אימון לזוגיות

אימון אישי לזוגיות

להיפרד על מנת להתחבר- אימון לזוגיות

כולנו רוצים לאהוב ולהיות נאהבים. כולנו רוצים להיות מחוברים למישהו למשהו, שיעצים אותנו, יחזק אותנו, ישקף את היופי העוצמה טוב הלב והנדיבות שלנו. כולנו רוצים לתת, כולנו מבקשים גם לקחת.
אבל תמיד, יש את הדבר הזה, הקטן, הגדול שמפריע לנו להתקדם, שמושך אחורה.
ואיך, איך נפרדים מהכוחות המעכבים ומתחברים לכוחות המקדמים. הכול במאמר הבא.

אימון לזוגיות- להיפרד באהבה

במקצועי, אני מאמנת אישית לזוגיות, רוב המתאמנות שלי הן נשים מעל גיל 35, הטרודות בנושא זוגיות, החל מנשים המרגישות תקועות בזוגיות ,שחשות מתוסכלות, נעלמות וכלה ברווקות שעדיין לא מצאו את האחד והיחיד שלהן.

שיתפה אותי בלבטים (ח) , מתאמנת רווקה בת 42, אני יודעת שאני צריכה למצוא זוגיות, אבל פשוט אין לי כוח, לא בא לי , מה זה משנה דייט יותר דייט פחות, אולי בכלל טוב לי ככה. אולי אני צריכה להישאר לבד בניתי לי חיים, אז מה אם אין לי זוגיות."
והמשיכה לדבר ברצף ובשצף, ללא הפסקה, ללא נשימה, הקשבתי לדבריה ושאלתי, "אם טוב לך, מדוע את נפגשת עם מאמנת לזוגיות, אימון אישי נועד למי שרוצה להתקדם, לפרוץ דרך, למי שבוחר לשנות, מדבריך זה נשמע כי את לא רוצה לשנות דבר, בנית לך חיים, וטוב לך".

ח´ חשבה כמה דקות, לראשונה, ראיתי אותה עוצרת, חושבת, מעכלת, המתאמנת שבחרה למלא את החלל, במילים מילים, מילים, עוצרת וחושבת.

ופתאום מתוך השקט היא ענתה: לא. לא טוב לי, האחיות שלי נשואות עם ילדים, החברות שלי נשואות עם ילדים, כל הבנות מהמשרד נשואות עם ד אחד לפחות ואחותי הקטנה מתחתנת בקיץ. ואני כבר רואה איך אמא שלי נבוכה בחתונה ומספרת לכולם שהיא חיתנה את כל הבנות חוץ ממני ושאין לה מושג מה יהיה איתי.
ונמאס לי לחשוב שמשהו דפוק בי כי אני לא נשואה, ונמאס לי לחשוב שיש סיכוי שלעולם לא יהיו לי ילדים, ונמאס לי לנסות לרצות את כולם, ונמאס לי שנמאס לי.
ח´ ניגבה את עיניה בידה ואמרה: אני רוצה שתעזרי לי.

חייכתי אליה, הגשתי לה טישיו ואמרתי:" לפעמים, כדי להתחבר, צריך לדעת לשחרר, האמונות האלו, שמשהו דפוק, שיש עליך עין רעה, ששופטים אותך כי את רווקה, שאת צריכה לרצות מישהו, רק מעכבות אותך ומרחיקות אותך ממה שאת רוצה".

"אבל אני כבר לא בטחה מה אני רוצה" היא ענתה.

"נכון" השבתי, "כי את עסוקה בלחשוב מה אחרים רוצים בשבילך, את לא מנהלת את החיים שלך, את נותנת לאחרים לומר מה טוב בשבילך. הגיע הזמן להיפרד מהאמונות שלא משרתות אותך , מאנשים שלא משרתים אותך אפילו לעבוד על אנרגיות שלא משרתות אותך."

כשח´ ואני נפרדנו, כל אחת לדרכה, חשבתי, כמה כוח אנחנו נותנים לדעות של האחרים, כמה אחריות אנחנו נותנים לאחרים, אנחנו מעדיפים פעמים רבות להקשיב לקולת מבחוץ מאשר לקול הפנימי שלנו, ואני שואלת- מה הרווח שלנו, למה אנחנו עושים את זה לעצמנו, ואיך באמת, נוכל להיפרד באהבה מהדברים שלא משרתים אותנו בדרך למטרה.

איה שמיידלר- חג´ג´
מאמנת אישית לזוגיות.
https://www.ididitmyway.co.il

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

האם אתרי הכרויות מתאימים גם למציאת קשר רציני?

האם אתרי הכרויות מתאימים גם למציאת קשר רציני?

מאת: צוות האתר

פורסם בתאריך: 14/04/2024 13:39:13

כיום, אתרי ההכרויות תפסו תאוצה רבה בקרב האנשים בכל הגילאים האפשריים ושם תוכלו למצוא זוגיות לטווח ארוך.

סימנים להמשיך הלאה

סימנים להמשיך הלאה

פורסם בתאריך: 05/03/2013 12:13:01

הנה כמה סימנים שהגבר שלך לא ממש מעוניין בך כפי שאת חושבת שהוא, והגיע הזמן להמשיך הלאה.

בליינד דייט

בליינד דייט

פורסם בתאריך: 20/02/2010 21:34:35

האם כבר יצאתם לפגישה עיוורת? בליינד דייט איכותי או סתם? איך עושים את זה נכון.

לטפס על כל הר – האסון בנפאל

לטפס על כל הר – האסון בנפאל

פורסם בתאריך: 21/10/2014 10:28:35

האסון בנפאל זרק את הבלוגרית שלנו שנתיים אחורה בזמן. לתקופה שהיא תכננה טיול ופחדה מהסיכונים הכרוכים בכך.

עברתם את ה - 50? כדאי לכם להמשיך ולקרוא

עברתם את ה - 50? כדאי לכם להמשיך ולקרוא

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 11/12/2025 14:52:16

בני 50? זה זמן מצוין לאהבה חדשה. במאמר זה תלמדו מי יכול או יכולה להתאים לכם בקשר חדש והכי נכון עבורכם!

שימוש בהומור להצלחה במציאת בן זוג

שימוש בהומור להצלחה במציאת בן זוג

פורסם בתאריך: 23/09/2021 15:42:24

שימוש בהומור הוא מנגנון מצוין בכל מצב נפשי בו נמצאים כדי להפיג מתח, חשש או חרדה והוא כמובן יעזור לכם גם כדי להצליח למצוא בני זוג איכותיים

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר