אהבה בפסח וחג החירות

כשחושבים על כך, לא מעט אנשים רוצים למצוא אהבה. הם תרים אחר אהבה בכל מקום ורוצים לשחרר את עצמם מכבלי הרווקות. אם מישהו פעם כינה את חג הפסח כחג החירות, שהרי אותו חג האביב מביא לא מעט צעירים לחפש אהבה בכל מיני דרכים. אחת מאותן הדרכים באה לידי ביטוי בביקור של אתר זיגוטה ומאידך הכרויות בשיטות הישנות והטובות. מהן השיטות הישנות? כיצד ניתן למצוא אהבה לקראת חג האביב. בואו נדבר על אהבה ועל פריחה ובעיקר על שחרור מכבלי החופש.

להשתחרר מהחופש

יש לא מעט אנשים אשר מכורים אל החופש, הם אומרים שהם נהנים מהשלווה ושל השינה האלכסונית ומאידך משקרים לא פעם את עצמם ובעיקר את היקרים להם. בדרך כלל, מי שקרוב אליהם יודע אותם. אין מישהו שלא מחפש אהבה ובפרט כשריחות פריחה מציפים מכל עבר. הריחות, האוויר, הרוחות ואפילו גלי הים השקטים מצהירים על רצון למצוא אהבה. עניין השחרור מדבר על שחרור מכבליו של קשר, האומנם? מסתבר שלא כך הם פני הדברים. כאשר מדברים על חופש מדברים גם על הרצון לקבל את החופש מהמקום שמושך אותנו מלמצוא אהבה.

על הסימנים ועל הקול שבפנים

אז הכול שבפנים לא פוסק מעבודה יום יומית, הוא מסמל ואומר, "למה לכם למצוא אהבה"? לא כדאי להמשיך ולחוש את קרירות השמיכה כשהיא לא חולקת גוף נוסף? מי צריך את היד או הרגל המתעופפות ללא הפסקה. כולם רוצים לישון באלכסון ומותירים לא פעם את האהבה מאחור. יש להניח את הקול הזה שאומר די לזוגיות. כמו בכל דבר, הסיכון יכול להפוך לדבר בטוח ומתוק. יש מישהו שלא תר אחר בית. היכולת למצוא בית לעיתים בעלת השוואה ליציאת מצרים שהרי קריעת ים סוף משתווה למציאת הזיווג ולקושי שבו. "קשה זיווגו של האדם כקריעת ים סוף". כך אומר המשפט. המעבר של בני ישראל מעבדות לחירות לא בהכרח מסמן כי אתם צריכים להישאר עוד זמן רב לבד. כולם מחפשים אהבה וכמו שגון לנון אמר, כל מה שצריך זו באמת אהבה טהורה וזכה.

אל תלכו רחוק מדי

תתפלאו, את האהבה תוכלו למצוא אפילו בשולחן הסדר המהודר. בעוד המגש והסמליות הינה חלק בלתי נפרד, יכולה בהחלט לבוא גם אהבה. צריך רק להתבונן אל תוך הבפנים, להותיר את שמיכת הפוך בצד ולהחליט כי את האלכסון זורקים אל תוך אותו ים שפצה את פיו לשניים. את החג הזה לא חוגגים לבד ואם חשבתם כי פסח נועד על מנת להשתחרר שהרי השחרור מדבר על כבלי הלבד.

גם אתם רוצים להתאהב בחג הפסח? ספרו לנו על כך, נשמח לשמוע.
אהבה בפסח וחג החירות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

מזל טלה (21 במרץ – 20 באפריל)

מזל טלה (21 במרץ – 20 באפריל)

פורסם בתאריך: 05/11/2009 19:19:37

בני מזל טלה - משויכים למזלות האש ויש בהם מלא אנרגיה ושמחת חיים. עתיד הקשר בין בני המזל השונים.

מותר ואסור בדייט ראשון

מותר ואסור בדייט ראשון

פורסם בתאריך: 24/02/2011 09:45:12

מותר ואסור בדייט ראשון - מה עושים לפני הדייט, מה לספר במהלך הדייט ואיך להגיב במידה ומעוניינים בקשר גם לאחר הדייט.

חששות של פעם ראשונה

חששות של פעם ראשונה

פורסם בתאריך: 30/08/2012 13:04:51

הכרתם בחור/ה מדהימים ואתם חשים דברים שלא חשתם מעולם. איך מתמודדים עם חששות של הפעם הראשונה?

איך לגרום לה להתאהב בך?

איך לגרום לה להתאהב בך?

פורסם בתאריך: 15/09/2011 12:51:40

חושב עליה כל היום? חולם עליה בלילה? אבל אין לך שמץ של מושג איך לגרום לה להתאהב בך? אספנו בשבילך מספר טיפים.

איך להתחיל עם בחורה?

איך להתחיל עם בחורה?

פורסם בתאריך: 08/12/2009 12:01:06

בכדי להסב את תשומת ליבה ולהבדיל את עצמו לטובה מבין כל שאר הגברים, מה כדאי לרשום לה? ומה עדיף שלא?

זוגיות בתקופת המונדיאל

זוגיות בתקופת המונדיאל

פורסם בתאריך: 14/06/2010 22:04:05

זה קורה כל ארבע שנים, ולחודש בלבד, אך הנה שוב הזוגיות עומדת למבחן! איך שורדים את המונדיאל ושומרים על זוגיות תקינה?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר