תכונות האופי שלי
רגוע/ה, אכפתי/ת, רגיש/ה, אוהב/ת לצחוק
קצת עליי
היי, אני גיל, בן 34 מקריית חיים, גר לבד עם רכב ומשלב בין קריירה בהייטק למה שאני באמת אוהב - ליהנות מהחיים! אחרי העבודה אני דואג לעצמי עם ג'קוזי מפנק ואימונים במכון, ובסופי שבוע אני תמיד מוצא זמן לים או לבינג' של סרטים וסדרות מול הסוני שלי. אצלי איכות זו לא מילה גסה - אני משקיע בדברים שעושים לי טוב ומשאירים אותי מסודר ומאורגן.
אני מהנדס תוכנה כבר 5 שנים בחברה גלובלית, ומפתח אפליקציות כתחביב? ככה שגם הצד היצירתי לא מוזנח????.
מחפש מישהי קלילה וכיפית שאוהבת גם היא לשלב בין הנאות החיים לרגעי רוגע? בין אם זה ג'קוזי בסוף שבוע, סרטים טובים אחרי יום ארוך, הליכה משחררת בים או דייט במסעדה טעימה בלי סיבוכים. חשוב לי שתהיי מהאזור (הקריות), עד גיל 39 ושלא תעשני.
אם זה נשמע לך מעניין, אני כאן להכיר!????
.
מה אני רוצה להכיר
מחפש מישהי קלילה וכיפית שאוהבת גם היא לשלב בין הנאות החיים לרגעי רוגע - בין אם זה ג'קוזי בסוף שבוע, סרטים טובים אחרי יום ארוך, הליכה משחררת בים או דייט במסעדה טעימה בלי סיבוכים. חשוב לי שתהיי מהאזור (הקריות), עד גיל 39 ושלא תעשני.
אם זה נשמע לך מעניין, אני כאן להכיר! :)