אהבה בפסח וחג החירות

כשחושבים על כך, לא מעט אנשים רוצים למצוא אהבה. הם תרים אחר אהבה בכל מקום ורוצים לשחרר את עצמם מכבלי הרווקות. אם מישהו פעם כינה את חג הפסח כחג החירות, שהרי אותו חג האביב מביא לא מעט צעירים לחפש אהבה בכל מיני דרכים. אחת מאותן הדרכים באה לידי ביטוי בביקור של אתר זיגוטה ומאידך הכרויות בשיטות הישנות והטובות. מהן השיטות הישנות? כיצד ניתן למצוא אהבה לקראת חג האביב. בואו נדבר על אהבה ועל פריחה ובעיקר על שחרור מכבלי החופש.

להשתחרר מהחופש

יש לא מעט אנשים אשר מכורים אל החופש, הם אומרים שהם נהנים מהשלווה ושל השינה האלכסונית ומאידך משקרים לא פעם את עצמם ובעיקר את היקרים להם. בדרך כלל, מי שקרוב אליהם יודע אותם. אין מישהו שלא מחפש אהבה ובפרט כשריחות פריחה מציפים מכל עבר. הריחות, האוויר, הרוחות ואפילו גלי הים השקטים מצהירים על רצון למצוא אהבה. עניין השחרור מדבר על שחרור מכבליו של קשר, האומנם? מסתבר שלא כך הם פני הדברים. כאשר מדברים על חופש מדברים גם על הרצון לקבל את החופש מהמקום שמושך אותנו מלמצוא אהבה.

על הסימנים ועל הקול שבפנים

אז הכול שבפנים לא פוסק מעבודה יום יומית, הוא מסמל ואומר, "למה לכם למצוא אהבה"? לא כדאי להמשיך ולחוש את קרירות השמיכה כשהיא לא חולקת גוף נוסף? מי צריך את היד או הרגל המתעופפות ללא הפסקה. כולם רוצים לישון באלכסון ומותירים לא פעם את האהבה מאחור. יש להניח את הקול הזה שאומר די לזוגיות. כמו בכל דבר, הסיכון יכול להפוך לדבר בטוח ומתוק. יש מישהו שלא תר אחר בית. היכולת למצוא בית לעיתים בעלת השוואה ליציאת מצרים שהרי קריעת ים סוף משתווה למציאת הזיווג ולקושי שבו. "קשה זיווגו של האדם כקריעת ים סוף". כך אומר המשפט. המעבר של בני ישראל מעבדות לחירות לא בהכרח מסמן כי אתם צריכים להישאר עוד זמן רב לבד. כולם מחפשים אהבה וכמו שגון לנון אמר, כל מה שצריך זו באמת אהבה טהורה וזכה.

אל תלכו רחוק מדי

תתפלאו, את האהבה תוכלו למצוא אפילו בשולחן הסדר המהודר. בעוד המגש והסמליות הינה חלק בלתי נפרד, יכולה בהחלט לבוא גם אהבה. צריך רק להתבונן אל תוך הבפנים, להותיר את שמיכת הפוך בצד ולהחליט כי את האלכסון זורקים אל תוך אותו ים שפצה את פיו לשניים. את החג הזה לא חוגגים לבד ואם חשבתם כי פסח נועד על מנת להשתחרר שהרי השחרור מדבר על כבלי הלבד.

גם אתם רוצים להתאהב בחג הפסח? ספרו לנו על כך, נשמח לשמוע.
אהבה בפסח וחג החירות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

הכרת את אהבת חייך? מעולה. זה הזמן להזמין אותה לנופש בוילה...

הכרת את אהבת חייך? מעולה. זה הזמן להזמין אותה לנופש בוילה...

פורסם בתאריך: 09/06/2016 17:06:22

אז הגעתם לדייט המי יודע מי, הקרח כבר נשבר, והחלטת שבא לך להשקיע בה. זהו בדיוק הזמן לסגור וילת נופש מרהיבה, להרשים אותה ולגמור עניין!

לך תתרגל איתה

לך תתרגל איתה

פורסם בתאריך: 27/08/2012 13:19:02

אתם נשואים מעל 6 שנים ושואלים את עצמכם, איך ההורים שלכם שרדו 40 שנות נישואין? באמת איך?

אהבה פורחת בכל גיל - מציאת זוגיות בגיל השלישי

אהבה פורחת בכל גיל - מציאת זוגיות בגיל השלישי

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 01/12/2024 18:19:11

במאמר הבא נדבר על היתרונות של זוגיות בגילאים אלו, האתגרים והחששות ואיך ניתן גם בגילאים אלו להכיר דרך המחשב.

על שלום ואהבה

על שלום ואהבה

פורסם בתאריך: 02/06/2014 12:00:28

יש לא מעט אנשים המשכילים להבין כי מגיע רגע הדורש גם מהם להגיד שלום לאהבה. איך עושים את זה ולמה זה כל כך קשה?

מדריך למציאת אהבה בקהילה הרוסית - ישראלית

מדריך למציאת אהבה בקהילה הרוסית - ישראלית

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 02/12/2024 10:31:24

במאמר זה נעסוק בהיכריות שקשורות גם למגזר הרוסי, מה חשוב לדעת על התרבות ואיך זה קשור למציאת קשר ומערכות יחסים?

ליזום ולהישאר בחיים

ליזום ולהישאר בחיים

פורסם בתאריך: 25/11/2014 17:55:28

הבלוגרית שלנו חוזרת, והפעם מדברת על הדברים החשובים באמת. מדוע נשים לא פונות אל גברים? מה קרה ליזמה הנשית?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר