אהבה בחורף

מטבענו, בחורף, תמיד קצת פחות מתחשק לצאת אל הקור האכזר. הפינוק מושך אותנו רק להישאר מכורבלים מתחת לפוך... אז אם כבר, למה לעשות זאת לבד?

קיימות בפנינו שתי אופציות- לשבת בבית לבד ולהעלות אבק או למצוא לנו סדין חשמלי אנושי שיחמם לנו את המיטה...

כשיש לנו אהבה בחורף אנו מרגישים פחות רע עם זה שאנו לא יוצאים לבלות. ישנה תחושת
לגיטימציה להישאר בבית בימים הקרים כאשר אנחנו לא לבד. למשל, אם נשב בבית לבד ונצפה בסרט, נגדיר זאת כאילו לא עשינו כלום, אך אם נצפה באותו הסרט עם חבר/ה נגדיר זאת כערב בילוי מהנה. כשאנו יחד, ה"כלום" הופך ל"בילוי".

אם בסרטים עסקינן, אז מה יותר כיף מסרט רומנטי (כן, בנים, לפעמים צריך קצת להקריב בשביל אהבה ורומנטיקה), להתחבק מתחת לפוך ולעשות ארוחה חמה בבית (טוב, אפשר גם להזמין).
רק המלצה: אל תירדמו באמצע הסרט, בייחוד בתחילת קשר. זה לא חינני! אני צפיתי בסרט עם בחור, ולאחר שלא הצלחתי להעירו, נאלצתי לצעוד חזרה לביתי כברת דרך!

גם אם אין באמתחתכם בן/בת זוג ואתם חושבים כי אין ברירה ועליכם לצאת לצוד, אז גם לזה יש פתרון. תוכלו למצוא לכם אהבה בחורף גם בלי לקום מהכיסא. פשוט להיכנס לאתר "זיגוטה" ולחפש. אפשר גם להיות יצירתיים ולשלוח שיר: "שנינו יחד תחת מטריה אחת.." או "בואי איתי, יבש אצלי, ויש אצלי מקום...".

משמצאתם לכם עם מי להעביר את השעות הקרות, לא חייבים להעבירן רק בבית מתחת לשמיכה עד ששניכם מפתחים פצעי לחץ ומעלים קורי עכביש.

ניתן גם לעשות יציאות חורפיות ועדיין להתחמם (הכל למטרת קצת אהבה בחורף). אפשר לשבת בבית קפה על מרק טוב (למרות שלא הייתי ממליצה על מרק בדייט ראשון...). עוד המלצה חמה (תרתי משמע) היא יין חם! גם בנות שהן לא שתייניות גדולות תתענגנה על המשקה. אם אינכם סופרים קלוריות, אז לקינוח תאכלו עוגת שוקולד חמה, ואחריה כבר בטוח יהיה חם.
לאחר ששבעתם, אז אם כבר סרט, אפשרות נוספת היא לפרגן לתעשיית הקולנוע ולראות סרט שלא הורדנו לשם שינוי. לדעתי, יש משהו רומנטי בלחלוק פופקורן ולהחזיק ידיים (עד שהן מזיעות ולא יודעים מה לעשות איתן).


לאלו בינינו היותר עצלנים או חסכניים (או בואו נקרא לילד בשמו- קמצנים) ניתן לצאת גם בלי להוציא אגורה. פשוט להיכנס לאוטו, להפעיל חימום, לעצור ליד תצפית יפה ואתם יודעים את ההמשך... (מי אמר קיטץ´ ולא קיבל?).

אם כבר נפתחנו, אז אין כמו לעשות אהבה בחורף! זוהי בוודאות הדרך הטובה ביותר להתחמם כשהגשם דופק על החלון, הברקים בוהקים והרעמים מחרישים (ראו ערך סצינת האהבה בסרט "טיטניק" עם החלון מלא האדים).

שיהיה חורף חם...
אהבה בחורף

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

איך לבשל לה

איך לבשל לה

פורסם בתאריך: 03/06/2012 17:48:41

תמיד רציתם לבשל לה ולהרשים אותה, אבל לא ידעתם איך בדיוק? היכנסו ולמדו איך עושים זאת נכון.

איך להכיר באינטרנט

איך להכיר באינטרנט

פורסם בתאריך: 19/04/2021 11:58:48

מחפשים אהבה? במאמר זה תמצאו את המידע שיעזור לכם להכיר באינטרנט, מבלי לצאת מהבית לפחות בשלב הראשוני

פניה טובה באתר הכרויות

פניה טובה באתר הכרויות

פורסם בתאריך: 30/12/2010 17:28:12

כיצד לנצל ולנצח פניה טובה באתר היכרויות? מה לכתוב, איך לפנות, מה לענות ועוד. גברים יקרים, לימדו איך עושים את זה נכון.

רווקה מאושרת

רווקה מאושרת

פורסם בתאריך: 30/07/2013 16:23:55

מה הכישורים שאישה יכולה לפתח כשהיא רווקה? מה קורה כשהיא רוצה לפגוש גבר נהדר?

טארוט אהבה: מדריך לפענוח סודות הלב

טארוט אהבה: מדריך לפענוח סודות הלב

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 08/04/2025 16:46:56

צוות זיגוטה יצא לחקור איך קלפי טארוט יכולים לסייע לכם במציאת אהבה ולא משנה אם אתם בשנות העשרים, השלושים, החמישים או יותר מכך לחייכם.

אהבה בגיל השלישי

אהבה בגיל השלישי

פורסם בתאריך: 12/06/2011 13:43:41

זוגות צעירים מבטיחים ביום חתונתם שהם ישמרו אהבה ואמונים לנצח, אך האם האהבה נגמרת ואיך אפשר לשמור עליה?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר