אימון לזוגיות

אימון אישי לזוגיות

להיפרד על מנת להתחבר- אימון לזוגיות

כולנו רוצים לאהוב ולהיות נאהבים. כולנו רוצים להיות מחוברים למישהו למשהו, שיעצים אותנו, יחזק אותנו, ישקף את היופי העוצמה טוב הלב והנדיבות שלנו. כולנו רוצים לתת, כולנו מבקשים גם לקחת.
אבל תמיד, יש את הדבר הזה, הקטן, הגדול שמפריע לנו להתקדם, שמושך אחורה.
ואיך, איך נפרדים מהכוחות המעכבים ומתחברים לכוחות המקדמים. הכול במאמר הבא.

אימון לזוגיות- להיפרד באהבה

במקצועי, אני מאמנת אישית לזוגיות, רוב המתאמנות שלי הן נשים מעל גיל 35, הטרודות בנושא זוגיות, החל מנשים המרגישות תקועות בזוגיות ,שחשות מתוסכלות, נעלמות וכלה ברווקות שעדיין לא מצאו את האחד והיחיד שלהן.

שיתפה אותי בלבטים (ח) , מתאמנת רווקה בת 42, אני יודעת שאני צריכה למצוא זוגיות, אבל פשוט אין לי כוח, לא בא לי , מה זה משנה דייט יותר דייט פחות, אולי בכלל טוב לי ככה. אולי אני צריכה להישאר לבד בניתי לי חיים, אז מה אם אין לי זוגיות."
והמשיכה לדבר ברצף ובשצף, ללא הפסקה, ללא נשימה, הקשבתי לדבריה ושאלתי, "אם טוב לך, מדוע את נפגשת עם מאמנת לזוגיות, אימון אישי נועד למי שרוצה להתקדם, לפרוץ דרך, למי שבוחר לשנות, מדבריך זה נשמע כי את לא רוצה לשנות דבר, בנית לך חיים, וטוב לך".

ח´ חשבה כמה דקות, לראשונה, ראיתי אותה עוצרת, חושבת, מעכלת, המתאמנת שבחרה למלא את החלל, במילים מילים, מילים, עוצרת וחושבת.

ופתאום מתוך השקט היא ענתה: לא. לא טוב לי, האחיות שלי נשואות עם ילדים, החברות שלי נשואות עם ילדים, כל הבנות מהמשרד נשואות עם ד אחד לפחות ואחותי הקטנה מתחתנת בקיץ. ואני כבר רואה איך אמא שלי נבוכה בחתונה ומספרת לכולם שהיא חיתנה את כל הבנות חוץ ממני ושאין לה מושג מה יהיה איתי.
ונמאס לי לחשוב שמשהו דפוק בי כי אני לא נשואה, ונמאס לי לחשוב שיש סיכוי שלעולם לא יהיו לי ילדים, ונמאס לי לנסות לרצות את כולם, ונמאס לי שנמאס לי.
ח´ ניגבה את עיניה בידה ואמרה: אני רוצה שתעזרי לי.

חייכתי אליה, הגשתי לה טישיו ואמרתי:" לפעמים, כדי להתחבר, צריך לדעת לשחרר, האמונות האלו, שמשהו דפוק, שיש עליך עין רעה, ששופטים אותך כי את רווקה, שאת צריכה לרצות מישהו, רק מעכבות אותך ומרחיקות אותך ממה שאת רוצה".

"אבל אני כבר לא בטחה מה אני רוצה" היא ענתה.

"נכון" השבתי, "כי את עסוקה בלחשוב מה אחרים רוצים בשבילך, את לא מנהלת את החיים שלך, את נותנת לאחרים לומר מה טוב בשבילך. הגיע הזמן להיפרד מהאמונות שלא משרתות אותך , מאנשים שלא משרתים אותך אפילו לעבוד על אנרגיות שלא משרתות אותך."

כשח´ ואני נפרדנו, כל אחת לדרכה, חשבתי, כמה כוח אנחנו נותנים לדעות של האחרים, כמה אחריות אנחנו נותנים לאחרים, אנחנו מעדיפים פעמים רבות להקשיב לקולת מבחוץ מאשר לקול הפנימי שלנו, ואני שואלת- מה הרווח שלנו, למה אנחנו עושים את זה לעצמנו, ואיך באמת, נוכל להיפרד באהבה מהדברים שלא משרתים אותנו בדרך למטרה.

איה שמיידלר- חג´ג´
מאמנת אישית לזוגיות.
https://www.ididitmyway.co.il

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

פלירטוט - לא מה שחשבתם

פלירטוט - לא מה שחשבתם

פורסם בתאריך: 30/09/2013 16:41:29

פלירטוט או פלירתות? האם כדאי לפלרטט? איך לעשות זאת נכון? הכנסו ואולי תלמדו כמה סודות...

מכתבי אהבה ראשונים

מכתבי אהבה ראשונים

פורסם בתאריך: 16/04/2012 11:15:44

הכתיבה משחררת תמיד אמרו לי. כל מה שיושב לך על הלב פשוט תשפכי על הדף. אל תחזרי לקרוא את מה שכבר יצא לך מהלב.

מזל סרטן (22 ביוני – 22 ביולי)

מזל סרטן (22 ביוני – 22 ביולי)

פורסם בתאריך: 11/11/2009 06:31:49

מזל סרטן, ממזלות המים, מאופיין במופנמות, רגישות גבוהה ואהבה לבית וחום. התאמת הסרטן למזלות אחרים.

בילוי זוגי מחמם בצימר

בילוי זוגי מחמם בצימר

פורסם בתאריך: 21/04/2013 16:23:34

כשעונת החורף באה עלינו לטובה אין כמו בילוי חורפי ומחמם בצימר באזור הצפון. אבל כיצד אנו מוצאי את הצימר המתאים ביותר.

אהבה או כסף

אהבה או כסף

פורסם בתאריך: 01/10/2014 11:54:22

חשבתם פעם כמה כסף אתם משקיעים באהבה שלכם? אומרים שיש מחיר לאהבה, אז יצאנו לבדוק כמה היא עולה לכם. התוצאות לפניכם.

טארוט אהבה: מדריך לפענוח סודות הלב

טארוט אהבה: מדריך לפענוח סודות הלב

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 08/04/2025 16:46:56

צוות זיגוטה יצא לחקור איך קלפי טארוט יכולים לסייע לכם במציאת אהבה ולא משנה אם אתם בשנות העשרים, השלושים, החמישים או יותר מכך לחייכם.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר