תקופת יובש

כולנו עברנו את זה

ישנם אנשים שלא מסוגלים להיות לבד. עוד בטרם הסתיימה לה מערכת יחסים אחת, כבר מפעילים את הרדאר בכדי לחפש את האהבה הפוטנציאלית הבאה. ובכל זאת, רובנו נתקלנו בשלב זה או אחר בחיים בתקופת יובש. תקופת יובש יכולה להמשך עבור חלקנו כחודש, עבור אחרים כחצי שנה ולעיתים אף שנים. פתאום אין כלום - לא דייט, לא מישהו/י שסימנו כמטרה, אפילו לא הצעות מאמא שלחוצה על חתונה.
פשוט תקופה של שיממון!

לפעמים זה בכלל לא רע להיות לבד,
בעיקר אם מדובר בתקופה שלאחר מערכת יחסים ארוכה ורצינית או איזה שהם תהליכים אישיים שאנחנו עוברים עם עצמנו. במקרים אלו כדאי להשקיע את כל כולנו בעניין. לעשות חשבון נפש, לסגור קצוות פתוחים, ולהתפנות בשלב מאוחר יותר לזוגיות, ממקום בריא ושלם יותר.

אבל אם אנחנו מרגישים מוכנים ומזומנים ופשוט לא יודעים מה עושים?

אז איך באמת יוצאים מתקופת היובש, שמים סוף לשעמום ולשיממון ומתרעננים עם קצת אהבה בחיים?


קודם כל,
צריך להכין את עצמנו לעניין, ולעבור טיפול עשרת אלפים לפני שאנחנו מציעים עצמנו בשוק הפנויים-פנויות. לאחר תקופה ארוכה ללא בן/בת זוג כבר התרגלנו שלא לגלח בתדירות גבוהה מדי את הרגליים (הבנות) או להחליף בתדירות גבוהה למדי את התחתונים (הבנים). כמו שהכסף אינו גדל על העצים, כך האהבה אינה פורחת בשדה קוצים. בקיצור, צריך לחזור לעניינים, ולהסיר מעלינו את שכבת האבק שנערמה. עכשיו לאחר שעשינו בדק בית ואנחנו מוכנים, השלב הבא הוא להתחיל להיות יותר אקטיביים. לא חייבים לצאת מהבית בשביל להיות אקטיביים, מספיק שתתחילו להיכנס לאתרי הכרויות וכבר נפתחות אופציות שונות ומגוונות.

מעבר לכך,
זה פשוט לפתוח את הפה, לא להתבייש לספר שאתם מחפשים. פתאום בלי לשים לב, כבר יתקשרו להציע לכם את בן הדוד הפנוי או הידידה שבדיוק כרגע נפרדה ממערכת יחסים. וגם בדרך הקונבנציונאלית והטבעית זה אפשרי, פשוט לפתוח שיחה עם מי שמוצאים חן במבט ראשון או שני.

אין ספק שצריך להצטייד בביטחון ובהרבה אופטימיות, לדעת לקבל סירובים ולהמשיך לנסות גם כשהולך על הפנים. לבסוף חוק המספרים הגדולים עובד גם כאן, וככל שתנסו יותר כיוונים למציאת אהבה, כך תצליחו גם אתם למצוא את הדרך לצאת מאותה תקופה יבשה!

תקופת יובש

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

הכרויות על זרי דפנה

הכרויות על זרי דפנה

פורסם בתאריך: 22/03/2010 09:16:05

כל אחד הולך בקצב שלו בעולם ההיכרויות. מה לעשות והאם כדאי לנוח על זרי דפנה?

ליזום ולהישאר בחיים

ליזום ולהישאר בחיים

פורסם בתאריך: 25/11/2014 17:55:28

הבלוגרית שלנו חוזרת, והפעם מדברת על הדברים החשובים באמת. מדוע נשים לא פונות אל גברים? מה קרה ליזמה הנשית?

איך להצטלם נכון

איך להצטלם נכון

פורסם בתאריך: 18/04/2022 13:40:54

אם שאלתם את עצמכם לא פעם את השאלה - איך להצטלם נכון...
פשוט תמשיכו לקרוא עד לסוף.

אימון לזוגיות

אימון לזוגיות

פורסם בתאריך: 27/12/2009 10:32:02

תמיד, יש את הדבר הזה, שמושך אחורה. איך נפרדים מהכוחות המעכבים ומתחברים לכוחות המקדמים.

כלה להשגה

כלה להשגה

פורסם בתאריך: 06/07/2011 16:55:21

אם אינך מצליחה לשכנע את בן הזוג שלך להתחתן, כדאי שתקראי את זה. אספנו עבורך מספר דרכים שיגרמו לו להציע לך נישואין.

המדריך להגדרת ציפיות ומטרות בקשר ללא מחויבות

המדריך להגדרת ציפיות ומטרות בקשר ללא מחויבות

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 01/12/2024 17:59:56

במאמר הבא נסביר איך ניתן להכיר לא למטרות מחויבות מבלי לפגוע באחרים.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר