אימון לזוגיות

אימון אישי לזוגיות

להיפרד על מנת להתחבר- אימון לזוגיות

להיפרד על מנת להתחבר- אימון לזוגיות

כולנו רוצים לאהוב ולהיות נאהבים. כולנו רוצים להיות מחוברים למישהו למשהו, שיעצים אותנו, יחזק אותנו, ישקף את היופי העוצמה טוב הלב והנדיבות שלנו. כולנו רוצים לתת, כולנו מבקשים גם לקחת.
אבל תמיד, יש את הדבר הזה, הקטן, הגדול שמפריע לנו להתקדם, שמושך אחורה.
ואיך, איך נפרדים מהכוחות המעכבים ומתחברים לכוחות המקדמים. הכול במאמר הבא.

אימון לזוגיות- להיפרד באהבה

במקצועי, אני מאמנת אישית לזוגיות, רוב המתאמנות שלי הן נשים מעל גיל 35, הטרודות בנושא זוגיות, החל מנשים המרגישות תקועות בזוגיות ,שחשות מתוסכלות, נעלמות וכלה ברווקות שעדיין לא מצאו את האחד והיחיד שלהן.

שיתפה אותי בלבטים (ח) , מתאמנת רווקה בת 42, אני יודעת שאני צריכה למצוא זוגיות, אבל פשוט אין לי כוח, לא בא לי , מה זה משנה דייט יותר דייט פחות, אולי בכלל טוב לי ככה. אולי אני צריכה להישאר לבד בניתי לי חיים, אז מה אם אין לי זוגיות."
והמשיכה לדבר ברצף ובשצף, ללא הפסקה, ללא נשימה, הקשבתי לדבריה ושאלתי, "אם טוב לך, מדוע את נפגשת עם מאמנת לזוגיות, אימון אישי נועד למי שרוצה להתקדם, לפרוץ דרך, למי שבוחר לשנות, מדבריך זה נשמע כי את לא רוצה לשנות דבר, בנית לך חיים, וטוב לך".

ח´ חשבה כמה דקות, לראשונה, ראיתי אותה עוצרת, חושבת, מעכלת, המתאמנת שבחרה למלא את החלל, במילים מילים, מילים, עוצרת וחושבת.

ופתאום מתוך השקט היא ענתה: לא. לא טוב לי, האחיות שלי נשואות עם ילדים, החברות שלי נשואות עם ילדים, כל הבנות מהמשרד נשואות עם ד אחד לפחות ואחותי הקטנה מתחתנת בקיץ. ואני כבר רואה איך אמא שלי נבוכה בחתונה ומספרת לכולם שהיא חיתנה את כל הבנות חוץ ממני ושאין לה מושג מה יהיה איתי.
ונמאס לי לחשוב שמשהו דפוק בי כי אני לא נשואה, ונמאס לי לחשוב שיש סיכוי שלעולם לא יהיו לי ילדים, ונמאס לי לנסות לרצות את כולם, ונמאס לי שנמאס לי.
ח´ ניגבה את עיניה בידה ואמרה: אני רוצה שתעזרי לי.

חייכתי אליה, הגשתי לה טישיו ואמרתי:" לפעמים, כדי להתחבר, צריך לדעת לשחרר, האמונות האלו, שמשהו דפוק, שיש עליך עין רעה, ששופטים אותך כי את רווקה, שאת צריכה לרצות מישהו, רק מעכבות אותך ומרחיקות אותך ממה שאת רוצה".

"אבל אני כבר לא בטחה מה אני רוצה" היא ענתה.

"נכון" השבתי, "כי את עסוקה בלחשוב מה אחרים רוצים בשבילך, את לא מנהלת את החיים שלך, את נותנת לאחרים לומר מה טוב בשבילך. הגיע הזמן להיפרד מהאמונות שלא משרתות אותך , מאנשים שלא משרתים אותך אפילו לעבוד על אנרגיות שלא משרתות אותך."

כשח´ ואני נפרדנו, כל אחת לדרכה, חשבתי, כמה כוח אנחנו נותנים לדעות של האחרים, כמה אחריות אנחנו נותנים לאחרים, אנחנו מעדיפים פעמים רבות להקשיב לקולת מבחוץ מאשר לקול הפנימי שלנו, ואני שואלת- מה הרווח שלנו, למה אנחנו עושים את זה לעצמנו, ואיך באמת, נוכל להיפרד באהבה מהדברים שלא משרתים אותנו בדרך למטרה.

איה שמיידלר- חג´ג´
מאמנת אישית לזוגיות.
https://www.ididitmyway.co.il

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

זוגיות בתקופת המונדיאל

זוגיות בתקופת המונדיאל

פורסם בתאריך: 14/06/2010 22:04:05

זה קורה כל ארבע שנים, ולחודש בלבד, אך הנה שוב הזוגיות עומדת למבחן! איך שורדים את המונדיאל ושומרים על זוגיות תקינה?

התחלו את חג האהבה עם קשר חדש - כל מה שצריך לדעת

התחלו את חג האהבה עם קשר חדש - כל מה שצריך לדעת

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 24/02/2025 12:13:32

מתחילים קשר חדש? איזה כיף והמון בהצלחה! אולי נוכל לעזור גם עם עוד טיפים ורעיונות שיעזרו לכם במערכת יחסים.

עדיין לא בזוגיות?

עדיין לא בזוגיות?

פורסם בתאריך: 14/08/2011 14:17:20

לקראת טו באב וחגים אחרים, רבים מהפנויים ופנויות נשאלים לא פעם: איך זה שאתם עדיין לבד? אז למה אתם באמת לבד?

לא מפחדים להכיר באתרי הכרויות

לא מפחדים להכיר באתרי הכרויות

מאת: אסף מיכאלי

פורסם בתאריך: 22/05/2025 08:19:08

צוות האתר אסף עבורכם נקודות לחשיבה והכנה בנושא, איך ומה זה אומר לגלוש באתר הכרויות. אפשרויות ליצור קשרים שונים ולמטרות שונות.

אי אפשר לקנות אהבה

אי אפשר לקנות אהבה

פורסם בתאריך: 03/06/2013 14:10:11

האם סיפורי אהבה עדיין שרירים וקיימים בפועל? מהי אהבה? מה על האביר על הסוס? אהבה.

גלישה בטוחה באתרי הכירויות

גלישה בטוחה באתרי הכירויות

פורסם בתאריך: 17/10/2010 20:16:04

האם הכל כה מושלם באתרי ההיכרויות או שיש מצבים שצריך להיזהר מהם? מדריך קצר לגלישה בטוחה באתרי היכרויות.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר