אהבה או סליחה

לבטח גם אתם נתקלתם באנשים אשר נצלו את טוב לבכם ופרשו את נדיבותכם ואהבתכם לחולשה. האם היה ניתן לעשות את הדברים קצת אחרת? מסתבר שכן. יש מצבים בהם ניתן לעשות את הדברים קצת אחרת. האם כדי לשנות כיוון ולא להיות טובים יתר על המידה? מה ההגדרה של טוב ביחס לכל השאר? האם צריך למצוא את הקו השווה? לאהבה יש המון הסברים ולעיתים כשאוהבים יש לא מעט וויתורים המתפשרים כדבר אחר לגמרי.

לאהוב מהמקום הנקי

אהבה מהמקום הנקי הינה אהבה מהמקום האחר. לאהוב בלי תנאי ולא לחשוש שמישהו ייקח אתכם כחלשות יתר על המידה. כך גם לגבי גברים. אהבות, יחס או אפילו קרבה בלתי רגילה מאחד הצדדים, לא תמיד חייב להתפרש כחולשה אלא כעוצמה. האם ניתן לראות את ההצלחה שבדברים? מסתבר שאפשר לאהוב מבלי לשחק את הקשה להשגה. יש אנשים בהחלט לא מעריכים את העוצמה של להגיד אני אוהב אותך, סלח לי וכל מה שבא ביניהם. אהבה לא יכולה להתנהל על טהרת האגו ואת זאת יעידו לא מעט אנשים אשר היו בסרטים הדומים ביותר. האם ניתן לאהוב ממקום נקי? הכול תלוי בניהול נכון של כללי המשחק. קוראים לזה אהבה ויכולת של ויתור.

לקחת את הדברים הטובים- אהבה

השלב הראשוני הוא להבין כי כאשר מישהו אוהב אתכם ומבקש סליחה, הוא לא מגלה בפניכם חולשה, הוא רוצה להתקרב והוא מדבר מהמקום האמיתי ביותר שלו. כאשר מישהו מבקש מכם סליחה על דבר כזה או אחר, יש להבדיל בין הרצון שלו לצאת נקי כפיים ולבין הרצון שלו להביע התנצלות על פגיעה כזו או אחרת. למעשה העניין השני יוכיח את אהבתו האמיתית בעוד העניין הראשון יעניק לכם תשובה מפורטת על כך שאולי בחרתם לאהוב את האדם הלא ממש נכון. בפני מי תחשפו את עצמכם באמת? לא תמיד תוכלו לדעת אם הבחירה שלכם אכן עונה על הציפיות ביחס לכל השאר. לאהבה יש לא מעט פנים ולעיתים כפי שכבר נאמר, אנשים מפרשים אותה כחולשה.

להפוך את הדבר היפה ביותר לחלש ביותר

מדוע אנשים ממהרים לקחת את הרגש ולהפוך אותו לחולשה? האם חולשה זו סוג של מעלה או סתם דבר שהופך אותנו לא נחשבים? כאשר אוהבים מישהו באמת, הסליחה איננה הופכת לחולשה, להיפך, היא מראה לצד השני שיש מישהו שאכפת לו באמת. מישהו שרוצה ומוקיר ללא תנאי וללא בחירות הנחשבות כחלשות מצדו השני של המתרס. באהבה כמו באהבה יש לקחת את הסליחה למקום הנכון ביותר ולהבין כי באהבה אין תנאים.

האם גם לכם קרה תרחיש דומה? ספרו לנו על כך, נשמח לשמוע.
אהבה או סליחה

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

פרטנר חדש

פרטנר חדש

פורסם בתאריך: 07/02/2010 23:55:49

בן או בת הזוג שהיינו כה רגילים אליהם, תקועים לנו בראש כמו שיר מעצבן שלא סובלים. איך מתגברים ומה עושים.

הגיל האידיאלי לחתונה

הגיל האידיאלי לחתונה

פורסם בתאריך: 28/01/2013 11:46:26

חתונה הינה תחנה משמעותית ביותר בחיינו. בין אם נרצה ובין אם לא, אנו משתנים. אז מה הוא הגיל האידיאלי לחתונה?

דייטבר

דייטבר

פורסם בתאריך: 02/05/2010 16:08:11

דייט הוא אינו מפגש רגיל, ודורש את התנאים האופטימאליים בהתאם למאפייניו הייחודיים. אז מדוע דייטבר הוא המקום המתאים?

מתקרבת לגיל 30 ואמא מציקה

מתקרבת לגיל 30 ואמא מציקה

פורסם בתאריך: 24/01/2010 18:58:39

אמא מנסה לסדר לך בנים של חברות? אבא חושב ש"עברת צד"? סבתא מקטרת שנישאה בגיל 18? תהיי חזקה! זה יגיע!

אהבה מעבר לים

אהבה מעבר לים

פורסם בתאריך: 19/03/2012 11:52:19

בחיפושינו אחר האהבה אנו נמשכים לעיתים למחוזות רחוקים. כמו אהבה מעבר לים, אך היא דורשת מאיתנו התמודדות מסוג שונה.

להכיר בני זוג באתרים שמיועדים לסטוצים

להכיר בני זוג באתרים שמיועדים לסטוצים

פורסם בתאריך: 28/03/2022 11:51:23

האם יש סיכוי להכיר בני זוג באתרים שמיועדים לסטוצים? כל זה תדעו בכתבה הבאה

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר