אהבה בפסח וחג החירות

כשחושבים על כך, לא מעט אנשים רוצים למצוא אהבה. הם תרים אחר אהבה בכל מקום ורוצים לשחרר את עצמם מכבלי הרווקות. אם מישהו פעם כינה את חג הפסח כחג החירות, שהרי אותו חג האביב מביא לא מעט צעירים לחפש אהבה בכל מיני דרכים. אחת מאותן הדרכים באה לידי ביטוי בביקור של אתר זיגוטה ומאידך הכרויות בשיטות הישנות והטובות. מהן השיטות הישנות? כיצד ניתן למצוא אהבה לקראת חג האביב. בואו נדבר על אהבה ועל פריחה ובעיקר על שחרור מכבלי החופש.

להשתחרר מהחופש

יש לא מעט אנשים אשר מכורים אל החופש, הם אומרים שהם נהנים מהשלווה ושל השינה האלכסונית ומאידך משקרים לא פעם את עצמם ובעיקר את היקרים להם. בדרך כלל, מי שקרוב אליהם יודע אותם. אין מישהו שלא מחפש אהבה ובפרט כשריחות פריחה מציפים מכל עבר. הריחות, האוויר, הרוחות ואפילו גלי הים השקטים מצהירים על רצון למצוא אהבה. עניין השחרור מדבר על שחרור מכבליו של קשר, האומנם? מסתבר שלא כך הם פני הדברים. כאשר מדברים על חופש מדברים גם על הרצון לקבל את החופש מהמקום שמושך אותנו מלמצוא אהבה.

על הסימנים ועל הקול שבפנים

אז הכול שבפנים לא פוסק מעבודה יום יומית, הוא מסמל ואומר, "למה לכם למצוא אהבה"? לא כדאי להמשיך ולחוש את קרירות השמיכה כשהיא לא חולקת גוף נוסף? מי צריך את היד או הרגל המתעופפות ללא הפסקה. כולם רוצים לישון באלכסון ומותירים לא פעם את האהבה מאחור. יש להניח את הקול הזה שאומר די לזוגיות. כמו בכל דבר, הסיכון יכול להפוך לדבר בטוח ומתוק. יש מישהו שלא תר אחר בית. היכולת למצוא בית לעיתים בעלת השוואה ליציאת מצרים שהרי קריעת ים סוף משתווה למציאת הזיווג ולקושי שבו. "קשה זיווגו של האדם כקריעת ים סוף". כך אומר המשפט. המעבר של בני ישראל מעבדות לחירות לא בהכרח מסמן כי אתם צריכים להישאר עוד זמן רב לבד. כולם מחפשים אהבה וכמו שגון לנון אמר, כל מה שצריך זו באמת אהבה טהורה וזכה.

אל תלכו רחוק מדי

תתפלאו, את האהבה תוכלו למצוא אפילו בשולחן הסדר המהודר. בעוד המגש והסמליות הינה חלק בלתי נפרד, יכולה בהחלט לבוא גם אהבה. צריך רק להתבונן אל תוך הבפנים, להותיר את שמיכת הפוך בצד ולהחליט כי את האלכסון זורקים אל תוך אותו ים שפצה את פיו לשניים. את החג הזה לא חוגגים לבד ואם חשבתם כי פסח נועד על מנת להשתחרר שהרי השחרור מדבר על כבלי הלבד.

גם אתם רוצים להתאהב בחג הפסח? ספרו לנו על כך, נשמח לשמוע.
אהבה בפסח וחג החירות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

איך מתמודדים עם קמצנות

איך מתמודדים עם קמצנות

פורסם בתאריך: 14/06/2021 15:49:06

קמצנות יכולה לנבוע מחינוך של שנים, מתרבות וגורמים נוספים. ולכן זה אומר שלא קל לשנות זאת בין רגע. מה שכן – ניתן בהחלט להגיע לעמק השווה בזוגיות בנושא הזה.

אהבה דיסקרטית ללא מחויבות

אהבה דיסקרטית ללא מחויבות

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 02/12/2024 09:14:33

במאמר זה נדבר על הכרויות רומנטיות דיסקרטיות, על יחסים מסוג זה, למי זה מתאים? ומה המשמעות מערכות יחסים אלו.

פתקים של אהבה

פתקים של אהבה

פורסם בתאריך: 28/10/2013 16:29:29

הוא תמיד משאיר לה פתקים נחמדים בכל מקום, הוא יודע מה זה גורם לה לחשוב. הפתקים מונחים בכל מיני צורות וגוונים...

הכרויות מאוחרות: הזדמנות להתחלה חדשה

הכרויות מאוחרות: הזדמנות להתחלה חדשה

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 16/12/2025 11:28:20

זוגיות בשלב חדש של החיים מאפשרת חיבור עמוק ומבוסס על ניסיון ובגרות. היא פותחת דלת לאהבה משמעותית ומרגשת מחדש.

חורף, גשם וקצת קסם – כך מכירים באמת

חורף, גשם וקצת קסם – כך מכירים באמת

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 06/01/2026 14:26:33

גשם בחוץ? זה דווקא הזמן לדייט אמיתי.
ימים סגריריים מאפשרים שיחות עמוקות, חיבוקים קטנים ורגעים של חיבור.

אומנות החיזור אחרי האישה

אומנות החיזור אחרי האישה

פורסם בתאריך: 12/08/2012 16:42:20

לזכות בתשומת ליבן וחיבתן של בנות המין היפה יש לפעול בצורה מתוחכמת ומחושבת – אמנות החיזור אחרי האישה.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר