, אז מה אם אין לי זוגיות."
והמשיכה לדבר ברצף ובשצף, ללא הפסקה, ללא נשימה, הקשבתי לדבריה ושאלתי, "אם טוב לך, מדוע את נפגשת עם מאמנת לזוגיות, אימון אישי נועד למי שרוצה להתקדם, לפרוץ דרך, למי שבוחר לשנות, מדבריך זה נשמע כי את לא רוצה לשנות דבר, בנית לך חיים, וטוב לך".

ח´ חשבה כמה דקות, לראשונה, ראיתי אותה עוצרת, חושבת, מעכלת, המתאמנת שבחרה למלא את החלל, במילים מילים, מילים, עוצרת וחושבת.

ופתאום מתוך השקט היא ענתה: לא. לא טוב לי, האחיות שלי נשואות עם ילדים, החברות שלי נשואות עם ילדים, כל הבנות מהמשרד נשואות עם ד אחד לפחות ואחותי הקטנה מתחתנת בקיץ. ואני כבר רואה איך אמא שלי נבוכה בחתונה ומספרת לכולם שהיא חיתנה את כל הבנות חוץ ממני ושאין לה מושג מה יהיה איתי.
ונמאס לי לחשוב שמשהו דפוק בי כי אני לא נשואה, ונמאס לי לחשוב שיש סיכוי שלעולם לא יהיו לי ילדים, ונמאס לי לנסות לרצות את כולם, ונמאס לי שנמאס לי.
ח´ ניגבה את עיניה בידה ואמרה: אני רוצה שתעזרי לי.

חייכתי אליה, הגשתי לה טישיו ואמרתי:" לפעמים, כדי להתחבר, צריך לדעת לשחרר, האמונות האלו, שמשהו דפוק, שיש עליך עין רעה, ששופטים אותך כי את רווקה, שאת צריכה לרצות מישהו, רק מעכבות אותך ומרחיקות אותך ממה שאת רוצה".

"אבל אני כבר לא בטחה מה אני רוצה" היא ענתה.

"נכון" השבתי, "כי את עסוקה בלחשוב מה אחרים רוצים בשבילך, את לא מנהלת את החיים שלך, את נותנת לאחרים לומר מה טוב בשבילך. הגיע הזמן להיפרד מהאמונות שלא משרתות אותך , מאנשים שלא משרתים אותך אפילו לעבוד על אנרגיות שלא משרתות אותך."

כשח´ ואני נפרדנו, כל אחת לדרכה, חשבתי, כמה כוח אנחנו נותנים לדעות של האחרים, כמה אחריות אנחנו נותנים לאחרים, אנחנו מעדיפים פעמים רבות להקשיב לקולת מבחוץ מאשר לקול הפנימי שלנו, ואני שואלת- מה הרווח שלנו, למה אנחנו עושים את זה לעצמנו, ואיך באמת, נוכל להיפרד באהבה מהדברים שלא משרתים אותנו בדרך למטרה.

איה שמיידלר- חג´ג´
מאמנת אישית לזוגיות.
https://www.ididitmyway.co.il

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

השפעת הימים הקצרים על חיפוש קשר

השפעת הימים הקצרים על חיפוש קשר

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 13/01/2026 14:48:22

השינוי באורך היום משפיע על התנהגות רגשית וחברתית. רבים חשים צורך מוגבר בקרבה ובקשר. בכתבה נבחן כיצד זה משפיע על עולם ההכרויות.

מכתבי אהבה וירטואליים

מכתבי אהבה וירטואליים

פורסם בתאריך: 15/02/2017 12:50:26

לפעמים אנחנו חושבים שאיחרנו את רכבת האהבה, שכבר לא נמצא מישהו שיחבק אותנו בלילות קרים או ילך איתנו לטיול על חוף הים, יחגוג איתנו ימי הולדת לאורך שנים ויעניק מתנה מושלמת כמו יום כיף בספא.

כתיבת פרופיל באתר היכרויות

כתיבת פרופיל באתר היכרויות

פורסם בתאריך: 20/10/2010 22:52:17

הרבה דברים חיוניים לחיים לא לימדו אותנו בבית ספר. אחד מהם הינו הדרך הנכונה לכתיבת פרופיל באתר הכירויות.

כך תצאו אל מסע האהבה בביטחון

כך תצאו אל מסע האהבה בביטחון

פורסם בתאריך: 15/03/2021 12:14:19

להאמין בכך שגם לך מגיע לחיות בסיפור אהבה רומנטי היישר מהאגדות. כדי לכות בכך אתה פשוט צריך לקפוץ למים של מחפשי האהבה ולשחות עד אשר תמצא את האחד או האחת שלך שיחזיר אותך לחוף

תרגילים לשיפור תקשורת זוגית, 5 משימות לחיזוק זוגיות

תרגילים לשיפור תקשורת זוגית, 5 משימות לחיזוק זוגיות

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 19/02/2025 10:20:44

כל מה שחשוב לדעת על יצירת קשרים חדשים בגיל השלישי, אם אתם מחפשים זוגיות וקשר רציני אספנו עבורכם טיפים ורעיונות בנושא.

כיצד להניח את האקס בצד

כיצד להניח את האקס בצד

פורסם בתאריך: 29/02/2016 12:55:34

איך בעצם מניחים את האקס בעבר וממשיכים הלאה אולי לעבר הכרויות חדשות או תקופות חדשות מבלי להיזכר בזכרונות רעים.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר